Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Akkor te késõbb kezdesz pár nappal. Majd küldik levelet mikortól.

Ez tökéletes szerintem is. Nálam general ki sincs nyitva. Guild van csak amibe be szokott lenni rakva néhány rendszer üzi meg a tellek oszt csá. Ezért pl nem látom a say-t se, ami itt gáz mert nincs chat bubble.

GW2: Dragonknight.5302

és mi van akkor ha teszem azt nekem collectorsos preorderem van de én csak novemberben regisztráltam a preorderes kódot? akkor ki is estem a pikszisbõl hogy early accesem legyen? bocsi hogy ennyit kérdezõsködöm
TDC Geronimo
Hát azt meg azért nem akarom, mert azért szokott lenni 1-2 informatív hozzászólás is generalon. LFG hirdetés stb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darth devil
Na jó, kicsit már túl van lihegve a dolog. 😊

War, war never changes.

Ha regisztráltad a pre-order kódot az swtor.com-on, akkor majd küldenek egy emailt neked valamikor 13-a és 19-es között, és akkor kezdhetsz játszani. Ha nem regelted eddig, akkor már csak 20-án fogsz tudni játszani.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

leavelni kell generalt 😊

BoneDragon
Õszintén én nem örülök, hogy ennyi magyar lesz 1 szerveren. Én sem akarok bs anyázás szintet. Na majd kiderül.

Ozzyehh
Igen

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ams
Mért te arra is büszke vagy hogy fiúnak születtél?

what.cd a világ legjobb zene torrentje, nem enged magyarokat regisztrálni.... És ez csak egy a sok közül...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

TDC Geronimo
Érdekes eddig játszottam pár MMOval, de egyik helyen se volt gond ezzel. Mondjuk kerültem messzire a full magyar szervereket, lehet azért 😄

Torzonborz
ok mondjuk EVE más , rakat csatit létrehozhatsz. amikor játszottam csak intel-re 3 csati volt + a többi szövis meg corp 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha le van töltve a játék akkor csak arra kell várnod hogy kapod a levelet a Biowaretol hogy kezdõdik számodra a early access. Ennyi

TDC Geronimo
:/

Ha ez komoly, akkor nem sokáig fogsz játszani ezzel a játékkal, mert nem találsz szervert.
Sõt, ennyi türelemmel az internet világa sem neked való.

Pofázni nem fognak sokan de eltudom képzelni hogy 1 perces frekivel fogja minden kis picsa 1 main + 3 altos guild hirdetni magát. Mert ez sajnos szokás.

köszi de akkor a 13-án kezdõdõ játékot hogy tudom elindítani majd? a preorderes kóddal?
TDC Geronimo
elsõ*

darth devil
Jó mondjuk az én tapasztalatom betudható annak, hogy L2ben és Eveben jóval kisebb a magyar közösség mint WoW és társaiban. Rétegjátékok révén kevés a magyar.

War, war never changes.

Csak akkor fogsz tudni kedden játszani, ha regeltél jóelõre Pre-Order code-ot, és holnap a BioWare küld neked egy mailt, hogy kezdheted.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

BlackShadow
én büszke vagyok arra, h magyar vagyok, de arra nem, ha mások lejáratják azt. de ez off szal ennyi

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

TDC Geronimo
Mindegy elõs nap kiderül. Ha meglátom a magyar pofázást generalon már lépek is _o/

Ha nincs preordered akkor sehogy, ha van akkor a beta kliens meg amit le lehet tölteni az oldalról elég lesz a játékhoz.

Kedden úgy fogsz tudni játszani, ha a preorder kódot valamikor augusztus 1. elõtt beírtad az swtor.com-on.
darth devil
Nem függ össze a kettõ. A játékhoz kapott kód, csak 20.a után kell.

War, war never changes.

darth devil
Láttam már sokkal rosszabbat is, görög, lengyelek, törökök messze rávernek az oroszokra és ránk. Nem kell ilyen tragikusan felfogni.

War, war never changes.

Ozzyehh
<#eljen>

TDC Geronimo
Itt több van, mivel jóval kevesebben beszélik az angolt. Szomorú, de igaz.

