242
  • neonlight
    azt hiszem akar vallasosak vagyunk akar nem (vagy megvan a velemenyunk az egesz vallas dologrol) azt nem vitathatjuk, hogy II. Janos Pal jo ember volt, es jot tett az emberisegert.
    Ezert megerdemli, hogy tisztelettel beszeljunk rola.
    Nyugodjon bekeben.
  • Emmegki
    Nagyon sajnálom. Nyugodjék békében.
  • archkoven
    Igen, és miért?
    Fejtsd ki! Érdekelne.
  • Skynet85
    Nyugodjék békében.
  • bátor60
    Nyugodjék békében. jó ember volt.
  • stukov
    archkoven te siralmas vagy...
  • Sub
    Nem vagyok vallásos és, hagy ne mondjak semmit a vallásról, de Őt mint EMBERT nagyon tiszteltem!
    Csak egy dolog: Megbocsátott a merénylőjének a börtönben!!! Én kb a belét tapostam volna ki. Ennyi a különbség közte és köztem...
    R.I.P.
  • jaggga
    Nyugodjon Békében
  • [HUN]PAStheLoD
    Igazából nem tudunk róla semmit, de attól még nyugodhat békében, hacsak nem hisz a reinkarnációban ...
  • Reggel
    Jó ember volt. Nyugodjék békében.
  • crx
    Nyugodjon békében. Megérdemli.
  • archkoven
    Ekkora ömlengést már régen hallottam egy ember halálával kapcsolatban. Nincs ebben semmi rendkívüli, születünk majd meghalunk. Megtették ezt már János Pál előtt is pár millióan.
    "Kiemelte ugyanakkor, hogy a pápa ezzel is tanúságot akart tenni az ember méltósága mellett: nem menekült el a szenvedés elől még önként siettetett halálba sem és nem szégyellte azt." -ez egy igazi hőstett volt. Sokan halnak meg szenvedések közepette, de nagyon ritkán jutna valakinek eszébe emiatt hősöknek tartani őket.
    Most nem fejtem ki a vallásról vallott nézeteimet, mert hátha járnak ide fanatikus hívők is, még istenkáromlásnak vennék és az inkvizíció elé vetnének.
  • Mars
    Nyugodjon békében.
  • Killgore
    Isten nyugosztalja.