Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs semmi de ha jól tudom akkor a pickpack pontra mint nekem csak akkor küldenek mikor elindították a csomagot. Arra meg azt mondták hogy 14.-e elõreláthatólag.

GW2: Dragonknight.5302

Ozzyehh
mármint aki a CDGnél rendelte 😊

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Energy regen: 8/sec, a tank tree-ben speccelve 10/sec.
Stealth után elsõ 6 másodpercben 12/sec.
Ami elég a következõkre (rota): stealthbõl voltaic slash-maul-voltaic slash-shock, és maradt 4 energy.
Persze ez megint abszolút ideális helyzet.

Pvp tapasztalat: végülis "nem sok", EVE és WAR, utóbbiban Witch Elf, sorc, SW, WL. A többi mmo rövidítését, ahol nem pvp-ztem asszem nem sorolom fel. De köszi a bizalmat.
Ozzyehh
Bazz ebben a pillanatban jött meg a rendes levél a kóddal, mindenki csekkelje a méljét

Ozzyehh
Nekem is csak autómata jött még

Lásd alábbi írásom, plusz nem szabad összehasonlítani egy interruptolható ranged skillt egy melee stealth nyitással sem, mert ebben erõsen az utóbbi felé billen a mérleg, azért kerül annyiba.

Dettó

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Én pick pack pontra kértem mert az itt van egy köpésre, arra jött egy hogy erõsítsem meg, de ez után csak akkor fog jönni megint mikor már mehetek érte.

GW2: Dragonknight.5302

Rubint
Én személyes átvételt kértem. Arra csak automata jött.

j0nNyKa
ja jó, tehát level 50-en a 20as szintûek ellen sebez akkorát, mint az assa 25-27-es szinten vele egy szintûek ellen? 😊
azt remélem látod a videóban, hogy level 50-esek elõl simán elfut, a kis szintûeket viszont valóban akkora sebzésekkel alázza, amekkorákat te az assából kiszedsz fele ekkora szinten
urambocsá ez neked sok force-ba kerül (amíg nem érsz el 1-2 talentet, amik után nem lesz energy problémád)

edit: láttam egy darab 2200-as critet egy 50-es ellen! ez... még mindig nem 4k, amiket a maul üt 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Csomag inditási visszajelzés volt fél órára rá.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Most tulajdonképpen mi is a problémád? Mert eddig azt vettem ki, hogy a fél energy bar-ba kerülõ backstab szerinted túl keveset sebez. Ok. És?
Azt figyelembe vetted, hogy mondjuk milyen gyors az energy regen, vagy milyen ezt követõ melee skilljei vannak még a karinak, milyen stunjai, cc-i, milyen a "survivability", hogy bármi mással szemben megállja a helyét 1v1-ben?
Igen, ez ilyen sokrétû dolog, nem lehet egy harcnak ezt az egy kiragadott másodpercét szemügyre venni és elemezni. Gondolom elsõ mmo-s vagy, ez okozza a félreértést.

lvl 50 BH
Igaz, ez lvl 50-es, de végülis van benne 3.2k tracer crit, és 1.5k tracer sima találat. 2.5k explosive dart, stb stb

Nem balance-ról meg l2p-rõl volt szó egyébként sem.
Csak arról, hogy az 50 energy a maulért nem éri meg. Max ha elõtte ütsz egy trash-t hogy meg legyen a költség csökkentés.
Torzonborz
aki tegnap leadta cdg-nek a rendelést szla számmal az kapott már visszajelzést az automata válaszon kívül ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

OFF:

Egy kis Star Wars rap, nem tudom ismeri-e valaki. Nem szeretem az ilyen zenét, de ez kúva nagy 😄 Bobafett - Star Wars

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

j0nNyKa
ez tagadhatatlan, kurvajó fejlõdni a merc-cel, de ne beszéljünk már 2,5k-s tracer missle critekrõl, fõleg ne 20-30as szinten... 😊

A lenti hozzászólást én simán trollnak veszem.
Lvl 21 pve-t láthatunk a videón, miközben lvl 50-re bolsterelt pvp-rõl beszélünk.
BoneDragon
Elég durva így is ebben a formában. Meg sem kell állnia, csak megy elõre és darál.

