Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt írták, hogy 576ban meg Media markt-ban még van.
Sajna nem ismerem azt az oldalt.

Bigblind
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat!

j0nNyKa
Ez egy teljesen járható út, 2 kiegészítéssel:
Nem kell coruscantra menni, elég a republic fleetre, az olyan... kényelmesebb is. Ott mindent megtalálsz egy helyen.
Másik, hogy ugye iszonyat mennyiségû pénzt kell pumpálnod az altba, mert drágák a mission skillek. Például egy 6-os szintû diplomáciai misszió (ami a legnagyobb szintû kék/lila biochem receptekbe hoz alapanyagot) simán belekerül 3-4ezer creditbe.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Sir Quno Jedi
Akkor az járható út nem, hogy feltolsz egy karit 10-11-ig, átrongyolsz coruscantra, kompányionodnak megtanítod a diplomacy-t és mááár fel is tolod jó magasra és küldöd missziókra, amit találsz, küldöd át mail-en a másik karidnak, átlogolsz, kiveszed, be biochemeled az új cuccokba és bódottá?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Iszonyat jó ez a mount <#eljen>

Ha futok a falnak numlockal amig afk vagyok kidob egy ido utan? Nem akarok queue-ban allni es el kell mennem 1 orara itthonrol 😊
j0nNyKa
LOL 😄D
Persze, nem árt, de sokkal-sokkal ritkábban leszel rászorulva. A CD nem lesz gond.

A nagy pénz a slicingban van állítólag.

Azt nem tudtam, hogy csak biochemes használhatja a cuccot. Kösz az infót.

j0nNyKa
postán elküldözgeted, mást perpill nem tudsz csinálni
közös bank még nincs, de nem lennék meglepõdve, ha idõvel bekerülne

Sir Quno Jedi
Amellé sem árt a medpack. Tudod, biztosítás=biztonság. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Tényleg, ha egy szerón van több karid, akkor nem lehet köztük valahogy átadni tárgyakat, mint oly sok RPG-ben?!??

j0nNyKa
Normál tanulással nem is fogsz, slicerek tudnak neked találni recepteket.
Nézz szét galactic trade marketen, szoktak lenni faszák 500-2000 credit körül.
Egyébként a cyberteches mountokat is el lehet kapni 1-2000 creditért, érdemes, iszonyat gizdán néznek ki.
Itt van pl. a 40-es:

Ez így van, én biochem vagyok, csináltam már lila újrahasznosítható medpack-ot. Csak az az egy baj van vele, hogy a biochem megléte szükséges a használatához. Ergo, csak én, vagy más biochem tudja használni, tehát nem piacképes, nem eladható (más biochem majd csinál magának, a többi játékos meg nem tudja használni biochem skill nélkül). Persze érthetõ ez is, hiszen ha mindenki újrahasználható medpack-el rohangálna 50-es szinten, akkor senki se venné az elfogyókat, tehát piacgyilkos hatása lenne, de sajnos nem igazán látom így a nagy pénzt a biochem-ben 😞

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

j0nNyKa
Balmorráig húzd ki (~level 31-32), ott kapsz healer companiont.

Ez biztos? 320 a cybertechem de még egy ship ugradet sem láttam.

Bigblind
onlinecdkeyseller.com itt még lehet kapni, de soha nem vettem még innen semmit, és nem tudom mennyire megbízhatóak! Esetleg ismeri valaki, vagy hallottatok már róla?

Sir Quno Jedi
Nagyon kell a med, ha nincs veled gyógyító. Én mentem csapatban consular-ral, de az is közelharcolt inkább, sosem gyógyított (rajtam nem az biztos). Szal. magad uram, ha szolgád nincsen.

Amitõl nagyon meg lehet hóni, az a jó öreg cooldown-ja a medeknek... Na az a vég. Szal. soxor egy lövésed van, aztán reménykedsz.

Igen, ezt más helyeken is olvastam már. Slicingból jön a pénz, ami hiányzik, azt meg megveszed. Elég sokan mennek ebbe az irányba.

Azt is olvastam, hogy a biochem max szinten újra használható medpackeket csinál, a cybertech pedig újrahasználható jópofa gránátokat, mindenféle cool hatással. Ezeket tartják sokan a legjobbnak.

j0nNyKa
Persze, lehet, de gyártani jobbakat tudsz, meg ha már van alapanyag, olcsóbban kijössz.

