Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Ha egy sima hírrõl van szó, akkor napokig semmi új hsz. Ahogy belekerült egy kis fûszer a hírbe, máris pörgés van. 😄

Akkor, hogy legyen 1 kapcsolódó hsz is, kész lett a képregény. Elsõ fejezet fel is került, kövöt holnap kapjátok.

swtorhun.blogspot.com

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Sir Quno Jedi
Nana, hivatalosn szakértõk szerint a kékfejûbringa az már fajtalankodás, mer nem ember vaze! 😄 Mondjuk én is õt preferáltam a férfi és a nõi karimmal is, mer õ a messze legszimpibb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[HUN]Crassus
ki is röhögött😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
az orosz csajom látta😄

jazzy
<#eljen><#taps><#hehe>
Sir Quno Jedi
Azé pörög a totyik.

vérhomokos emo liberáljedik kontra merevhetero vadmotoros sith-ek!!! fájt!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Neked is meg mgerihunnak is: hagyjátok, felesleges.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

A nagy magyar valóság wazz... A mass effect 2 -öt vagy 5x végigtoltam.az elsõ és továbbvivendõ mentésem egy férfi shepard aki teljesen jó, megmentett mindenkit, elvitte az elsõ részben a kékfejû bringát a másodikban mirandát és most boldogan élnek mig meg nem jelenik a harmadik rész.Viszont... Ugy 5x re egy nõi separdot kreáltam aki gonosz hagyta meghalni szinte az összes társát ÉÉÉÉS ráadásul gazul a kopasz pitsát jacket vitte el.Ezek szerint akkor igy közeledve a negyvenhez én egy leszbikus nõ lennék?Nemhinném csupán éltem a játék opcival és kipróbáltam egy gonosz nõi karaktert.Azt viszont kizárhatjuk hogy meleg vagyok mert még nõi karakterrel sem kerestem ugymond férfi társaságot...

Egyébként fasza hogy itt mindenki pszichológusnak és/vagy szociológusnak képzeli magát. Csakúgy repkednek a szakavatott megállapítások. Egyébként meg tényleg vegyünk már kicsit vissza ebbõl a hangnembõl, mert kurvagáz ahogy egyesek megnyilvánulnak.

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

Nõjetek már fel, se nemi, se faji, se politikai hovatartozása miatt nem lehet 1 embert elítélni. Az meg nehogy már a Bioware hibája legyen, hogy több lehetõséget kíván adni. Az, hogy a gyerek mivel játszik pedig a szülõ felelõssége, nem a játékgyártóké.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

jazzy
Kasadya-t azért bemutattad otthon? <#hehe>
[HUN]Crassus
LOOOOL!!

[HUN]Crassus
ha minden nõt hazavittem volna anyámék kitagadtak volna,hogy strici vagyok😄

Szerintem üsd pofán párszor haverodat hátha észbekap és nem lesz kedve fertõzni mást a ferdehajlamával a köcsögje

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

[HUN]Crassus
😄😄

Sir Quno Jedi
Naja, ez érthetetlen. Nyilván, ha a szülei és a barátai nem bírják a ratyikat, akkor nem viheti haza bemutatni a "párját", node én sem viszek akárkit haza bemutatni (legalább nõt vazeg), van hogy sose tudnak róla (barátok sem) és akkor mivan!?!??!

Értelmes ember akinek VAN saját élete és egzisztenciája, az megoldja még azt is, ha a lovak jönnek be neki, vagy a döglött tapírok, akkor meg ne sírjon aki ratyi! 😄

[HUN]Crassus
amúgy neked van igazad legyen rá opció vagy mittudom én,de nem véletlen nem nézek TV-t,mert naponta 72x tolják az arcomba a másságukat és tényleg tele van már vele a hócipõje minden normális ismerõsömnek!
Szóval ha kikapcsolódásként leülök a gép elé akkor ne jöjjön elõ már ott is

N1ggA
Szerintem swtorban egyébként nem fognak rádhajtani az azonos nemû companionok, csak ha te erõlteted, akkor lehet. Minden bw játékban ez volt (DA2-t mondjuk nem játszottam, nem tetszett, abban nem tudom, hogy volt)

Spread De Love!

