Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
DragonKnight kolléga vágta be ezt a postot még 10.-én a közeljövõs tervekrõl:

IGN: What's the plan for maybe three, six months outside of launch?

James Ohlen: We're careful not to promise a date for any of the features, but I can tell you what we're working on. Guild functionality is something that we're working on right now. The first piece of guild functionality that we want in the game is guild banks. We have a team that's essentially just going to be pumping out new guild functionality on a regular basis. The other thing we're working on, obviously we have multiple teams on Flashpoints and Operations so that's the high level content, some of our best content, the hardest content in the game where you have an epic story. We're continuing to work on those so we have multiple teams working on flashpoints and operations, we have new War Zones planned, we have new open world PvP planned, and we have a team on that as well.

illetve itt van egy nagyon jó cikk még a témáról, be is vágom a lényegi részét:

New Content – We will be adding new content to the galaxy on an ongoing basis. These worlds will include Operations, Flashpoints and solo content.
Guild Functionality – Guilds are important to the long term health of any MMORPG. We have a huge list of guild centric features. This will be an ongoing effort that will probably never end. Guild banks are the first thing we’ll be delivering in our plans for increased guild functionality. Eventually we even want to deliver on the promise of the long hinted at “Guild Capital Ships”.
UI customization – You like choice. We hear you! SWTOR is all about choice. Being able to choose how you interact with an online game is something we feel is very important. We are going to be giving more control over the UI as an ongoing effort. This is a very big priority for us.
PvP – We have an entire team dedicated to adding content and features to player vs. player. We have some of the most experienced PvP developers in the world on this team. So far very few people have seen, or know much about the stunning Open World PVP on Ilum; when you get to the high levels prepare to be blown away! In addition to that high level PVP content, expect new Warzones and new PvP features on a regular basis.
Space Combat – We will continue to add missions to the space game. We also have a special project going on right now that will expand space gameplay in a significant way… for now the details will have to remain under wraps.
Legacy System – The ability to select a surname for your character is just the start of something much bigger. Soon, the Legacy experience and levels you earn will grant your characters access to powers, objects and other cool benefits.
And more – We have an entire team of developers working on future content. Right now we are focused on nothing else but Star Wars: The Old Republic, so expect new and cool things.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Omlás
50-50 a sört meg irl állom <#hehe><#pias>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Igen, én is így gondolom. Ezért hangsúlyoztam és hangsúlyozom ezután is, hogy a a tapasztalatok alapján az a kérdés: mit tesznek bele és javítanak az elkövetkezendõ 1-2 hónapban, mert ez így nem elég. A bukott mmo-k csak ezt a tapasztalatot hivatottak alátámasztani, de az swtor egyelõre még nem tart itt.
A warzone fps dolog viszont tényleg game-breaking, ez nagy arcvesztés, hogy így jött ki.

[HUN]Crassus
én is elemezgetném,hogy jobban fellegyek készülve a küzdelmekre....a PVP ott kezdödik,hogy az összes class skilljét fejbõl nyomod😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ha hatalmas mázlid van akkor marad benn elfekvõben példány az 576nál cdgalaxisnál, vagy isten tudja ki árulja még itthon. Ha nem akkor marad az eurós origines vásárlás, vagy vársz 1 hónapot.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

j0nNyKa
60 nekem - 40 neked, és ha lesz sör az swtorban, veszel nekem 1-et

Omlás
Megjátszom ha nyerek felezünk <#eljen><#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

STREEX
Mondjátok, a méregdrága Origin-en kívül meg lehet még valahonnan szerezni ezt a játékot bármiféle elõrendelés nélkül

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

j0nNyKa
tudom, hogy nem rám gondoltál, de a lottó számok ... ? easy... <#idiota>

Ez is egy jó kérdés, és olyan dolog aminek alapban ott a helye egy MMORPG-ben. Azért mikor WZ-ban kapok 2sec-en belül 9K dmg-et egy embertõl, szeretném tudni, mégis mi volt az. Õ ütötte, vagy csak rám esett egy Imperial Cruiser

Omlás
Pont nem rád gondoltam <#mf2> de ha már így magadra vetted ... <#gun>

j0nNyKa
itt van egy elég jó pvp gear leírás, amiben tippet is ad, hogy hogyan kezdjél level 50-en
megjegyzem, én is úgy farmolom a pvp cuccokat, ahogy a tag leírta, jó módszer (tulajdonképpen warzone szarásig, és a 200/200as bagek vétele, de olvasd el, õ jobban leírja)

Ez korrekt vélemény.

