Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
hello,

az a gondom, hogy a jatek nem ismeri fel az egerem nehany gombjat.
Az asztali gephez egy Logitech G9 van -ezzel teljesen jol mukodnek a setpoint beallitasok (siman rabindeltem az oldalso gombokra a klavitatura 6-7 billentyujet).
A notebookhoz egy M510-et szoktam hasznalni, es ennek is hasonloan vannak bindelve a gombjai, viszont ezt nem tudja kezelni a jatek. MAs jatekban felismeri, windows is felismeri a bebindelt gombokat, egyedul az SWTOR nem.
van valami tippetek, mi lehet a gond?
thx

FYI, már a preorder bejelentésénél mondták, hogy limitált példányszámmal indul majd a játék. Elhangzott ezerszer, aki nem vette komolyan, azzal nem tudnak mit kezdeni. Egyébként sem látom a HATALMAS hibákat, a bugok ellenére teljesen simán játszható a játék, amellett, hogy nem ez az oka annak, hogy nem kapható - lásd elsõ mondat.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

cjs-cdkeys.com , g2play.net, intkeys.com

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

DummyBoy
Szerintem elnézted, Originen van, gamehunter-en sima nincs, digital deluxe van ...

Elkapkodták és elfogyott 😊 Ezért nincs sehol 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Nem kapható, az EA kivette a boltjából. Csekkold mad a hivatalos honlapot. (Gondolom azért vette ki, mett már most is HATALMAS gondok vannak a játékkal - nem tudnak belépni, nem ismeri fel stb - és ugye több felhasználó több probléma. Anno a Blizzard is zárolta az új accountok létrehozását, mert keleltt... a többi MMO-nál nem.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Sir Quno Jedi
Amúgy én nem is találkoztam olyan buggal, vagy ilyesmi ami miatt a játékélmény sérült volna, nemhogy játszhatatlanná tenné. A vsync baromkodásán kívül egy szavam sem lehet, tán csak az árnyékok pixelesek és a töltés néha sok, de aztán az sem. Nomeg a tömött szerók, de mióta üres szerón vagyok ez sem gond.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Üdvözlet mindenkinek és boldog karácsonyt ! Azt szeretném kérdezni, hogyn em tudjátok véletlen hogy hogy lehet megrendelni a játékot digitálisan ... ? Nem akarok szórakozni a kiszállítással meg ehhez hasonlóval... Válaszotokat elõre is köszöntem.

DummyBoy
Az Il-2 CoD valami 8-10 év fejlesztés után úgy jelent meg hogy egy gyakorlatilag játszhatatlan bughalmaz volt ... Fel is háborodott a community rendesen, de rengetegen megvették még így is, hogy supportálják a fejlesztõket, hogy azok kijavítsák a hibákat, és olyan színvonalúvá tegyék amilyet a közösség elvár. És egyre inkább rendben van a játék (majd 1 évvel a kiadás után ...) de még messze nem tökéletes ...

SWTor megjelenése után irgalmatlan hiszti ... Pedig ez a game maga a megtestesült tökéletesség az IL2-höz képest ...

Meg sem merem említeni, mi lehet az oka az eltérõ reakcióknak o.O

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

en 13-an kezdtem, es 23-as vagyok. hova siessek?

TDC Geronimo
Ezt csakúgy beszúrom...

"They announce new content coming what, 4 days after launch? And people still complain about stuff?

4 days.

BW also made clear that they have dedicated teams for bug fixes and new content. Of course they do. What kind of big company has only 1 team with only 1 deadline for all the tasks like most of the posters here assumes.

4 days and people are expecting -all- the bugs being fixed after incredibly smooth launch.

Someone complained it was -only- 1 flashpoint in upcoming patch. What's wrong with you?

Some people just want to have all everything and nothing less immediately.

Welcome to 2012. I feel too mature right now."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

LeWyTy
Na most tényleg! Fizikai formában házhoz szállítással meglehet valahonnan még rendelni magyarországon?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Tatyla
nem lassú én egy nappal késõbb mint te és 36 lettem pár órája,igaz nem tolom 7/24-ben...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Már nincseneke sorok, ekkorák pedig alapból kevés helyen voltak. Nagyobb magyar közösségre ne számíts más szerveren, nem véletlenül vannak kijelölve ezek.

