60926
  • Omlás
    Na na! ;]]
    4870 CF-el játszok és semmi gondom nincs sehol.... Nem bántani a CF-et :P!
  • TDC Geronimo
    Nevetségesek. Okádék engine, amit nem tudnak javítani vagy csak rengeteg idővel/erőforrással. Majd rábasznak erre és megtanulják, hogy MMOnál ha nem fut rendesen, akkor kuka. Másik problémát már meg se említem itt... :D
  • Paxton
    Hogy hoztam össze? A taktika a követketző: Harc kezdete előtt Force Valor, és Force Armor rám és a trandoshanra. Utána nyitom a csatát egy Mind Crush-al. Qyzzen üti az ellenfeleket közelről én pedig gyógyítok és ha lejön a Force Armor, akkor megújítom. Amikor nem kell gyógytani akkor Project, Telekinetic Throw képességekkel távolról bombázom őket. Ha közel jönnek Force Wave, és igény szerint Mind Snap, Will of Force stb. A közönséges mob-okkal általában nem is szokott gond lenni, de ha bejön egy boss felkészülés nélkül akkor levernek. Egyszerűen túl sok HP-ja és sebzése van minden ellenfélnek. Hamar leverik a Force Armor-t és nem lehet azonnal megújítani. A Heal-ek ellövési ideje pedig túl hosszú, kb. 2.5 mp. Ennyi idő alatt leverik a gyógyított mennyiséget megint.. :( Ráadásul gyakran meg is szakítják a gyógyítást, ha engem ütnek.. Nem vagyok valami strapabíró...
  • Sir Quno Jedi
    crossfire-rel nekiesni az SWTOR-nak máris alapvető fail.
  • Laroa
    Swtor performance
    Cikk után ez a srác kicsit kiakadt swtor fórumon
    i7 3960X@ 4.7GHZ
    16GB of RAM
    2x 7970's OC @ 1.2GHZ core
    256GB SSD
  • Sir Quno Jedi
    Naja, de a rohatt jedi csuklyákat pölö nem lehet kikapcsolni/lehajtani, csak max. a fejpántom/kíberszemcsim lesz láthatatlan alatta. Karimnak extravagáns frizurája van, de ezekben a szarokban nem látszik belőle semmi...
  • Omlás
    Ebbe én is belenéztem ... 5 karakterem van és nem tudok dönteni nagyrészt, hogy mivel játsszak.... :D
  • Uniel
    az elsütöm a skillt és semmi hatást én is sokáig bugnak hittem, azt egyszer kiszúrtam azt a pici sárga apró betűs "resist" szócskát a flying text-ben:S

Az én kedvenc buggom huttball-ban mikor átt chargolok az ugróplatformon és a karakterem utána töbett nem tud mozogni csak áll mint bálám szamara :S a /stuff beütése után meg egyből meghal...
  • a.carkey
    Érdekes.
  • Omlás
    A winyód rendben van ? Nekem ilyesmi jelenség után hasalt el a winyóm megjelenéskor :D....
  • Droughert
    Nem a letöltés szakad meg, hanem hibásnak véli a letöltött fileokat. Nem tudja installálni, hibával kilép az instal során és csak a repair fül marad aktív..
  • a.carkey
    A sisakot levettem, mármint kikapcsoltam, pedig nem rossz a sisak, csak már unalmas.
  • a.carkey
    Össze kell hozni a két szeretőt a feleséggel, és mehet négyesben. :D
  • Omlás
    Mint írtam is nem igazán zavar, hogy kicsit gyengébb a gear, ha nem tetszik ahogy kinéz nem aggatom a karakterre
  • a.carkey
    Szerintem azután lépj be, ha elindultak a szerverek. Akkor nem szakad mega letöltés.
  • DummyBoy
    Én inkább úgy fogalmaznék, hogy 2 szerető, 1 farok + egy család feleséggel, kölökkel, mindennel :)

@a.carkey: Első körben én is így voltam ... Aztán az egyik hotfixnél volt egy olyan bug, hogy karakterválasztás után a load képernyő kidobott mindig ...

Erre volt megoldás, ha csinálsz gy új karit, majd kilépsz, utána beengedett a másikkal ... Nosza, csináltam is egy újat, beléptem, letoltam az alapbolygót, megtetszett ... Persze másnapra megoldották a login problémát (Szóval dolgoznak azért gőzerővel!) de nem volt szivem törölni egy 10-es karit ... Már megbántam ezt azóta sokszor :)
  • t0xikus
    csernobilban születtem....
  • a.carkey
    Először én is azt terveztem, hogy level 40, aztán a többi kari. De inkább L50ig SM, és majd utána kiélvezem a többi classt is, de kell egy 50es, hogy legalább hozzá tudjak tenni a guildmunkához. :)
  • Sir Quno Jedi
    Tipikus esete annak, ha két nőd van 1xrre, de csak egy farkad...
  • a.carkey
    A Tarison esett meg velem, hogy eltűnt a térképről a quest. Eddig ennyi. De leszarom. 12 nap esett ki december 15. óta, hogy alig volt netem. Most végre van, erre tele lettem melóval. :)
  • DummyBoy
    Én eredetileg úgy terveztem, hogy elkezdek 1-1 karit mind a két oldalon, és majd meglátom melyik szimpatikusabb ... De aztán meglepően gyorsan találtam egy jó guildet, így a második kari is Birodalmi lett ...

