Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beállítottad a subscription plants stb is?

ha belogolsz az accodra akkor ott mutaja, hogy milyen lépések hiányoznak még.

Az uccsó..a security cucc nem kell. A többit ki kell pipálni.

Utána menni fog.
Azért van ott sok igaz dolog is.

Amit én nem értek az az, hogy miért várták az emberek azt, hogy ez a játék majd valami iszonyú nagy újdonság lesz, tele soha nem látott dolgokkal, feature-ökkel. Soha nem volt szó errõl.

Ami új/más benne, az a sztori mód, hogy szépen filmszerûen meg lehet nézni a beszélgetéseket és van sok ilyen rövid kis filmecske ha éppen csinálsz valamit. Ezeket szeretem is benne nagyon.

A többi rész meg csak a jól bevált recept. Én nagyon jól érzem magam a játékban és már nagyon rég volt, hogy valamire ennyire rákattantam.

Látom, már itt is beindult a negatívkodás és a sírás. Nekem ez volt az egyik indokom arra, hogy aztán nem tímeltem régebbi ismerõsökkel. Nem akarnám egész nap ezt hallgatni még tsen is.

meg kell várni, hogy leteljen az egy hónap aztán utána lesz érdemes leltárt csinálni, hogy ki maradt. Mondjuk olyan február környékén lehet majd látni, hogy mekkore is lesz a bázisa.

Addigra az is kiderül, hogy kb milyen tempóban javítanak a dolgokon/adnak hozzá új tartalmakat.
Torzonborz
muahahah
"A soulless WoW-clone that exists only to cash in on a large fanbase while simultaneously stealing customers from Blizzard by being exactly the same thing with a (slightly) different skin. "

kész 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

A warzone-ok alapkoncepciója teljesen jó.
Ha open pvp-t akarsz, laddert, rangokat stb. játssz Age of Conan-t. Annál jobb, szabálymentesebb, brutálisabb pvp-t még egyetlen játékban sem láttam. És most már 90%-a teljesen ingyenes is (a PVP része teljesen).

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Sziasztok!
Telepítettem a játékot, regisztráltam az swtor.comra és beírtam a termékkódot, de a játék azt írja ki, hogy hiányzik az elõfizetés???
Kell vennem még egy time cardot vagy mi? Azt írja ki, hogy 30 napom v
n
Mit kell még nyomkodni?
Nem kell kötelezõen, de opcionális eséllyel dobhatnak valamit az ellenfél játékosai. (legalább egy kis kredit lehetne a zsebében).
Ezt a szervezd és meg és apríts dolgot nem értem, most két hétig írogassak a fórumra, hogy szerda este 6kor pvp? LOL. Az élmény és a jutalom jöhet egyszerre, és a rewardnak nem kell elitnek lennie, de legyen valami. A lootkurvát már nem is kommentelem.

Tomb of Freedon Nadd

A pvp dologhoz csak annyit, hogy amióta követem a játék fejlesztését/bétát/forumokat, stb, azóta kb egyértelmû volt, hogy inkább pve tartalomra mennek rá.

A fejlõdésbõl adódóan nem hiszem, hogy túl sok átfedés van a két frakció területei/szintjei között, bár lehet tévedek mert még csak 20on xes szinteken járok. Az elõbbibõl csak azt akartam kihozni, hogy nagy csodát eleve nem kellett volna várni a world pvptõl. Az csak úgy mûködhetne, ha kb minden bolygón minden zóna közös lenne és nem sok instanceból állna össz a világ hanem egy nagyból (ala swg).

Mellette célokat is adni kellene, pl el lehetne foglalni az adott bolygókat amikért a gyõztes fél jutalmakat kapna...persze ezt is finomítani kéne és nem úgy ahogy a warban volt az elején, hogy az egyik fél befoglalt mindent, megkapta a zsákokat aztán eltûnt a térképrõl és akkor a másik gyorsan visszafoglalt mindent. Ott a védekezést nem díjazták.

Ha azt is díjazni akarod akkor ugye egy jól átgondolt rendszer kell és még akkor is ott van a sok hisztizõ, aki nem szeretné hogy leverjék questelés közben. persze ez mehetne pve szerverre, de tudjuk mindannyian, hogy nem fog mindenki oda menni, plusz ha az egyik oldal számbeli fölényben van, akkor onnan elég egysíkúvá válik a dolog.

