Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ezzel a sztori alapúsággal kapcsolatban meg értsük már meg, hogy ez nem lesz egy single-player Fallout szerû dolog, hogy a válaszok, döntések nagy jelentõséggel bírnak és befolyásolják a világot. Itt max a ruha szinére van hatással, hogy mit válszosz, jó vagy-e vagy rossz, semmi lényeges nem fog változni."

Ezzel nagyon mellélõttél, tényleg olvass utána. A saját karaktered történetét semmi más nem határozza meg, csak az, hogyan döntesz, és az eltérõ választásoktól függõen eltérõ történetben és játékélményben lesz részed, amellett, hogy egyes cuccok valóban irányultságtól függõen lesznek majd használhatók.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nem lehet általánosítani... van aki tud van aki nem ugyan úgy ahogy itt is Magyarországon..

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

Na ja. Valamelyik nap odajött hozzám egy francia túrista térképpel a kezében. Gondolom rohadtul nem talált valamit (meg kell jegyeznem, hogy számomra felfoghatatlan, hogy valaki térkép segitségével is eltévedhet, de biztos vannak ilyenek). Megkérdezte, hogy beszélek-e franciául. Mondtam nem, de angolul kicsit. Erre elhúzta a száját, és szó nélkül otthagyott. Jót röhögtem rajta.

Voltam Párizsban, szinte egyik sem volt hajlandó nekem válaszolni, mivel angolul kérdeztem és nem franciául. Meg vannak róla gyõzõdve, hogy Napóleon szarta a spanyol viaszt, és nem hajlandóak más nyelven megszólalni, más nyelvet megtanulni.

Szóval el tudom képzelni, hogy az átlag francia sem beszél angolul, bár a játéknak lesz francia lokalizációja.
nekem meg az a tapasztalat,h 10bõl 7olasz/francia vagy nem tud, vagy baszik megszólalni angolul. északi népek meg perfektül beszélik. meg németek is.

Én voltam olaszországban kb 6 évvel ezelõtt és a 20-30 évesek akikkel találkoztam mindenki tudott angolul. Franciákat nemtudom de a németek is egész jól tudtak vagy akár a svédek belgák akiknél jártam pár hétig.
http://techline.hu/hirek/20110726_star_wars_old_republic.aspx ajánlom a figyelmedbe, beszélnek arról is hogy döntéseink milyen hatással lesznek

egy átlagos francia nem tud angolul. ahogy egy olasz sem pl.

Pont ezt tettem és pont ezért írtam.

Ez csak vmi karikírozás ugye? Szerinted itt mindenki más mit csinál? Ugyanezt, csak éppen rózsaszín szemüvegen keresztül. Már leszámítva azt a párszáz hozzászólást, aki nem a havidíj, fizetési mód, megjelenési dátum, stb. miatt rimánkodik.

Omlás
Szerintem, ha kicsit jobban tájékozódsz, akkor rá jössz, hogy igen is hatása lesz sok mindenre az, hogy milyen döntéseket hozol a játékban... Nem csak a ruhák színét...

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Szerintem.. nem kéne elõre következtetéseket levonni amíg megnem jelenik.. így könnyû bármit is mondani hacsak nem vagy béta teszter 😊

Még azóta sincs semmilyen high-end pvp vagy konkrétabb pve bejelentés?
Na ja, pont ez a fura, mintha a lényeges dolgok súlyozásával egy kicsit hadilábon állnának, nem tudom mi nem egyértelmû azon, hogy a szintezés véges, a max lvl meg végtelen egy mmo-ban.

Ezzel a sztori alapúsággal kapcsolatban meg értsük már meg, hogy ez nem lesz egy single-player Fallout szerû dolog, hogy a válaszok, döntések nagy jelentõséggel bírnak és befolyásolják a világot. Itt max a ruha szinére van hatással, hogy mit válszosz, jó vagy-e vagy rossz, semmi lényeges nem fog változni.

Kicsit már olyan "két szék közé ülnek" érzésem van a játékkal kapcsolatban. Mmo-nak túl single player központú lesz, single playernek meg túl mmo-s. Egyik fajta igényt sem látszik képesnek kielégíteni, és vhogy azok a várva-várt pozitív infók sem jönnek, pl. ebben a "nagy patch"-ben is fõleg balanszolgatások meg egyszerûsítések vannak. De azért pre-order az volt... világ röheje.