Mivel tükörkasztok vannak, így úgy tervezem (Bár ez roppant messze van még ...) hogy a tükörkasztok közül majd a másik AC-kat választom ...

De most így két karaktekterrel is érzem már mekkora öngólt rugtam, 1-re sincs elég időm, mindkettővel szeretnék tovább játszani, ráadásul én is az a tipus vagyok, aki minden kvesztet megcsinál, mindent kipróbál ...
    Most minden este mikor leülök a gép elé játszani, beindul az agyalás ... vajon melyikkel játsszak ma? :)
  • Droughert
    A sok bug felett egy ideig szemet lehet hunyi, de nálam pl a patcher bug veri ki a biztosítékot. Minden egyes patch után imádkoznom kell, hogy siekrüljön installálni az aktuális patchet, mert random százalékoknál hibát jelez. Legutább az utols20mb-os file-t nem volt képes installálni, mindig hibát írt, mehetett a repair aminek minden eesetben az a vége, hogy egy 11gb-os main asstes filet akar letölteni. Aztán ha letöltötte akkor intall, és ismét hiba lesz... Kezdetek óta ez van, először fórumon, url linket, onnan szedtem le a patch fileokat, azután bemásoltam a megfelelő könyvtárba és ment is az install. Legutóbb a 20mb file kapcsán a francia nyelvű fórmon találtam megoldást, egy 14kb-os assets filet kelle felülírni, és máris felment az új patch. A gond az, hogy indulás óta tudnak a problémáról, de ez idáig nem voltak képesek megoldani... 2012-ben legalább egy patcher/launcher működjön már rendesen könyörgöm.
  • a.carkey
    Erre nem is válaszolok. Megyek vissza lézerkardozni. :D
  • LaCz
    Kedvenc Eternity Vault bugjaim listája:

Átesek a padlón le a semmibe
    Első boss fogja és 5 perccel hamarabb beenrage-el mint kéne
    Második bossnál a platoformokat amire át kell menni össze vissza rakja le, tehát át kell futni 100 méternyi láván
    A speeder ami elvisz olyan fasza, hogy legtöbbször út közben random meghalnak rajta az emberek, vagy ha leszállnak. De volt már olyan is hogy leszállás után fél perccel -16k hp randomba, good times
    Utolsó boss fogja és amikor phase váltás van (lebomlik a padló és lentebb kell ugrálni az ott maradó platformokon) ledob egy random embert a semmibe aztán eltűnik a hullája

Egy élmény ez a raid. \o/
  • TDC Geronimo
    Ugye mondtam hogy nagynehezen összeszenvedtem 72 cent commendationt a main hand fegyóra. Megvettem és lám első táskába mi volt? HÁT PERSZE HOGY MAIN HAND. Telibelökött szar rendszert :D Igaz jobb, mint centurion de akkor is ilyen a világon nincs...
  • Tyrpak
    Lvl 48-as ha jól emlékszem a legmagasabb armoring, amit belerakhatsz, meg ugye a pvp-ből a mod és az enchant. Viszont így kimarad a set bonus, meg ha jól emlékszem az expertise is.

Dev post szerint jön maaaajd a lehetőség, hogy kivedd a pvp setből is az armoringot, most már ugye, hogy bop.
    Mert az emberek egy része (including me) nem fog pl assassin-nel csúcsos sorci sapkában, kiálló bizbaszokkal ellátott ruhában rohangászni.
    (tollas maszk ftw)
  • Fpocok
    GT REVIEW volt már? Mindegy, leszarom.
    Ability delay volt már?
    Van az a dolog, amikor megtámadsz egy látszólag egyedül álló ellenfelet, akihez ugranak be többiek. És akkor előtte egy pillanatra látod őket, ezzel jelezve, hogy csatlakozni fognak. Ez feature vagy bug? Szerintem előbbi.
  • Bandras DaSilva #31965
    Egyelőre élvezem a dolgot nagyon. Már nagyon rég kattantam rá egy játékra ennyire. Sajnos nincs túl sok időm játszani, szal egyelőre lvl 44 combat medicet tolok és hát nagyon jó. Nyomom a healeket ezerrel pvpben meg flashpointokban/heroicokban is. Kezd kialakulni egy gárda, akikkel elég jól leverünk mindent/mindenkit. Pvp is megyeget, de ott egyelőre csak lvl 30 valor körül vagyok, szal bele kéne még húznom.

Már megvannak a tervek 50re, craftot is fel kéne húzni, mert 340 környékén megálltam. Cuccokat csinálgatok azért, el is adogatok rendesen, szal nálunk nincs olyan gond, hogy nem mennek a craftolt cuccok. Páncélokat csinálok pedig. Ha lesz sok időm....akkor majd szépen kilockolgatom a lila receptet mindenből:)

repkedni is kellene mert abból túl sokat nem csináltam még, szóval a hajóm eléggé alap.

Ez a két dolog is eltart egy darabig, Pvpben is fel kéne húzni magam meg többet kellene openworld pvpterületre járnom mert tapasztalataim szerint van mindig esély jó kis harcokra.

Van azért gond a játékkal, sajna, de remélem, hogy javítanak rajta még. Egyelőre azok a gondok amikbe belefutottam nem nagyon zavarnak (companion megy összevissza, eltűnik, beragad házba, falba). A magasabb szintű bolygókon fordulnak ezek elő inkább. Quesh pl. full gáz volt. Most Hothon tolom, de azért itt is tudnak érdekeset művelni az npck.

Fps-sel nekem nagy gondom nincsen- olyan 45-110 között mozog, de warzoneban is olyan 50-60 körül van.

Azt viszont észrevettem én is, hogy néha beragadnak a skillek. WElnyomja az ember aztán nincs se animáció, se hatás. A CD elindul szal még ellőni sem tudom újra.

• LouisWu
    Sziasztok!
    Játszik valaki úgy, hogy a gépe nem közvetlenül UTP-n csatlakozik a routerhez/ADSL-hez, hanem wifin keresztül a routerhez? Befolyásolja érezhetően a pinget?
    Köszi.
  • Uniel
    a betöltés a 01.06-i patch óta nekem is nagyon lassú, sőt Fleet-en az fps is leesik 10-15-re ha sokan vannak. Tény sajna, hogy optimizálatlan nagyon a játék.
  • j0nNyKa
    Próbáltam, hidd el. Sajnos nem megoldható, mert az 50-es pve / pvp gear-ben már van base stat, így azok kiesnek. A 40-es gear pedig szimplán fizikailag lehetetlen, hogy akár csak megközelítse az 50-es cuccokat. Akármilyen legdurvább moddal is le fog maradni, pontosan azért, mert az 50-esben már van base stat (mondjuk 20-30 aim, 20-30 endurance, meg 50-60 power).
  • Liio
    Lehet két ugyanolyan lightsaber-t felvenni? Mármint, nem látok rajta semmi olyan jelölést, ami tiltaná, hogy lehetne (és bár még csak egy van, de ha esne még egy, akkor nem ninjáznál el, ha nem lehetne). Van egyáltalán megkötés, hogy mondjuk: xy brutálmetál fénykardja csak egy lehet equippelve?
  • BlackShadow
    de, rohadt lassú :)
    tegnap előtt tettünk össze apámmal új configot.. és kb nem változott a betöltési idő a sok évessel ezelőtti géphez képest
  • Droughert
    Nekem ugyan ez volt a warban is, az sc-ken sokkal alacsonyabb volt az fps-em mint open zónákban.
    Amúgy a betöltési idő nálatok nem sok? Republic fleet gyors, meg az alacsonyabb szintű bolygókon sem vettem észre problémát. Vagy valamelyik patch után kezdődött, vagy magasabb szintű zónákra jellemző, de nagyon lassan tölti be őket.
    win7 x64 4gb ram
  • Laroa
    Hozzátenném hogy wz 30-40 fps egy ilyen konfiggal is érhetetlenül kevés.
  • PiszkosFred
    Meg nincs reb :) (keretik megerteni), meg csak rep van.
  • a.carkey
    "... és max szintűek, a játék legjobb cuccaival felszerelve"

Sajnos, ezt a kezdeteknél eltolták.
  • a.carkey
    Azt kéretik megérteni, hogy ez változni fog. Tény, hogy jelenleg sok az imp, de mivel van lehetőség további hét másik karira/szerver, amiből akár mind a hét lehet reb, így lesz elég reb.
  • Omlás
    Most elég elvetemült ötletem van :
    BH beöltöztetése lvl40-es SW csukjás heavy armor cuccokaba (átmoddolva aim-re), fejesnek az a jópofa kis maszkocska stbstb...

Nem sok ilyen BH-t láttam még :D

Jóó lesz
  • Torzonborz
    "érthetetlenül nagy gép igény"

inkább itt a probléma . kinézetéhez képest a volt konfigodnak is bőven elegendőnek kellene lennie.