A warzoneokkal nincs olyan nagy baj, bár sokkal több kéne és választhatóvá kellene tenni, hogy melyikért áll sorba az ember. Én speciel a huttballt ki nem állhatom. A másik kettõ ok. De kéne mondjuk még vagy 10. Aztán amiket nem használnak az emberek azokat le lehetne cserélni másra.

erdekes en teljesne elvezem a warzoneokat powertechkel shieldtechen. bar azt latom hogy pl pure melee nem lennek ebben a jatekban😄

j0nNyKa
hatalmas, érdemes olvasgatni a hszeket 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jeffjohnson
Ezzel én is egyetértek a pvp-ben ne az szabja meg az élvezeti faktort, hogy mekkora reward jár érte hanem a fun. Max legyen egy ranglista és ennyi.... bár nyilván itt nem ez lesz de ettõl még fogok pvpzni 😊

picket
Leöltem valamit, hol a jutalom. Ovi :p Ha jetiket/sicceket akarsz aprítani, akkor szervezd meg, és az élményért apríts. Vagy élmény csak akkor van, ha jutalom is van? Akkor meg lootkurva vagy.

ಥ_ಥ

No az ea valószínû nem a pvp miatt fizetett hetesszáz szinkronszinészt, aknakeresõzni kicsit drága mulatság de hát ugye van aki ezt szereti.Kinek mi jön be, valakinek az hogy egy történetet játszon akár többedmagával is valakinek meg a piros name plate.Az elder scrollsokkal is nagyon jól elaknakeresõztem ezidáig ahogy a kotor 1-2 vel is ez a játék pedíg nagyon jó lett persze csak aknakeresõ szinten...Egy dolog miatt nem szeretem a pvp -t az pedíg a balance.A pvp maniac arcok miatt változtatnak jópár classon szinte havonta, ami rendesen kihat a pve-re.Amugy felõlem öljétek egymást kedvetekre rewardért lootért vagy csak úgy.

barátságos 680 as sor a Hidden Beksen ugyhogy van idõ fórumzani.
Szívembõl szóltál, ahogy Fritz is. Mondjuk ki nyugodtan, eddig a játék pvp szempontból egy nagy nulla. Nagyon remélem, hogy 50-en Ilum meg Tatooine más lesz, de az igazat megvallva az, hogy alapból a warzoneok alapkoncepciója szar, illetve szinte semmi ösztönzés nincs a gearen kívül, egyre jobban öli meg a reményt.
Egyelõre szórakoztat a questelés, ami tényleg olyan, mint egy interaktív rajzfilm, az ûrcsaták, a craftolás, de ez baromi rövidtávú sajnos, nincs ami megfogjon és megtartson benne.

A köztársasági oldalon az In Aeternum, a Space Balls, az Insomniac Brotherhood és a Renegade, a birodalmi oldalon a Burning Soul és a Reckless Immortals van, de több klán alakult már azóta, érdeklõdni a magyar csatornán lehet.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

jó lenne ha létezne a játék és a házigazda is tudna játszani mert nevetségesek a 10 sec alatt eltûnõ kommentek.

Nephin: Hidden Beks republic oldalon milyen magyar guildek vannak? (kommenteket visszaolvasva eddig csak az NL-es guildek voltak megnevezve). A FAQ-ból kinyerhetõ lista meg gondolom azóta bõvült / változott...

Gorath - Powertech (Sárkány Lovagrend) Viktus - Jedi Guardian lvl 50 (Casus Mortis)

Én ezzel nem akarok leszólni senkit/semmit csak azt mondom hogy szerintem most már 2011-ben jogosan elvárható tartalom a pvp pláne egy ilyen univerzumban mint az swtor. És ha már beleteszik akkor járjon érte reward.
És persze jókat játszottunk ezekkel a játékokkal, de az régen volt. (Egyébként szerintem én soha nem játszottam a Quake1-2 single playeres részével csak a multival.)

