Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ozzyehh
JA és kurvára el lehet siklani mellette ha a fõszálra koncentrálsz mert amikor felérsz a fleet re ott van bebaszva a sarokba egy sima q-s jellel nem ám fõszál jel benne egy zöld szarral, szal simán eltévesztheti bárki, bármilyen hihetetlen...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
Ok.. megvan tenksz a helpet .!.

Ozzyehh
A fõszálon egy darab lehetõséget ne kínált fel 😊)) a fleeten meg semmi nincs az inkvi trénernél 😊)) az advanced trainer meg azt írja its not the time.. elég érdekes, ja és lécives hogy ezt a magadfajták szót hanyagold, mert elég értelmesen tettem fel a kérdést... és elnézésedet kérem, hogy próbáltam segítséget kérni én aki még soha nem játszott/bétázott evvel a játékkal 😊))))<#worship>

j0nNyKa
na hát igen, DKn is lehet ACt választani, de a magadfajták miatt még tutorialt is tettek be AC választásra - láthatóan még mindig kevés 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

zee21
Valakinek van valami ötlete arra hogy miért crashelek le folyton miután rákattintok a select a szervereknél?? (support forumban semmi ilyesmi nincs)

www.818clan.eu

nagyon bejön a játék egy nap után.Volt wow os guild társaimmal játszotunk egy amerikai szerveren abszolute nem volt semiféle gond a játékkal.Ill a kilépés még tegnap csak a tálcáról ment de most délelött már az is mûködött normálisan.voltam az elsõ flashpointban nagyon jó lett hangulatos, és bevezetó instának nagyon megfelelõ.
Menj vissza a flottára és keresd meg az inquisitor trainert és válassz.Amugy quest is visz oda ugyhogy elsiklottál melette.
Ozzyehh
Srácok level 11 vagyok sith inkvizítorral de még nem tudtam AC-t választani... átsiklottam volna fölötte? már dortmund kaas on vagyok :S pls heelp

j0nNyKa
ezek a "bugos a quest" dolgok 99%-ban felhasználói hibák, én már nagyon-nagoyn régen nem találkoztam bugos questtel (az elsõvel Taris végén találkoztam, 35ös szinten, azóta nem is volt több, Hothon járok)

Hmm elvileg ez lesz az:
"1) Player may not be able to logout back to the character selection screen normally and may appear 'stuck' on the loading screen.

- Workaround: Please use Alt + F4 to manually close your game client. You may need to wait up to an hour before re-logging in with the same character."

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Üdv, a fõképernyõn csak pörög a jobb alsó sarokban a karika, de nem megy tovább, valakinek volt ilyen probléma? Tegnap este jó volt.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

j0nNyKa
ûrhajó mindenkinek Dromund Kaas végén (~level 16), 2. companionod meg Tatooine végén (~level 29)

Zeboo
Sziasztok! 2 kérdés: Ha felveszem a unique kristályt meg kapom majd akkor is megjelent a játék? Lvl 10 után AC-t hol tudok választani?

na nekem pont a végsõ quest bugosodott be a kezdõ zónán, nem tudom acceptálni a questet pedig azt írja ki complete....
DummyBoy

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Rubint
Ez nekem is volt párszor az eggyel ezelõtti nvidia driver-rel, felraktam a legújabbat és nem volt több fagyás.

BlackShadow
ha SWG szintet várok el, akkor csalódott vagyok, ha új KOTOR részt akkor meg jónak tûnik 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

TDC Geronimo
Na látom mindenkinek tetszik a cucc. Helyes! 😊 Féltem a hétvégétõl a betaban mutatott balfaszoskodások miatt, de úgy látszik felkapcsolták a launch tartalékokat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BlackShadow
mivel offline volt a szeró amin volt IA karakterem indítottam egy republic troopert egy másikon.. hát durva volt kb 100 trooperrel egyszerre kezdeni 😄

egy picit üresnek érzem amúgy a játékban a teret..t egnap öcsém wowozott mögöttem és nézegettem a kettõt.. vhogy utóbbiban mintha több életet láttam volna a környezetben.. v ez csak a kezdõ bolygóknál ilyen?
elképzelhetõ persze h grafikai beállításaim miatt ilyen sovány szegény 😊

de az h mindenki uúgy néz ki elég fura :\

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Braikingboss
Lehet írtátok már de most atom lusta vagyok vissza olvasni 😄 Amint behív Voidstar-ra és elindulna a warzone kifagy a game. Mi lehet a problem V Sync-et kapcsoljam ki?

Don Kartács :)

Smuge
Úgy látom neked se mûködik.
Belépek de teljesen inaktív a Play gombom pedig mindent az utasítások szerint csináltam.

