Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom, hogy több mint 100 új HSZ, mire megint idenézek. Aszittem, megnyíltak a szerverek, és mindenki mehet játszani, vagy bejelentették, hogy nem lesz béta.
De nem csak, Toxi osztja az embereket, LOL 😄

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

nálam is ment minden gond nélkül😊 menzeszelõ kollégának lehet vér lepte el szemét is😊

Szerintem próbáld ki a mirrorját annak, amiben bizonytalan vagy.
És akkor nem lövöd le a story-t, a gameplay meg hasonló lesz.
nekem a C-n és a customban nem volt lehetõség a választásra...

Nekem konkrétan az E: meghajtón volt a telepítõ, customnál felajánlotta, hogy a C-re akarom-e rakni. Nem akartam, és annyi volt a telepítõ hibája, hogy nem jött be browse és hasonlók, hanem a sorba kellett az új könyvtárnevet beírni, hogy E:-t akarok.
pont ugyanez a dilemmám. kb 2 héttel ezelõttig assassin volt a betervezett main, de jobban utána jártam és már operativenél járok😊 kérdés,hogy hétvégén akarok-e spoilerezni

Omlás

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Ozzyehh
Én is úgy vagyok vele, hogy alig tudok dönteni, mondjuk én rep oldalon kezdek karit, de mondjuk nekem már körvonalazódni látszik a sage 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Braikingboss
A töménytelen videó után elkapott a bizonytalanság a main karaktert illetõen 😄 Most IA Operative vagy SI Assassin legyen a mainem. Remélem kérdésemre megkapom a választ a hétvégén 😄

Don Kartács :)

BoneDragon
Az igen mi megy itt.
Remélem azért egyesek már tudnak maguktól pisilni...

Egyrészt ez egy egyszerû nyilvános fórum, nem áll közvetlen összefüggésben a magyar értelmiséggel.
Másrészt a magyar értelmiséget szidni nem a legokosabb. Vagy nem tartozol bele, vagy saját magad ócsárolod. Ráadásul lejárt lemez.
A kliens installálása miért lenne benne a faqban? Millió egyéb programot ugyanígy kell telepíteni. A delikvens simán elrontotta, mert a custom install tökéletesen mûködik.

mrzoltan
Hallod, mint néztem "programozó" vagy. Nos te sem látod be, hogy a telepítõ hibás?
Akkor max váltasz karit idõközben, vesztesz vele max 1-2 hetet, nem nagy ügy 😊

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

j0nNyKa
szerintem sokkal békésebb lenne az élet, ha nem nagyon erõltetnéd ezt a topicot

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Pluskast
Most akkor kezdjünk csámcsogni rajta? Ok.

Wlanseraf
"Meg lehet oldani hogy ne a C-re akarjon települni? mert nekem custom installnál sem engedi😞"

t0xikus
"egy alap számológép kezelésével is gondok vannak? mert látom 3 gomb kifog rajtad"

Gratulálok a stílushoz és a válaszadáshoz amit amúgy nem is hozza intéztek. Tudom nagyon vagány és elmés megjegyzés volt....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ki veszekszik?

Ozzyehh
Emberek... faszért kell veszekedni egy hülye játékon.... már bocs de ez tényleg csak egy játék.... nem értem.. nem vagyok képes megérten, hogy miért kell ezt csinálni..

Elolvastad mi volt a problémám?

Szerintem egy CUSTOM INSTALLNÁL alap hogy ki tudjam választani a telepítési útvonalat....

Szeretem amikor mindenki bele szól valamibe de azt sem tudja hogy mibe...

Azért felelõsségre vonni valakit, amit mi is el szoktunk követni, meglehetõsen álszent.
És az tényleg vicces, hogy valaki nem tud egy programot telepíteni, még ha az alany bosszús is. Ha lenyugszik, majd egy jót nevet magán.

így is nagyjából hülyebiztos a faq, de olyanokat nehogy már bele kelljen írni,h hogy installálj fel egy programot.

Pluskast
Biztosan!