Tomb of Freedon Nadd

mondjuk hulye vagyok mert a listaban van jopar multiplayer jatek ami pvp volt 😄D na sebaj, de azert a lenyeg csak atment :d

mondjuk a pve tamadast nem ertem, regen nem votl multiplayer es megis milyen jokat jatszottunk azis pve volt😛 pl baldurs gate, doom, quake, unreal, wolfeinstein, tie fighter, last ninja, commandos es lehetne sorolni 😄

most ezt mier tkellett kitorolni ? leirom megint:

csoda tortent 1350 es quuee hirtleen eltunt \o/ gondolom megitn noveltek a capet vagy valami, mert guildtars is irta hogy o 10 perce joinolt a queueba es mar bent van ajatekban 😄 na vegre van valami valtozas 😄 ezekutan tuti hogy bw machinal valamit, es igazabol ha ez bejon nekik akkor elismeresem, marmitn hogy tudatosan 1600+ os sort tartani es megvarni hogy a tobbiek mashova rolloljanak aztan hirtelen raadni +1500 capet megint 😄

csak ugye a tegnapi postjuk alapjan azt irtak hogy mar a full cap kozeleben vannak a felsorolt szerverek, de akkor az is csak amitas lehetett. (gondolom nem a masik lehetoseg volt, miszerint hirtelen kirugtak 1500 embert a jatekbol)

Torzonborz
Neked szimplán pve , másnak nem. Így a legkorrektebb. 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

vagy ami inkább lehetséges betoltak még egy vasat a clusterbe.

GW2: Dragonknight.5302

Fritz Von...
Ez rendben is van, de ahogy Pacho megfogalmazta, az a legtalálóbb. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Megmondani csak annak kell aki nem jön rá magától, de kérdi...tudod a tények azok nagyon makacs dolgok.Felfoghatod úgy is hogy a pvp önmagában nemtart el semilyen játékot (lásd warhammer).Persze a lehetõség adott a pvp szervereken henteljétek egymást ha azt szeretitek, de attól még ez a játék pve orientált marad és nagyon jó pve játék.
A PVE-rõl annyit, hogy ha a primitív számítógépes algoritmus elleni játékra vágynak az emberek, akkor ott az aknakeresõ...biztos jó dolog ugyanazt a szörnyet minden kedden-csütörtökön-szombaton ugyanúgy ugyanazzal a csapattal leölni, hogy most hátha kiesik a kettõvel többet sebzõ piros fegyó, de az emberek egy része ettõl már többet akar és szeretne player vs player combatot is látni. Én egyetértek ugyan Joseph Porta mondásával mely szerint "alvó-szaró-baszó embert nem lövünk le", de ha te mint az ellenségem pont azon a környéken scavengelsz ahol én járkálok, akkor ráugrom a nyakadra és megpróbállak agyonverni. És ezért természetesen siker esetén valor-t, tokent lootot is szeretnék kapni.
<#banplz>

Tomb of Freedon Nadd

Fritz Von...
Néztem mindent. Annyi történt, hogy rám ugrott egy ratyi, míg harvesteltem, levertem, kiröhögtem, kiszedtem a cuccot és mentem tovább. Már arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon egyáltalán combatba tesz-e a game. 😊

Fritz Von...
Ahhoz, hogy ez különb legyen egy Mass Effect trilógiánál, pont, hogy kell a pvp. A questek marha jók, de szerintem többet tudok ezekrõl. Viszont neked feltûnt-e már, hogy a pvp részre egy külön céget kértek fel, név szerint azt a Mythicet, akik a Daocot és pont az említett Warhammert készítették. És elvileg õk fejlesztik ezt a részt. Eddig nagy siker...

de tenyleg nem jon semmi valor opvpert? az egy dolog nem irja ki de neztetek a karilapon hogy nott-e a valor a killtol?

Az említett 3 klán van a NL-en, a többi a Hidden Beksen a PvE-k közül nagyjából. Elszórtan lehetnek máshol is esetleg, de errõl nem igazán tudok.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Torzonborz
egyébként meg Rift-ben pont hogy kaptál valort - vagy mi a picsa volt az - open pvp kaszabolásért 😛

ÉS nem tudod veletlenul hova érdemes menni, ahol vannak magyar guildek még?
A Hidden Beks az ajánlott szerver, a Nightmare Lands volt az eredetileg, de megváltozott. 3 klán, a Resonancce, a Hungarikum és a Kessel Runners mégis ott maradt, a kedvükért van feltüntetve ez is.

