Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A hiba nem az Ön készülékében van.

Szerintem is baromság volt 2 levelet küldeniük, mert csak összezavarta az embereket.
Ha azt látod, hogy scheduled, akkor minden rendben.
Torzonborz
nem feltétlenül a Te hülyeséged , Bio spammel minket a leveleivel feleslegesen. 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Svenhassel
Bocsika, rosszul fogalmaztam.
Tegnap már klikkeltem mindenre amire kellett a /tester oldalon. Le is töltöttem a klienst. Csak kicsit összezavart, hogy most küldtek még 1 e-mail-t, hogy "rsvp-zek" megint.
Na de tényleg hagyjuk mert az én hülyeségem 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Nekem rsvp nincs, nem is volt.
Elsõ emailkor reagáltam, és alul ahol a képen IN PROGRESS van, nekem SCHEDULED. tehát be van tervezve.
RSVP emailt kaptam ráböktem rögtön, nem volt ott semmi.

Torzonborz
ha tud magának még szerválni kulcsot amit osztogattak ( pl mmorpg.com, massively stb ) akkor még van esélye.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szerintem amig nem ikszelted ki azt a RSVP-t nem tudod tölteni a kliens. na m1 remélem péntektõl kapok már belépõt...
Ha nincs akkor inkább az a tippem, hogy nem jelentkeztél a beta-ra.
Amennyiben ez a helyzet akkor sajnos lefogsz maradni a mostani hétvégi tesztrõl mert tudomásom szerint már nem lehet jelentkezni.

Svenhassel
Ahha, és ha ilyen nincs?
Lehet, hogy már jelentkeztem csak nem emlékszem?
Na mind1 nem fárasztalak benneteket a hülyeségeimmel.
<#banplz>

Rövidités: RSVP. Jelentés: Répondez S'il vous plait. Nyelv: francia. Fordítás: válaszoljon legyen szíves.

www.swtor.com/tester oldalon tudod elfogadni amennyiben jelentkeztél a testelésre.

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Svenhassel
Lehet egy nagyon láma kérdésem? 😄
Mi az az RSVP? És hogy kell elfogadni?
Anélkül nem is tudod elkezdeni tölteni a klienst nem? Vagy keverem valamivel?

Ozzyehh
A support szó elég viccesen hangzik a jelenlegi helyzetben nem gondoljátok ? <#idiota>

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Erm. Az SWTOR fejlesztõje a BioWare.
A BioWare Group pedig az EA egyik belsõ divíziója.
Az SWTOR support feladatait a BioWare Ireland, Galway (Customer Support Center and Network Operations Center) látja el.

j0nNyKa
hozzáteszem hogy a main accomat nekem is tisztességesen elkúrták, úgy mint nálad, és ez csak azért baj, mert arra van elõrendelve ez a szutyok :/

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

A hivatalos fórumot olvasgatva egyébként úgy látom sokan olyan problémával is küzdenek, hogy nem tudják egyszerûen elfogadni az RSVP-t.

Omlás
EA-t hibáztatatják semmi köze az EA-nak a "pw resethez" és az "swtor oldalon nem tudsz belogolni hibához" ezek a SWTOR-os supporthoz tartoznak. EA oldalon reseteled a pw-t instant jön a mail megváltoztatod és mindenhol mûködik. Originnel nincs bajom, BF3 dettó nem problémázik és egyéb más EA-s accos játékkal sincs probléma. SWTOR is csak a biztonsági kérdéssel szívat amit csak az SWTOR support tud megoldani de õk meg le vannak terhelve rogyásig... <#email><#idiota> Mindenesetre 11 nap alatt ha nem tudja megoldani a support akkor "monnjon le és ne csináljon mmo-t" :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

én is. bár a meghívós levél ma reggelre ért ide. 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

BoneDragon
Remélem a tegnap reggeli a péntek.

Nem.
Az alapján kerülsz be csoportokba, hogy mikor fogadtad el az RSVP-t a www.swtor.com/tester oldalon.

Három turnusba fogják behívni a játékosokat a Beta-ra.
1. Péntek 17:00 CET
2. Szombat 17:00 CET
3. Vasárnap 17:00 CET

Beta vége mindegyik csoport számára: Hétfõ 06:59 CET

nem. 3 hullám van. péntek délután 5, szombat délután 5, vasárnap délután 5. a hétvégének hétfõ reggel hétkor van vége.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

ha sikerült a klienst feltelepíteni akkor automatikusan péntektõl játszhatsz?
Király 😄

Amúgy meg ha ezeket a központi, egyszerre sok 10-100 ezer embernél jelentkezõ problémákat kezelni tudják, utána gondolom nem lesznek ilyen tömeges dolgok. Az egyedi hibákra meg csak fognak tudni válaszolgatni.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Külföldi fórumokon már megy a flame az EA irányába mivel nagyon sokan nem tudnak bejelentkezni és elfogadni az RSVP-t és emiatt kerülnek valószínûleg majd a szombati, vasárnapi csoportba.