Nem így gondolkodnak, mivel több évig akarják fejni a tehenet, nem két hónapig.
A hatersgonahate emberekkel az a baj, hogy a játék pozitívumait ritkán emelik ki, többször olvastam a "minek a questekbe szöveg". Hát azért, mert nem csak pvp huszárok játszanak a játékkal. Ezt kellene már belátni, hogy van egy réteg, aki bizony nem a wowon szocializálódott.
Van egy alap célközönség, azokat sztem elkapta a BW, a többiek pedig türelemmel várhatnak. Ha látnak potenciált, várnak, ha nem, WoW. Rém egyszerû végül is. Meglátjuk, melyik tábor tartja el a gammát.

j0nNyKa
1, 2, 3, 5, 8

j0nNyKa
tudom-tudom, és én is látom ezeket a gondokat (talán picit jobban szemellenzõ mögül, mert nem igazán zavarnak), csak te már a bukott mmo-kkal dobálóztál, amiktõl azért ez jelen állás szerint igen messze vagyunk

inkább úgy fogalmaznék, hogy ebben a termékben bõségesen megvan a potenciál, hogy hosszútávon fennmaradjon, illetve hogy a kezdés döcögött, de azért összességében igen jó volt, fõleg ha össze próbáljuk hasonlítani a többi mmo kezdéssel

Omlás
Bírom amúgy, hogy sg fórum amúgy is tele van minden féle statisztikai meg piachutatási elemzõvel akik mindent tudnak és osztják az észt 😄 még a jövõheti lottó 5-öst is csak nem mondják el...<#mf2>

Sziasztok!

lvl 50re valami kezdõ pvp geart hol lehet összeszedni?
a fleeten néztem a battlemaster gear vendort, szép felszerelések vannak, de olyan tokeneket kér, amiket még nem is láttam. ezeket hol lehet szerezni? láttam olyan ládát, hogy 200 mercenary meg 200 warzone tokenbe kerül, és akkor az tarmazmazHAT (feltételes módban) battlemaster geart. ez a battlemaster gear az egyetlen pvp cucc, és ha két ládát veszek, akkor abban lehet-e ugyanaz az item?

ahogy néztem torhead-en a rakata és a tionese az inkább pve (legalább is nem lábbam rajta expertise ratinget). ez vélhetõen akkor lvl50es FPkbõl meg OPkbõl esõ tokenekért lehet megvenni.

köszi
[HUN]Crassus
jut eszembe miért nincs combat log?😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Omlás
Ne javítsák ki egy nap alatt és akkor a rinyagépek eltûnnek 1 hónap után utána ráérnek javítani <#eljen>

Komolyan úgy hisztizik pár ember mintha ezek a dolgok nem tipikus mmo indulási hibák lennének... Sosem játszottatok még mmoval könyörgöm?

Türelem az nincs úgy látszik, vagy én vagyok túlontúl türelmes mert én tudom élvezni a játékot a hibák ellenére. Sosem értem mi értelme adott problémákon pörögni.. attól úgysem oldódik meg semmi ellenben idegbeteg lesz a "páciens" tõle..

