Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

+1 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Húú, ez a ma délután király volt :-) Crassus 4 preziðent :-)

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

TDC Geronimo
Én gmailes accomra kapok, arra amit használok és amire megvettem a gamet meg nem 😄 Gmailest kb 1 hónapja csináltam és szinte nem is használom semmire.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
nemjött😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BoneDragon
Én még hírleveleket sem kapok, nem hogy meghívót...😄

TDC Geronimo
szerintem ha nem vagy angol/francia/német akkor kár 😄 Az a pár darab gondolom mennyi lehet.

BoneDragon
Mo-ra invite? Ezt te sem gondoltad komolyan.

j0nNyKa
a sok értelem közben csekkoljatok postaládát, ment ki pár eu invite (illetve a régieknek a re-invite)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

QuippeR
+sox||+söx

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

A nem játékkal kapcsolatos irományokat és írókat ki lehetne törölni?
Elvesznek az érdemi infók.

Agamemnon
Azannnya, micsoda magas röptû társalgásból maradtam ma ki 😊

[HUN]Crassus
senki nem szidta a homikat!!!

picket
Szerintem teljesen mindegy, aki csak olvassa, az jól jár. Amikor egy nigga nevû srác toleranciáról papol, meg leköcsögözi azokat, akik homoszexuálisokat szidnak, akkor már mit kívánjon az ember mást...

ಥ_ಥ

Braikingboss
Látom egyesek pontgyûjtõ akcióba kezdtek hamarosan kiderül ki nyer!! 😊

Don Kartács :)

Sir Quno Jedi
Jah, de mondjuk ez csökkentené a látóteret murvára, így hátrány.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ez kurva szánalmas...

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Sir Quno Jedi
lánccal a nyakban, mint Leia!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

jazzy
Az nem ér mert akkor már lvl1en kapnak sapkát.
BoneDragon
Nem hát, nekik az asztalon táncolva kell szórakoztatni a férfi társadalmat.

Sir Quno Jedi
Meg a nõi jedik nem ülhetnének egy asztalhoz a férfiakkal és csadorban kéne járniuk-e?!

BoneDragon
Én kipát hordó jedit akarok!

[HUN]Crassus
jesszusom!😛

Sir Quno Jedi
Amúgy nem nagy változtatás, mivel mikor kreálod a karit, úgyis meg kell adnod a faját, meg hogy férfi/nõ, nos ez esetben megadhatod a nemi identitásást is, hogy hetero/buzgár/bi. Ez egy 1xû adat és máris nem lehet támadni a játék készítõit, hiszen mindenki kedvében jártak.

Innen már csak az jönne, hogy megadhatnád a vallását is, és akkor pl, nem enne disznóhúst a jedibárban és lehetne 10 felesége stb., meg megadhatnád a politikai/szociális beállítottságát is és akkor pl. folyton-folyvást fel akarná szabadítani a rabszolgákat, küzdene az állatok jogaiért, meg ratyifelvonulásokat szervezne és engedélyeztetni akarná a könnyûdrogokat, pedig sith.

Így lenne polkorrekt vaze!

BoneDragon
Ha egy sima hírrõl van szó, akkor napokig semmi új hsz. Ahogy belekerült egy kis fûszer a hírbe, máris pörgés van. 😄

Akkor, hogy legyen 1 kapcsolódó hsz is, kész lett a képregény. Elsõ fejezet fel is került, kövöt holnap kapjátok.

swtorhun.blogspot.com

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Sir Quno Jedi
Nana, hivatalosn szakértõk szerint a kékfejûbringa az már fajtalankodás, mer nem ember vaze! 😄 Mondjuk én is õt preferáltam a férfi és a nõi karimmal is, mer õ a messze legszimpibb.

[HUN]Crassus
ki is röhögött😄

[HUN]Crassus
az orosz csajom látta😄

jazzy
<#eljen><#taps><#hehe>
Sir Quno Jedi
Azé pörög a totyik.

vérhomokos emo liberáljedik kontra merevhetero vadmotoros sith-ek!!! fájt!

Neked is meg mgerihunnak is: hagyjátok, felesleges.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

A nagy magyar valóság wazz... A mass effect 2 -öt vagy 5x végigtoltam.az elsõ és továbbvivendõ mentésem egy férfi shepard aki teljesen jó, megmentett mindenkit, elvitte az elsõ részben a kékfejû bringát a másodikban mirandát és most boldogan élnek mig meg nem jelenik a harmadik rész.Viszont... Ugy 5x re egy nõi separdot kreáltam aki gonosz hagyta meghalni szinte az összes társát ÉÉÉÉS ráadásul gazul a kopasz pitsát jacket vitte el.Ezek szerint akkor igy közeledve a negyvenhez én egy leszbikus nõ lennék?Nemhinném csupán éltem a játék opcival és kipróbáltam egy gonosz nõi karaktert.Azt viszont kizárhatjuk hogy meleg vagyok mert még nõi karakterrel sem kerestem ugymond férfi társaságot...