DummyBoy
Nem oldotta meg ...

Szóval elindítom a Launchert, elfut a csík, megjelenik egy üzenet, ami azonnal el is tûnik, és csak Exit gombom van ...

Valami Environment is currently ...

Srácok mi a franc van ezzel? Olvasom, hogy ATI kártyával lehetnek gondok a grafikával és voltak is tegnap elég rendesen a karakterem eltorzult, de ma már be se tudok lépni hanem sötét képernyõ.... szépen javították. :-\
Én már péntektõl tesztelhettem volna!😞

a.carkey
Na pont a miénk offline. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Írj nekik preorderként. Utána lekezelnek, és kapsz számozott ticketet is.

Egy kérdés:

Mikortól tudnál tesztelni? Péntektõl v. szombattól?

A medve nem játék.

a.carkey
Mehetnének már a US szerverek!

A medve nem játék.

ÉN még mindig ott tartok,hogy nem tudok belépni a weboldalra(swtor.com),és a gamet sem tudom telepíteni,me nem fogadja el a security questionra a választ!levélre sem reagálnak,telefont sem veszik fel😞szal fasza😞

DummyBoy
Semmi ... 5-ik restart megoldotta 😊

quad
haha 😄

Ozzyehh
Egy negatívumot tudok mondani, dagadt kövér twilekek MINDENFELÉ<#idiota><#banplz>

Na az összes amerikai szerver offline, csak az európaiak mennek...
quad
jaja en is ;(

Rubint
Néhány megy már.

Torzonborz
azt tudtad hogy ez egy nyílt fórum ahová mindenki leírhatja a véleményét normális keretek között ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ami geciidegesítõ hogy hallod mások companionjait beszélni

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

quad
na már jön a sok dzsedáj mint a raaaj =)

Béta van? 😞 A franc azt hittem ez már az early start, én f2play a játék 😞

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

server statusz?

May the force serve you well!

anak örüljünk hogy tegnap ilyen simán ment a belépés
quad
raj vagy. mindenesetre olyan dolgokat irtok le amik kb akarmilyen betaban elofordultak igeeen meg a nagy kataklizma betaban is 😊

Azt tudjátok, hogy nem terveznek már új patchet kiadni releaseig? Ergo ezek a hibák maradnak még egy darabig, kisebb bugfixek érkeznek csak.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

Khabbas
És azt, hogy kevesebb mint 3 hét van a launchig? 😊

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Jeffjohnson
Szerintem a játék most messze elõrébb jár mint mondjuk WAR, Conan stb. 1 hónappal a kiadásuk után. Szerintem ezt eddig profin hozták le de azért még ma kíváncsian várom az újabb hullámot mi lesz akkor.

Te bétázol? Nekem már itt is van az asztalomon a full játék.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

ezaz sokan elfelejtik
quad
azt tudtatok hogy betaval jatszotok?

Én azért találkoztam sok bug-al ami zavaró volt. Van egyfajta armor sett ami nem látszik, átnézek karaktereken, BH klántárs beragadt dialógus után story területen a falba, relogolnia kellett, Voidstar warzone szép crasheket produkál, többi warzone jó, Black Talonba ha valaki dc-zik még mindig kiesik a világból. Ui hibák, chanel csíkok nem számolnak vissza, ha gcd-n tolod spelleket és közben mozogsz, akkor néha lemarad spell animáció, emoteok nagy része inaktív és még sorolhatnám 😊 De összességében 10/10-es azért mindenesetre látszik, hogy nem mostanra tervezték kiadni a játékot, csak gondolom EA már szorongatta õket.

eso-nemesis.blogspot.com Aldmeri Dominion Armen

én benne vagyok te kezded
a.carkey
Számomra a legzavaróbb az volt, amikor elkezdtem találkozni a kollégákkal, akiknak ugyanolyan társaik voltak, mindegyik piros feketében volt, és szürke csimpánz szerü képzõdményt vezetett. Annyira profi a Bioware, miért nem lehetett mondjuk az egyiknek sötétszürke, a másiknak világoszürke, a harmadiknak kékpöttyös színe? Pl. a Twi'lek kisérõk. A sztori szerint még okés is lenne, de amikor már mindenki ugyanolyannal mászkál, na az kissé zavaró és ha random variálhatóság lenne, nagyot belefektetniük se kéne. Így klónok.

A ruhareward is lehetne egyik piros, a másik kék, a harmadik zöld, meg mit tudom én, nagy ész ehhez se kéne.

Vagy túl sokat kívánok?

A medve nem játék.