<#banplz>

Strahd_
Anno wow is rakas szar volt elso honap utan rengetegen nem fizettek be joideig 😉 pl en is eltettem szepen a dobozokat par evre hogy utana megint 2 honapot toljam es megunjam.... jo neha elovenni kicsit jatszani vele majd megunja az ember hamar...

ettol a jatektol eddig en azt kaptam amit vartam 😊 a tortenet lekot.

a "haters gonna hate" meg a "go back to wow" jellegû hozzászólásokkal kapcsolatban annyit, hogy ha a fejlesztõk így gondolkodnának, akkor tényleg lehúzhatnák a redõnyt hamarosan. Ha a játékosok 90%-a olyanokat írna, hogy mekkora ász a játék, és hurrá és minden úgy jó, ahogy van, akkor BW nyugodtan hátradõlhetne, hogy õk kész vannak, megcsinálták, és már csak a pénzt kell zsebelni. A játékok elsõsorban a negatív kritikák miatt fejlõdnek, ha azok nem lennének, akkor aztán várhatná mindenki az update-eket. És bizony sok-sok negatív kritika kell ahoz, hogy tényleg hozzá is nyúljanak valamihez, néhány hozzászólás kevés

PiszkosFred
Ugyanazt lehet csinalni az UI-val, mint a wowban. Se tobb, se kevesebb. Hja, hogy a wowban vannak addonok amelyek mindent atrendeznek? A premier utan jo ideig pontosabb kepet kapnak a hibakat reportolo jatekosoktol, ha a szuz rendszert hasznalja mindenki, es nem valami hibas beta addont, amelynek szarjait a jatekra fogja az egyszeru juzer 😊 Hazai peldaval elve, a Skyrim is ezert fogja csak megkapni januarban a szerkesztojet, mert az isten sem tudja szetvalogatni, hogy melyik alap engine hiba es melyik addon/mod hiba.

Elobb legyen rendben a szuz rendszer, majd utana raer a community addonokat gyartani.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Minden kritikában írom pedig, hogy nagyon szórakoztat a játék és nem szabad feketén-fehéren szemlélni, ahogy láttad felsoroltam a pozitívumokat is. Az, amire reagáltál, meg a néhány korábbi is nem az swtor jövõjére vonatkozott megdönthetetlenül, hanem az eddigi tapasztalatokra, amitõl óvnám ezt a játékot is, felnyitva kicsit ezzel a szemellenzõket.
Hiszen ki tudja, ha többen érzik ezeket a hiányosságokat, talán több ticket születik, és tereli a fejlesztõk figyelmét.

<#eljen>

Preferences/Controls menüpont alatt be tudsz állitani max 1 sec-et, ennyivel a global cd lejárta elött be tudod nyomni a következõ skillt. UI viszont olyan, amilyen, rengetegen panaszkodnak rá a hivatalos fórumon is, nem lehet semmit testreszabni, de elvileg tervben van. Annak az egynek örülök, hogy a health barokat nem a bal felsõ sarokba rakták, ahogy általában az MMO-kban szokták alapból, mert attól falnak megyek. Minden a képernyõ közepén történik, minek nézze az ember a felsõ sarkot egyfolytában, sose értettem

nincs queue \o/ 😛

PiszkosFred
Senki sem akart Blizzard rekordot donteni. Keptelenseg. A WoW jo idoben, jo helyen indult, es barmennyire is korcsosul a jatek evrol evre, es lesz egyre egyszerubb 2 gombos hent, az ember megszokasbol is jatszik vele. Olyan ez, mint az elso szex/kocsi/lakas. Minden tovabbi "esemenyt" ehhez fogsz hasonlitani, mert ez volt az alap. Voltak mas mmo-k, de az igazi kommersz, lakossagi mmo-t a Blizzard alkotta meg. Aki azt celozza meg, hogy a wowot letaszitsa a tronrol, az alapbol halott ugy. Mert nekik nem csak a jatekban kell ujat mutatniuk, hanem a "megszokas" ellen is ki kell talalni valamit. Olyan ez, mint a teve a hatterben, kutyat sem erdekli ki beszel es mit benne, csak menjen valami a hatterben.

