Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darth devil
Ezért lenne jó, ha minimalizálnál a wz-ért járó xp rewardot. Mert akármilyen szar is a warzone, sajnos más lehetõség pvpre nem nagyon van. Viszton ha sokat tolod, akkor a class küldik lesznek unalmasak, kihívás mentesek.
A játékban hatalmas potenciál van, kezdve az epikus bolygóért folyó csatáktól kezdve, a sima normális warzoneokik. De ehhez idõ kell, nem egy hónap múlva fogják feltölteni tartalommal, mégcsak nem is kettõ múlva. Ki kell várni.
Nyilván fognak bukni játékosokat, de ezek késõbb könnyen lehet, h visszajönnek játszani.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Hát nem tudom azért annyira nem szörnyû a helyzet szerintem. Arról meg ne beszéljünk, hogy mennyi fejlesztõ van swtoron, mert nem sok ekkora project van a játékiparba, úgyhogy vannak bõven megnyugodhatsz. Ez a játék még mindig a legszínvonalasabb és legnagyobb MMO ami az elmúlt években kijött. Az 1-50es content mennyisége bõdületesen sok. Aki meg nem talál endgamebe magának elfoglaltságot ennyi fp/ops/pvp stb mellett az felejtse el az mmokat egy életre. Ebbe a játékba van pénz, van mögötte egy AAAs fejlesztõgárda rengeteg emberrel és egy nagy kiadó. Semmi problémát nem látok itt a jövõre nézve. Állandóan lesznek emberek akinek ez vagy az nem tetszik, ez sose fog változni. Én ennyire addikt játéktól nem is tudom mikor voltam utoljára. Talán még a kezdeti wowos idõszakban, mikor az megjelent.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hihetetlen elvárás hogy ne 25fps-em legyen pár helyen.
baromi jó a játék amúgy😄

Remélem, hogy igazad lesz, és lesz értelme várni.
A hatalmas elvárások egyik oka, hogy nagyon sok játék, amitõl sokat vártunk annyira rosszul teljesített.

Hány évig játszottam WAR-ral, ahol nem kevesebb, hanem több bug lett idõvel. Age of Conan hiába javult rengeteget, az emlékek megmaradtak.

Ha õszintén kell válaszolnom, én sem tudom mit fogok csinálni 50-en. Nem akarok heti 3 raidet, meg hasonlókat.
Élvezetes orvr kellene, az annyira változékony, hogy soha nem lehet megúnni.

De én azt látom most, hogy iszonyat mennyi tartalom van a játékban 50-ig és már most sajnálom, hogy gyorsabban jutok el 50-re, minthogy mindent megnézhessek. 5-10 szinttel alattam lévõ mobok ellen meg nem kihívás.
PiszkosFred
De valahol ertheto Chris felhaborodasa is. A helyi sg-s warezujsagosgyerek linkelte a gamestar cikk szkenjet, amelyben irtak, hogy 100+ millio (? - ha jol emlekszem) dolcsibol fejlesztettek es guberaltak ossze a jatekot. Azert ennyi penz es ido utan elvarhato lenne legalabb azon hibak kijavitasa a premierre, amelyeket barki eszrevesz, amennyiben nem vak vagy hulye a betaban. Tudom, hogy az emberek 90%-ka szart ra a beta alatt (jelenlevok persze kivetelek, tudom, hogy mindenki reportolta a bugokat), de azert vannak olyan BW/EA teszterek is, akik napi 24 oraban jatszanak foallasban es tesztelnek - nem keves penzert.

Hozzatezem, hogy nalam eddig minden franko, par kveszt-befejezes bugba futottam csak bele, de azt relog megoldotta mindig.

Tartalom majd jon idovel, az egyelore nem hianyzik annyira, annyira mas mind az osszes class, hogy aki nagyon unatkozik, kezdjen bele egy uj classba, az majd lekoti.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na, ez fekete-fehér.

darth devil
Minden kell most azonnal. Hihetetlen elvárássokkal várták néhányan ezt a játékot. Aki pár hónap után otthagyja, az amúgy se tervezett vele hosszútávra. Akit meg érdekel, az kivárja az updateket.

War, war never changes.

De éppen ez a baj. Rakd össze a darabokat, sok mmo-t játszottunk és kb. ugyanannyit hagytunk is ott ezek miatt a problémák miatt. Vmire soha nincs elég idõ, pénz, nincs end-game tartalom, siettetik a kiadást, stb. Itt konkrétan ahogy már korábban is sejtettem elszálltak a prioritások. Kevesebb szinkronszínész kellett volna és több fejlesztõ.

