Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam is minden simán ment. Bár kiírta vmikor éjjel, hogy nem tud patchelni, de gondolom csak simán szakadt a net, mert reggelre lent volt.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Ozzyehh
Na akkor nálad se volt semmi.. érdekes.., :D

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Braikingboss
Hát én leszedtem a launchert, beléptem és leszedtem a kliens:D Annyi hogy néha kérdezi a biztonsági kérdést.

Don Kartács :)

Ozzyehh
:D és Braiking neked volt am bármiféle gubanc? vagy neked is lejött pöpecen?

Braikingboss
Hát én a hivatalos oldalon és a launcherben is be ki tudok lépkedni jelenleg is.

a.carkey
Majd késõbb. Dolgozni kell. :)

A medve nem játék.

a.carkey
Ki is nyírták a logint. :) Már elérhetetlen.

A medve nem játék.

Kipróbáltam ezeket a lépéseket hidd el, de ahogy elnéztem a hivatalos fórumot másoknál is ez a probléma :-)
Remélem megoldódik péntekig, support ticketet már feladtam.

Omlás
Jah <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

a.carkey
Más beszopta. Van ez így.

A medve nem játék.

Ozzyehh
Azt nem vagyok képes felfogni..., hogy nálam miért ment minden simán??
Emberek

1. Leszeditek a Launchert
2. Telepít/elindít
3. Beakarsz lépni nem enged mert nem adtad meg az 5 választ
4. Rányomsz a linkre amit ad és egybõl odadob, a security részhez
5. Kitöltöd Save login újra a launcherbe, lehet hogy nem enged be akkor Gépresi vagy csak a launchert indítsd újra.
6. Töltöd, ha errort kapsz akkor gépresi, vagy pause/resume
7. Örülsz magadnak

nálam így ment csak én nem kaptam errort és semmi nem crashelt be, pedig 2 megabites a netem.. nem tudom, hogy mi a tökömért csinálja ezeket csomó embernél..

bocsánat nem okoskodni szerettem volna csak leírtam, hogy nálam mivolt és nem értem az egészet... hogy miért ment itt simán minden másoknál meg "halál az egész"

a.carkey
Beírtad már a preorder kódod? Nekem ahogy beírtam, azonnal továbbengedett, de az elsõ security kérdés után összevissza maszatolta a launcher felületet és szart se láttam, hogy most mit és hová kéne írnom. Aztán kivágott, jött a szokásos only a single instance of this application can run, reset, majd ue újból. Várom a választ a ticketre ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ezen már túl vagyok.

A medve nem játék.

Szia, nekem is pont ez a problémám.

Amit idáig csináltam :
-ipconfig /flishdns majd launcher újrateelpítése
-3x változtattam meg a jelszvamat
-2x változtattam meg a security kérdést / választ
-feladtam egy ticketet supoortnak tegnap 18 óra körül, még semmi válasz nem jött

Ha netalántán megoldódik nálad a probléma kérlek jelezd nekem priviben kíváncsi vagyok rá.

a.carkey
Ah, lockolta ez a szar az accom.

Azért nem tudtam belépni, mert a preorder kódom még nem írtam be. Beírtam, azonnal feljöttek a kérdés. Az elsõ után azonban szétesett az egész, és szart se láttam, hogy most mit is kéne és hol beírnom. Fene ebbe a szarba. Az, hogy az SWG indulásánál ott álltunk másfél (?) napig és nem tudtunk belépni, még elfogadom, gyerekcipõben volt az egész, de 8 évvel utána azért ezt így túlbonyolítani, pöcsöm security meg egyéb baromságokat beépíteni, csak mert a majmoknak bejutatottak a belsõségeibe, hát csesszék meg!

A medve nem játék.

Braikingboss
Lépj be hivatalos oldalon az accodra. Ott fent my account fül utána meg bal oldalt találsz ilyet Security questions és töltsd ki.

a.carkey
Nem jönnek elõ ... De olvastam valamit, megpróbálom azt.

A medve nem játék.

Ozzyehh
Ott van hogy activate account here, katt a herére :D és 5 darab security questiönre válaszolj utána save és login, a security key-t nem kell beírnod...

Ozzyehh
Igazad van bocsi, vak voltam oda van írva :D<#vigyor2>

a.carkey
Eddig volt ez a security key dolog? Fog. sincs hol keressem ...

A medve nem játék.

a.carkey
Akkor vsz ugyanezzel szopok én is ...

A medve nem játék.

Agamemnon
Igen, nálam is ott van (volt tegnap este), de azt hiszem bele is írják, hogy ha Te már megváltoztattad a jelszavadat, és beállítottad a kérdéseket, akkor nem kell ezzel foglalkoznod...

Ozzyehh
Nekem is megjött a mél, de én már elõbb konfirmáltam :D az oldalon még épp idõben mielõtt meghalt volna... egyébként update után még másnak is ott van a system alert(2) ?

Omlás
Azért remélem ezt a titkos kérdéses loginolós okosságot likvidálják nagyon hamar :].

swtor.hu-s infók szerint ráadásul ha nem tudom a választ, csak telefonon fogják megmondani mailben ne is próbálkozzak :D azért ez is nice :] Mondjuk még választ se kaptam a mailre, hogy feldolgozás alatt vagy valami :D

Amúgy megjött a mail:
"You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic!"
élesítettem is
"You are confirmed to test STAR WARS: The Old Republic!"

Csak belépni nem tudok az oldalra <#idiota><#circling><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ozzyehh
Huh.. jó reggelt :D azért srácok büszke vagyok az én kis netemre mert 2 megaBIT-el egy errort nem kaptam sehol :D <#taps><#idiota><#eljen>

darth devil
Én sehol nem láttam leírva, h kinek meddig fog tartani a béta hétvége. Simán elképzelhetõ, hogy akik késõbb léphetnek be, azoknak annyival hosszabb lesz. Ha meg nem akkor mi van? 20 nap és indul az early game, nem bírjátok már ki? Örüljünk, h egyáltalán csinálnak open betanak álcázott stressz tesztet.

War, war never changes.

http://hu.twitch.tv/irljasmine

tessék. Jázminka táncol és twitterezik. Többi streamen pvpznek. True testerek !

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

Jah és nagyon de nagyon fognak hiányozni nekik a sanyikák ugyanis akármennyire is meglepõ a nagy elõfizetõi táborral rendelkezõ MMO-knál a sanyikák teszik ki az elõfizetõk sokkal nagyobb százalékát.

"illetve, van róla bármiféle sejtésed, hogy mi lenne, ha ~1-2 millió játékos egyszerre rábökne a play gombra?"

Van. Ugyanis dolgoztam az egyik MMO-n amire rászabadult 1-2 millió játékos release-nél. ;-)

És természetesen tisztában vagyok vele, hogy az EA és a Bioware célja a servereik stress test-elése és a staggered early access kipróbálása. Ugyanakkor csinálhatnák sokkal okosabban is mivel semmibe nemkerülne nekik ha annak megfelelõen lõnék be a hozzáférési idõket, hogy kit mikor engednek be a serverekre. Ennek semmilyen technikai akadálya nem lehet.

"Szerintem a hétvégi testelõk 99%a már rég megvette a gamet és nem ezen múlik majd a döntése."

Nah ez az amit erõsen kétlek. Utolsó EA business call alkalmával a Pre-Order-ek száma 865,669 volt. (1 hete)
Tegyük fel 1 hét alatt nõtt ez a szám egy kicsit. (max. 1 millió)
Viszont közben a gaming oldalakon keresztül kiosztottak körülbelül 2-2.5 millió kulcsot. Akik elvitték ezeket a kulcsokat azok NEM vették még meg a játékot. Akik elvitték ezeket a kulcsokat valószínûleg pont azok lesznek akik legkésõbb fogadják el a RSVP-t és akik majd a legkevesebb idõt kapják tesztelésre. Valószínûleg a legrosszabb körülmények között. Mint játékfejlesztõ úgy gondolom, hogy ezzel a döntéssel az EA és a Bioware maga alatt vágja a fát ugyanis pont ezen játékosok esetében lenne a legfontosabb a pozitív elsõ benyomás a játékról.

lolSL
egy havidíjas játéknál ne legyen kifogás hogy nincs pénzük gépre meg netre a játék alá

TDC Geronimo
Annak is örülni kell, hogy lesz ilyen open test, mert korábban arról volt szó, hogy nem lesz. Akit meg annyira érdekelt az úgyis elfogadta a test meghívást hamar, mert gondolom nézte a híreket. Bár az a fél nap tényleg kicsit kevésnek tûnik, de arra elég lehet, hogy legalább belenézzen a játékba megjelenés elõtt. Szerintem a hétvégi testelõk 99%a már rég megvette a gamet és nem ezen múlik majd a döntése.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Végülis, ha már fél éve elõrendeltem megértem, hogy rosszabb esetbe csak 1 napot lehet nézelõdni. Ez idõ alatt rengeteg hasznos videot alkottak a játékosok. Például, hogy lehet klikkelgetni az alap skillt a töménytelen kezdõ zónás ill karakter kreálós és táncolós fosba. Remélem a HC/nightmare módokat nem az ilyen kaliberû ( bétások 70%-a ) egyénekre lövik be.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

j0nNyKa
azt gondolom érzékeled, hogy a béta teszt nem arról szól, hogy te játszhass, hanem hogy õk képet kapjanak a hibákról (illetve perpill a terhelésrõl)
ha azért veszítik el sanyikát, mert csak pár órát open bétázhatott, szerintem nekik nem fog hiányozni sanyika.