Az swtornak nem kell lenyomnia a wowot, foleg nem a premier utan ket hettel. Szepen lassan kell felepiteni valamit, ami hosszu tavon lekoti a jatekosokat. A wownak volt erre 7-8 eve. A kor hagyomanyait ("mindent azonnal tegnapra mert lemondom az elofizut bmeg") kovetve a swtornak van erre 1, max 2 eve. Es ahoyg all a dolog, boven eleg ennyi ido, az alap az kivalo.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
Lehetne már szerver is mert unalmas a sok QQ post 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

j0nNyKa
egyébként isten látja lelkem, szivesen olvastam az utóbbi pár napban a kritikáidat, mert a negatív(abb) hangvétel mellett nagyon értelmesek voltak, de most már masszívan kezdesz átmenni egy ilyen lehúzó hadjáratba - mind1, mivan, csak negatívumot írjunk a játékról címû mûsorszám, már picit sok

TDC Geronimo
preference menübe kéne körülnézni, mivel minden beállítás ott van. Most fejbõl meg nem mondom, de ott van.

Mert lehet fikázni 😊

TDC Geronimo
Túl sok rinyapinya lett az elmúlt években és ezeket az embereket semmivel se lehet kielégíteni. Nekem errõl ez a véleményem. Most ide berakhatnám a "haters gonna hate" gifet is akár.

és ezt hol mert nem nagyon találtam sehol?

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Sztem a global CD direkt van, egyes skillek nem esnek bele ebbe a körbe.
Persze lehet tévedek.
A többi MMOt a PnP RPG utánérzés döngöli a földbe. Erre mentek rá.
PvP contentet raktak bele, akit ez nem elégít ki, az majd megy tovább, vagy vár új dolgokra. Gondolom.

Strahd_
Ha ennyire nem tetszik miert toljatok? 😊

TDC Geronimo
Hogyne tudnád már várólistára tenni. Még az idejét is be tudod állítani 0.5 és 1 sec között.

Nem ez volt a célod ezzel, de bomba öngólt rúgtál. 😄 A játékosok 90%-a a piaci többség. Elvárják, hogy alapvetõ hibák megjelenéskor már ne legyenek benne a játékban, különben így reagálnak, egész egyszerûen nem fizetik be a következõ havidíjat és vissza sem néznek. Ezt kellene kielégíteni, mert minden eddigi bukott mmo-nál ezt követõen fogócskázhatott a maradék 10% a f2p szervereken pár hónapon belül.

Kipróbáltam én is, nem fogja a többi mmo-t földbe döngölni az biztos.
Egyéként jó kis game lett mindent összevetve de nagyon sok a gyerekbetegsége...gondolok itt a skillek elnyomsának a megoldására (várni kell amíg minden skillrõl lejár a cd, és csak utána tudod megnyomni a következõt...máshol be lehet nyomni addig míg az elõzõ skillt végigcsinálja és ha azzal megvan rögtön csinálja amit utána nyomtál. itt sajna addig nemtudom "várólistára" tenni amig le nem megy a teljes cd.) ezenkívül ahogy nézem sok skill és stat sem mûködik még megfelelõen...😞 remélem ezeket hamar megcsinálják.
Akkor bukás tuti nem lesz mint a AOC volt😊
Nem tudom, lehet én vagyok a béna de az UI-t sem lehet testreszabni ami sztem egy mai mmoban alapkövetelmény.
Nekem csak ennyi bajom van vele egyenlõre (lvl17-en).
Viszont Hutball és a védekezõ/támadó arénák hangulatosak, jobban mondva jobban elvagyok azokkal mint a storyline-al.
A játék maga tökéletesen fut 1600x1050 i5-2400 / 8gbram /integrált HD2000 semmi akadás lagg vagy ilyesmit nem tapasztalok, ezek terén rendben van.
Nagyjából ennyi 3 nap játék után 😊 ja és a kraft az kritikán aluli...

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Valakinek van tapasztalata magasabb szintû Bh healerel? Nekem most lvl 19 és ezen a szinten olyan gyorsan melegszik fel a fegyvere , hogy elnyomok 4 5 nagyobb healt és már túl hevült. Magasabb szinten is ilyen gyorsan melegszik? Ki próbáltam a Sith sorcerert most lvl 21 és sokkal többet tudok vele healelni .

hyjal
de te honnan veszed,hogy az altalad velt "komoly hibak" kijavitasa 1-2hetbe telik?
mivel "komoly hiba" gyanitom h egy kicsivel "komolyabb" ido megoldani...