Tudtommal van rá keret mert a Lucasarts és bioware nem teljes keretet biztosít erre.
Valószinüleg teljes gamera soksok pénzt szántak de régebben volt hír hogy réges rég túl lépték. Befejezni most nemfogják ahogy szerették volna. De ez sose baj ha kap supportot a havi díjakból mint wow.
Kíváncsi lennék a jelenlegi elõrendelési adatokra, mennyi lehet most?

picket
Túl régóta fejlesztik és EA meg BioWare... nem fog elfogyni a pénz, akkor sem ha azt mondják. Ráadásul a preorderrel már felmérték, hogy pár hónapon belül mekkora bevételük lesz...

ಥ_ಥ

DummyBoy
Hááát, azért én ha belegondolok elég komoly SW-t kellene fejleszteni ahhoz, hogy a Lucasarts-nak elfogyjon a pénze 😊

Max a projekt betervezett költségeit fogják meghaladni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem csak as tory miatt fogják játszani hanem amiért kezdetben énis az aiont mert 2011-s mmo nem mérhetõ az elõdökhöz. Éncsak örülök ha minden láma játszik vele mert akkor fog fejlõdni.
Az endgamerõl annyit hogy tuti nincs kész de idövel böviteni fogják. Tuti, hogy elfogy a pénz mire kijön hiszen mostanság minden mmora ez jellemzõ.
http://www.youtube.com/watch?v=F99K7JipDm8&f

interjú a béta hétvégérõl

Szerintem aki a sztory miatt játszik azoknak a nagy része tud valamennyire angolul...

Braikingboss
Szerintem ma egy Smuggler Character Progression várható 😄

Don Kartács :)

Omlás
A párbeszédes storys beütés pont azért jó mert megszûri majd a játékosokat, így is lesz noob hadsereg de ami a wow ban megy az személy szerint engem igencsak irritált már.<#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

DummyBoy
Miért lenne az? A SWTOR elvileg pont a storiról szól ...

Ha valakit ez érdekel, akkor miért ne vehetné meg?

Lehet hogy majd megjön a kedve és kipróbálja majd az "igazi multis élményt" is ... De ha valaki csak maga, vagy közeli barátaival akar játszani, akkor megvan a lehetõsége.

@angol nyelv: Nem a legtörvényszerûbb, hogy az emberek nem tudnak angolul ... Ráadásul nem bonyolult nyelv ... Én anno még az Eye of the Beholder nevû játék alatt kezdtem elõvenni az angolszótárat ... És szépen lehet elkezdeni tanulni.

Szóval ettõl a résztõl nem félek annyira ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Zeboo
Azért azt sem hiszem, hogy olyan hatalmas lehet az a tábor a WoW-ban akiknek 0 angol nyelvtudása van. Max. a magyarok meg talán pár kelet európai, ami elég szomorú... A kínaiaknak van külön WoW
Igaz a Blizz lefordította jó pár nyelvre, de nem hinném, hogy egy átlagos német, francia, stb ne tudna angolul...
Aki kevésbé tud angolul annak meg szerintem nagyon jó gyakorlási lehetõség lesz az SWTOR, legalább anyunak / apunak be lehet adni, hogy ez a játék a tanuláshoz szükséges 😊

Fpocok
Aki a single story miatt veszi meg, az hülye. Ugyanúgy, ahogy aki béta miatt vett moh-ot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ezen teljesen feleslegesen parázol.A videókból elég jól lejön hogy a válaszok nagyon egyértelmûek és gondolom majd még szinnel is jelölik mint teszem azt a mass effectben, hogy a darthjózsikahun is élvezhesse a játékot mikor nem gankel.A wowban is azért nem ártott ha legalább a lényegét megértetted a quest leirásának, hogy menj el akárhová és hozz vissza 10 akármibármit.Az meg qrvára nem is baj hogy jópár véridiótát ez visszatart a játéktól.

Ami inkább aggasztó hogy az endgamerõl még mindíg nagyon kevés az információ.Az ok hogy egy egy karakterrel akár el lehet játszani 200 órát szintezéssel de mi lesz aztán.Ez itt a releváns kérdés mert egy mmo sem a szintezésen bukott hanem az endgame-n.
TDC Geronimo
Pont emiatt viszont nyer is rengeteget. Iszonyat sok elsõ MMOs lesz swtorba. Mindenhonnan hallani, hogy rengetegen veszik meg a "single story" miatt. Olyanok, akik életükben nem vettek még mmot.