.. illetve, van róla bármiféle sejtésed, hogy mi lenne, ha ~1-2 millió játékos egyszerre rábökne a play gombra?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

"You are welcome to create characters on these new servers, but please note that they will only be available for the duration of the weekend test, which ends on 11/27 at 11:59PM CST (11/28 5:59 London, 6:59 Paris/Berlin)."

Ez azt jelenti, hogy aki a vasárnapi turnusba kerül az vasárnap 17:00-tõl hétfõ 06:59-ig játszhat.
Ez elég nagy köcsögség az EA részérõl és simán eltudom képzelni, hogy majd potenciális vásárlókat és elõfizetõket vesztenek miatta.

Legalábbis ha abból indulok ki, hogy szanaszét Hype-olták ezt a hétvégét és teljes hétvégés tesztként reklámozták. Aztán majd sokan lesznek akik csak mondjuk 7 órát tudnak max. játszani mert a vasárnapi csoportba kerülnek és hétfõn dolgoznak... Arról nem is beszélve, hogy mivel pont akkor vasárnap este lesz az egész rendszerük a leginkább leterhelve eltudom képzelni, hogy queue-k lesznek és a serverek is lagolni fognak.

De ha már így oldották meg a dolgot akkoris igazán adhatnának mindenkinek ugyanannyi idõt...

Torzonborz
mondjuk pont azért béta a béta hogy az ilyen bakik itt jöjjenek elõ <#wow3>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

lolSL
ha a beta invite elfogadásától meghal az egész oldaluk mit várnak megjelenéskor?

TDC Geronimo
A rendes karbantartás nem most lett volna, de mivel leálltak a game serverek így minden betas elárasztotta a game testing fórumot. Gondolom ezért haldoklik.

Pluskast
Annyira elegem van abból, hogy este 9 után egyszerûen nem lehet használni a hivatalos weboldalt, mert a folyamatos karbantartások az oldalt is érintik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

TDC Geronimo
De jobban belegondolva inkább kedd

TDC Geronimo
Szerintem itteni idõ szerint vagy hétfõ vagy kedd reggelig fog tartani.

N1ggA
Vajon meddig fog tartani, a vasárnapiak csak 1 napot kapnak, vagy mindenki ugyanannyi idõt, csak eltolva?

Spread De Love!

TDC Geronimo
Hello everyone! We are excited to have you joining us for Beta Testing Weekend! We can’t wait to get you all into the test. If you just received your invitation today, you can visit www.swtor.com/tester to download the launcher and begin patching the game.

To simulate a launch environment, testers who have accepted new invites to weekend testing will gain testing access in staggered intervals based on when their invites were accepted. The first group of testers will be able to log on beginning on Friday morning (11/25) at 10:00AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin). Then, Saturday and Sunday at 10:00 AM CST (16:00 London, 17:00 Paris/Berlin) the second and final waves of testers will gain access. Please watch your email for details about when your phase of testing begins. This will come in a separate email from your invite.

N1ggA
Na kész, fel van telepítve. Valami jelenlegi teszter küldhetne egy accot péntekig. NAGYON megköszönném, ami nálam sokat jelent!

Spread De Love!

Omlás
Jah a weboldal is "MAINTENANCE" majd lesz nemsokára by "soon" <#idiota><#email>

TDC Geronimo
Ja láttam meg fórumon is megtaláltam már. High lvl szerverrel mi a bánat van már. Azt láttam, hogy megint elhalasztották, de azóta megint semmi hír róla -.-

j0nNyKa
ha megnézed, amikor eljutsz a play gombhoz, az exit gombtól balra felvillan a "this enviroment is not avilable at this moment" hibaüzenet, majd el is tünik (thx, tökéletes launcher), szóval ja, nem megy a szerver most

TDC Geronimo
Nem megy most a szerver vagy miért szürke a play gomb :(

BoneDragon
Majd talán ha lesz addon támogatás, de ennek én is jobban örülnék.

TDC Geronimo
Te inkább vegyél már fel msn/xfire/originen! :D

j0nNyKa
jó, leesett (hozzáteszem hogy izom tbbt fanatic vagyok, de erre nem emlékeztem, my bad)