Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Don Kartács :)
Remélem megoldódik péntekig, support ticketet már feladtam.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Emberek
1. Leszeditek a Launchert
2. Telepít/elindít
3. Beakarsz lépni nem enged mert nem adtad meg az 5 választ
4. Rányomsz a linkre amit ad és egybõl odadob, a security részhez
5. Kitöltöd Save login újra a launcherbe, lehet hogy nem enged be akkor Gépresi vagy csak a launchert indítsd újra.
6. Töltöd, ha errort kapsz akkor gépresi, vagy pause/resume
7. Örülsz magadnak
nálam így ment csak én nem kaptam errort és semmi nem crashelt be, pedig 2 megabites a netem.. nem tudom, hogy mi a tökömért csinálja ezeket csomó embernél..
bocsánat nem okoskodni szerettem volna csak leírtam, hogy nálam mivolt és nem értem az egészet... hogy miért ment itt simán minden másoknál meg "halál az egész"
A medve nem játék.
Amit idáig csináltam :
-ipconfig /flishdns majd launcher újrateelpítése
-3x változtattam meg a jelszvamat
-2x változtattam meg a security kérdést / választ
-feladtam egy ticketet supoortnak tegnap 18 óra körül, még semmi válasz nem jött
Ha netalántán megoldódik nálad a probléma kérlek jelezd nekem priviben kíváncsi vagyok rá.
Azért nem tudtam belépni, mert a preorder kódom még nem írtam be. Beírtam, azonnal feljöttek a kérdés. Az elsõ után azonban szétesett az egész, és szart se láttam, hogy most mit is kéne és hol beírnom. Fene ebbe a szarba. Az, hogy az SWG indulásánál ott álltunk másfél (?) napig és nem tudtunk belépni, még elfogadom, gyerekcipõben volt az egész, de 8 évvel utána azért ezt így túlbonyolítani, pöcsöm security meg egyéb baromságokat beépíteni, csak mert a majmoknak bejutatottak a belsõségeibe, hát csesszék meg!
A medve nem játék.
swtor.hu-s infók szerint ráadásul ha nem tudom a választ, csak telefonon fogják megmondani mailben ne is próbálkozzak :D azért ez is nice :] Mondjuk még választ se kaptam a mailre, hogy feldolgozás alatt vagy valami :D
Amúgy megjött a mail:
"You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!"
élesítettem is
"You are confirmed to test STAR WARS: The Old Republic!"
Csak belépni nem tudok az oldalra <#idiota>#idiota><#circling>#circling><#eljen>#eljen>
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
War, war never changes.
tessék. Jázminka táncol és twitterezik. Többi streamen pvpznek. True testerek !
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Van. Ugyanis dolgoztam az egyik MMO-n amire rászabadult 1-2 millió játékos release-nél. ;-)
És természetesen tisztában vagyok vele, hogy az EA és a Bioware célja a servereik stress test-elése és a staggered early access kipróbálása. Ugyanakkor csinálhatnák sokkal okosabban is mivel semmibe nemkerülne nekik ha annak megfelelõen lõnék be a hozzáférési idõket, hogy kit mikor engednek be a serverekre. Ennek semmilyen technikai akadálya nem lehet.
"Szerintem a hétvégi testelõk 99%a már rég megvette a gamet és nem ezen múlik majd a döntése."
Nah ez az amit erõsen kétlek. Utolsó EA business call alkalmával a Pre-Order-ek száma 865,669 volt. (1 hete)
Tegyük fel 1 hét alatt nõtt ez a szám egy kicsit. (max. 1 millió)
Viszont közben a gaming oldalakon keresztül kiosztottak körülbelül 2-2.5 millió kulcsot. Akik elvitték ezeket a kulcsokat azok NEM vették még meg a játékot. Akik elvitték ezeket a kulcsokat valószínûleg pont azok lesznek akik legkésõbb fogadják el a RSVP-t és akik majd a legkevesebb idõt kapják tesztelésre. Valószínûleg a legrosszabb körülmények között. Mint játékfejlesztõ úgy gondolom, hogy ezzel a döntéssel az EA és a Bioware maga alatt vágja a fát ugyanis pont ezen játékosok esetében lenne a legfontosabb a pozitív elsõ benyomás a játékról.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
ha azért veszítik el sanyikát, mert csak pár órát open bétázhatott, szerintem nekik nem fog hiányozni sanyika.
.. illetve, van róla bármiféle sejtésed, hogy mi lenne, ha ~1-2 millió játékos egyszerre rábökne a play gombra?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ez azt jelenti, hogy aki a vasárnapi turnusba kerül az vasárnap 17:00-tõl hétfõ 06:59-ig játszhat.
Ez elég nagy köcsögség az EA részérõl és simán eltudom képzelni, hogy majd potenciális vásárlókat és elõfizetõket vesztenek miatta.
Legalábbis ha abból indulok ki, hogy szanaszét Hype-olták ezt a hétvégét és teljes hétvégés tesztként reklámozták. Aztán majd sokan lesznek akik csak mondjuk 7 órát tudnak max. játszani mert a vasárnapi csoportba kerülnek és hétfõn dolgoznak... Arról nem is beszélve, hogy mivel pont akkor vasárnap este lesz az egész rendszerük a leginkább leterhelve eltudom képzelni, hogy queue-k lesznek és a serverek is lagolni fognak.
De ha már így oldották meg a dolgot akkoris igazán adhatnának mindenkinek ugyanannyi idõt...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Spread De Love!
To simulate a launch environment, testers who have accepted new invites to weekend testing will gain testing access in staggered intervals based on when their invites were accepted. The first group of testers will be able to log on beginning on Friday morning (11/25) at 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Then, Saturday and Sunday at 10:00 AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin) the second and final waves of testers will gain access. Please watch your email for details about when your phase of testing begins. This will come in a separate email from your invite.
Spread De Love!