Egyébként fasza hogy itt mindenki pszichológusnak és/vagy szociológusnak képzeli magát. Csakúgy repkednek a szakavatott megállapítások. Egyébként meg tényleg vegyünk már kicsit vissza ebbõl a hangnembõl, mert kurvagáz ahogy egyesek megnyilvánulnak.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Nõjetek már fel, se nemi, se faji, se politikai hovatartozása miatt nem lehet 1 embert elítélni. Az meg nehogy már a Bioware hibája legyen, hogy több lehetõséget kíván adni. Az, hogy a gyerek mivel játszik pedig a szülõ felelõssége, nem a játékgyártóké.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

jazzy
Kasadya-t azért bemutattad otthon? <#hehe>
[HUN]Crassus
LOOOOL!!

[HUN]Crassus
ha minden nõt hazavittem volna anyámék kitagadtak volna,hogy strici vagyok😄

Szerintem üsd pofán párszor haverodat hátha észbekap és nem lesz kedve fertõzni mást a ferdehajlamával a köcsögje

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[HUN]Crassus
😄😄

Sir Quno Jedi
Naja, ez érthetetlen. Nyilván, ha a szülei és a barátai nem bírják a ratyikat, akkor nem viheti haza bemutatni a "párját", node én sem viszek akárkit haza bemutatni (legalább nõt vazeg), van hogy sose tudnak róla (barátok sem) és akkor mivan!?!??!

Értelmes ember akinek VAN saját élete és egzisztenciája, az megoldja még azt is, ha a lovak jönnek be neki, vagy a döglött tapírok, akkor meg ne sírjon aki ratyi! 😄

[HUN]Crassus
amúgy neked van igazad legyen rá opció vagy mittudom én,de nem véletlen nem nézek TV-t,mert naponta 72x tolják az arcomba a másságukat és tényleg tele van már vele a hócipõje minden normális ismerõsömnek!
Szóval ha kikapcsolódásként leülök a gép elé akkor ne jöjjön elõ már ott is

N1ggA
Szerintem swtorban egyébként nem fognak rádhajtani az azonos nemû companionok, csak ha te erõlteted, akkor lehet. Minden bw játékban ez volt (DA2-t mondjuk nem játszottam, nem tetszett, abban nem tudom, hogy volt)

Spread De Love!

[HUN]Crassus
mint ahogy a kurucinfo beállítja...na takarodj,de komolyan mostmár!

jazzy
Mit kell elnyomnia? Én sem mondom mindenkinek az utcán, hogy HETERO VAGYOK HETERO VAGYOK és a barátnõmmel sem smárolok utcán. Ha az utcán látsz éppen buzi is lehetnék, nem tudná senki. Akkor mit kell elnyomni?
TDC Geronimo
húha mi van itt, megy a -fav

BoneDragon
Tisztességes akkor lenne, ha raknának ki errõl egy szavazást, hogy akarjuk-e ezt a játékban látni...

Na mi lesz SWtor,hoMMORPG?Hogy pusztuljon a sok köcsögje meg aki kitalál egy játékba ilyeneket..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

N1ggA
Na mindegy szerintem is lezárhatjuk a témát, nem akarok itt összeveszni senkivel, Crassust meg alapból leszarom.
Ne haragudjon az, akinek megsértettem a lelkét, nekem ez tényleg nagyobb probléma, a legjobb barátomról néhány hete tudtam meg, hogy meleg, és kurvára szar, mert el kell nyomnia, mert senki sem lát bele. Én ismerek melegeket emiatt, és az van, hogy kurvára nem olyanok, mint ahogy a kurucinfo beállítja. De ezt nem kell elhinni, csak mondom.
Vége.

Spread De Love!

Sir Quno Jedi
Ezt amúgy úgy leheten kultúráltan megoldani, hogy meg lehetne adni a játékban a beállításoknál, hogy tisztes hetero vagy, vagy vérnõszõ buzgár és hogy akarsz-e buzulást a gammában, avagy SE (ha a vérnél lehet sok játékban, ennél mérnelehetne). Ha nem akkor nem tolják a ratyi NPC-k a pofádba a seggüket, "csak" jóbarátok lesztek, ha meg ratyi vagy magad is, akkor mehet a nyalifali. Így korrekt.

Ez már a DA2-ben is mûködött volna és akkor az amúgy kemény csávónak beállított "férfi" karik nem próbálkoztak volna folyton rá a játékos hímkarijára ugyebár, ami sokakat idegesített (jelzem jogosan, egyik hõs ne akarja mán l*i a másikat 5 percenként).

[HUN]Crassus
ez a fõ probléma veletek! nekem normális heteroszexuális adófizetõ becsületes állampolgárnak nincs jogom aztmondani,hogy NEM VAGYOK KÍVÁNCSI a szexuális életére 2 férfinak??!!,mert ha azt mondom rögtön homofób vagyok meg látens meleg meg hasonlók?
NEM VAGYOK KÍVÁNCSI ezekre semmilyen körülmények közt! pláne nem egy játékban! end of story