Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Küldtek mindenkinek egy e-mailt hogy majd küldenek egy e-mailt amiben meg leszünk hívva a béta hétvégére
2. Megjött az e-mail hogy szedhetem a klienst igazoljam vissza a tesztet
3. Ez után ma megint kapok egy e-mailt hogy majd kapok e-mailt mikortól gamelhetek pontosan ja és biztosan igazoljam vissza a tesztet
4. Kapni fogunk egy e-mailt amiben szerepel az idõ
Hát looooool biztosra mennek 😄
Don Kartács :)
BEHIVTAK A FUCKING BETATESZTRE JEEEE
anti hero
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Érdekes, már lennt van a launcher, az egy másik dolog hogy nem enged be a launcher. WTF van ilyenkor? :-)
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Szívtam és szombat vagy vas? il leve, ha kódot szereztem egy másik oldalról, de nem preordereltem akkor fix vasárnap?
A vasárnap pár órás tesztet sajnos lehetett elõre tudni, csak azt tudom rá mondani, hogy aki tudja, fogadja el minél gyorsabban az RSVP-t, hogy bekerüljön 1. vagy 2. hullámba.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Elvileg nem enged beírni ékezetest, de ha mégis sikerült úgy megadnod, akkor support ticket...
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Remélem megoldódik péntekig, support ticketet már feladtam.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Emberek
1. Leszeditek a Launchert
2. Telepít/elindít
3. Beakarsz lépni nem enged mert nem adtad meg az 5 választ
4. Rányomsz a linkre amit ad és egybõl odadob, a security részhez
5. Kitöltöd Save login újra a launcherbe, lehet hogy nem enged be akkor Gépresi vagy csak a launchert indítsd újra.
6. Töltöd, ha errort kapsz akkor gépresi, vagy pause/resume
7. Örülsz magadnak
nálam így ment csak én nem kaptam errort és semmi nem crashelt be, pedig 2 megabites a netem.. nem tudom, hogy mi a tökömért csinálja ezeket csomó embernél..
bocsánat nem okoskodni szerettem volna csak leírtam, hogy nálam mivolt és nem értem az egészet... hogy miért ment itt simán minden másoknál meg "halál az egész"
A medve nem játék.
Amit idáig csináltam :
-ipconfig /flishdns majd launcher újrateelpítése
-3x változtattam meg a jelszvamat
-2x változtattam meg a security kérdést / választ
-feladtam egy ticketet supoortnak tegnap 18 óra körül, még semmi válasz nem jött
Ha netalántán megoldódik nálad a probléma kérlek jelezd nekem priviben kíváncsi vagyok rá.
Azért nem tudtam belépni, mert a preorder kódom még nem írtam be. Beírtam, azonnal feljöttek a kérdés. Az elsõ után azonban szétesett az egész, és szart se láttam, hogy most mit is kéne és hol beírnom. Fene ebbe a szarba. Az, hogy az SWG indulásánál ott álltunk másfél (?) napig és nem tudtunk belépni, még elfogadom, gyerekcipõben volt az egész, de 8 évvel utána azért ezt így túlbonyolítani, pöcsöm security meg egyéb baromságokat beépíteni, csak mert a majmoknak bejutatottak a belsõségeibe, hát csesszék meg!
A medve nem játék.
swtor.hu-s infók szerint ráadásul ha nem tudom a választ, csak telefonon fogják megmondani mailben ne is próbálkozzak 😄 azért ez is nice :] Mondjuk még választ se kaptam a mailre, hogy feldolgozás alatt vagy valami 😄
Amúgy megjött a mail:
"You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!"
élesítettem is
"You are confirmed to test STAR WARS: The Old Republic!"
Csak belépni nem tudok az oldalra <#idiota>#idiota><#circling>#circling><#eljen>#eljen>