Nagyon úgy tûnik, hogy ezek a kiadók nem a blizzardos hosszú távú sikert akarják meglovagolni, hanem a hirtelen gyors eladásokat pár hónappal, mert már ha így is hoz mondjuk egy 20-25%-os hasznot a project, bármelyik befektetõ megnyalja utána mind a 20 ujját.

Engem ettõl függetlenül egyelõre még szórakoztat, a pve jó lett, a lényeg számomra, a pvp meg egyelõre gyatra, de ettõl függetlenül nem csak feketén és fehéren látom a dolgot. De mint az eddigieknek, ennek is egy hónapja van, hogy vmivel elõrukkoljon vagy megmutassa mi van még benne, mert sokszázezren fognak csalódni, nem csak én.

Példa képpen.
Dromund Kaason ahol Skotia vagy Lord zash van (nagy zöld vmi van középen) pár nappal ezelõtt 22 fpsem volt. Ma 50fps. Javították.
Béta alatt WZ-k simán mentek kivéve void az ratyin alacsony fps. Azóta huttball is alacsony alderaan is de void egy fokkal jobb lett.
corei5 2430
gt 540
4Gb ddr3
LSC
a probléma még az, hogy túlfejlõdik mindenki és otthagyja a bolygót, és az igazi contested részek a bolygók utolsó részén van....A warzone-ok meg 560ti kártyán is kritikán aluli, a netlagról nem is beszélve, melee klasszok nagy hátrányban vannak e miatt. A lényeg az hogy "fully voiced" meg "space combat" (???).

[HUN]Crassus
örülj neki akkor,hogy szerencséd van

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jakuza001
Magasabb alaporajel, kicsit tobb cache es Hyperthreading, ami +4 virtualis szal.
Mondjuk teljesitmenybe nem sok kulonbseg vagy egy i5 2500k es egy i7 2600k kozott.

persze nyugodt vagyok, nagyon régen nem élveztem ennyire játékot.<#wink>

Értsd meg, hogy mi is értetlenül állunk a dolog elõtt, mert gyengébb gépünk van, mint neked, és mégis jobban megy, ugyanazzal a beállítással.
Igen, ezt már a béta alatt is néztem, hogy több i7-es gép is 35 körül teljesít, i5-ösök pedig lazán 50-70 fps.

Miben különbözik az i7?
[HUN]Crassus
értsétek már meg NEM nálunk a gond hanem a szájbaveretes játék van szarul megrirva!!! 3 BF 3at is tudnék futtatni 3 monitoron ultrán ez meg mégis szaggat??? na neeeeeeeee

TDC Geronimo
"Azt ugye tudod, h 25 fps fölött nem veszed észre a különbséget?"

Ez állandóan elõjön és jó nagy baromság. Ha nem látod, akkor rossz a szemed. Engineje is válogatja, de 30 és 60 között elég nagy különbség van. 60on folyik a kép, 30on meg nem

nem az én gépem. hivatalos fórumon írják.
nekem is hasonló. találtam jobbat.

i7 2600K at 4.0ghz
12gb RAM
2xSuperClocked EVGA GTX 570's in SLI

35fp warzone-ban.<#idiota>

Sáska
RP server:
ha jol tudom, a nevvalasztasnal jobban figyelnek, de szerintem ez csak elvi sikon mukodik (tekintve hogy RP-PVP serveren futottam mar ossze pl. Voldemort nevu emberrel...).
Amugy Lord Calypho szerveren egyelore nincs nagy RP hangulat, nagyjabol olyan, mint egy PVP server. eddig volt empire oldalon egy meet&greet a cantinaban, ahova megbeszelt idopontban jottek a guildek, es kb ennyi. szerintem most meg mindenki questelget, es a tartalom felfedezesevel van elfoglalva.
Egyelore inkabb guildeken belul vannak RP eventek. Tudok olyan guildrol pl a serveren ahova mar a jelentekezes is RP modban van (meg kell jelenjel pl. Kaas cityben a karaktereddel, es akkor talalkozol egy officerrel, aki majd eligazit, stb.. stb..)
Amugy a Lord Calypho RP-PVP server is a nepszeru szerverek koze tartozik - mar sor van.

AMD Phenom X4 970
8gb DDR3 1600MHz
1 gb RADEON 5850

Ilyen gépen full hd felbontáson, minden high-on 50 fps warzone, 100 fölötti a legtöbb pályán.
Egyetlen ahol leesett, az a fleet station közepe, ahol 50-60 ember ácsorog. Ott 25-30-ig lemegy.
darth devil
Azt ugye tudod, h 25 fps fölött nem veszed észre a különbséget? Szépen sorban javítva lesznek a dolgok, nyugalom.
Nekem pl így 10 nap játék után, csalódás a játék, túlságosan pve. De csendben várom, hogy megjelenjenek a massiv pvp updatek is. Nyugi.