Ûrhajó upgradeket a cybertechek tudnak gyártani, tehát azokhoz: scavenging, cybertech, underworld trading.

Sir Quno Jedi
Node lehet venni azért pízért is ûrhajóupgrade-eket, nem???

j0nNyKa
Igen, úgy van. Slicing (szerintem) alt karakternek lehet fasza, de mondom, szerintem bõven elleszel biochem / bioanal / slicing kombóval.
Végülis ha slicingból jól jön a pénz (márpedig jól jön), akkor simán meg tudod venni a szükséges kék/lila alapanyagokat a kék/lila receptjeidhez a galactic trade marketen. Járható útnak tûnik.

Strahd_
thx 😉 igen azt elfejeltettem mondani hogy en healert tervezek ergo akkor a heal medpackek nem kellenek annyira gondolom.. de majd kiderult azert thx

Sir Quno Jedi
Na akkor rábasztam. Pedig felnyomtam mindegyiket 50 körülire már. 😄 Mind1, píz az kell, meg így gyakran lehet safe-szerûségeket lelni, azokban meg eleve píz van, missziók nélkül is.

Ha leadok egy skillt (mer asszem lehet törölni), akkor elvész a szintje is gondolom és ha felveszem újra, kezdhetem elõlrõl?!

j0nNyKa
Slincinges mission skill rewardok azok a különbözõ mission skillekhez adnak ilyen egyszeri küldetést, amik valami fasza rewardot hoznak, aztán eltûnnek. Legjobb felhasználási módja az ilyen itemeknek, hogy feltúrod õket a galactic trade networkre jó pénzért.

Ûrhajó upgrade a space mission-ökhöz kell. Ha tetszik az ûrharc, akkor 2-3 misszió után kénytelen leszel fejleszteni a hajódat, mert másképp fizikailag lehetetlen lesz teljesíteni a nehezebb küldetéseket.

j0nNyKa
Tudsz lilát gyártani, csak nem lesz hozzá alapanyagod. Ahhoz kellene a diplomacy harmadiknak (a slicing helyett).

Én azt mondom, hogy a lila biochemes itemek annyira nem relevánsak talán, mint mondjuk a lila synthweavinges itemek. Bár lehet, hogy ha jobban belemélyedtem volna a biochembe, máshogy látnám.

A crew skillt pedig nem egy companionnak tanítod meg, hanem a karakterednek. Tehát a skilleket maga a karaktered tudja (így maximum 3 lehet belõlük), viszont nagyrészt a companionok "használják", azaz õk gyûjtögetnek, gyártanak.
De nem, olyan nincs, hogy a robotnak megtanítod a biochemet, egy másiknak meg mondjuk az artificet.

Sir Quno Jedi
A slicing amúgy hoz olían tárgíakat is néha, amik mission-öket indítanak, amikbõl állítólag nagyon nagy jutalmak várhatóak??! Nekem is van már egy, meg volt két nálam kétszer magasabb szintû ûrhajó pajzs upgrade (na az pl. minek?).

Sir Quno Jedi
Namost biochem-mel életben tudok maradni, én ezért választottam (meg a jedi guardiant is, mert az tank). Az artifice majd magasabb szinten esetleg.

Strahd_
itt a forum fejlecben van leiras craftrol de van esetleg valami kezzel foghatobb velemeny is a kulonbozo craft parositasokrol?

Artifice vagy Biochem et erdemesebb felvennem pl?

darth devil
Nem tudsz többet tanítani. Csak 3 skill lehet.

War, war never changes.

Sir Quno Jedi
Node én is megnéztem párszor mindet és nem tok értelmeset találni. Szörnyû szarságok vannak ott (legalábbis egy guardiannak).

Sir Quno Jedi
Asszem lilát azt már tudok, addig reverse engineering-eztem (igaz vicces volt, mert sok-osk pízt érõ medcuccot vett ezzel el, mivel egy groupban voltak, mondom WTF). A vicc az, hogy oylan ritka összetevõ is kell ahhoz már, amilyet nem is láttam.