[HUN]Crassus
mint ahogy a kurucinfo beállítja...na takarodj,de komolyan mostmár!

jazzy
Mit kell elnyomnia? Én sem mondom mindenkinek az utcán, hogy HETERO VAGYOK HETERO VAGYOK és a barátnõmmel sem smárolok utcán. Ha az utcán látsz éppen buzi is lehetnék, nem tudná senki. Akkor mit kell elnyomni?
TDC Geronimo
húha mi van itt, megy a -fav

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BoneDragon
Tisztességes akkor lenne, ha raknának ki errõl egy szavazást, hogy akarjuk-e ezt a játékban látni...

Na mi lesz SWtor,hoMMORPG?Hogy pusztuljon a sok köcsögje meg aki kitalál egy játékba ilyeneket..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

N1ggA
Na mindegy szerintem is lezárhatjuk a témát, nem akarok itt összeveszni senkivel, Crassust meg alapból leszarom.
Ne haragudjon az, akinek megsértettem a lelkét, nekem ez tényleg nagyobb probléma, a legjobb barátomról néhány hete tudtam meg, hogy meleg, és kurvára szar, mert el kell nyomnia, mert senki sem lát bele. Én ismerek melegeket emiatt, és az van, hogy kurvára nem olyanok, mint ahogy a kurucinfo beállítja. De ezt nem kell elhinni, csak mondom.
Vége.

Spread De Love!

Sir Quno Jedi
Ezt amúgy úgy leheten kultúráltan megoldani, hogy meg lehetne adni a játékban a beállításoknál, hogy tisztes hetero vagy, vagy vérnõszõ buzgár és hogy akarsz-e buzulást a gammában, avagy SE (ha a vérnél lehet sok játékban, ennél mérnelehetne). Ha nem akkor nem tolják a ratyi NPC-k a pofádba a seggüket, "csak" jóbarátok lesztek, ha meg ratyi vagy magad is, akkor mehet a nyalifali. Így korrekt.

Ez már a DA2-ben is mûködött volna és akkor az amúgy kemény csávónak beállított "férfi" karik nem próbálkoztak volna folyton rá a játékos hímkarijára ugyebár, ami sokakat idegesített (jelzem jogosan, egyik hõs ne akarja mán l*i a másikat 5 percenként).

[HUN]Crassus
ez a fõ probléma veletek! nekem normális heteroszexuális adófizetõ becsületes állampolgárnak nincs jogom aztmondani,hogy NEM VAGYOK KÍVÁNCSI a szexuális életére 2 férfinak??!!,mert ha azt mondom rögtön homofób vagyok meg látens meleg meg hasonlók?
NEM VAGYOK KÍVÁNCSI ezekre semmilyen körülmények közt! pláne nem egy játékban! end of story

egyetértek.Megjelenhetne néha jefferson és törölgethetne vadul.Ki a manót érdekel hogy egy játékban egy pixelhalmaz hogy viszonyul hozzád érzelmileg.A húgom 9 éves kislánya egy játékkal szeret játszani pc n történetesen a sims-el.abban is van olyan opció miszerint a hasonnemû pixelek egymáséi lehetnek mégsem ez érdekli a kislányt hanem hogy kire miylen ruhát tud adni meg miylen házat tud építeni, ergo 9 évesen kibaszott mód nem érdekli még a nemiség.amennyiben leszbika lenne belõle késõbb, amit szinte kizárhatunk szinte nem egy játék opciói miatt teszi hanem genetikusan.

Persze crasus a sims akármennyit is az EA adja ki ugyhogy ott lehet ez a mindenre kiterjedõ nemzetközi zsidó össszeesküvés kezdete...
jazzy
Sajnos láttam, igaz nem élõben. Igen, sajnos, igen, engem is zavar. Most engem is elküldhetsz.
N1ggA
Milyet? Láttál már melegfelvonulást valaha?
Amúgy csinálnak a heterok is, lásd: Budapest Parádé

Spread De Love!

jazzy
Majd vidd ki a gyereked a melegfelvonulásra. Tanítsd neki apuci tanait. Fura, olyat a heterok nem csinálnak utcán.. vagy én járok csukott szemmel?
BoneDragon
Ülj már le a sarokba és nyugodj meg. Ha ennyire zavar a téma smárolj le egy homárt.

N1ggA
és ezért nem jár ban?

Spread De Love!

[HUN]Crassus
téged már "ismerlek" és nincs jó véleményem....