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Én 27-es vagyok, úgy, hogy a hivatalos early access elõtt negyed órával már bent voltam. 😛

Tatyla
már nincs sor sehol

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hello mindenki! Elõször is Boldog Karácsonyt! Másodszor pedig, ha most akarunk kezdeni hárman 1-1 karit, hol van a fentebb lévõ szervereken kívül még nagyobb magyar társaság, ahol mondjuk nincs 1-2-x>5 órás sor ?😊

Abszolute jó az a 41.Az én asassinom is 41-es bár nem az early elsõ napjától hanem az azt követõ csütörtöktõl voltam bent.Szerintem nem lassú a fejlõdés igy is "kinövök" jópár bolygót pedíg nem bg- zem ill 3 ûrcsatát mentem eddig.Az aktuális flashpointokban is max kétszer megyek.
(A revanos flashpoint ezidáig a legjobb)Sajnálom így is hogy jópár bolygón maradt még bõven quest de a class q miatt továbbálltam mindíg ha elértem azt a szintet.Január közepén akarunk elkezdeni raidelni ugyhogy bõven van idõ még.Nagyon tetszik ez a játék remek a hangulata a classommal nagyon jó játszani fõleg ugy hogy általában 3-4 en questelünk együtt.

Mindenkinek boldog karácsonyt és nagyobb fokú ételtúladagolást.

[HUN]Crassus
nem ,dehogy ....csak mondták sokan,hogy gyorsan fellehet menni 50-re ,de én nem igy gondolom😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Torzonborz
miért , egyébként rohansz valahová ? lekésed a buszod vagy mi ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sir Quno Jedi
Én ma hajnali 7-ig toltam. FÉl hékor 34-en voltunk a szerveren. (az egészen, nulla szûréssel) 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[HUN]Crassus
tényleg én vagyok lassú,hogy maxos early startal is mégcsak 41. szintü vagyok? pedig szerintem toltam rendesen.....elég lassu a fejlõdés nem?

Jaja, de már ott van az 1.0.1 a tesztszerveren, warzone xp csökkentés kipipálva. 😊
A hibákról lehet beszélni csak nem ezen a "azonnal javítsák ki, hogy merték így kiadni ezt a szart" hangvételben.

Ismerjük mi is a hibákat, tegnap kb 200x nyomtam ctrl+u+ctrl+u-t mert nem lehetett az ui-ra kattintani, és nem mertem kilépni, nehogy visszakerüljek a több perces sorba.

Viszont hajnali 3-ig játszottam, mert egyszerûen nem tudtam kilépni.

A bugok ellenére te is tudod ennyire élvezni a játékot?
darth devil
Lehet beszélni, kell is. De ez az egy hónapot kap a játék aztán off ha nem csinálnak ezt meg azt, kicsit hisztis hozzáállás.
Mint már mondtam, nekem eddig csalódás a játék, persze tök jó a story, de gyorsan unalomba fullad. Mégis tudok nyugodtan várni, a normális pvp updatere.

War, war never changes.

Na tényleg ez a fekete-fehér amirõl beszéltem. Öreg vagyok én már bohócnak, hogy várjak egy játékot. Ne legyünk már ennyire szemellenzõsek, hogy nem lehet a hibákról sem beszélni.

darth devil
Ezért lenne jó, ha minimalizálnál a wz-ért járó xp rewardot. Mert akármilyen szar is a warzone, sajnos más lehetõség pvpre nem nagyon van. Viszton ha sokat tolod, akkor a class küldik lesznek unalmasak, kihívás mentesek.
A játékban hatalmas potenciál van, kezdve az epikus bolygóért folyó csatáktól kezdve, a sima normális warzoneokik. De ehhez idõ kell, nem egy hónap múlva fogják feltölteni tartalommal, mégcsak nem is kettõ múlva. Ki kell várni.
Nyilván fognak bukni játékosokat, de ezek késõbb könnyen lehet, h visszajönnek játszani.

War, war never changes.

TDC Geronimo
Hát nem tudom azért annyira nem szörnyû a helyzet szerintem. Arról meg ne beszéljünk, hogy mennyi fejlesztõ van swtoron, mert nem sok ekkora project van a játékiparba, úgyhogy vannak bõven megnyugodhatsz. Ez a játék még mindig a legszínvonalasabb és legnagyobb MMO ami az elmúlt években kijött. Az 1-50es content mennyisége bõdületesen sok. Aki meg nem talál endgamebe magának elfoglaltságot ennyi fp/ops/pvp stb mellett az felejtse el az mmokat egy életre. Ebbe a játékba van pénz, van mögötte egy AAAs fejlesztõgárda rengeteg emberrel és egy nagy kiadó. Semmi problémát nem látok itt a jövõre nézve. Állandóan lesznek emberek akinek ez vagy az nem tetszik, ez sose fog változni. Én ennyire addikt játéktól nem is tudom mikor voltam utoljára. Talán még a kezdeti wowos idõszakban, mikor az megjelent.

hihetetlen elvárás hogy ne 25fps-em legyen pár helyen.
baromi jó a játék amúgy😄

Remélem, hogy igazad lesz, és lesz értelme várni.
A hatalmas elvárások egyik oka, hogy nagyon sok játék, amitõl sokat vártunk annyira rosszul teljesített.