Namost ajánlani a játékban még a diplomatic mission-öket ajánlják ehhez, hogy azokban találsz tán tervrajzokat(?), meg medical supply-t a biochem+bionanalysis-hoz. Node az már 3 skill és a slicing, na az kell sajna, mer különben belepusztulnék a pízhiányba (fõleg, hogy az elején még muszáj volt néha medpack-ekre is költenem, ugye ez már nem kell).

Más kompányionomnak (ha lesz), akkor meg tudom tanítani ezt a diplomatás dolgot és akkor majd õ tud hozni okosságot, nem?!?!?

Sir Quno Jedi
Najó, de murva kevés medalt ad, így ha nem arra mész, hogy mindenbõl azt húzod, akkor nyilván nem lesz elég komolyabb dolgokra ugye, ez esetben meg minek???

j0nNyKa
szimpla: ha a felszerelés jobb, mint ami rajtad van, kiválasztod, ha meg nem jobb, kihúzod a commendationt, és imádkozol, hogy tudsz belõle venni legalább 1 értelmes cumót

a ládákkal nem érdemes szarakodni (sem quest rewardnál, sem commendation-ért), mert iszonyat lutri, legnagyobb valószínûséggel nem is a kasztodnak megfelelõ item lesz benne

j0nNyKa
teljesen jól nyomod, annyi, hogy nem fogsz tudni kék cuccokat gyártani, de biochemnél azoknak nincs olyan nagy szerepe

szóval ja, korrekt, amit csinálsz

picket
Ezt komolyan ismételgetni kell?

Az utóbbi tíz év mmorpg-inek nagy részében meg kellett adni kártyaszámot vagy GC-t regisztráláskor / aktiváláskor, így ebben semmi meglepõ nincs. Felesleges tovább sírni azon, ami már amúgyis!

&#3237;_&#3237;

Vendoroknál az item filter sem mûködik. Ez sem derült ki tesztelés alatt?

megkell nezni elore hogy adott bolygo vendorjanal mit lehet mennyiert kapni 😄 fleetben ott van az osszes vendor egy helyen a supplies resznel.

Abban a hsz-ben tényleg nem írtam indoklást, mert már korábban észrevételeztem egy csomó dolgot, ezeknek tudtam be az indoklást. Köszi a bizalmat, de nem fogadom el ezt a "hardcore" "bókot". Ez egy játék, ami nem a munkám, nem a hivatásom, csak szórakozni szeretnék, és mint mindent az életben, ezt is igényes magas szinten. Plusz engem még soha nem láthattál sírni a balance miatt és nem is fogsz, a játék hibáival kapcsolatban is csak tényeket közlök. Na, miután ezt letudtuk, jöjjön a lényeg:

Röviden:
- Pl. az összes warzone rettentõen kicsi, szûkös, nincs helye semmiféle taktikázásnak, szinte csak a zerget ösztönzik, épp ezért volt sírás a force speed miatt, aminek a 2 mp-e alatt kb. a warzone felét be lehet futni, ezért túl nagy elõnyhöz juttat,
- Skill lag. Nem azonnal mennek el a skillek, amiket elnyomsz. Gondolom ezt nem kell ecsetelnem.
- A szint boost egy vicc, a lvl 11-es mercenarynak 10%-kal több a hp-ja wz-ben, mint az én 36-os powertechemnek. Nem zavar különösebben, de mivel az alap skilljei megvannak, amikkel ugyanannyit sebez mint én, ezért elõnyhöz jut. De mi a koncepció emögött, mikor egy másiknak meg ugyanannyi van, mint nekem, random?
- Objective pont kiértékelés is egy vicc. Két bevitt labdáért meg két gólpasszért kaptam tegnap nulla pontot. Lehet, hogy viszi az ember a hátán a csapatot, de mvp-t azt nem kap érte, mert nem derül ki?
- Inkább csak idegesítõ, de a feldobó kütyü teljesen random, ami így kb. meccseket tud eldönteni. Mehet együtt bármilyen csapat, ha a labdást teljesen másik irányba dobja a cucc, mondjuk be az ellenfél csapatának közepére.

