60917
-
Elég a klassz, a mellék összes, a bónusz szériák a bolygókon, meg az űrhajósak 1x. -
sajnos most sem -
Sokaknak ez van. -
Most mát tudod. -
nem -
Ugye tudod, hogy ez egy mmo és itt max szinten kezdődik a játék? -
és három hónpot mindég fizetsz addig a semmiért és be sem lépsz???
-
kell. -
hawkie22 #32815 Csak simán Class-küldikkel is el lehet érni az 50-et? Vagy még hozzá kell "tenni" valamicskét mellékküldikből meg pvpből? :) -
A republic az SW Albionja? :P -
Sunbender #32813 nálam ha kikapcsolom a bloomot a holo képek sem látszanak párbeszédeknél (bár lehet ez csak nekem van) -
Szerintem ez a terv. Márciusban új bolygó, stb. Havonta-kéthavonta új tartalom. És nem csak az operationökre gondolok itt. -
Nephin #32811 Szerinted nem lesznek új sztoriszálak? :D Kb. minden szintemelésnél ez lesz az alap. -
sata75 #32810 Na szóval az történt, hogy sikerült megoldani a régió kódos dolgot.
Első belogoláskor videó végigfut, majd kidobja a rendszer, ntdll.dll hibával. Némi guglizás után arra jutottunk, hogy a hiba az ön készülékében van, mármint a win7-ben. S mivel winfos régi is volt meg szemetes is gyors format és win újrahúzás következett.
Eredmény: játék elindul, tölt egy kicsit majd mindenféle hibaüzenet nélkül kidob és kész.
Várom az ötleteket és ha lehet ne azt, hogy menjünk hello kitty onlineozni mert kissé ideges vagyok:)
Driverek mind a legfrissebb, azt hiszem a win az még nem sp1, de folyamatban van. -
Attól még felmerül a kérdés, hogy ha tudja, hogy gyenge angolból, akkor mégis mire gondolt amikor megvette a játékot?
-
cain #32808 btw, aki a republikánus oldalon játszik, és már beleszagolt valamelyest az endgamebe... trooper tankként mennyire jó area tankolásban? -
A kotor-okhoz volt magyarítás! -
cain #32806 eztet -
A grafikánál a bloom mit állít? Én semmi különbséget nem veszek észre! -
maniac001 #32804 ez a modolási móka benne lesz az 1.1-ben? Mert a note-ban nem látom de azt mondák benne lesz. Mármint hogy az epix cuccokból az armoringot is ki lehet szedni, és át lehet rakni narancssárga cuccba így a set bónuszt is.
-
Ariakus #32803 Nem értem akkor a kotor-t te hogyan tudtad élvezni ha nem tudsz jól angolul hiszen az is sztoriközpontú játék volt. -
cain #32802 /off
btw, emlékszem hasonló volt a helyzet még EQ2ben az eofos (echoes of faydwer) contentnél. évekkel később úgy emlegették a healerek, mint azt az időszakot, ami különbséget tett fiú és férfi között. =]
/on -
cain #32801 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=272 -
cain #32800 elvileg a healerednek van olyan abilityje, amivel ezeket a cc effekteket leszedi rólad. használja. -
Mit eszel a kotor-on, ami ebben nincs meg, illetve azt hogyan bírtad ki, ha swtort nem bírod úgy, hogy nem érted mit beszélnek? Úgy érzem valamiről lemaradtam a kotorban, és most szomorú vagyok :c -
sorthair #32798 #32794
Please -
sata75 #32797 a régió kódos problémára mi volt a megoldás?
haverom most vette meg, telepíti fel és ezt írta ki neki.
emlékszem volt róla szó csak már nem tudom mi volt a megoldás:( -
Thoracotomia #32796 x-wing alliance -
cain #32795 ha szerinted ezen a játékon eddig már van 100 milla nyereség kemény jenki valutában, akkor mire ez a nagy pesszimizmus? -
sorthair #32794 Sziasztok!
Valaki jart mar ugy, hogy feltelepiti a 3 cd-t, es mikor inditana, az update 12 gb os cuccot akar leszedni, es hibat is ir ki miutan leszedte, megvan a jatek, es el sem tudom inditani, ha valaki tud, kerem segitsen!
Most a netrol toltom le, hogy megnezzem az is ugyan ezt csinalja.e!
Koszonom elore is! -
maniac001 #32793 Ez a modolási móka benne lesz az 1.1-ben? Mert a note-ban nem látom de azt mondák benne lesz. Mármint hogy az epix cuccokból az armoringot is ki lehet szedni, és át lehet rakni narancssárga cuccba így a set bónuszt is. -
Bhalage #32792 szerintem a force unleashed -ek iszonyu fostaligak, ilyen szart en meg nem lattam. egy konzolos szarfos port, de abbol az igen nullcsinger tipusbol. ilyen battleffronthoz nem is foghato se hangulatban se jatekelmenyben semmiben -
sajnos "mélyebb" star warsos cucc kevés van
amit írtam már: battlefrontok jók, jedi academy jó, force unleashed-ek agyatlanok, de jók -
Laroa #32790 "Sajnos az angolom nem éri el ezt a szintet igy a storyt nem értem."
Akkor ez nem a te játékod lesz. -
t0xikus #32789 hello kitty online? -
smoother #32788 Ez a lego clone program gyerekeknek való mese. Azt hittem valami komolyabb. A kotor sorozatot végigvittem párszor imádom ezt a világot.
Csak ez a progi nem akar bejönni valahogy. 8 karakterem volt ebböl egy élte megy a lvl16-ot majd ezt is meguntam és törlés. Sajnos az angolom nem éri el ezt a szintet igy a storyt nem értem. A régebbi programokban sosem volt ilyen gondom. Akkor marad ujra a kotor sorozat.
Ha esetleg van még valami más nem meseprogram azt szivesen megnézem. -
Tyrpak #32787 Nem, fordítottam + összeszedtem fórumból.
Magamtól én ilyen szép számokat nem találok ki.
Ebből mondjuk a szerver farm költsége az egyetlen, ami szerintem exhas, főleg, hogy a 2-t nem lehet összeadni, nem ugyanannyiba került, stb.
A többi jónak tűnik. -
Laroa #32786 Meg vagyok elégedve, tankként teljesen jól operál pvp-ben, csak az a fránya guard ne ölne meg olyan hamar ha puggal megyek. Jó teammel egyébként, ha jól használod a guardot akkor meg álom.
Volt olyan meccsem, hogy 6an kellettek ahhoz hogy nagy nehezen megöljenek, meg olyan is amikor két pillanat alatt elhullottam egy sage meg egy smuggler ellen. De ez gear kérdése.
Bosst tankoltam, nem nagy ügy, csak kevés volt a DPS EV-ben tegnap és a 2. boss 24%on enrage :) -
Sith Juggernaut megvagy amugy elégedve Laroa?
Bosst tankoltál már, milyen a tankolás egyébként vele?
Pvpbe azt halottam, hogy agyhalott, ha nincs healer mögötte? -
gavor #32784 Akkor ezt fejből lökted?