60917
-

Imp oldalon miért nem használhatja senki az "atomágyúkat" ?...... :SSSSS -
De az o serveren (light) egyelore keves az 50-es republic, ugy viszont nehez :) -
nah, ugyanez (elvileg) pont ugyanígy kivitelezhető republic oldalon, csak ágyúval lövi a companiont a commando :D
megnézném. -
maniac001 #35785 A commando harci stílusa kegyetlen feelinges. Ahogy betámaszt a full auto ability előtt, ahogy soroz...mint egy őrült :)
tetszeni fog. A BH-t nem ismerem, de nem tetszett ahogy lehajol amikor rakétázik. Mintha kakilni készülne :) -
Rhilen #35784 Republic fleet csúcsidőben 70-80 max. Ilyen arányok vannak Atho-n :) -
maniac001 #35783 Hiba. Gyere a hidden beks szerverre :) -
z3d #35782 láttam a múltkor egy olyan párost PVEben, ahol a mobot a mercenary companionja ütötte electrostaffal, a merc meg csak a companiont "gyógyította", azaz szétlőtte dual pisztollyal :D a mob egy lövést nem kapott :) fura volt valóban.
healer commando...hmmmm :)
-
maniac001 #35781 Ó pálca bonyolultságú barátom!
Mint az már kiderült, az ég világon semmi bajom a sárkány lovagrenddel. Tudom hogy sok jó arc van köztük, tudom hogy nem noobok sem pvp-ben sem pve-ben. Egy jó kis társaság ők, többségében jó humorérzékkel. De nekem hivatali kötelességem szapulni őket, mert ez az én harcom. Harcolhatnék a mexikóma béka ellen is, de akkor ki foglalkozna szőrmókseggel akinek az egyik keze helyén zeller van, az egyik lába helyén meg tom cruise? Ez egy veszélyes világ. Ráadásul kertész magdi néni már nem segíthet. Ugye hogy nem is olyan egyszerű ez az egész? Fejleszthetnéd a humorérzékedet kicsit. Van egy régi hahotám. Kell?
-
Empire oldalon múltkor 320an voltak fleeten o.O -
hm, amit nagyon megnéznék, hogy vajon a healer commando ágyúval lövöldöz seggbe? már a 2 pisztolyból is viccesen néz ki... -
z3d #35778 Nekem is meglesz lassan de biztosan a lvl50 (inkább lassan :P)
Erősen töprengeni kedztem, hogy a köv kari mercenary legyen vagy commando.
A commando assault gun+heavy armor kinézetre priceless, meg a robot companion nagyon szimpatikus :)
A fejvadász...hát bétázás alapján nagyon stílusos, és a páncéljai is tetszenek :) Csak ne pisztolya lenne :) Bár vannak rakétái... ;) -
Tyrpak #35777 Javult az fps fleeten! :)
Megoldás: Ahto City, republic oldal, csúcsidőben 77 ember a fleeten, és az fps rögtön felment 40-re :D
Bocsi, csak troll volt. -
lehet találni tök jó csapatokat a fleeten, illetve az illumi fpkhez illumon
bár nem tudom, hogy nálatok mekkora a tolongás a flashpointokra, mondtad párszor, hogy elég... szellős a létszám
na de mind1, te érzed, hajrá a marauderhez :) -
t0xikus #35775 én most rep oldalon tolom főleg:) de a szerver ugyanaz -
maniac001 #35774 A nagypapák mindig is érthetetlenek maradnak.
Nem jössz republikba? Van egy jó klánunk. hagyd ott ezeket a gyíkimádókat (a gyík a sárkány név, nem a tagok..mielőtt jánoska felhorkanna...ez is egy hülye szó). -
Háak ugye tankom már van, szal. valszeg dps lesz az. -
A falspointokhoz jó premade parti kell, az meg nincs nekem. Magányos jedi vagyok én. -
nah az zsir. warriorbol mara vagy jugger? -
story-t befejezted?
meg... egyaltalan nem erdekel az 50es tartalom? nagy szintu flashpointok jofelek, az illumiakban bontakozik ki a vilag story-ja, szerintem te nagyon elvezned
illetve: empire alt? -
Amúgy kövkarinak a Sith Warrior-t néztem, mert az a tükörklassza a JK-nak és gondolom az az autentikus jedi sztori ellenverziója. A KOTOR feeling miatt.
Ami még érdekelne az az Imperial Agent, a Trooper és a Bounty Hunter (ebben a sorrendben), csakhát, ők már nem force júzerek, így ő harmadiknak maradna valamék. -
t0xikus #35768 sosem értettem dédnagyapámat, aki kenyérrel ette a dinnyét:) -
maniac001 #35767 Hát a szőlő nem minden esetben savanyú. A gazdán múlik sok dolog ezzel kapcsolatban. Én nem szeretem a savanyú szőlőt, de ettem már nagyon finom, édes példányokat is. De a dinnye jobb. A káposztás tészta meg "mégjobbabb"
Ha én (ex)lovagrendes lennék akkor is szeretném a dinnyét. Mert a dinnye finom. Sokan eszik vajas kenyérrel. Bűn. -
Warden #35766 Akik a pvp miatt bosszankodnak azoknak javaslom kikapcsolódásként a +10 all statos datacorn megszerzését.Nem kell más hozzá mint a bunge jumping puska az alderaanról egy vörös kristály a coreliáról és indulhat is a flottás múzeumban az orália.Az odáig ok hogy min négy ember kell hozzá, az is ok hogy nemkicsit bugos a puska, az is hogy gondoltak a super marió fanokra, de 2-3 óra után a pvp fanok önként és dalolva mennek vissza sz*pni a bg-k re és jól érzik magukat akár 2 fps mellett is. -
Már egy hete mindjárt 50, azt tegyük hozzá. Mostanában be sem léptem. Lehetnék már 60 is, ha nem lenne limit, de van. ÉS nem akaródzik 50-nek lenni. Annak ott vége, sztori finitó, az olyan végleges.
Inkább melózgatok, meg játszom mással. -
nah latom mindjart 50
megvan mar a kovetkezo karakterre a terv? -
Háak seggfejek mindenütt vannak. AHol három ember van, ott már jó eséllyel egyik seggfej ugye. Szal. a zellen nem véd. A mag legyen jófej. -
Boncmester #35762
-
Boncmester #35761 Ha megnézed, 3-an voltunk bent (Eben, Kegyi és Greatsogron), mi voltunk a csapatban a 2 legtöbb dps, a legtöbb heal, összesen 2 halál, 30 kill, ebből 20 DB nálunk volt. Hogy mit csinált a maradék 5 ember, arról nem mi tehetünk szvsz. -
maniac001 #35760 Nem gondolom át, mert nekem ugranom kell mindenre am a SL-t érinti, hiszen egy virtuális harcos vagyok akit ellenetek képeztek ki :)
Ha azt mondaná tőletek valaki hogy leszólózta NM EV-t abba is belekötnék, mert ez a dolgom :) -
Jaja, max. méghülyébbek ellen. -
MaRee #35758 Ja ezek is fontos dolgok, hogy a kicsi és idegesítő dolgokat fixeljék végre :)
Úgy látom a Sárkány Lovagrend flame még mindig megy, rohadt nagy gyökerek vagytok maniac és társai :D Savanyú a szőlő? És ezt nem azért mondom mert én is (ex)lovagrendes vagyok, én is veszekedtem pár emberrel a guildben mert van akinek elég... egyéni a stílusa, mégsem szapulom itt őket, plusz elég nevetséges dolog szerintem minden alkalommal beírkálni ide ha sikerült egy lovagrendest megölni vagy ellenük megnyerni egy csatát.
Ezzel egy dolgot értek el, reklámot csináltok a guildnek, ami valljuk be a magyar swtor közösségben már az egyik legismertebb lett, és a neve lassan fogalom lesz :P Én büszke vagyok hogy egy ilyen csapattal nyomtam, a seggfejek ellenére is. -
Boncmester #35757 Ha nem érted meg, amit írtam, nem tudom tovább magyarázni... -
t0xikus #35756 sztem ezt gondold át:) egy alderaant nem lehet úgy megnyerni,hogy 1 permade aki jól játszik (bármilyen guild) +random pug, aki össze-vissza rohangál. -
maniac001 #35755 "Hiába voltunk jók, kikaptunk a végén, mert a többi pontot el tudták foglalni"
Érdekes mondat. Premade-el 1 pontot tudtatok tartani és jók voltatok?
You made my day mate :D -
Boncmester #35754 Nyilván van ilyen és olyan meccs is. Van, amikor többet halunk, de nyerünk, és van, amikor írtjuk az ellent, de vesztünk. Ugyebár ha bemegyünk egy premade-el, akkor általában 1 pontot el tudunk foglalni/tartani. Kialakul valami nagy csata, ahol írtjuk az ellent (vagy ők minket). Közben a maradék 4 ember közül kellene 1-2-nek elmennie gyorsan bepörgetni a többit, de általában erre nem képesek, inkább oda mennek, ahol nagy csata van. Mi is megtehetnénk, hogy szétválunk, és bepörgetjük a többi pontot, akkor viszont pont azt az előnyt veszítjük el, hogy premade vagyunk, és össze tudunk dolgozni. Szóval valójában az egész csapat jó összedolgozása kell ahhoz, hogy megnyerjünk egy Alderaant, nem csak 3-4 emberé.
Tipikusan ilyen volt pl az egyik tegnapi Alderaan. Hiába voltunk jók, kikaptunk a végén, mert a többi pontot el tudták foglalni:
-
Droughert #35753 Igaz.. -
Spheriot #35752 A rutinos premadek 5:0 után fogják a labdát és irtják az ellent. -
Droughert #35751 Pesszimista vagy, hutball 6pontig megy, utána vége, szóval nem tartott volna sokáig
-
Tyrpak #35750 Tegnapi Alderaan:
Klasszikus taktika szerint, 2 ember balra, 6 ember közép.
Mire a bal elindul, a jobb oldali már az ellenfélé és lő.
Közben középről csak annyi látszik, hogy "meghalt-meghalt-meghalt".
Ezek után a meccs további része úgy nézett ki: feltámadok, odamegyek egyik ponthoz, megölöm az őrt, mire stealthből megjelenik 4-5 player és szarrá ver.
A véletlenül arra kóricáló 1-2 társamat szépen sorban egyenként analizálják.
Feltámadás után másik pont, valaki már öli az 1 szem őrt, beszállok, mire megjelenik, jééé, stealthből 4-5 player és...
Következő meccs amire behív voidstar, valószínűleg ugyanez ellen a kedves társaság ellen, hosszú szenvedés után lejár az idő, jellemző hogy az ajtóhoz nem is jutunk el, már előtte az úton meghal mindenki.
Fordulás után szerintem durván 2 percen belül vége, az utolsó ajtónál tartottuk fel egy picit őket, előtte csak addig, amíg lejárt a timer a bombán.
Ezek után gyorsan kiléptem a queue-ból, mert a következő szerintem egy gyors huttball lett volna 10+ halállal. -
Csak azt nem értem, hogy miért kell külön kiemelni, hogy sárkány lovagrendet vertétek.
Megesik, hiába megy be egy premade, ha a másik 4 emberke fogalmatlan.