Most hirtelen ennyi, ezek nem hiszem el, hogy a tesztelés alatt nem derültek ki, nem beszélve az olyan amatõr hibákról, mint hogy nincsenek hosszú ékezetes karakterek. Képtelenség, hogy ez a mythic az a mythic legyen, aki anno a még ma is zseniális Dark Age of Camelotot csinálta.

picket

Nem akarsz ezzel a játékkal játszani.
Elmész Nepálba remetének, és soha nem térsz vissza.

&#3237;_&#3237;

Sir Quno Jedi
Másik, hogy nagyon jó quest revardokat szoktak felajánlani (mostanában fõleg medium és heavy armor darabokat szokás, amibõl a heavy passzol is a karimra szépen), de mindég van szinte mellé commendation medal is és én inkább azokat választom. Kezdõ bolygón is megvolt az összes összeszedhetõ (azért tök jó cuccot vettem), meg lassan Coruscanton is megvan a 14. Namost... viszont lehet mégsem volt jó ötlet, mert naaagyon gagyi cuccok vannak a Coruscanti dealer-eknél jó sok commendation-ért. Lehet ez rábaszás??? Ti inkább választjátok a felszerelést a medal-ok helyett?!

Sir Quno Jedi
Amúgy, hogy a játékról is legyen szó... 😄DD

Én most 3 crew skill-t tanítottam meg a kis robotomnak (jedi guardian-om van), mégpediglen a biochem, a bioanalysis, meg a slicing. Bioa, meg slicing bónusza van ugye a kis robinak alapból. Namost a slicing már lassan több pízt hoz, mint amennyit visz (ojvé), a biochem-mel meg nagyon murva kis medpack-okat lehet gyártani (meg reverse engineering-elni), illetve a bioa-val lehet szépen mindenhol alapanyagokat gyûjteni (még Coruscanton is a növényekbõl), sõt a robit is el lehet külden értük. Így élem túl gyakorlatilag és nem kell iszonyat pízeket gyógycumókra pazarolni. Mivel nagyrészt egyedül nyomulok, így ezek nélkül gyorsan mennék kusztóékhoz.

Vélemények?

Elnézést, de már elhangzott, asszem pont a te kérdésedre itt, hogy jelenleg az összes mmo így csinálja.

De ha már megint felvetetted, a 30 nap lejárta után hogy a ...-ba szeretnél fizetni, ha a jelenlegi fizetési módok egyike se felel meg neked?
Üdvözölném, ha tényleg így lenne. Remélem kitartanak!

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

és utánna, hogy "A vásárláshoz 30 napos elõfizetés jár"
JethroHUN
Bocs a lame kérdésért, kerestem rá választ neten.
Mit jelent konkrétan az RP elõtag? mitõl lesz RP-s egy szerver? amikor ez már alapból egy mmoRPG? szerepjátékosabb szerepjáték vagy mi? <#fejvakaras>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Akkor az nem opció.

Viszont azért szerintem azt lehet tudni, hogy egy mmohoz kell vagy kártya vagy gamecard, szal lehet elõre is készülni.
darth devil
Tökéletes balance úgyse létezik, mindig lesz valami ami épp imba, és jön a nerf. Ez így sokkal jobb, minthogy ezer vérpistike sír, mert megölte a gonosz enemy.
Igen a pvp része a játéknak nem létezik, warzone az nem pvp. Remélem lesznek benne jó kis bolygócsaták, hogy legyen is valami értelme a két oldalnak, legyen igazi háború. 😄

War, war never changes.

BlackShadow
játék doboza, legalul:

"A játékhoz érvényes és elfogadott fizetési módok, megváltott elõfizetés vagy megvásárolt játékidõkártya és internetkapcsolat szükséges."

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sir Quno Jedi
Két hét mire elkészül, de most ünnepek jön és évvége, év végi zárás van bankoknál, nodepláne a kártyagyártóknál, így ha most rendelsz ilyesmit, azzal jövõ év eleje elõtt nem nagyon fognak foglalkozni se.

BlackShadow
mindennek megvan a veszélye, ez sokkal kevesebbszer fordul elõ, viszont akkor nagy hangot kap.. míg a kézi dolog rengetegszer, csak az egyszerre nem sok emberrel ergó "eltûnik az éterben"

ha rosszul számláznak, azt meg vissza lehet csinálni, max utána járós - aki meg a pénzéért nem akar utánajárni, az így járt.
szerintem 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"