242
-
#15 azt hiszem akar vallasosak vagyunk akar nem (vagy megvan a velemenyunk az egesz vallas dologrol) azt nem vitathatjuk, hogy II. Janos Pal jo ember volt, es jot tett az emberisegert.
Ezert megerdemli, hogy tisztelettel beszeljunk rola.
Nyugodjon bekeben. -
Emmegki #14 Nagyon sajnálom. Nyugodjék békében. -
archkoven #13 Igen, és miért?
Fejtsd ki! Érdekelne. -
#12 Nyugodjék békében. -
bátor60 #11 Nyugodjék békében. jó ember volt. -
stukov #10 archkoven te siralmas vagy... -
#9 Nem vagyok vallásos és, hagy ne mondjak semmit a vallásról, de Őt mint EMBERT nagyon tiszteltem!
Csak egy dolog: Megbocsátott a merénylőjének a börtönben!!! Én kb a belét tapostam volna ki. Ennyi a különbség közte és köztem...
R.I.P. -
jaggga #7 Nyugodjon Békében -
#6 Igazából nem tudunk róla semmit, de attól még nyugodhat békében, hacsak nem hisz a reinkarnációban ... -
Reggel #5 Jó ember volt. Nyugodjék békében. -
crx #4 Nyugodjon békében. Megérdemli. -
archkoven #3 Ekkora ömlengést már régen hallottam egy ember halálával kapcsolatban. Nincs ebben semmi rendkívüli, születünk majd meghalunk. Megtették ezt már János Pál előtt is pár millióan.
"Kiemelte ugyanakkor, hogy a pápa ezzel is tanúságot akart tenni az ember méltósága mellett: nem menekült el a szenvedés elől még önként siettetett halálba sem és nem szégyellte azt." -ez egy igazi hőstett volt. Sokan halnak meg szenvedések közepette, de nagyon ritkán jutna valakinek eszébe emiatt hősöknek tartani őket.
Most nem fejtem ki a vallásról vallott nézeteimet, mert hátha járnak ide fanatikus hívők is, még istenkáromlásnak vennék és az inkvizíció elé vetnének. -
#2 Nyugodjon békében. -
#1 Isten nyugosztalja.