Hány évig játszottam WAR-ral, ahol nem kevesebb, hanem több bug lett idõvel. Age of Conan hiába javult rengeteget, az emlékek megmaradtak.

Ha õszintén kell válaszolnom, én sem tudom mit fogok csinálni 50-en. Nem akarok heti 3 raidet, meg hasonlókat.
Élvezetes orvr kellene, az annyira változékony, hogy soha nem lehet megúnni.

De én azt látom most, hogy iszonyat mennyi tartalom van a játékban 50-ig és már most sajnálom, hogy gyorsabban jutok el 50-re, minthogy mindent megnézhessek. 5-10 szinttel alattam lévõ mobok ellen meg nem kihívás.
PiszkosFred
De valahol ertheto Chris felhaborodasa is. A helyi sg-s warezujsagosgyerek linkelte a gamestar cikk szkenjet, amelyben irtak, hogy 100+ millio (? - ha jol emlekszem) dolcsibol fejlesztettek es guberaltak ossze a jatekot. Azert ennyi penz es ido utan elvarhato lenne legalabb azon hibak kijavitasa a premierre, amelyeket barki eszrevesz, amennyiben nem vak vagy hulye a betaban. Tudom, hogy az emberek 90%-ka szart ra a beta alatt (jelenlevok persze kivetelek, tudom, hogy mindenki reportolta a bugokat), de azert vannak olyan BW/EA teszterek is, akik napi 24 oraban jatszanak foallasban es tesztelnek - nem keves penzert.

Hozzatezem, hogy nalam eddig minden franko, par kveszt-befejezes bugba futottam csak bele, de azt relog megoldotta mindig.

Tartalom majd jon idovel, az egyelore nem hianyzik annyira, annyira mas mind az osszes class, hogy aki nagyon unatkozik, kezdjen bele egy uj classba, az majd lekoti.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na, ez fekete-fehér.

darth devil
Minden kell most azonnal. Hihetetlen elvárássokkal várták néhányan ezt a játékot. Aki pár hónap után otthagyja, az amúgy se tervezett vele hosszútávra. Akit meg érdekel, az kivárja az updateket.

War, war never changes.

De éppen ez a baj. Rakd össze a darabokat, sok mmo-t játszottunk és kb. ugyanannyit hagytunk is ott ezek miatt a problémák miatt. Vmire soha nincs elég idõ, pénz, nincs end-game tartalom, siettetik a kiadást, stb. Itt konkrétan ahogy már korábban is sejtettem elszálltak a prioritások. Kevesebb szinkronszínész kellett volna és több fejlesztõ.

Nagyon úgy tûnik, hogy ezek a kiadók nem a blizzardos hosszú távú sikert akarják meglovagolni, hanem a hirtelen gyors eladásokat pár hónappal, mert már ha így is hoz mondjuk egy 20-25%-os hasznot a project, bármelyik befektetõ megnyalja utána mind a 20 ujját.

Engem ettõl függetlenül egyelõre még szórakoztat, a pve jó lett, a lényeg számomra, a pvp meg egyelõre gyatra, de ettõl függetlenül nem csak feketén és fehéren látom a dolgot. De mint az eddigieknek, ennek is egy hónapja van, hogy vmivel elõrukkoljon vagy megmutassa mi van még benne, mert sokszázezren fognak csalódni, nem csak én.

Példa képpen.
Dromund Kaason ahol Skotia vagy Lord zash van (nagy zöld vmi van középen) pár nappal ezelõtt 22 fpsem volt. Ma 50fps. Javították.
Béta alatt WZ-k simán mentek kivéve void az ratyin alacsony fps. Azóta huttball is alacsony alderaan is de void egy fokkal jobb lett.
corei5 2430
gt 540
4Gb ddr3
LSC
a probléma még az, hogy túlfejlõdik mindenki és otthagyja a bolygót, és az igazi contested részek a bolygók utolsó részén van....A warzone-ok meg 560ti kártyán is kritikán aluli, a netlagról nem is beszélve, melee klasszok nagy hátrányban vannak e miatt. A lényeg az hogy "fully voiced" meg "space combat" (???).

