Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
Vette-t sokan nem fogják meghúzni, mer olyan hisztis, mint.. na mind1, hisztis... 😊

Meg annyira szerintem nem elõnyös társ a warrior mellé, vannak nála jobban paszolók

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jéger már megint rám vetíted meleg fantáziád?😊 maradj flamynél. õ megért😄D

Most toxikusra gondoltál? 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Itt béta infók alatt sokat megtudhatsz és ajánlom Béta Q&A-kat is.

swtorhun.blogspot.com

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Az szerintem elég változatos hatás, hogy megölöd a quest végén azt akiért küldtek, majd a visszavezetõ úton a lánya neked támad, mert kinyírtad az apját. Persze ez nem egy sandbox MMO, de a döntéseidnek súlya van. Gonosz vagy jó oldal felé fejlõdsz az hatással van a társaidra, ezáltal a kapcsolataidra is irányukban.Lehet pont azért nem hú...od meg Vette-t pl Warriorral mert gonosz vagy <#beka3> Lehet, hogy Repu frakciók fognak a döntéseiden múlni, elvégre már a WoW-ban is volt erre példa. Szóval tényleg olvass utána picit.

itlosz78
Akkor csak lehet színezni a cuccaid😊

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

Persze hogy van aki nyomta csak aki nem nyomta az ne generáljon ilyen hõhullámokat, én se játszottam vele ezért én se fogom azt mondani hogy szar vagy jó.. majd meglássuk 😊

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

Más.

Tudom imádjátok a toborzó hsz-eket, de lassan betelik a létszám, ha valaki szeretne még jelentkezni Nemesis-be az még megteheti :

Keresett classok

j0nNyKa
Mondjuk ahhoz képest, hogy én nyomtam, a hisztisebb fajta sokkal jobban ismeri a játékot nálam.. :/

Már van aki nyomkodta azt a gombot

bocsi.. a vesszõt és a hangsúlyt, mindenki oda helyezi ahova akarja.. 😊

Épp ezt mondom.. amíg nem jött ki a játék mindenki mondja a maga véleményét és ténylegesen amúgy semmit nem tud a játékról csak amit kiszivárogtattak... de okoskodni lehet végülis hogy ez szar lesz e vagy jó majd kiderül felesleges vitába bonyolódni egy olyan dologról amit valójában nem nagyon ismerünk, mert mi nem bétatesztelünk és még ténylegesen nem játszunk vele.. majd akkor kéne véleményt formálni, pozitívat avgy negatívat ha nyomjuk a gombot till we die...

j0nNyKa
<#eljen><#eljen><#eljen>

Agamemnon69
Nem a vita kedvéért, de most már a companion-t sem tudod megölni. Ergo tényleg azon kívül, hogy egy adott küldiben megmented a srácot, vagy megölöd sok kihatása nem lesz a válaszaidnak a "nagy egészre". (Persze, ez a döntés ettõl még lehet, hogy nagyon meghatározó lesz a számunkra, de a tengerben csak egy aprócska hullám lesz.)

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

egy mmo akkor kezdödik ha elérted a max szintet ez nem lehet vita tárgya az hogy storizgatva vagy grindelve engem nem igazán érdekel mert az csak 1honapig tart vagy 1 hétig meglátjuk majd,nekem end game re van szükségem ami leköt hónapokig erröl toljanak infokat a story mód parasztvakitás

mmonomad és pvpista

BoneDragon
Itt a meleg, ez vele jár. 😊

kezdõdik újra a "mindenki tud már a játékról mindent" hullám?😄DD

Aha... egyedi volt a sztorialapúság is, meg a voiceover, de ahogy bejelentették, érdekes módon az összes konkurens ezzel kezdett kampányolni, lásd az általad említett GW2. Hülyék lennének benyomni mindent, mielõtt itt az ideje, hogy azt is lenyúlja a többi cég.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

a sztori alapuságról annyit ,hogy a guild wars2 nél 45perces videokban teljesen be tudták mutatni mit jelent ott a story alapuság meg a karakter saját története és ezek milyen hatással lesznek a világra vagy a karakter saját világára . nem értem mit kell itt szarakodni meg titkolozni ha büszkék lehetnének valami egyedire mutassák.

