Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Ezt most mire? :c

ಥ_ಥ

Hogy te mekkora kocka vagy :D

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

picket
Sosem voltak olyan emberek, akiket nem érdekelt amit a játék kínál nekik, inkább gankelésre cserélik a tartalmat. Gondolom swtor-ban is zéró lesz azoknak a száma, akik azért elõrendelnek, hogy 5 nap alatt kikockuljanak jelentõsebb mennyiségû szintet a karakterüknek aztán várják a normál release date-en indult játékosok hullámát hogy a karácsonyi magányukat egy kis gankkeléssel felejtessék. Sosem volt ilyen, sosem lesz ilyen.

SarcasmSign.Show();

ಥ_ಥ

darth devil
Annyiból jók, hogy a farmolás miatt nagyon nagy esély van pvpre. Megvan a maguk feelingje.

War, war never changes.

No látom a PVP témával van esélye topicnak hogy elérje 30000-es számot launch elõtt :D

Amúgy meg én PVE-zek PVP-be legfeljebb zsákmányállatnak vagyok jó. De ha tehetem mindig PVP szerverre megyek, mert az ad egy külön ízt a dolognak hogy egyfolytában sasolnom kell azt hogy ki akar leverni. Ez egy plusz izgalom és érdekesebbé teszi a játékot.

GW2: Dragonknight.5302

Igen, az más, bár én nem nagyon szívleltem soha a koreai farmolós mmo-kat, sajnos volt hozzá is szerencsém. Ezért inkább az swtorhoz hasonló típusúakkal kapcsolatban írtam.

Érdekes lesz a world pvp az biztos.Ugye hiába vannak egy helyen a játékosok a zöm az más fázisban van.Az is lehet hogy ezek a fázisok csak a kezdõbolygókra igazak. mindenesetre mosta béta alatt volt egy 4 fõs group quest chain birodalmi oldalon old friend vagy valami hasonló néven, aminek az eleje szólozható volt assasinnal de a pitsa bent a teremben már nem.Mitöbb oda három fõs party kelett legalábbis lvl 16 on, és beletelt vagy fél órába mire találtam 2 másik arcot akik ugyanott tartottak.
darth devil
L2 nem egészen így mûködik. Nem nagyon volt ott quest, csak pure farmolás. És mivel csak pár jó hely volt, ment a pvp érte. A klán meg amúgy is megtorlás párti volt. :D Ha valakit leöltek mentünk megbosszulni.

War, war never changes.

DummyBoy
Én csak hobbiszinten L2-ztem (Azt is freen ...) és sajnos eleinte velem is elõfordult, hogy grindelés közben megjelent valaki és egyet csapott lefeküdtem ...

Aztán egyszer egy ilyen csapás után közvetlen megjelent mellettem pár emberke, lecsapták a gyilkosomat, revive, megköszöntem ... Megkérdezték nincs-e kedvem velük játszani ... Persze hogy van ... Megkérdezték mi leszek ha nagy leszek: Overlord (Klán - ally buffer :)) már volt is klánom :) Azon a szerón (kis szerver) talán én voltam az egyetlen magas szintû fõkaris Overlord :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Biztos fordult elõ már ilyesmi is, de szerintem ez a "többen jönnek vissza" típusú dolog is az urban legend tárgykörébe tartozik, annyira nem jellemzõ. :)

Ez azért van, mert egyszerûen nincs értelme, ha xp-zés alatt történik, akkor úgyis olyan minimális idõt tölt mindenki egy kveszttel egy zóna adott szegletében, hogy amíg a legankelt visszaér, addigra végez is a gankelõ és továbbáll, nemhogy arra lenne idõ, hogy a társak átutazzanak a fél világon.

Ha meg vmi max szintû csinálja, az meg úgysem tart sokáig, hiszen ideális esetben van n+1 ezerszer jobb dolga, minthogy lowlvl területeken gankelgessen. Vagy ha nincs, az meg már a játék hibája, mert nem kínál jobb elfoglaltságot, de így meg a játék fog sokáig tartani. :)

[HUN]Crassus
a túlzott free4all nemjó,mert akármilyen penge meg kemény vagy,de egy idõ után úgyis elhullassz:P

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

darth devil
Nem mondanám, eve online pvpje is jó. Swtoré se rossz. De nekem még mindig a jó öreg, free4all l2 az etalon. :D

War, war never changes.

[HUN]Crassus
buckalakó effekt:D

darth devil
Ez a sátrak nekem sokat nem mond. :D Én csak l2vel játszottam mint mmorpg, attól a pvptõl meg nehéz jobbat mutatni. :D

War, war never changes.

Omlás
"STV sátrak.. NOW!!" <#idiota> mekkora hangulata volt. Remélem itt is lesznek hasonló "epikus" helyszínek :D

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

darth devil
Állandó gankre annyi a válaszom, hogy nem egyedül kell mászkálni. Amúgy az ilyen gank pvpbõl szoktak születni a legjobb mass pvpk. Mind a két oldal folyamatosan több emberrel jön vissza.

War, war never changes.

Omlás
Birodalmiként ez nem igazán zavarna <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Arról nem beszélve, hogy az olyan jelmondatok, mint az "állandó gank" meg "ráülnek a hullámra" csak ilyen urban legend szintû mentegetõzések a semmiért. Baromi ritkán fordul ilyesmi egyáltalán elõ, ezt több mint tíz éves tapasztalat mondatja velem, ráadásul minden mmo-ban egy gank után ilyen vagy olyan módon ki tudod kerülni a további attrocitásokat vagy tudsz regenelni a revans elõtt. Lásd medical droid utáni stealth vagy respawn a checkpointnál.

a gyengét úgy értem,h nem egy tanknak fogok nekimenni hanem vmi casternek, ami böszmenagyot sebez, de kb meg is döglik, mire a stealthbõl rányomott fektetésbõl kijön:)

shaba23
mert akkor sötét oldal pontot kapsz és a pokolra kerülsz :)
Én azt bírom, mikor stealthbõl odajön hozzád, hogy majd kinyír, te healerként meg csak megfordulsz, látod ahogy karmolászik, dolgozik rajtad, õ meg elfut, a gyáva.
[HUN]Crassus
itt azthiszem azon a rare pvp cuccos bolygón bárkit támadhatsz aki nincs veled partiban/raidben! akár saját frakciódat is!

[HUN]Crassus
"a tömegbõl a gyenge kiemelése" LOL:D amugy jobb az erõs kiemelése hiszen akkor a tömeg is berosál:D

Omlás
Jaja <#zavart1><#eljen>

ezért jó a pvp. warbandben is kell a taktika, meg soloban is:) és igen, a tömegbõl a gyenge kiemelése (sün!:) ) majd izgulni a túlélésért az epic:)

Omlás
Én ezért hiányolom, hogy miért nem dönthetem el, hogy én bizony bezúzom a saját frakciómon belüli emberkét is. Miért nincs erre lehetõség opció sehol. Néha idegesítõbbek a saját frakciós emberek mint az ellenséges oldal, könyörgöm miért nincs lehetõség arra, hogy szemrebbenés nélkül levágjam a francba ? <#idiota>

shaba23
500.000pvp killel te nagyon a pvp véglet vagy, így véleményed mindenképpen elfogult :)
[HUN]Crassus
jaja!! ezek olyan élmények amit PVE-n nem kapsz meg...én pl. anno a rugót pont ezért indítottam ezt kegyetlenül élvezem vele,hogy te választod ki az ellenfeled és hogy mikor akarsz harcolni vele hiszen stealthben nyomod! és betámadod majd kinyírod és utánna iszonyat menekülés minden CD elhasznál izgulás stb.! nagyon feelinges!

itt SWTOR-ban is jó sok stelather kari van a fene vigye õket:D de szerencsére láttam a vanguardnak lesz ilyen kis droidja ami kiszúrja õket sõt még CC-ni is tudja õket stealthbõl:P

[HUN]Crassus
mondom 6 éves tapasztalat mondatja velem amit írtam! lehet nemmindenki látja így,mert vannak jópáran akik úgy gondolják : õket munka után vagy a barátnõ/feleségtõl kapott pár óra alatt ne baszogassa egy ellenséges frakciós csóka miközben a hetente poppoló mobot akarja levadászni a lootja miatt amire 1 hónapja vár....van benne igazság,DE az ilyen játékos lesz az ha elmentek raidre és mondjuk egy másodperced van kiállni egy AOE spellbõl,hogy ne legyen wipe,hogy az Istennek sem mozdul majd ,mert õ még kényelmesen kiakarja castolni a spelljét meg hasonló....vagy pl. mozogni kell körbe ,hogy mindig a Boss hátát "üsd" õ fogja bekérdezni TS-en,hogy jó ,de akkor hogy castoljak ha közben mozogni is kell? ez persze sarkított kiélezett példa,mert PVE szerveren is vannak nagyon penge játékosok,de valahogy aki PVP-n edzõdött mégis ügyesebben tolja! ezt az a 500.000! pvp kill és 6-év mondatja belõlem:D

mondjuk tény, hogy warban volt olyan, hogy sokszor elõfordult, hogy nem csináltam semmit. mondjuk 1v24:) de az is vicces volt, amikor ember stealthben bemegy 2-3wb közepére és pl kiszed egy sorcit:) és volt olyan,h ki tudtam menekülni, akkora volt a meglepi:D

Ja, ok, bocs, még reggel van, és nem is volt meg a reggeli cigim még :S

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

shaba23
nem a pvp szervert szidtam, hanem leírtam pár elõnyét :)
[HUN]Crassus
jaj te de kis butus vagy hát nem érted ezeknek a lelki világát?:D hidd el én több TÍZEZER!!! ilyen emberkével találkoztam....ezek tipikusan azok a srácok akik tökéletesen tisztában vannak a saját korlátaikkal és nem fog megtámadni csak rádbassza egy bokorból az összes CD-s legdurvább spelljét miközben már épp haldokolsz....ekkor még a hulládhoz is odajon rádemoteol egy makrót és továbbáll:D Nekik ez az élvezet....aztán mikor fullosan harci díszben nekirontassz egy ilyennek persze,hogy nemcsinál semmit mivel még az egeret is leveri otthon vagy ráborítja a kakaót a billentyûzetre úgy beszarik:D és ezt a menekülési útvonalat válassza....bevágja a durcát ahogy te írtad illetve szrájkol ahogy mi találtuk ki:D

shaba23
Mindkettõnek meg van a maga varázsa...pl ha pve szerveren farmolsz és szedik elõled a cuccokat és nem tudsz mit csinálni vele...vagy ha öli a questmobot (esetleg valami rare-t) ami neked kéne. Néha viszont jó egy kis nyugis játék. Én meg pláne olyan vagyok, hogy alkalmi jelleggel nagy fel tudják húzni az agyam...olyankor valami hörgõs metal elindít, BG-be bejelentkezik és warrioros hent :) (hunterrel és mage-el nem lehet levezetni a feszültséget, csak melee-vel...nem is tudom mi lesz velem commandoval O.0
Csak a szokásos PvP vs PvE szerver vitát véltem kibontakozni... :)

[HUN]Crassus
???? mivan???

[HUN]Crassus
help pls a guildeknél ilyet látok "Other language than English, Francias or Deutsch, Europe (GMT)" ez nálam azt jelenti,hogy "más nyelvezet mint angol,francia vagy német és európai idõzóna szerint..." miért milyen más szerverek lesznek még? nincs ebben a guildkérésben bennt az a veszély,hogy nem angol ajku szerverre tesznek?

Omlás
Jááj ne is mond az ilyen "Nem csinálok semmit ölj meg" játékosokkal egyre sûrûbben találkoztam anno már akkor se értettem mire fel durciznak :D

Ha most ezen lekezditek anyázni egymást, akkor szóljatok, és hozok popcornt! :)

[HUN]Crassus
egy olyan plusszt ad a játéknak ez az izgalom amit máshol nemkapsz meg:P:D

[HUN]Crassus
jaja:P a legtöbben attól félnek,hogy "LEGENKELIK" õket mondjuk questelés közben és nem akarnak a nyakukba fölösleges terhet....,de tényleg 6 éves tapasztalat mondatja belõlem,hogy cefettul unalmas volt egy idõ után,hogy ott questelnek melletted az ellenfél játékosai és ti mint két jóbarát elvagytok egymás mellett:S
én mindig bekapcsolt PVP-vel mentem mindenhova:D és bár ennek voltak hátrányai mivel a PVE szerveren igencsak kis köcsögök az emberek....értem ezalatt egy rakatszor addig nem támadott meg az illetõ míg 1 vagy 2 kistársa nem került elõ....akkor aztán nekemestek ketten hárman és ha lehet még azt is megvárták,hogy mob legyen a nyakamon:D
Ilyenkor kacagtam,mert 2 ember sosem volt kihívás és ha 3-an jöttek egyet akkor is jó eséllyel kiszedtem:P de a hullámhoz visszafutva már letudtam vadászni az agresszorokat akiknek ilyenkor bekapcsolódott a PVP ugye ami a célom is volt btw:D Bár igensokszor amolyan "sztrájk" jelleggel a retorziót úgy reagálták le a srácok,hogy nemcsináltak semmit...az a szánalom tetõfoka:P:)

shaba23
Ja, PVE szerveren nincs low lvl-en benned a gyomorideg, hogy mikor oneshotol valami 85ös STV-ben:) Meg nincs álandó kameraforgatás, hogy feltûnik-e valahol egy pirosbetûs köcsög, akit lehet cirkumveniálni (fõleg ha afkol a buta)
Omlás
Amúgy ha azt nézzük, minden grafikus motornak a gyengéje az élsimítás volt anno amikor még sehol nem volt a fullHD, értelmetlenül sok erõforrást kellet feláldozni a "lesimított" képért. Most a nagy felbontások mellet lassan értelmét veszti teljesen.

jogos:) lassan 2 hete nem basztam be, figyelmem lankad. fullHD na:)

1920*1080 szerintem, csak nem túl okos Toxi...

Omlás
1680*1050 akar az lenni nem ? :]

*mellett

Nekem sem. Full HD meg manapság már alapkövetelmény, arra tervezik a játékot.

nekem 1980x1050 mellet fel sem tûnt,h nincs AA

DummyBoy
Köszi, azt már átolvastam! Köszi a válaszokat!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"