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

j0nNyKa
én 99%-ig biztos vagyok benne, hogy a január eleji nagy patch-ben lesz pl. az is javítva

nem értem én sem a kis patch / új build dolgot náluk, de látszólag állandóan jelentéktelen dolgokat csinálnak a kis patchekben, hogy aztán mindent egyszerre toljanak bele az új buildekbe

összegyûjtöttem én is egy elég szép buglistát magamnak (amiben szerepel pl. a hp csík dolog, amit írtál), kíváncsi vagyok, hányat javítanak ki belõle az új buildben

TDC Geronimo
De kell, mert itt az emberek 90%a ezt várja el. Igenis javítsanak ki minden nekem hétvégére!4

nem kell mindent egy nap alatt javítani, de vannak ott komoly hibák, amiket illett volna, így 1 héttel indulás utánra megcsinálni. És vannak alapvetõen rossz elképzeléseik, amiken meg a közeljövõben kéne változtatni. Akkor a játékosok kapnának egy irányvonalat, hogy merre is halad SWtoR. Arra, amerre SWG is anno, ami ugye a halál iránya volt, vagy esetleg fejlõdésre is lehet számítani.

Ozzyehh
Persze igazad van...

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

"UI

Bug Fixes Fixed a bug that could prevent players from accepting pending mission rewards. Targeting a friendly player no longer occasionally displays incorrect text for the character’s name. Corrected an issue that could cause some auction expirations to behave incorrectly. The splash screen no longer displays longer than the “accept changes” dialogue when changing resolutions on some computers. Master Looter now works correctly for items being looted from chests. The server select screen no longer displays over the character select after being disconnected for being away. Corrected an issue that could cause mission mapnotes to disappear when a new mission is obtained."

de az nem volt égetõ probléma, hogy az operation frame nem update-eli a healtheket warzone-ban. Bezavarnám õket healelni, és ahányszor halna valaki, nyomnék egy tockost nekik

TDC Geronimo
" " lemaradt

TDC Geronimo
jajj már megint ezek a javítsanak ki mindent 1 nap alatt mertkülönben!!4 <#sniffles>

j0nNyKa
várjál, lentebb még nem volt fps issue bétában.... ö?!

na mind1, szóval halkan megjegyzem, hogy én is nyomorult ati tulajdonos vagyok, és semmiféle fps bajom nincs, sehol, soha
igaz, valóban sokan panaszkodnak, úgyhogy gond van, de nem akkora, hogy fejre kelljen állni tõle

hja, az meg csak hab a tortán, hogy a mid2006-os macbook promon (ati kártyás) lehúzva minden lowra, szintén döccenõmentes az egész, mindenféle contentben 😊

azt kéne elfelejteni, hogy "mindenki erre meg arra panaszkodik a fórumon" - persze, mert akinek nincs panasza, az mi az istennek postoljon? én sem nyitok topicot az swtor.com fórumon, hogy "IMPORTANT!!!!!!4FOUR --- I DON'T HAVE FPS PROBLEMS!!!"

.. szóval érted, chill, jó lesz ez, várhatóan délután 5kor visszakapod szépen a játékodat, és akkor csendben elleszel, mint ahogy én is, mások is 😊

az ilyen boss😊 a sentinel siman random aggrozik osszevissza, arra kell tartalekolni a tauntot, hogy ot visszahuzd. a tobbi szerintem siman aggrozik azok nekem nem ugraltak, vegig rajtam voltak. a guardot ne a healerre rakd, hanem a legnagyobb aggroju dps-re es akkro felezi az aggrojat, konnyebb lesz tankolnod, healernek is konnyebb hogy nem kell athealelni a dpsre. ion-gas cylinderrel szerintem siman lehet tartani aggrot, adjal nekik neha flame sweepet, ha epp nicns jobb, meg flamethrower.

az meg hogy az aoebe hal meg a tobbi az meg nem a te hibad, azok a balfaszok hogy nem futnak ki belole.