mmonomad és pvpista

Nálam teljesen más a lényeg egy MMO-ban, de persze ízlések és pofonok... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Anthrax
És ha már népekrõl beszélünk akik basznak angolul beszélni, akkor nézzetek meg bármelyik mmo-ba egy oroszok lakta servert. Annál rosszabbat nem láttál.

Na ez az a tipikus semmitmondó marketing-duma, amirõl nem hittem volna, hogy tényleg bejön embereknél. Azt mondom, hogy az ördög a részletekben van, tehát nézzünk egy picit mögé.

Nyilvánvalóan szándékosan eltúloztam a kijelentést, ámde a lényeg ugyanaz. Döntéseid hatására nem fog megváltozni a fix világ, néhány változás lehet belekerül, de az ilyen csak eye-candy. Mindegy hogy fehéren vagy feketén, de a bejárható út ugyanaz lesz.

Egy mmo-ban a lényeg: senki ne kerüljön bármilyen választás miatt elõnybe vagy hátrányba a többiekkel szemben, könnyedén ki lehessen javítani az ilyen elkövetett hibákat és mindenki számára elérhetõek legyenek egyazon erõsségû tárgyak. Pont.

Anthrax
Egy valamivel egyet értek amit irt itt valaki,hogy szintezés véges és utána az max lvl a fontos,mint minden mmo-ba. Lehet,hogy történetet meghatározza mit válaszolsz,de a végén mindenki egy helyre jut, és nem lesz semmi különbség abban,hogy mit válaszoltál lvl10en egy küldetésre.

"Ezzel a sztori alapúsággal kapcsolatban meg értsük már meg, hogy ez nem lesz egy single-player Fallout szerû dolog, hogy a válaszok, döntések nagy jelentõséggel bírnak és befolyásolják a világot. Itt max a ruha szinére van hatással, hogy mit válszosz, jó vagy-e vagy rossz, semmi lényeges nem fog változni."

Ezzel nagyon mellélõttél, tényleg olvass utána. A saját karaktered történetét semmi más nem határozza meg, csak az, hogyan döntesz, és az eltérõ választásoktól függõen eltérõ történetben és játékélményben lesz részed, amellett, hogy egyes cuccok valóban irányultságtól függõen lesznek majd használhatók.

Nem lehet általánosítani... van aki tud van aki nem ugyan úgy ahogy itt is Magyarországon..

Na ja. Valamelyik nap odajött hozzám egy francia túrista térképpel a kezében. Gondolom rohadtul nem talált valamit (meg kell jegyeznem, hogy számomra felfoghatatlan, hogy valaki térkép segitségével is eltévedhet, de biztos vannak ilyenek). Megkérdezte, hogy beszélek-e franciául. Mondtam nem, de angolul kicsit. Erre elhúzta a száját, és szó nélkül otthagyott. Jót röhögtem rajta.

Voltam Párizsban, szinte egyik sem volt hajlandó nekem válaszolni, mivel angolul kérdeztem és nem franciául. Meg vannak róla gyõzõdve, hogy Napóleon szarta a spanyol viaszt, és nem hajlandóak más nyelven megszólalni, más nyelvet megtanulni.

Szóval el tudom képzelni, hogy az átlag francia sem beszél angolul, bár a játéknak lesz francia lokalizációja.
nekem meg az a tapasztalat,h 10bõl 7olasz/francia vagy nem tud, vagy baszik megszólalni angolul. északi népek meg perfektül beszélik. meg németek is.

