Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Részletesen leírják kezdéskor, hogy milyen neveket NEM fogadnak el. Ha rákattintottál, hogy ééééted és elfogadod, akkor részükrõl ezzel el is van intázve. 😄

Én a játék saját generátorát nyomkodtam, az már csak olyat ad, amit õk is elfogadnak... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ozzyehh
Hát nekem az van, hogy olyan mintha a játéknak a "hangulata" döntené el, hogy hogy fut egyik nap tök sima másik nap szar érezhetõen lassúbb harmadnap akadok mint a fos aztán megint jó és most, hogy mondod én is azt érzem hogy 30 on nehezebben ölök 😄

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

If you have logitech mouse, and your extra buttons dont work ingame (like my performance mx) then here is the solution:

"The Logitech software doesn't run as a driver or system service, it runs at the user level. When you launch SWTOR and it elevates to Admin permission, anything running as user level cannot interact. That's why you run vent as admin as well.

The problem is that because the Logitech software is software and not a driver, it doesn't have permission. Shut down the Logitech software and start it as Administrator.

Your problem will be fixed. I had an MX500 mouse and that worked for me."

vagyis az van hogy a logitech egerkezelo progi nem driverkent fut, hanem felhasznaloi szintu programkent, de a swtor meg admin szintukent fut es ezert nem tud kommunikalni vele. tehat allitsd be hogy az egerkezelo progi adminisztratorkent fusson es maris jo lesz, nekem is mukodott😊

Nekem 60-70 fps-em van, de szaggat a játék pedig nem laggolok.

Amúgy a warzoneon belüli blosterelés bárki bármit mond tuti hogy el van baszva, valami bug van benne. Nehezebben ölök lvl 20 alatti playereket mint 30-40-eseket, plusz lvl 16on könnyebben öltem mint most 30-on. valami nagyon nem jó, és nem én vagyok a núb, mások is írták már ezt. Az már csak külön öröm hogy warzoneban néha játék közben hiába megyek azt gondolja a játék hogy 'idle' vagyok és kivág imperial fleetre.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Ozzyehh
Hát remélem a 27. ei karbantartáson lesz valami

dolgoznak rajta

cafolom, tombon meg midnig vannak, de mar nem 1600+os 😄 most pl 18:55-kor 469. tegnap is hasonlo.

Ozzyehh
Nem talált valaki esetleg megoldást az fps problémákra? 15, 20 fölé nem nagyon akar menni, pedig nics szar gépem... igen shadow offolva bloom is
😞 elég idegesítõ

LSC
üdv, teljesen off, de szerintem tudtok segíteni, van egy msn felhasználó aki nincs a listámon és valószínû vírus küldözget tõle nekem állandó üzenetet hogy tudnám letiltani?

Hülyeséget írtam, out of stock.

PS4 ID: Vordengo

Ezzel érdemes próbálkozni?

SWTOR cdkey

Azt írja 48 órán belül megjön a kód, azért kíváncsi lennék hogy vajon a 47. órában küldik vagy hamarabb. 😄 Nincs kiírva hogy out of stock.

LeWyTy
Már 1 órája várok az swtor.com reg viszajelzõ emailra.... ez normális?<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Én komolyan nem értem, felõlem nyugodtan elnevezheti bárki a karakterét Luke skywalkernek vagy han solonak vagy csuvakának. engem inkább az zavar ha valaki valami totális baromságot ír be vagy csúnya szót.

Jah és azt még hozzáteszem, hogy ez az akció miatt most szépen bebuggolt a karakterem a guildbe, mert ott még mindig a régi nevet írja én meg nem tudok írni guildchatre meg nem is látom amit ott írnak...
Szerinted?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Amúgy azt valaki meg tudná magyarázni, hogy a biowarenek mi a baja azzal ha valaki egy star waros szereplõ után akarja elnevezni a karakterét??
Én Bastilaának neveztem el a jedi csajom erre ma az fogadott loginnál, hogy nevezzem át....<#falbav>
Jeeee 300-as queuet megvárom erre játék közben crash to desktop <#taps>

cjs fészbukján azt írják hétfõn lesz újra raktáron.

Igaz, de sajnos out of stock 😞

Ebben benne van 30 játék is (errõl függetlenül ahhoz, hogy elkezd, kell egy bankkártya is, de azt nem fogja megterhelni most), tehát azt is vedd hozzá.

Ha szereted a Star Wars-ot, a BW történeteket, a jó RPG feelinget, neked való.
Endgame meg PVP tartalommal kapcsolatban a többiek tudnak nyilatkozni.

Nincs trial és még nem is lesz egy ideig.

intkeys.com 13ezer forint

TBTPumpa
A hivatalos weboldalról letölthetõ a játék...
http://www.swtor.com/

Itt is van már 15 napos próbaverzió vagy csak akkor enged játszani, ha van 30 vagy 60 napos kulcsom a játékhoz? WOW-nál van 15 napos Trial, csak azért kérdem. Vagy ez még korai?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tegnap este óta láttam hogy Origin-en újra van a játék. Érdemes megvenni úgy? Mert azért 16500 ft elég ciki. cjs-cdkeys-en sokkal olcsóbb de ott meg nincsen. Szerdán voltam media marktban ott 15ezerért akarták rámsózni, 576-ban meg 14-ért. Az a baj hogy 16ezret én nagyon sokallok ezért....

Grafikával nincs gond, szép. Csak néha villognak a texturák, a háttér, és sokszor belaggol a nagy területeken..