Agamemnon
Nesze Jonny most megkaptad, még a faq-od is elavult <#nevetes1><#nevetes1>

simán😊

Agamemnon
Ahhoz, hogy early game acc-re 20k hsz legyen, napi 112 új hsz-re van szükség, szerintetek összejön? <#hehe>

mrzoltan
Gratulálok itt a magyar értelmiség, miért kell valakit azért basztatni, mert feltesz egy kérdést, ami, amúgy az elavult FAQ-ba nincs benne. <#falbav>

Nõjetek már fel...
Pluskast
Pedig van abban valami amit mond....

Agamemnon
<#oooo>

Pedig Te is csúnyán beszélsz, ejnye-bejnye.

<#eljen><#rinya>

Jacek
Az ilyen retkek miatt nem megyek magyar gyûjtõ szerverre semmilyen MMO-ban...

j0nNyKa
egyébként ha valaki leírja szépen megfogalmazva, hogy mit hogyan hova írjak a faq-ba, berakom.

<#eljen>

Jajj a flame miatt elveszik a sok értékes hozzászólás...

Áh, folytassátok. .)
Ozzyehh
szerintem erre kéne átnevezni: NÉZD MEG B****MEG MIELÕTT KÉRDEZEL
talán kiférne<#idiota><#taps>

szted GY.I.K. jobb lenne? sztem mégkevésbé

darth devil
Nevezzétek át GYÍK-ra. :d

War, war never changes.

Ozzyehh
Egyébként egy kérdés, mi van ha eleve rosszul állunk hozzá? ,mert lehet , hogy sokan nem tudják mi az hogy FAQ ?<#banplz><#idiota>

Igen?

Leírtam már egyszer elindítottam az installert.. katt katt bejött egy oldal ahol, CUSTOM INSTALLBAN azt írta hogy a C-re telepítené de nincs hely!!

És sehol nem lehetett át állítani, másodszorra rányomtam az expressz installra és elkezdte telepíteni de mivel nem volt hely akkor dobta föl hogy hova akarom... és én vagyok a hülye????????????

FAQ-ba sztem béta teszt idejét ne dátummal írjad, hanem nagybetûvel kiemelve,h péntek-hétfõ😊

Omlás
Neeee <#idiota><#wilting><#hehe>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Omlás
<#eljen>Csatlakozom !

j0nNyKa
114 új hozzászólás érkezett!

.. én feladom.

Igazából szerintem is toxikusnak van igaza, ezt megkérdezni sem illik. Meg hisztizni sem kell.
user error. nagyszerûen tudtam másik meghajtóra custom installnál.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

eszemben sincs😄 tökéletes munkahelyi melléktevékenység😊

Torzonborz
még ne hagyjátok abba pls

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ilyet még nem láttam.
De lehet, hogy csak ehhez van köze:
"SWTOR.com is currently unavailable while we perform scheduled maintenance"

Ha már van swtor.com, és még mindig nem megy a launcher, akkor nézd meg mit írtak, mert a google szerint van már rá topic.
Agamemnon
<#kuss>

Mindegy megoldódott😊 de csak expresszben dobta föl miután rányomtam és rajõtt hogy ott nincs hely..

Már 6 ezer helyen leírtam a problémámat, hátha itt is szembesült vki ezzel, vagy esetleg tudja a megoldást.
röviden ez lenne: http://imageshack.us/photo/my-images/35/starwarssd.jpg/
1. Igen, elhiszem hogy most le van terhelve a szerver, de nekem ugyanezt dobja ki hajnali 2-kor és reggel 7-kor is.
2. Igen, kikapcsoltam a tûzfalat, vírusirtót, új jelszót igényeltem, átállítottam az összes sec kérdésemet.
Amúgy nem lehet hogy van vmi köze ahhoz hogy én anno letöltöttem az sg torrentet, akkor is ezt a hibát írta, és ez vmi BW cucc és megjegyezte vagy mittomén😄.
Vagy esetleg az hogy attól függetlenül hogy a D-re tettem, van 70 giga szabad hely, kell neki hely a C-n is mert hogy ott van a Doc settings mappa? Mondjuk ott 2 giga helyem van.
Advice?