Amúgy szintén meló... :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

azon elmélkedek itt amelóhelyen,hogy igazából mekkora "baromság",hogy ekkora hangsúlyt fektetnek a párbeszédekbe a döntésekbe ami ugye mind-mind angolul megy....
Ha vesszük a WOW-ot akkor egy nulla angol tudással rendelkezõ is jól elboldogul itt viszont zsákutcába fut,mert vagy hülyeségeket fog válaszolni vagy a sok párbeszéd miatt fogja magát és törli a játékot mivel kukkot sem ért majd az egészbõl.
A wow-nak hatalmas játékostábora van és minden országban imádják mivel angol nélkül is jól elvannak. Szerintem borzasztó sok potenciális játékost fog veszíteni a bioware/ea és ez majd nemtesz jót nekünk akik játszunk.Hiszen ha nincs elég elõfizetõ nincs elég lovetta sem a fejlesztésre.....
Ez a videóbejátszós/párbeszédes/storyközpontú vesszõparipa lehet sok fejfájást fog még okozni a cégnek.....

ui: sajnos épp ezért nemlesz wow verõ a SWTOR sem...😞
Az adná. Tényleg kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz az update. Remélem nem valami gagyi devblog.

Eternal life; endless torture.

j0nNyKa
Kicsit nagyítani kell rajuk, hogy látszódjanak (AA implementálva van, csak a kép küldõjének nem támogatja a kártyája):

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
vajh kapunk ma consular updatet?

http://www.betacake.net/2011/08/star-wars-old-republic-rumored-patch.html

General
Revan (the test server) is now a PvP server
The login queue has been improved
The maximum credit capacity for a character is now four billion
Added AoE looting as an option in Preferences
Taxi costs have been reduced by approximately 50%
final inventory expansion now costs 225,000 credits
Random notes about additional taxi routes added - new enviroment art... ambient NPCs...
World Bosses have been added on Tatooine and Belsavis
Speeder Bikes and Personal vehicles' speed has increased
Players are bale to resurrect via the Medical Probe so long as they are not in Warzones, Raids, or Flashpoints.

Classes and Combat (good stuff here)
The expertise stat (which increase character effectiveness when fighting other players) has been added, along with a dropdown for PvP damage and healing stats on the Character Pane.
Each class no relies on ONE primary attribute to boost damage and healing with ALL ability types
Attack power rating has been removed
Power rating has been added. In increase damage dealt by all attacks
Surge Rating has been added. It increase the magnitude of all critical damage and healing
Shield rating has been added. It increase the chace to mitigate incoming damage with shield items.
Training costs have been rebalanced across all classes
Ability training costs have been reduced overall.
The stun break ability now becomes available at level 9 (down from 18)
Bounty Hunter
Extensive changes have been made to the BH, its advanced classes and its skill trees
The pvp balance of this class has been improved
The variable heat system has been rebalance to provide maximum regeneration from 60% heat and upwards, increase capacity for burst damage and healing.
The Firebug tree is no the shared tree between both AC's. the Advanced Prototype tree is now available only to powertechs.
Imperial Agent
Significant changes have been made to this class and it's skill trees to improve viability in pve and pvp
Replaced group speeed increase ability with infiltrate, which provides a 15 second group stealth field
Added a regeneration indicator with a tooltip that describes the Agent's resource regeneration

Jedi Consular
Force now regenerates at 8 force per second
Force of will: This ability is now trainable at level 9
Force Valor: this ability no longer increases Presence

Sage
Presence no longer increases force regeneration
Restoration: This ability is now trainable at lvl 24
Force Quake trainable at 34
Mind Crush trainable at 14
Revive trainable @ 50
Telekinetics
Mind's Eye: Skill has been added, increase range of disturbance, telekinetic wave, and turbulence.
Seer
Wisdom: this skill now located in the seer skill tree increase presence by 3% per rank and healing by 1% per rank.
Shadow
Martial Studies: removed
Shield Proficience and Combat Technique: trainable @ 14
Resilience @ lvl 36
Force Pull: @ lvl 42
Balance (shared tree)
This tree's overall damage output potential has been improved and is more in line with other damage tree's
Many skills in this tree have been moved and altered
A double-bladed lightsaber is no longer required for some skills
Force Strike: this skill no additionally clears the cooldown of mind crush
Force Supression now works more like death field
Will of the Jedi is no in this tree and increase willpower by 3%
Psychic Absorption this skill has been moved to T6 and has 2 ranks
Containment move to T5
Assertion T4 3 ranks
Twin Disciplines now has 2 ranks

j0nNyKa
Vagy inkább mi szoktunk hozzá a jóhoz mostanság.. 😊
Azért ma is jött egy sniper skill tree, operative medic fa, meg egy valamivel részletesebb patch notes.