War, war never changes.

csokicsiga
Nekem i5-ös intel van, 4 gb ram, 1 gb vidikari, 10 mb net, és még nemvolt ilyesmivel problémám.
Akkor nálad mi lehet a gond? Na ez a jó kérdés.

\"Hess innen troll.\"

Intel i7-2600k Quad Core
8GB DDR3 1600MHz
2GB AMD RADEON HD6970

ilyen gépen 30-35 fps-el döcög a wz.
remélem minnél hamarabb javítják.

6770-es videókártyám van, és semmi problémám nincs, mindenhol szépen fut a cucc.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

TDC Geronimo
Pár MMOval a hátad mögött azért tudhatnád már, hogy mûködnek ezek a dolgok.

"And so begins the eternal MMO battle between 'more new stuff' and 'fix the bugs'.

The development team is large enough that essentially, we can do both. We have many people working on analysing, triaging, fixing, testing and deploying new fixes to ensure the game's stability - and we also have many other developers expanding the game and creating new content."

Sáska
5870-el is siman megy minden (bar warzone-ban leesik az FPS de jatszhato).

darth devil
Ott más probléma is lehet, ugyanilyen kártyám van, és egyik warzone se szaggat.

War, war never changes.

Bigblind
Azért nem derült ki a tesztelés alatt, mert túlnyomórészt hozzánemértõ amerikai hülyegyerekek bétázták!

[HUN]Crassus
yes

Én ugyan nem keresem õket. Ha nagyon meg akarnak halni, akkor nem mondok nemet.

Délelõtt írtam róla, hogy 2k hozzászólás van abban az swtor fórumban, ahol az fps problémákra panaszkodnak az emberek. Tegnap éjszaka beírták, hogy dxdiag-ot linkeljen mindenki, plusz írja körül a problémáját és teszteljen beállításokat nekik. Gondolom elkezdtek vele foglalkozni, csak a kérdés természetesen felmerül, hogy ezt miért nem derült ki és orvosolták a hónapokig tartó tesztelés alatt?
6870-es kártyám van, amivel azért minden megy high/ultrán, csak a swtor warzoneok nem.
Csupán azért is elgondolkodtató ez a dolog, mivel egy radeon vagy ati vagy amd vagy milyen kártya azért nem olyan nagy ritkaság. Konkrétan lehet kb. olyan 50%-os vagy még nagyobb piaci részesedésük? Na most akkor a vásárlóik ugyanekkora százaléka szív a játékkal?

TDC Geronimo
Honnan tudjam? 😄 Soon

Januárba jön majd az elsõ nagyobb patch az új flashpointal meg operationnal/bolygóval. Ebbe gondolom lesz sok új dolog. 27én kedden lesz heti karbantartás és ott is írták, hogy minden karbantartás alkalmával lehet kisebb patchre számítani. Majd javítva lesz biztos valamikor.

Witcher
Egyetértek, egy szerónak fullon minimum 5k embernek kellene lennie de inkább 8k-nak! Nem több szervert kellett volna beállítaniuk hanem a meglévõket bõvíteniük, mert így kongani fognak a szerók az ürességtõl, és kb. 2 hónap múlva megkezdõdhetnek az elsõ szerverösszevonások!

mikor akarják megoldani?

TDC Geronimo
Hogy használna már a + ram olyan hibára amirõl nem a gép tehet? WZkbe mindenkinek vannak skill késései meg fps problémái.

ezek közül engem csak az idegesít hogy warzone-ban iszonyat lag van.
késleltetve lövi el a skilleket stb.
kb a klán 90% ebben szenved...csodálatos

azon gondolkozok betolok még a gépbe 4gb memót hátha használ, mert a bioware nem mostanában fogja ezt problémát megoldani.

Tényleg meglepõen felforgatottra sikerültek a talent fák, ahogy mondod, pl. powertechnél középtájt vannak a fontos talentek, felül meg kb. olyanok, amiket a legalsó sorban se nagyon választanék. Másik, hogy egyszerûen nincsenek nehéz választások, szinte teljesen triviális, hogy mi éri meg egyes szinteken, legtöbbször meg olyan kevés válsztási lehetõség van az adott szinten, hogy úgyis mindent ki kell rakni, hogy egyel magasabbra juss. Átnéztem 1-2 kasztot, azok alapján mondom de nem tudom, hogy mindnél így van-e.

Páncélok tekintetében nagyjából az lehet amit írsz. Már Hoth-on úgy néztem ki, mint ahogy az egyik epic pvp szett. Szóval reméljük nem csak színbeli különbség lesz...