[HUN]Crassus
tényleg ezért nem jár ban? én egy hónap ban-t kaptam negyedekkora káromkodásért...ami ráadásul jogos is volt😛

Svenhassel
Na irány Woodstock, hippikém és akkor le is zárhatjuk a témát.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

N1ggA
" a sok magamutogatásért meg figyelemfelkeltésért és fölösleges önreklámért"
Ez konkrétan nem létezik. Nincs sok magamutogatás és figyelemfelkeltés. Fogadni mernék, hogy egyáltalán nem ismersz melegeket, max 1-2t, miközben minden 20. ember az. Magyarországon 500.000 meleg él! A 99%-uk rejtõzködik, mert a hozzád hasonló beszûkült emberek nem képesek feldolgozni, hogy.. igazából nem is tudom mit nem képesek feldolgozni. 500.000 ember, ebbõl te nem ismersz senkit, a tévében meg látsz 2-t, de azt se buzulás közben.
Kicsit el van túlozva ez a probléma.
<span class="Apple-style-span" style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: arial, verdana, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb(240, 240, 240); ">
</span>
" totál normális felháborodás"
Szerintem egyáltalán nem normális a felháborodás. Ha férfi meg nõ smárolhat az utcán, akkor a melegek is smárolhassanak kész. Ugyanazok a jogok illetik meg õket.

Spread De Love!

Elszabadultak a kedélyek. Szerintem zárjuk ezt le. Ki támogatja? 😛

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

[HUN]Crassus
viszont megmondtam elõre,hogy a legtöbb homokos azzal "védekezik" ,hogy a totál normális felháborodást a sok magamutogatásért meg figyelemfelkeltésért és fölösleges önreklámért azzal indokolja meg,hogy homofób az az illetõ akit ez teljesen értehtõ módon zavar!
És igen zavarni fog a játékban is ha egy párbeszéd kapcsán majd "elkezd udvarolni egy jedi NPC" ,mert a ratyi Erickson meg a haverjai erre izgulnak és reklámozzák a másságukat....

[HUN]Crassus
ez azért kicsit erõsre skeredett édes fiam....

[HUN]Crassus
atyaég könnyezek a röhögéstõl!😄😄

j0nNyKa
Kis érdekesség:

View Poll Results: Which of the following best matches your opinion?
This game has met or exceeded my expectations, and I will buy the game when it comes out. 749 76.20%
This game has met or exceeded my expectations, but I will not be buying it when it comes out. 8 0.81%
This game has not met my expectations, but I still will buy the game when it comes out. 183 18.62%
This game has not met my expectations, and I will not be buying it when it comes out. 17 1.73%
Neutral--I don't feel strongly enough one way or the other to make a decision now. 26 2.64%
Voters: 983.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
én úgy emlékszem hogy raven holocronja is valamelyik régebbi sith-hez vezetett, és végülis ott jött létre a szabály

de az mondjuk lehet, hogy bane volt az elsõ, aki gyakorlatba ültette, ez jogos

egyébként ezzel kapcsolatban nekem furcsa volt bétában, hogy Xezer bétázó közül senkinek nem jutott eszébe Zannah nevû karaktert indítani - le is csaptam rá 😊

j0nNyKa
<#worship>

N1ggA
Hogy lehetsz ennyire beszûkült aberált faszkalap? Gondold már át mit írsz! Szerinted ha valaki melegeket lát, akkor õ is meleg lesz? Régen ugyanúgy 5% körül volt a melegek aránya, mint most.
Ha a gyerekek látják, hogy vannak heterok meg melegek is, akkor legalább könnyebben tudják eldönteni magukról, hogy õk hova tartoznak, és SOKKAL KEVÉSBÉ LESZNEK ELBASZÓDVA, mintha elnyomnák bennük az esetleges melegséget, és olyanok lesznek mint te, LÁTENS BUZI HOMOFÓB faszkalapok.
Takarodj is innen a kurva anyádba te köcsög fasz.

Spread De Love!

TDC Geronimo
Gondolom jó sok változtatás lehet benne, ha újrainvolják az elsõ heti tesztelõket. A launcher upgrade is talán jel arra, hogy akár idén is kijöhet? 😊 Ezeket a dolgokat a végére szokták hagyni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De, õ vezette be a gyakorlatba a régi tanok alapján, amik csak elméleti szinten, Revan holokronjában léteztek. Bane elõtt mindig is százával, ezrével voltak sith nagyurak, úrnõk.
j0nNyKa
nem õ vezette be, õ vette át a régi tanokból

Sir Quno Jedi
Node beztos volt valami (szörnyûséges) elõzménye vazeg! 😄

Nem, nincsenek ketten. Ezt a sith szabályt Darth Bane több ezer évvel a TOR ideje után vezette be.