Annyiban igazad van hogy az elsõ teljes napot kell nézni ott meg már estére full volt. Sajnos nem tudom bizonyítani mert arra már nincs grafikon

de itt azért lehet szép dolgokat látni.

http://www.torstatus.net/tomb-of-freedon-nadd/history/7d#!/tomb-of-freedon-nadd/history/7d

Jeffjohnson
Ez csak tõled függ. Nem azért van 2. nak írva mert másodlagos.Kérték mivel ott is van magyar populáció, hogy rakjam be.

Fritz Von...
Azért jöttem/tünk a pvp szerverre, hogy reális legyen a dolog. Ha meglátok egy jedit, akkor le akarom vágni. Mert így kerek. Nem igazán a gear érdekel, hanem hogy legyen értelme. Kaphassak címet, cuccot, kinézetet, tokent, anyámkínját, teljesen mindegy, hogy mit. De a céltalan vagdalkozásnak nincs sok értelme.

ez eleg elkeserito ha itt sincs open pvp 😞 warzoneok/bg-k atka. wowban (igen a wowban) is addig volt jo world pvp amig be nem jottek a battlegroundok, aztan az a rendszer hogy otthonrol a fovarosbol belehetet queuezni es meg flying mountok is jottek az aztan totalisan megolte.

mondjuk abban lehet remenykedni hogy kesobb jo lesz tatooine meg ilum, ha majd mindenki 50es lesz. most meg azert cska az igazan nagy kockak azok. illetve aki nagypvps az tobbnyire ugyis warzoneokban szintezik gondolom.

Srácok most ez az itt ajánlott másodlagos szerver, a Nightmare Lands errõl tudtok valamit? Mert ahoz képest hogy másodlagos pve magyar szeró jelenleg 50 perces sor van igy délután 1kor. Ennél jelneleg a Hidden Beks realmen is kevesebben vannak, mert oda 35 percet ír.
Eddig egy lvl4es warrit alkottam, de még nem késõ újra indítanom valahol. Menjek inkabb hidden beksre?
Torzonborz
outlaws den , illum....
opvp meg izgalom miatt jó , persze azért valort kéne kapni. szerintem ez vagy bug vagy bug. ennyire csak nem balfaszok hogy ezt kihagyják 😄

Mondjuk ez nekem se jön össze kerek egésszé hogy egy open pvp kill az miért nem számít be sehová. Bár lehet hogy a penalty/murder point hiánya miatt.

csak egyiik reszehez szolok, hozza a tobbire nem akarok kiterni mar mert mar "lezartuk" a temat es egy ket dolog ugyis boduletes marhasag. 😄

szoval:
"1. Ha olyan szerverre megyünk ami MÁR a preorder 1. NAPJÁN FULL Akkor az EPIC FAIL. Készüljünk rá hogy szopni fogunk"

nem volt full elso nap.

Jeffjohnson
ha az a cél, hogy minél jobb pvp geared legyen és azért pvp zel akkor igazad van.

Korrekt összefoglalás. Grat.<#eljen>

Fritz Von...
A tömeg egy dolog. Az viszont egy másik, hogy megint elõjön a "Rift" effektus. Magyarul teljesen mindegy, hogy mit csinálok open PVP-n, nem történik semmi. Tegnap értem Tatooine-ra, levertem egy jedit, meg egy commandot kb 1 óra idõközzel. És ez a fos még annyit se írt ki, hogy egyáltalán combatban voltam. Nemhogy valor, token, xp, vagy bármi értelmes járna érte.
Tehát ha pvpzni akarsz, akkor bohóckodhatsz az idióta warzone-ban, a gyökér huttballal. Dejó...

jo zarjuk le azzal hogy nagyon remelem a bw abbahagyja a monitoringot meg a varakozast es napokon belul csinal valami erdemlegeset is.

remek lesz mert akkro mar lejart a szabadsagom, en vagyok annyira kocka hogy cska a swtor miatt vettem ki szabadsagot... a hetre, jovohet meg kotelezo szabadsagkivevos het nalunk.

igyvan, mar irtam par napja, hogy koszonjetek nephinnek, mert kulonben most forditott lenne a helyzet, es jonnykajek sirnak tele a forumokat hogy jaj a queue es en mondhatnam hogy hagyjak mar abba a sirast...