Rubint
Lehet, hogy itt keverve beszélnek warzone/pve ütésekrõl. A WZ-ben ugye 50-es mindenki.

j0nNyKa
ezekrõl szeretnék látni videót
itt van level 21-es merc, mutassátok már meg az 1500 feletti sebzéseket:
a tracer missle pl. 500 alatt sebez, az crittel sem lesz több mondjuk 800-nál, ebbõl hogy 2-2,5 crit pár szinten belül, ráadásul pvpben? 😊

Commando: High Impact Bolt 1,9k lvl 22-n.

Tomb of Freedon Nadd

BH: tracer missile 2-2.5k crit. Power shot 2k körül. (BH 21-en)

IA-t nem próbáltam, igazad van, ha nekik nem sebez ennyit a 15 energy-s shiv, és a 10 energy-s backstab, akkor elnézést kérek.
darth devil
IAval a backstab. 😄

War, war never changes.

j0nNyKa
mutasd már meg nekem azt a BH, vagy IA spellt, ami level 27-en 2700at critel 😄
ja, utána mutasd meg azt, ami 2500-3000-et üt, mindezt kb. stunlockban megoldva
ja de várj, van cd a stunodon, jézus úristen, milyen szar már az assa <#idiota>
(mellesleg mi az hogy A stunod? van ott több is...)

Jéé, kipróbáltam (lvl 27), crittel a legnagyobb 2.8k volt, medium armorra. 😊

Az mondjuk megy, hogy ellövöm a 60 sec cd-jû stunt, aztán trash és maul.
Ja hogy 60 sec.

Igaz, nem end game, ahol lesz még crit damage növelés, anyámkínja.

A következõ pofon elõtt pedig kell egy voltaic slash, hogy utána a schock 2500-3000-et üthessen. Hopp megint 40% energy...

Már rég nem játszana senki BH-val, meg IA-val, ha ennyi energy-be kerülne.
BoneDragon
Nem tudom mirõl beszélsz... lvl26-on voltam kék/moddolható cuccba és már bõven 3.5k crit fölé mentem a hátbaszúrással, ráadásul talenttel simán csökkenthetõ a power igénye. Szerintem pvp-ben nagyon op lett az assa. 1v1-be nem is emlékszem, hogy öltek volna meg. Én soha nem küzdöttem power hiánnyal, max mikor mobokat kellett ölni, egymás után 4-5öt.

j0nNyKa
View Poll Results: What Class Will You Be Rolling at Launch?
Sith Warrior 279 11.55%
Sith Inquisitor 482 19.95%
Imperial Agent 279 11.55%
Bounty Hunter 378 15.65%
Jedi Knight 252 10.43%
Jedi Consular 282 11.67%
Smuggler 227 9.40%
Trooper 237 9.81%

Ezzel egy huszárvágással áttértél a "balance" meg a "skill" tárgykörébe.
Elõzõ majd lvl50-en lesz érdekes, utóbbi meg hát... na, szóval egyéni dolog. 😊

j0nNyKa
kedves Tyrpak, láttad már a játékot level 20 felett? ugyanis egy 40+-os assa maulja kapásból 4000 felett ver medium armorra, és akkor az ellenfél még BÕVEN stunolva van, amikor jön a következõ 2500-3000-es pofon az assától 😊

amit leírtál, az úgy level 12-ig valóban úgy van, és picit fura is, de nagy szinten.. different story

Kedves gavor, kipróbáltad már shadow vagy az assassin AC-ket swtor-ban?

Például pvp-ben próbáltál már megölni valakit úgy, hogy az energy-d 50%-a elmegy az ellenfél hp-jának 10% leütésére (ha épp nem critel a backstab, ha crit, akkor kb 25%), ami után van még 2 ütésre való energiád, hogy leüsd a maradék 90%-ot?

Nem sírás akart lenni, csak azzal van bajom, hogy nem sebez annyit, mint amennyibe kerül. Ennyi sebzésért jobban megéri a trash-t nyomogatni, és akkor van egy 1 gombos karink.
Akkor kéne egy spell, ami a teljes energyvel az egész hp-t leviszi. Ezt lehetne redukálni még azzal, hogy az energi bar 1 egység. A spell költsége 1 energy tehát 1 spell ,ami rögtön megöl valakit. Nem kell ui semmi, csak 1 gomb. Tényleg király lenne!

Akkor az ellenfél hp-jának a felét is vigye le, és ne csak marginálisan okozzon több sebzést, mint a trash (két darabja összeadva). 😞
Braikingboss
Igen és ha utána bekened a hátát krémmel vissza töltõdik az energiád 😄

Don Kartács :)

Kb. ez ilyen generál szabály mmo-kban, hogy a hátbaszúrás az energia bar fele, ezt a rendszert vették ide is át. 😊

j0nNyKa
mármint a bioware? õk fognak, igen

de ismerve az eddigi levélküldési performanszukat, inkább nem tenném tûzbe a kezem értük...

LSC
aki elõrendelt annak küldenek majd valami levelet hogy mikor kezdhet vagy hogy lesz?

BoneDragon
Arra ott van más skill ami nagyobbakat vág. Nekem soha nem volt olyan problémám, hogy nem tudtam valakit hátba szúrni.

LSC
arra azért jó ha nem jön be a hátbaszúrós legalább nyom egy autoattackot.

Hja, hang nélkül néztem. 😊
Hátbaszúrást meg akkora költséghez kötötték (energy bar fele???), hogy ha a talenttel együtt akarod használni, akkor Trash és 1.5 secel késõbb Maul.
Pve-ben mobok azonnal fordulnak, pvp-ben még megoldható, ha a játékos nem fordul meg, nem megy ki melee-bõl, nem cc-z le, nem...
BoneDragon
Akkor még nézd meg párszor. Azt akarja bemutatni, hogy olyan skillt nyomkod ami csak a mob hátába mûködik (hátbaszúrás) és mégis mûködik az auto attack. Na de elõttem is említették, hogy ebben a formában lóf*szt nem ér, mert gcd-re rakja az összes skillt.

t0Mi
Én sose értettem ezeket a macrokat.. Pont a játék lényegi részét veszik el, mert nem te irányítod a karaktered, hanem valami elõre beállított script. Akkor meg miért nem rögtön az asszonyt ülteted a gép elé?

!Renault F1, Real Madrid CF!

Én annyit látok belõle, hogy többször nyom gombot mint én egy hasonló AC-vel (shadow), és majdnem belehal a mobba, mert nem a sebzõ skilleket használja, hanem az "autoattack"-ot.

Akkor most mire jó ez?
Jeffjohnson
pl: stealth-es classoknál a nyitó combókat össze lehet macrozni illetve 2-3 skillt amit úgyis egymás után használsz de kb. ennyi. Meg ha közbe kapsz 1 cc-t akkor ment az egész a levesbe és lehet kapkodni, hogy esetleg a macroban 1. skill cd-n van most mit nyomjak. A túlmacrozott embereket cc-vel simán lehet fogni. Meg többet fog érni a csapatmunka mint a jó macro. Mondjuk 1v1 ben ha váratlanul támadsz vagy gankelésre lesz alkalmas több skill macrozása.

[HUN]Crassus
jaja akartam írni,hogy 1-2 statikus fightra talán alkalmazhatóak azok a makrók,de PVP-ben minden másodpercet az alkalom szüli....ott öngyilkosság lenne makrót futtatni...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Meg a számlaszámot, bankkártyaszámot, és PIN-kódot is!<#banplz>

Tomb of Freedon Nadd

[HUN]Crassus
ahogy mondani szoktam "észt nem adhatok ,mert nekem is kevés van"!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

j0nNyKa
Omli!

Találjál valakit, aki lebetûzgeti a dolgaidat skype-on! Most a 625. próbálkozásomra valami új tag vette fel a telefont, és 2 perc alatt megoldódott minden, hozzáférek szépen az accomhoz.

Ha gondolod én segítek, de akkor el kell küldened a teljes neved, e-mail címed, telszámod, meg a címed, amit megadtál swtor.com -on, mert az alapján fognak tudni azonosítani.

A GCD-t nem tudod vele kikerülni...

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Jeffjohnson
Ebben nem értem mi a nagy szám? Sima A4tech es egeremen olyan idõzített macro-t írok amilyet akarok de minek? pve farmra ok de pvp ben annyira nem hasznos mert ott a helyzetre kell reagálnod.