Nekem körülbelül 1 hete voltak jelszó problémáim és nem tudtam bejelentkezni. Ekkor nyitottam egy support ticketet ami be is került a rendszerükbe mert kaptam visszajelzést email-ben. De a problémára azóta sem reagáltak.

Az más kérdés, hogy közben kb. a 25. password reset után sikerült végre bejelentkeznem, de ha a supportjuk így fog mûködni launch után is akkor nem sok jót jósolok nekik...

darth devil
Szerintem egyszerûen resetelni fogják a problémás accocat. Kapsz random jelszót, és onnantól állítsd be magadnak. Lehet, h még most a béta elõtt.

War, war never changes.

Ozzyehh
Mondjuk õk is jobban járnának, ha nem kéne megint leszedni még egy buildet nem? meg spórolnának jó pár levelet szerintem 😄 day1-on
mármint a panaszokra gondolok..

BoneDragon
Hát az biztos, hogy nem fognak otthon karácsonyozni... 😄

Én végére akarok járni, mert lehet, hogy dec. 15-20 között telefonon se lehet majd õket elérni annyi panaszos lesz.

Tomb of Freedon Nadd

Omlás
Telefonálgatni nem fogok, annyira nem sürgõs a hétvégi "õrület" annyira nem hoz lázba, persze én is ki szeretném már próbálni elég rég óta várom már én is de nem fogok idegbajt kapni ha nem tudom kipróbálni már itt van a start a nyakunkon amúgy is. Engem csak az az egy zavar, hogy a supporttól nem kaptam a megszokott automata választ, hogy "A levelet megkaptuk blablabla.."

Szóval lehet, hogy várom, hogy meg hegesszék az accomat aztán nem is ment el nekik a hibajelenéses levél? <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

darth devil
Sry, mégis 5óra, reggel van még. 😄

War, war never changes.

darth devil
18kor. 😄 Mert Londoni idõ szerint 17kor lehet majd belépni. 😄

War, war never changes.

engem teljesen random, de igazából nem érdekel. kliens lenn van, launcheren be tudok lépni. honlap nem érdekel

Ozzyehh
Engem simán beenged...

én swtor.com-on 10bõl 1x tudok bejelentkezni😊

Én is ezzel szívok. Le van mentve egy txt fájlba a biztonsági kérdésre a válasz amire a program konzekvensen azt írja, hogy incorrect. Jelszó reset is megvolt, de 3 óra szopás után már az accountba se tudtam bejelentkezni. Lehet, hogy ma lesz egy telefon UK-ba...:S

Tomb of Freedon Nadd

Akkor ezzel is az indulást teszteljük, hogy 17 órakor hogyan fogjuk megbeszélni egymással, hogy melyik szerverre menjünk, az már megtelt, akkor hol a legrövidebb a queue, de nekemmár van karakterem egy másikon... 😊
Várj addig amíg elkezdi tölteni a klienst.
Braikingboss
Teljesen korrekt igazad van 😄

Don Kartács :)

Braikingboss
Arra kíváncsi leszek mennyi szervert lõnek fel péntektõl 😄 Írták Game test fórumon hogy péntek 17:00 új szerverek jelennek meg.

Jeffjohnson
bejelentik, hogy be fogják jelenteni a bejelentést....mégis mi ezzel a probléma <#idiota>

Ozzyehh
Kamuzol...

BoneDragon
Úristen! Behívtak béta hétvégére!!!!!4

Omlás
Amúgy ezzel a "biztonsági kérdés - válasz jó de nem jó ... account lock" cuccal igencsak sok embernek meg gyûlt a baja megy is a hiszti rendesen a fórumon. Kíváncsian várom a fejleményeket 😄.

Amúgy azt nem értem a mai világban miért nem lehet 1. lépés név jelszó login 2. lépés sms-ben jön a kód és be is léptél. Már a Gmailes mail fiókon is be lehet kapcsolni ezt a funkciót... egyszerûbb és többet ér mint ez a kérdés válasz dolog.

Braikingboss
Hát õszintén én se és még így is ide jönnek ujjongani hogy kaptak invet <#idiota>

Ozzyehh
18,5 giga 😊

darth devil
Én nem csodálkozom rajta, amennyi értetlen ember van.

War, war never changes.

shaba23
akkor most kezd el szedni a 25 gigás klienst😊
Ozzyehh
Egyébként a poén az, hogy a 2. mailre nem tudsz respondot nyomni mert már confirmed vagy , szal teljesen fölöslegesen küldték, ki max csak az idõpont miatt, hogy majd kapsz idõ pontot, hogy mikor kezdesz 😄

Braikingboss
Örülünk neki te is részese vagy annak a közel 2 misi embernek aki tesztelheti most hétvégén :d

Ozzyehh
😄<#eljen>