Én voltam olaszországban kb 6 évvel ezelõtt és a 20-30 évesek akikkel találkoztam mindenki tudott angolul. Franciákat nemtudom de a németek is egész jól tudtak vagy akár a svédek belgák akiknél jártam pár hétig.
http://techline.hu/hirek/20110726_star_wars_old_republic.aspx ajánlom a figyelmedbe, beszélnek arról is hogy döntéseink milyen hatással lesznek

egy átlagos francia nem tud angolul. ahogy egy olasz sem pl.

Pont ezt tettem és pont ezért írtam.

Ez csak vmi karikírozás ugye? Szerinted itt mindenki más mit csinál? Ugyanezt, csak éppen rózsaszín szemüvegen keresztül. Már leszámítva azt a párszáz hozzászólást, aki nem a havidíj, fizetési mód, megjelenési dátum, stb. miatt rimánkodik.

Omlás
Szerintem, ha kicsit jobban tájékozódsz, akkor rá jössz, hogy igen is hatása lesz sok mindenre az, hogy milyen döntéseket hozol a játékban... Nem csak a ruhák színét...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szerintem.. nem kéne elõre következtetéseket levonni amíg megnem jelenik.. így könnyû bármit is mondani hacsak nem vagy béta teszter 😊

Még azóta sincs semmilyen high-end pvp vagy konkrétabb pve bejelentés?
Na ja, pont ez a fura, mintha a lényeges dolgok súlyozásával egy kicsit hadilábon állnának, nem tudom mi nem egyértelmû azon, hogy a szintezés véges, a max lvl meg végtelen egy mmo-ban.

Ezzel a sztori alapúsággal kapcsolatban meg értsük már meg, hogy ez nem lesz egy single-player Fallout szerû dolog, hogy a válaszok, döntések nagy jelentõséggel bírnak és befolyásolják a világot. Itt max a ruha szinére van hatással, hogy mit válszosz, jó vagy-e vagy rossz, semmi lényeges nem fog változni.

Kicsit már olyan "két szék közé ülnek" érzésem van a játékkal kapcsolatban. Mmo-nak túl single player központú lesz, single playernek meg túl mmo-s. Egyik fajta igényt sem látszik képesnek kielégíteni, és vhogy azok a várva-várt pozitív infók sem jönnek, pl. ebben a "nagy patch"-ben is fõleg balanszolgatások meg egyszerûsítések vannak. De azért pre-order az volt... világ röheje.

Tudtommal van rá keret mert a Lucasarts és bioware nem teljes keretet biztosít erre.
Valószinüleg teljes gamera soksok pénzt szántak de régebben volt hír hogy réges rég túl lépték. Befejezni most nemfogják ahogy szerették volna. De ez sose baj ha kap supportot a havi díjakból mint wow.
Kíváncsi lennék a jelenlegi elõrendelési adatokra, mennyi lehet most?

picket
Túl régóta fejlesztik és EA meg BioWare... nem fog elfogyni a pénz, akkor sem ha azt mondják. Ráadásul a preorderrel már felmérték, hogy pár hónapon belül mekkora bevételük lesz...

&#3237;_&#3237;

DummyBoy
Hááát, azért én ha belegondolok elég komoly SW-t kellene fejleszteni ahhoz, hogy a Lucasarts-nak elfogyjon a pénze 😊

Max a projekt betervezett költségeit fogják meghaladni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem csak as tory miatt fogják játszani hanem amiért kezdetben énis az aiont mert 2011-s mmo nem mérhetõ az elõdökhöz. Éncsak örülök ha minden láma játszik vele mert akkor fog fejlõdni.
Az endgamerõl annyit hogy tuti nincs kész de idövel böviteni fogják. Tuti, hogy elfogy a pénz mire kijön hiszen mostanság minden mmora ez jellemzõ.
http://www.youtube.com/watch?v=F99K7JipDm8&f

interjú a béta hétvégérõl

Szerintem aki a sztory miatt játszik azoknak a nagy része tud valamennyire angolul...