Namost ha sem a birodalmiak nem látnak köztársaságit, sem fordítva, akkor nem lehet, hogy egyszerûen rossz helyeken keresitek egymást? 😛 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Igen nem találkozol ez a játék hibája mert küldi szálak elkerülik egymást no comment....
De ha keresel akkor is nagy a különbség.
Én ismerõseimmel egy már megoldott helyzetbe megyünk át tomb of freedon naddra.
ami fontos:No population cap per faction on a server – the cap is for the entire server not by faction!!!!
Bioware-nek van más gondja egyenlõre amivel küzd nem a balance az elsõdleges szerintem egy pár hónap kell a megoldásra. Addig nem akarunk várni
Köztársaságiként se nagyon lehet látni birodalmiakat. Pár óránkét feltûnik néhány, bedaráljuk õket, aztán megint semmi jó darabig.

[HUN]Crassus
NEM ADJUK FEL A KÜZDELMET!😄

LSC
mindezek ellenére lvl 37-ig mindössze 3 imppel találkoztam és egy 8 fõs grp-al akik vmi world bosst próbáltak megölni. Szánalmas hogy egy szerver kb 2000 fõs fullon. Ez nem mmo inkább egy massive-coop-game.

LSC
1 hét után igen érdekes lenne...Mellesleg még az eredeti sincs a helyzet magaslatán nemhogy tört pff.

Bigblind
Igen az Atho-t nyugodtan ki lehet nevezni birodalmi szerónak sajnos!

Na ahto cityn beléptünk haverral 2 oldalra és nézegettük mapokat. Szomorú eredmény lett.
Hoth bolygón:36 empire 10 republic
Quesh: 24 empire 5 republic
Tatooine: 100 first empire 54 republic
Kezdõ területek: Sith area:80 jedi area:50
Kezdõ területek: Trooper féle:31 Bounty Hutta:46
Lehetne mondani hogy biztos a városba van republic de empire is ide oda mozog ez általános kép......
Mind ez fél órája very heavy telítettség mellett.
Akik ezzel szórakoztak játékban irták 75/25% arány lett.
j0nNyKa
1. Mennyire grindelõs a játék? Van elegendõ küldetés magasabb szinteken is?
egyaltalan nem kell grindelni, sima egyszeru questeles mellett ha csinalsz valami mast is neha (heroicok; flashpointok, pvp, space combat, etc.), akkor mindig fasza leszel szint ugyileg, egeszen 50ig

2.Nézegetem ezeket a fejlõdésfákat és látom hogy minden kasztnál a harmadik sorban van egy nagyon komoly megszerezhetõ képesség.
Pl commando-nál az Incendiary round és Graw Round támadások és a kalto bomb ami ugye gyógyítás.
A kérdésem hogy nem jobb ezt a hármat megszerezni ami 33 pontba kerül a 41-bõl és a maradékot tetszés szerint szétosztani mint felvinni valamelyik fát a csúcsig?
a bioware hivatalos allaspontja az, hogy nem tamogatjak a hybrid buildeket
mindamellett igen, perpill sok hybrid build eros, mert kb jobb talentek vannak a 3. 4. sorban, mint a tetejen (merc, sorc pl.)

3. A szapulóktól többek közt azt olvasom hogy kinézetre a páncélok között nincs szinte semmi különbség a színezeten kívül. Ahogy nézem ezeket a fejlõdésrõl szóló videókat úgy látom lehet ebben némi igazság. De talán magasabb szinteken vannak már egészen különleges és egyedi kinézetû páncélok? Mondjuk felveszi a versenyt az alap Wow felhozatalával?
haaaaaaaat.... az igereteket nem tartjak, sok a hasonlo kinezet, de azert overall jo a helyzet
50en van sokfele, de nem annyira, mint igertek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mivel sok kommentár nemvolt.
Kérdezném empire játékosokat ahto cityn magasabb szinten találkozgatnak e republiccal mert én ismerösöm lvl 40, és már látott egy jedit😄 (open world pvp)
Én a supergamer.hu-ról rendeltem, másnapra itt volt. Annyi a gond, hogy szlovák a cég, így a játék doboza szlovák nyelvû, valamint 17-be került a játék a szállítási költséggel együtt. Viszont mivel Miskolcon nem lehetett kapni sehol, és neten se találtam olyan helyet, ahol lett volna, és mindenképp dobozost akartam karácsony elõtt, mert ajándékba lett, így onnan rendeltem meg.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sir Quno Jedi
Na éjszaka egy Holland egy Svéd és egy Portugál játékossal toltuk a Hamer Station-t. Naaagyon király volt, mert két guardian jött össze két sage-dzsel, szal. mondhatni ideális parti. Murván jó ez a játék. Node az ûrcsata is jópofa gondolom majd még bõvítik, csinosítják, új küldik. Jó lesz ez!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3