TDC Geronimo
Infók vannak inkább lemaradva. Napok óta semmi videó vagy kép 😞

j0nNyKa
Igen most az átállással kicsit lemaradt, meg az infók is egyre inkább megoszlanak a betacake meg az alterswtor között.

Ez van, majd meglátjuk pár nap múlva, hogy mizu.

Anthrax
BH-t toljanak skill treebõl 😄

Agamemnon
Betacake kezd lemaradni...

j0nNyKa

Trooper videók megvannak valakinek? trooperspotról meg alterswtorról is leszedték. 😞
Tatyla
szerintem 3 lesz ebbõl 2 lesz használható egy meg csak hogy 3 legyen 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

picket
Hacsak nem fogunk pozitívan csalódni, akkor lesz 2-3 build kasztonként, oszt csá. Rosszabb esetben csak 1, a többi meg használhatatlan / haszontalan.

&#3237;_&#3237;

TDC Geronimo
Új buildrõl

They greatly improved character models, before the 'very thin' one looked 'skeletal' in facial structure and now looks quite visually pleasing. The other models have changed slightly as well but they were mostly good anyway.

As I and others have mentioned they made troopers and bounty hunters true mirrors of eachother (though there's currently a bug with one of the shared abilities where it's doing very different things for each class, but I suspect that will be adjusted). They also greatly improved the resource systems for both those classes so it's easier to tell what your regen rate and see it as it's happening. Makes them easier to play and plan ahead in terms of special abilities.

They've put in an expertise stat for pvp that a lot of people are whining about on the general public tester forum because they don't seem to understand it's still pretty insignificant. Currently cause of the low overall population in warzones you get people of all levels including 50s. And people assume that because you're 'bolstered' you at level 20 can solo a level 50 or have a 50/50 chance. This is not the case. Level 50s are still stronger overall and one on one will floor you unless they're bad. Has nothing to do with expertise (which having the max value on all slots would net you a ~10% increase to your abilities - not nearly as huge a leap as resilience in WOW).

They changed all the basic stats to make it easier for people to understand, each class basically has one 'go to stat' that increases everything they do (Aim for troopers, for example, will now modify all damage and healing, before it just modified blaster shots).

There's preliminary item linking in chat. You still can't link items but when you loot stuff you can see the quality color of the item in brackets (basically the same visual setup as actual item linking would have). I suspect by next build that will be fully working, or perhaps a patch this build.

As I mentioned there's area looting, you can turn this on. If you kill a bunch of stuff you just loot one mob and everything in a 30m or so range will get included in the loot window. Additionally the color of loot on corpses now is visually represented by the 'this corpse has loot' light stream. Before, if a corpse had loot there'd be a bluish white light shooting up from it. Now if it has a green item (or quest item) the light is green, if there's a blue there isn't a light (bug), and if there's a purple you get a red light. Kinda cool.

Eléggéb bugos lett azt írják, de valószínû azért, mert átimportálták a régi karaktereket, ami a legtöbb hiba forrása.

itlosz78
Köszönöm szépen, nem valami sok több talent pont több variáció, de majd késõbb a kiegekkel és a patchekkel talán😊

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

j0nNyKa
10tõl indul, szintenként 1, 50es szint a max, és más forrásból nem kaphatsz talent pontot, csak szintlépésbõl

= 41

Zozzancs: havidíjról senki nem tud semmit a tippeken kívül
másikra: Igen, több az erõhasználó, mint a nem-erõhasználó. Olyan.. 60-40% az arány kb.

Amúgy azon gondolkoztam, hogy a JK a SI Warri mag az inqusitor meg a consular nem lesz nagyon sok belõlük.. mármint gondolom mindenki ezek közül akar valamelyiket indítani.. nem azt mondom hogy a bounty vagy az imperial nem fog menni csak nem fog túl sok lenni ezekbõl a klasszokból?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

itlosz78
Biztos mondtad már, de hány talent pontod lehet? Ha jól emlékszem 55 pontot említettél?

Veszélyes dolog a jövő. Szünet nélkül azzal fenyeget, hogy bekövetkezik.

Az jó lenne , nem olyan vészes, köszi 😊!

Ugyan nem vagyok Jonnyka, de megmondom neked, hogy 13 euró.

Csak sac/kb

amúgy Jonnyka.. nem lehet véletlenül tudni, hogy mennyi lesz körülbelül a havi cash amit perkálni kell? 😊

Köszönjük 😊