Braikingboss
Szerintem ma egy Smuggler Character Progression várható 😄

Don Kartács :)

Omlás
A párbeszédes storys beütés pont azért jó mert megszûri majd a játékosokat, így is lesz noob hadsereg de ami a wow ban megy az személy szerint engem igencsak irritált már.<#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DummyBoy
Miért lenne az? A SWTOR elvileg pont a storiról szól ...

Ha valakit ez érdekel, akkor miért ne vehetné meg?

Lehet hogy majd megjön a kedve és kipróbálja majd az "igazi multis élményt" is ... De ha valaki csak maga, vagy közeli barátaival akar játszani, akkor megvan a lehetõsége.

@angol nyelv: Nem a legtörvényszerûbb, hogy az emberek nem tudnak angolul ... Ráadásul nem bonyolult nyelv ... Én anno még az Eye of the Beholder nevû játék alatt kezdtem elõvenni az angolszótárat ... És szépen lehet elkezdeni tanulni.

Szóval ettõl a résztõl nem félek annyira ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zeboo
Azért azt sem hiszem, hogy olyan hatalmas lehet az a tábor a WoW-ban akiknek 0 angol nyelvtudása van. Max. a magyarok meg talán pár kelet európai, ami elég szomorú... A kínaiaknak van külön WoW
Igaz a Blizz lefordította jó pár nyelvre, de nem hinném, hogy egy átlagos német, francia, stb ne tudna angolul...
Aki kevésbé tud angolul annak meg szerintem nagyon jó gyakorlási lehetõség lesz az SWTOR, legalább anyunak / apunak be lehet adni, hogy ez a játék a tanuláshoz szükséges 😊

Fpocok
Aki a single story miatt veszi meg, az hülye. Ugyanúgy, ahogy aki béta miatt vett moh-ot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezen teljesen feleslegesen parázol.A videókból elég jól lejön hogy a válaszok nagyon egyértelmûek és gondolom majd még szinnel is jelölik mint teszem azt a mass effectben, hogy a darthjózsikahun is élvezhesse a játékot mikor nem gankel.A wowban is azért nem ártott ha legalább a lényegét megértetted a quest leirásának, hogy menj el akárhová és hozz vissza 10 akármibármit.Az meg qrvára nem is baj hogy jópár véridiótát ez visszatart a játéktól.

Ami inkább aggasztó hogy az endgamerõl még mindíg nagyon kevés az információ.Az ok hogy egy egy karakterrel akár el lehet játszani 200 órát szintezéssel de mi lesz aztán.Ez itt a releváns kérdés mert egy mmo sem a szintezésen bukott hanem az endgame-n.
TDC Geronimo
Pont emiatt viszont nyer is rengeteget. Iszonyat sok elsõ MMOs lesz swtorba. Mindenhonnan hallani, hogy rengetegen veszik meg a "single story" miatt. Olyanok, akik életükben nem vettek még mmot.

Amúgy szintén meló... :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

azon elmélkedek itt amelóhelyen,hogy igazából mekkora "baromság",hogy ekkora hangsúlyt fektetnek a párbeszédekbe a döntésekbe ami ugye mind-mind angolul megy....
Ha vesszük a WOW-ot akkor egy nulla angol tudással rendelkezõ is jól elboldogul itt viszont zsákutcába fut,mert vagy hülyeségeket fog válaszolni vagy a sok párbeszéd miatt fogja magát és törli a játékot mivel kukkot sem ért majd az egészbõl.
A wow-nak hatalmas játékostábora van és minden országban imádják mivel angol nélkül is jól elvannak. Szerintem borzasztó sok potenciális játékost fog veszíteni a bioware/ea és ez majd nemtesz jót nekünk akik játszunk.Hiszen ha nincs elég elõfizetõ nincs elég lovetta sem a fejlesztésre.....
Ez a videóbejátszós/párbeszédes/storyközpontú vesszõparipa lehet sok fejfájást fog még okozni a cégnek.....

ui: sajnos épp ezért nemlesz wow verõ a SWTOR sem...😞