[HUN]Crassus
örülj neki akkor,hogy szerencséd van

Jakuza001
Magasabb alaporajel, kicsit tobb cache es Hyperthreading, ami +4 virtualis szal.
Mondjuk teljesitmenybe nem sok kulonbseg vagy egy i5 2500k es egy i7 2600k kozott.

persze nyugodt vagyok, nagyon régen nem élveztem ennyire játékot.<#wink>

Értsd meg, hogy mi is értetlenül állunk a dolog elõtt, mert gyengébb gépünk van, mint neked, és mégis jobban megy, ugyanazzal a beállítással.
Igen, ezt már a béta alatt is néztem, hogy több i7-es gép is 35 körül teljesít, i5-ösök pedig lazán 50-70 fps.

Miben különbözik az i7?
[HUN]Crassus
értsétek már meg NEM nálunk a gond hanem a szájbaveretes játék van szarul megrirva!!! 3 BF 3at is tudnék futtatni 3 monitoron ultrán ez meg mégis szaggat??? na neeeeeeeee

TDC Geronimo
"Azt ugye tudod, h 25 fps fölött nem veszed észre a különbséget?"

Ez állandóan elõjön és jó nagy baromság. Ha nem látod, akkor rossz a szemed. Engineje is válogatja, de 30 és 60 között elég nagy különbség van. 60on folyik a kép, 30on meg nem

nem az én gépem. hivatalos fórumon írják.
nekem is hasonló. találtam jobbat.

i7 2600K at 4.0ghz
12gb RAM
2xSuperClocked EVGA GTX 570's in SLI

35fp warzone-ban.<#idiota>

Sáska
RP server:
ha jol tudom, a nevvalasztasnal jobban figyelnek, de szerintem ez csak elvi sikon mukodik (tekintve hogy RP-PVP serveren futottam mar ossze pl. Voldemort nevu emberrel...).
Amugy Lord Calypho szerveren egyelore nincs nagy RP hangulat, nagyjabol olyan, mint egy PVP server. eddig volt empire oldalon egy meet&greet a cantinaban, ahova megbeszelt idopontban jottek a guildek, es kb ennyi. szerintem most meg mindenki questelget, es a tartalom felfedezesevel van elfoglalva.
Egyelore inkabb guildeken belul vannak RP eventek. Tudok olyan guildrol pl a serveren ahova mar a jelentekezes is RP modban van (meg kell jelenjel pl. Kaas cityben a karaktereddel, es akkor talalkozol egy officerrel, aki majd eligazit, stb.. stb..)
Amugy a Lord Calypho RP-PVP server is a nepszeru szerverek koze tartozik - mar sor van.

AMD Phenom X4 970
8gb DDR3 1600MHz
1 gb RADEON 5850

Ilyen gépen full hd felbontáson, minden high-on 50 fps warzone, 100 fölötti a legtöbb pályán.
Egyetlen ahol leesett, az a fleet station közepe, ahol 50-60 ember ácsorog. Ott 25-30-ig lemegy.
darth devil
Azt ugye tudod, h 25 fps fölött nem veszed észre a különbséget? Szépen sorban javítva lesznek a dolgok, nyugalom.
Nekem pl így 10 nap játék után, csalódás a játék, túlságosan pve. De csendben várom, hogy megjelenjenek a massiv pvp updatek is. Nyugi.

War, war never changes.

csokicsiga
Nekem i5-ös intel van, 4 gb ram, 1 gb vidikari, 10 mb net, és még nemvolt ilyesmivel problémám.
Akkor nálad mi lehet a gond? Na ez a jó kérdés.

\"Hess innen troll.\"

Intel i7-2600k Quad Core
8GB DDR3 1600MHz
2GB AMD RADEON HD6970

ilyen gépen 30-35 fps-el döcög a wz.
remélem minnél hamarabb javítják.

6770-es videókártyám van, és semmi problémám nincs, mindenhol szépen fut a cucc.

Lord Ashyn - Arnyjarok - Neverwinter Guild Ywern - VoidwalkerS - TERA Guild http://arnyjarok.enjin.com

TDC Geronimo
Pár MMOval a hátad mögött azért tudhatnád már, hogy mûködnek ezek a dolgok.

"And so begins the eternal MMO battle between 'more new stuff' and 'fix the bugs'.

The development team is large enough that essentially, we can do both. We have many people working on analysing, triaging, fixing, testing and deploying new fixes to ensure the game's stability - and we also have many other developers expanding the game and creating new content."