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

STREEX
A vanguard-on és a párján kívül van még olyan kaszt ami képes leleplezni a láthatatlan ellenfeleket?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Venom
Hát én nem tudom mi baja lehet 😊 szerintem az animációk rendben vannak habár a karakterek helyben ácsorgás animációval csinálhatnának valamit, szerintem túl merev, meg néhány ruhadarab belóg a karakter egyes testrészébe (nemsok ruhánál van ez szerencsére).

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

TDC Geronimo
Mozgása vicc? Mi a baj az animációkkal?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

N1ggA
Hát ez érdekes. Oda engedi, de ha itt kattintok a képfeltöltésre, akkor kiírja, hogy max 20 KByte

Spread De Love!

Joe004
Hat szvsz mmoban ilyen graf kell.... Szep art nem egy next gen motor de nem is kell. Akinek nem jon be anak ott a DC online ...

jarlaxxe
Inkább az a nevetséges, hogy nem tudsz feltölteni az sg-re mivel 2MB szabad tárhelyed van.

N1ggA
Sorry, nem tudok jó képfeltöltõt, sg meg 20 KByte-ot (nevetséges) engedélyez.

Így linkben.

Spread De Love!

N1ggA
Engem csak az ilyenek zavarnak:

Apróság, de nem értem, miért nem lehet megoldani. Minden Consular és Inquisitor gearrel ez van, és ezek kb. csak így állnak.

Spread De Love!

Talán nem kávédarálón kéne játszani.<#wilting>

[GreenHun] member of HUN4CE - A eye for an eye ends up making the whole world blind. - WON the battle, but NOT the war!

Bigblind
Nem kifejezetten a textúrákkal meg a világ részlettességével van bajom, de ne haragudj a karakterek kidolgozottsága, mozgása, az egy vicc! Nagyon remélem hogy a Bio tud ezen majd a késõbbiekben változtatni!

TDC Geronimo
Ez a "fos" grafika úgy néz ki, hogy tegnap hothon is csak a számat tátottam miközben questeltem. Sok ingyenes koreai csilivili unreal grafikás mmo sehol sincs ehhez képest. Olyan szintû art van ebben a játékban. Sok másik csak jelenthet mellette.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Bigblind
Vicc ez a sok fps probléma, bár nekem minden gond nélkül fut fullon a gamma, de nagyon sok embernek játszhatatlan! Állítólag azért csinálta a Bio ezzel a fos grafikával a gamet, hogy a legtöbb embernél elfusson minden különösebb probléma nélkül! Ehhez képest..... Ennyi erõvel nyugodtan fejleszthették volna egy unreal 3-as motorral! Példa erre DC ami ugyebár Unrealos motorral sokkal szebb, mégis jobban fut százszor mint az swtor! Sajnos mmo terén egy nagy 0! A dc grafikájával kellene felöltöztetni az swtor-t, és szebb is meg játszhatóbb is lenne, sok ember számára!

Sáska
ez nem az en karakterem neve, en siman generaltam egyet amit a jatek dobott😊
Az egyik embernek volt ez a neve a guildben, de sokan szivtak a veret a Voldemort nev miatt, igy irt a supportnak, hogy tobben nem tartjak megfelelonek, es szeretne megvaltoztatni. De EA szerint ez oke nev RP serveren, ugyhogy hagytak.

mindenkinél ugyanolyan szar, nem gépfüggõ..

de van remény, a TARIS-t is megcsinálták

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Venom
Azért RP szerón én nemadnák Voldemort nevet egyik karimnak se 😄
Amúgy google-n lehet találni egy valag Star Wars name generátort ha ez segit 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Fenrir
Próbáltam már mindent, de csak nagyon kicsit segít, sajnos pont azon a határon van, hogy még viszonylag játszható, de már nem folyamatos a játék és minden kicsit késleltetve indul be. A latency-m jó, ez egyértelmûen software probléma mert ha csak küldetéseket csinálok akkor nincs sehol ilyen gond.

Ez most el is vette a kedvemet a pvp-tõl egy darabig, remélem hamar megoldják.

A halál csupán a kezdet...

Braikingboss
Sor van Ahto City-n de kibebaszott más warzone-ba nem hív be csak fosballra. Ha néha köztársaságiak ellen hív be ami kuka ritka akkor is fosballra rak hát beszarok 😄

Don Kartács :)

elég durva az fps drop (pláne a hutball-on).. kapcsold le az összes árnyék effektet, az sokat segít.

könnyû vele a pve fejlõdés (mint az összes többivel), pvp-ben alacsony szinten OP, magas szinten középszerû.

mit érdemes felvenni?.. ezt nem egészen értem, olyan AC-t 'specelj' amivel játszani akarsz. mivel tükörkasztok vannak, köztársaságban is a consular healel a legnagyobbat a megfelelõ AC-vel..

Fenrir
Próbáltam játszani pár warzone-t, de kiábrándítóan alacsony ott az fps-em és közel élvezhetetlen a játék :\

Vicces, mert mindenhol máshol meg semmi gond nincs.

A halál csupán a kezdet...

5 consular, voidstar.. hard livin'

[HUN]Crassus
bar ahogy latom jovore leszek csak 50-es....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nyomom csak a napi pvp meccs volt

Inkább fejlõdjél hogy tudjunk megint együtt questelni. 😛

Eternal life; endless torture.

[HUN]Crassus
Hátöööööö izé😛 annyira nem szar😄

Ja plusz van a knockbackes AOE, az arra jó hogy huttballon lelökd az ellent vagy belelökd a savba.