Ozzyehh
Hát szerintem meg az az idióta fasz aki pár ember miatt ítéli meg a népet ....

Ozzyehh
Ha kitudódik a nemzetiségem, hát haver te is büszke vagy arra, hogy magyar lehetsz.... mindenhol vannak hülye idióta tapló bunkó faszok, nem csak Magyarországon, Angolok Oroszok Németek Amcsik hollandok Mindenhol, nem lehet általánosítani, hogy minden magyar bunkó... paraszt

tudja valaki a választ arra hogy ha én a CD galaxisnál rendeltem meg a játékot és szerdára hozzák ki akkor hogy a trágyába fogok én ezzel kedden játszani??? esetleg kapok valami kódot keddre?
TDC Geronimo
Engem érdekel, mert engem éget vele. Pár ilyen hülye miatt elkezdik utálni a szerveren lévõ magyarokat is. Én is utáltam mikor a sok szerencsétlen orosz elkezdett oroszul pofázni a generalon. Ki is utáltatták magukat a szerverrõl.

darth devil
Engem eddig mindig a játéktudás alapján ítéltek meg, nem a nemzetiségem alapján.

War, war never changes.

Torzonborz
szvsz general chat általános kommunikációra való + pvp serveren jól jön helyzetjelentésre is ( hol látnak nagyobb számban ellent ). na ha mindenki elkezd a saját nyelvén ott brekegni akkor ez lesz a bevett szokás és qrvára nem lesz jó semmire.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BlackShadow
én sok helyen tapasztaltam, h a magyarok geci bunkók és leszarnak mindent .. ezt fõleg a magyarul beszéléssel és anyázással érik el .. emiatt engem is ebbe a kategba sorolnak, ha kitudódik nemzetiségem.. én ezt nem szeretném

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

darth devil
Ez rendben van, de kit érdekel, hogy vérpistike99 milyen nyelven beszél? Rengeteg embert láttam már a saját nyelvén kajabálni, nem ettõl lesz jó vagy rossz egy szerver.
Kicsit más felfogás de nem baj az. 😄
Btw, ez a redguard valami nagymultu mmorpg banda?

War, war never changes.

Eleinte nagyon jó volt a Bloodscalp közössége, szóval óvatosan a rossz következtetésekkel.
Az elsõ free transferrel a komolyabb játékosok többsége eljött onnan, és akkor kezdõdtek a problémák.
Reméljük itt nem lesz ilyen.

Torzonborz
tudod létezik mmo etikett is a világon.

Tatyla
gyõzelem <#taps>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Braikingboss
Általában general chat-en olyan nyelven illik beszélni amilyen a szerver nyelve.

Don Kartács :)

TDC Geronimo
Mert angol szerver azért. Írjon angolul, guildbe meg magyarázhat saját nyelvén.

N1ggA
Ha nem jön be az elsõ hónapban, átmegyünk Athora. Lehetséges, hogy még így is ott fog kialakulni a második számú magyar közösség, pont megfelelõ mennyiségû emberrel, mert nem minden guild megy át onnan Tombra gondolom.

Spread De Love!

darth devil
Nem értem, ha nincs megtiltva, h milyen nyelven kell írni a general chaten, akkor miért fáj ha az oroszok, magyarok, görögök, lengyelek és a többi a saját nyelvén ír?
Meg mi az a BS szindróma? 😄

War, war never changes.

TDC Geronimo
Hát nagyon remélem, hogy az ott lévõ magyar guildek normálisak lesznek és nem kezdenek el magyarul pofázni generalon, mert guild ide vagy oda, de én egybõl lelépek onnan akkor az is tuti...

Torzonborz
jóvan akkor meglássuk. bár õszintén BS szindrómát szeretnénk elkerülni. az vhogy már senkinek sem gyere be.

Jó lesz ez 😊

BlackShadow
<#taps><#eljen>

Ozzyehh
Faszás<#taps>

Ja és republic oldalbeli banda tehát pont jó...

Ja van egy pár Red Guard nevû banda de a legnagyobb EU guild 58 memberrel ott van.