Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN: What's the plan for maybe three, six months outside of launch?
James Ohlen: We're careful not to promise a date for any of the features, but I can tell you what we're working on. Guild functionality is something that we're working on right now. The first piece of guild functionality that we want in the game is guild banks. We have a team that's essentially just going to be pumping out new guild functionality on a regular basis. The other thing we're working on, obviously we have multiple teams on Flashpoints and Operations so that's the high level content, some of our best content, the hardest content in the game where you have an epic story. We're continuing to work on those so we have multiple teams working on flashpoints and operations, we have new
illetve itt van egy nagyon jó cikk még a témáról, be is vágom a lényegi részét:
New Content – We will be adding new content to the galaxy on an ongoing basis. These worlds will include Operations, Flashpoints and solo content.
Guild Functionality – Guilds are important to the long term health of any MMORPG. We have a huge list of guild centric features. This will be an ongoing effort that will probably never end. Guild banks are the first thing we’ll be delivering in our plans for increased guild functionality. Eventually we even want to deliver on the promise of the long hinted at “Guild Capital Ships”.
UI customization – You like choice. We hear you! SWTOR is all about choice. Being able to choose how you interact with an online game is something we feel is very important. We are going to be giving more control over the UI as an ongoing effort. This is a very big priority for us.
PvP – We have an entire team dedicated to adding content and features to player vs. player. We have some of the most experienced PvP developers in the world on this team. So far very few people have seen, or know much about the stunning Open World PVP on Ilum; when you get to the high levels prepare to be blown away! In addition to that high level PVP content, expect new Warzones and new PvP features on a regular basis.
Space Combat – We will continue to add missions to the space game. We also have a special project going on right now that will expand space gameplay in a significant way… for now the details will have to remain under wraps.
Legacy System – The ability to select a surname for your character is just the start of something much bigger. Soon, the Legacy experience and levels you earn will grant your characters access to powers, objects and other cool benefits.
And more – We have an entire team of developers working on future content. Right now we are focused on nothing else but Star Wars: The Old Republic, so expect new and cool things.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
A warzone fps dolog viszont tényleg game-breaking, ez nagy arcvesztés, hogy így jött ki.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
megjegyzem, én is úgy farmolom a pvp cuccokat, ahogy a tag leírta, jó módszer (tulajdonképpen warzone szarásig, és a 200/200as bagek vétele, de olvasd el, õ jobban leírja)
A hatersgonahate emberekkel az a baj, hogy a játék pozitívumait ritkán emelik ki, többször olvastam a "minek a questekbe szöveg". Hát azért, mert nem csak pvp huszárok játszanak a játékkal. Ezt kellene már belátni, hogy van egy réteg, aki bizony nem a wowon szocializálódott.
Van egy alap célközönség, azokat sztem elkapta a BW, a többiek pedig türelemmel várhatnak. Ha látnak potenciált, várnak, ha nem, WoW. Rém egyszerû végül is. Meglátjuk, melyik tábor tartja el a gammát.
inkább úgy fogalmaznék, hogy ebben a termékben bõségesen megvan a potenciál, hogy hosszútávon fennmaradjon, illetve hogy a kezdés döcögött, de azért összességében igen jó volt, fõleg ha össze próbáljuk hasonlítani a többi mmo kezdéssel
lvl 50re valami kezdõ pvp geart hol lehet összeszedni?
a fleeten néztem a battlemaster gear vendort, szép felszerelések vannak, de olyan tokeneket kér, amiket még nem is láttam. ezeket hol lehet szerezni? láttam olyan ládát, hogy 200 mercenary meg 200 warzone tokenbe kerül, és akkor az tarmazmazHAT (feltételes módban) battlemaster geart. ez a battlemaster gear az egyetlen pvp cucc, és ha két ládát veszek, akkor abban lehet-e ugyanaz az item?
ahogy néztem torhead-en a rakata és a tionese az inkább pve (legalább is nem lábbam rajta expertise ratinget). ez vélhetõen akkor lvl50es FPkbõl meg OPkbõl esõ tokenekért lehet megvenni.
köszi
Komolyan úgy hisztizik pár ember mintha ezek a dolgok nem tipikus mmo indulási hibák lennének... Sosem játszottatok még mmoval könyörgöm?
Türelem az nincs úgy látszik, vagy én vagyok túlontúl türelmes mert én tudom élvezni a játékot a hibák ellenére. Sosem értem mi értelme adott problémákon pörögni.. attól úgysem oldódik meg semmi ellenben idegbeteg lesz a "páciens" tõle..
<#banplz>#banplz>
ettol a jatektol eddig en azt kaptam amit vartam 😊 a tortenet lekot.
Elobb legyen rendben a szuz rendszer, majd utana raer a community addonokat gyartani.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hiszen ki tudja, ha többen érzik ezeket a hiányosságokat, talán több ticket születik, és tereli a fejlesztõk figyelmét.
Az swtornak nem kell lenyomnia a wowot, foleg nem a premier utan ket hettel. Szepen lassan kell felepiteni valamit, ami hosszu tavon lekoti a jatekosokat. A wownak volt erre 7-8 eve. A kor hagyomanyait ("mindent azonnal tegnapra mert lemondom az elofizut bmeg") kovetve a swtornak van erre 1, max 2 eve. Es ahoyg all a dolog, boven eleg ennyi ido, az alap az kivalo.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
Persze lehet tévedek.
A többi MMOt a PnP RPG utánérzés döngöli a földbe. Erre mentek rá.
PvP contentet raktak bele, akit ez nem elégít ki, az majd megy tovább, vagy vár új dolgokra. Gondolom.
Egyéként jó kis game lett mindent összevetve de nagyon sok a gyerekbetegsége...gondolok itt a skillek elnyomsának a megoldására (várni kell amíg minden skillrõl lejár a cd, és csak utána tudod megnyomni a következõt...máshol be lehet nyomni addig míg az elõzõ skillt végigcsinálja és ha azzal megvan rögtön csinálja amit utána nyomtál. itt sajna addig nemtudom "várólistára" tenni amig le nem megy a teljes cd.) ezenkívül ahogy nézem sok skill és stat sem mûködik még megfelelõen...😞 remélem ezeket hamar megcsinálják.
Akkor bukás tuti nem lesz mint a AOC volt😊
Nem tudom, lehet én vagyok a béna de az UI-t sem lehet testreszabni ami sztem egy mai mmoban alapkövetelmény.
Nekem csak ennyi bajom van vele egyenlõre (lvl17-en).
Viszont Hutball és a védekezõ/támadó arénák hangulatosak, jobban mondva jobban elvagyok azokkal mint a storyline-al.
A játék maga tökéletesen fut 1600x1050 i5-2400 / 8gbram /integrált HD2000 semmi akadás lagg vagy ilyesmit nem tapasztalok, ezek terén rendben van.
Nagyjából ennyi 3 nap játék után 😊 ja és a kraft az kritikán aluli...
LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel
mivel "komoly hiba" gyanitom h egy kicsivel "komolyabb" ido megoldani...
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
nem értem én sem a kis patch / új build dolgot náluk, de látszólag állandóan jelentéktelen dolgokat csinálnak a kis patchekben, hogy aztán mindent egyszerre toljanak bele az új buildekbe
összegyûjtöttem én is egy elég szép buglistát magamnak (amiben szerepel pl. a hp csík dolog, amit írtál), kíváncsi vagyok, hányat javítanak ki belõle az új buildben
Bug Fixes Fixed a bug that could prevent players from accepting pending mission rewards. Targeting a friendly player no longer occasionally displays incorrect text for the character’s name. Corrected an issue that could cause some auction expirations to behave incorrectly. The splash screen no longer displays longer than the “accept changes” dialogue when changing resolutions on some computers. Master Looter now works correctly for items being looted from chests. The server select screen no longer displays over the character select after being disconnected for being away. Corrected an issue that could cause mission mapnotes to disappear when a new mission is obtained."
de az nem volt égetõ probléma, hogy az operation frame nem update-eli a healtheket warzone-ban. Bezavarnám õket healelni, és ahányszor halna valaki, nyomnék egy tockost nekik
na mind1, szóval halkan megjegyzem, hogy én is nyomorult ati tulajdonos vagyok, és semmiféle fps bajom nincs, sehol, soha
igaz, valóban sokan panaszkodnak, úgyhogy gond van, de nem akkora, hogy fejre kelljen állni tõle
hja, az meg csak hab a tortán, hogy a mid2006-os macbook promon (ati kártyás) lehúzva minden lowra, szintén döccenõmentes az egész, mindenféle contentben 😊
azt kéne elfelejteni, hogy "mindenki erre meg arra panaszkodik a fórumon" - persze, mert akinek nincs panasza, az mi az istennek postoljon? én sem nyitok topicot az swtor.com fórumon, hogy "IMPORTANT!!!!!!4FOUR --- I DON'T HAVE FPS PROBLEMS!!!"
.. szóval érted, chill, jó lesz ez, várhatóan délután 5kor visszakapod szépen a játékodat, és akkor csendben elleszel, mint ahogy én is, mások is 😊
az meg hogy az aoebe hal meg a tobbi az meg nem a te hibad, azok a balfaszok hogy nem futnak ki belole.