Hmm akkor most flame nélkül elmondanám azt hogy én hogy látom a dolgot, ha már itt megint akademikus vita van.

1. Mind a két oldanak védhetõ az álláspontja (azoké akiket zavar a sor, meg azoké is akiket zavar hogy õket zavarja 😄)
2. Az ember lusta állat és ha valamit eldöntött akkor nem változtatja meg, amikor meg már késõ és látszik hogy objektív szar döntés volt, akkor elõjön a kognitív disszonancia és védi az igazát.
2a. Igaza van abban hogy itt már felhúzott néhány karit és nem akarja elölrõl kezdeni.
2a Cáfolat: Nem veszít szinte semmit mert csak néhány napot tett bele eddig a játékba, és egy sor nélküli szerveren igen hamar behozza a veszteséget.
2b Igaza van abban hogy itt vannak a haverok.
2b Cáfolat. Lhet rerollozni a haveri társasággal együtt is. Ha meg õk nem akarnak akkor el kell dönteni hogy megéri-e a móka a 6 órás sort.

Szerver választás:
1. Ha olyan szerverre megyünk ami MÁR a preorder 1. NAPJÁN FULL Akkor az EPIC FAIL. Készüljünk rá hogy szopni fogunk
2. Ha van javaslat hogy hova kellene menni és az a szerver csak a preorder uccsó napján tudott masszívan (100-as sor 10 perc várás) FULL lenni, miközben a másik szerveren akkor már állandósult 2+ órás sorok vannak, akkor talán el kellene gondolkodni a váltáson... Ha nem akkor meg vállalni a következményeket.

Persze lehet azt mondani hogy a BIO a hülye. Sajnos azt kell hogy mondjam ez egy dollár milliárdos bolt annak megfelelõ felkészültséggel és akciótervvel. A forum postok nagy része mielõtt megjelenik 100x át van rágva és mérlegelve van minden szó. A BIO-nak az a jól felfogott érdeke hogy a szerverek FULL-on járjanak. Ez MMO tehát legyen masszív. Van egy tervezett pop amit betervezett számú szerveren kell szétosztani. Itt a mágikus szó amit sûrûn lehet hallani az "egészséges populáció". Ezt az állapotot csak úgy lehet elérni ha rákényszerítik a játékosokat hogy terüljenek el. Itt a gravitációs erõ a sorok hossza ez kényszeríti a játékosokat a terülésre.
A free transfer akkor lesz majd beindítva ( amúgy csodálkoznék ha most nem lehet ilyet csinálni csak nem akarnak és egyszerûbb azt mondani hogy nincs),amikor látszik hogy a terülésben vannak gondok.
A free transferrel még az a gond hogy olyan helyzet is lehet hogy szépen ülünk a seggünkön és várjuk hogy majd mások menjenek el, ami egy olyan szituhoz vezet hogy van free transfer meg van sor is, és anyázás is van. Azt meg tegyük hozzá hogy sok agysérült olyan guild neveket választott hogy szinte minden szerveren van egy olyan nevû guild. Ez meg megint gondot szokott okozni.

A másik gond ami miatt a BIO akarja a sorokat és a full a szervereket, pedig a PvP. Jelenleg is van olyan hogy sokat kell várni egy behívásra. Egy kevesebb létszámú szerveren ez a gond hatványozódik, és ha elkezdik a játékosok szapulni a BIO-t hogy nincs PvP, az account vesztéshez vezet. Ezt sem akarja.

Én személy szerint nem várom azt hogy a közeljövõben legyen free transfer, és azt sem hogy a cap emeléssel megszûnnek a sorok. Azoknak akik e miatt gondban vannak csak azt tudom javasolni hogy költözzenek míg nem késõ. Miden nappal ez egyre kényelmetlenebb lesz ahogy húzzák fel a karikat amiket utána kukázni kell.

Jeffjohnson
írj a supportnak itt meg zárjuk le ezt a témát

[HUN]Crassus
btw aki a figyelmeztetés ellenére Tombra ment az egy kicsit meg is érdemli...még ha nem eslõsorban a ti hibátok ez!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ez a queue-ban állás kicsit bosszantó, remélem lesz rá megoldás, és nem arra várnak hogy a sok kockaember elõbb utóbb kevesebbet játszik.

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard