Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Setpointban beállítasz billentyût az egérgombokra? <#hawaii>
Bigblind
Logitech mx1100-as egérre nem tudok rákonfigolni semmit, a játék nem ismeri az oldalsó gombokat, csak a jobb meg a bal clikket! Valaki esetleg tud rá valami megoldást, hogy hogyan lehet elérni hogy felismerje a játék az egér összes gombját!

Ferro_TwL
Na felraktam az új patch-t erre nem indul a játék. Nincs semmi hibaüzenet csak visszadob az asztalra😞 Olvasom, hogy sokaknak ez a probléma, és a repair meg 11 gigát akar letölteni😞

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Operative és Assassin Empire oldalon, és a Republic oldali megfelelõik

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

sWbFII
Egy kérdés: van olyan kaszt ami hasonlít a rogue-ra? -> el tud tûnni huzamosabb ideig(gyakan akár)

"Not Weaken.... Weeeaken"

Köszi, szép összefoglaló. Most toltam mind2 karivel egy fp-t. Sniperrel izgalmasabb, ezek ellenere is, hogy valoban leguggol, integet meg minden marhasagto csinal 😄

Sorcererbol rengeteg van azt vettem eszre, sniperrel alig talalkoztam eddig. Vele meg annyi volt az insta hogy bubi a tankra aztan dark heal neha ide-oda aztan ha epp seni nem serult elottem par villamot 😄
Szoval kicsit unalmasabbnak tunik.

Guildem nincs egyenlore, szoval ez nem mervado, hogy mire lesz szukseg. De mivel sok minden erosen bugos, gondolom a sniper hiabait is idovel javitani fogjak es akkor eleg kellemes kari lehetne belole 😊
TDC Geronimo
Szabin voltunk, úgy. Pvpre alig jártam szintezés alatt, max 10 wzt ha letoltam. Ígyis mindig túlfejlõdtünk mert minden szart megcsináltuk. Pont azt mondtam mikor 50 lettem hogy elsõ mmo ahol nem hangzott el a " na végre" kifejezés max szint elérése után. Maradt még ígyis vagy 3 bolygón bonus questsorozat, majd azokat le kell tolni. Swtor <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

a solo pve ne legyen prioritás szerintem, minden karakterrel pillanatok alatt fel lehet fejlõdni 50re.

a sniperbõl csak dps karit tudsz építeni, glasscannon class. pve-ben elég tisztességes dmg-et lehet vele tolni. pvp-ben is minden 'talent'ág használható, durva a burst 'rota', azonos szintû nem tank gearelt karaktereket 4-6 sec alatt dezintegrálni lehet, ha bejönnek a critek. ELLENBEN vannak elég durva problémái is ennek az ACnak:

- a cover system gyakran bugos -> 'unknown effect result'.. a képességeid nagy részét csak ebbõl tudod ellõni, elég gáz, ha pvpben nem tudsz instant 'begurulni'.
- rengeteg ability valami hülye 'emote'-al jár (integet a karakter... stb) -> pvp die.
- cover-ben a karakter 'lövõ állásból' egyfolytában visszagugol kb minden lövés után, ez is egy jó 1-1,5 delay.. nagyon idegesítõ
- cover-be gurulás után gyakran az elsõ ability bugos ("ability not ready yet"), ha spammelsz valami képességet, beszopod a GCD-t, utána ugye le is gugolsz megint.. stb
+ még két tucat hasonló, ki kell tapasztalni.

a sok idegesítõ dolog ellenére egy jó premade csapattal (healer van, tank van) elég brutál vérfürdõt lehet rendezni sniper AC-val.. szükséges a jó csapat, hogy ne a random enemy playerek 'kite'-olásával kelljen foglalkozni a dmg-pumpálás helyett.

sorcival kiraksz 3 képességet (villám, heal, ccimmune) és jó vagy 😊 ,a sniper valamivel nagyobb (szopást) taktikázást igényel, ha kap egy rendes class-fixet, minden oké lesz

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Én szintezés közben nem sokat pvp-ztem, végigkveszteltem a bolygókat és így is baromi gyors volt. Ráadásul mikor én 40-45 között jártam, már volt egy csomó 50-es, akik ilyen 2-3 darab epic pvp gearben feszítettek.
Élvezd ki a szintezést, meg az fp-ket, mert tényleg szinte csak pve a játék.

Na hogy ebbõl mi flém fog indulni 😄 D😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Mindennel egyszerû instázni, puggal bárhova eljutsz, majd a hc meg nightmare dungeonökbe lesz fontosabb a híler meg a tank.

Sorcererbõl rengeteg van, de nekem mondjuk jobban tetszik mert sith meg minden, hangulatos kis kaszt, ha szereted a villámokat 😄 Neked kell döntened.

(najo nem akarok rabeszelni senkit, de kúrva jók a sztorik)

anti hero

miert pvpzne barki is egy alapvetoen pve jatekban :o 😉

anti hero

Jeffjohnson
Válaszd azt amelyikkel jobban élvezed a játékot! Ha mind2 élvezetes akkor azt amire a klánodnak nagyobb szüksége van ha az is mind1 akkor dobj fel egy érmét 😊

Én személy szerint a Sniperre szavaznék de csak azért mert tipikusan az a karakter amit utálnak az ellenfelek, mindig messze van és ha nem figyelnek rá szanaszét szed mindenkit.

Elég gyors a szintezés szerintem, fõleg ha pvpzik az ember.

ti mar 50esek vagytok? oO az meg hogy

anti hero

4 giga DDR2-6400

Segitsetek donteni a sniper es a sorcerer kozott légyszi! 😊
Nem tudom melyikkel jatszak. Mind2 tetszik, healerkent talan egyszerubb instazni, de sniper erzesem szerint jobb pvp-ben es szolo pve-ben. Illetve erdekesebben lehet jatszani mint a sorcerert.
nem tudom mi legyen 😄
TDC Geronimo
Inkább legyél este 7 után mert elvileg lesz fp party csak tank kell. Le kéne
Már tolni a 3, 50es fpt

TDC Geronimo
Majd kiforr ez nem kell aggódni. Most olyan amilyen, úgyse marad így.

j0nNyKa
amíg nem amerikai a bankkártyád - nem

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

sWbFII
Keresgéltem neten, de nem igazán találtam olcsón digitális változatot. Esetleg át lehet orgint állítani, hogy dollárba kérje? 😊 Elõre is köszi a segítséget.

"Not Weaken.... Weeeaken"

End-game open world pvp - Battle for Ilum 2 perccel ezelõtt:
Az elfoglalandó pontnál áll 10 db imperial játékos, velük szemben 3 db republic játékos. Senki nem támad senkit, egyik oldal kilövi a célpontokat és vár, míg a másik oldal is kilövi a célpontokat, majd újra elölrõl, amíg mindenki meg nem lesz a napi quest. Amint mindenkinek megvan a küldetés, mint aki jól végezte dolgát, mindenki továbbáll.
Ilyen elbaszott egy koncepciót még nem láttam, 2 nappal ezelõtt már sejtettem, hogy ez lesz. Abszolút nem éri meg nekiállni harcolni, teljesen céltalan az egész, mivel semmi nem jár játékos megöléséért.

Omlás
Mennyi ram ? Lemaradt! <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

na srácok, nekem egy jó 4 éves gépem van új VGA-val(6850).. core2duo 6420 2,6ra húzva max fps hutball/alderan/void. akinek performance gondjai vannak, telepítsen új drivereket, húzza meg a régi CPUt.

gl hf

Omlás
<#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

j0nNyKa
tessék, itt vannak az item setek összeszedve

kösz szépen, nem olvastam vissza, mert sürgõs az ügy...legalábbis a havernak 😄

Amúgy kedveljétek fészbukon a CJS-CDKEYS oldalát, majdnem minden nap ingyen keyeket adnak. Ma két Battlefield 3 keyt adtak ingyen, csak fészbukra kiírják, aztán aki leggyorsabban beregisztrálja, azé 😊 SWTOR-os keyt is fognak majd adni elvileg valamikor.

Omlás
Még jó, hogy tájékozódik mieltõt megvásárol egy 10E Ft+ os játékot... <#idiota> Annyira bírom az ilyet <#eljen><#vigyor>

Ezt minden második nap meg fogja valaki kérdezni? Meg kell adni bankkártya számot vagy gamecardot, hogy játszhass. A bankkártyáról nem fog pénzt levonni, az elsõ hónap ingyen van. A gamecardnál sem kezdi el az elsõ hónapot számolni, hanem majd egy hónap leteltével.

akkor csak úgy lehet most játszani, ha vettünk Game Cardot is, vagy mit? Egyik haverom szeretne játszani vele, most vette és nem engedi be a játék....

Igen az lett volna a kérdés lényege, hogy mi van nyitva ahol még raktáron is van belõle😊 Akkor letöltés lesz.
Liio
cdgalaxis, platinumshop, gameshop, de jövõ hétnél elõbb már sehol.

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Hol lehet kapni pesten jelenleg?
Mivel a tokenek teljesen random esnek, szerintem nem érdemes cserélgetni, mert mire meglesz a teljes öltözeted ugy is mindenbõl kettõ lesz, nekem pl övbõl már a második token esett.
Szintén rosszat vettem ki elsõnek. Ezután írtam egy ticketet, hogy írják rá, javítsák ki a bugot ÉS legyenek szívesek térítsék vissza vagy cseréljék ki a jóra. Erre jött egy olyan válasz pár óra múlva, hogy köszönik, hogy jelentettem a hibát. Teljesen ignorálták a ticketem felét, mire írtam mégegyet csak a cserérõl, amire másfél napja nem válaszolnak.
Remek support.

Torzonborz
úgy fut nálam is , legalább nem kell alt tabozni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

valaki tud olyan oldalt ahol a PVP setteket úgy lehet megnézni hogy rajta vannak a set bonusok is? Mert kapásból rosszat vettem ki...
Ja az érdekes, hogy highon nekem is több fps van, mint lowon 😄 Próbáld amúgy windowed módban futtatni a játékot, nekem az sok fps-t dobott rajta.

manóháborúúú😄

Fleeten a napi küldiknél.
Én sem a Corában sem a Texoban nem láttam.
A hajóhoz lehete gyártani epic cuccokat is, illetve az durvább küldetésekhez valószinüleg kellenek már azok a kiegészítõk is, amit csata közben lehet elnyomni.
Jericho19
Hello!
Szerintetek Tesco hipermarketekben lehet venni SWToR-t?

For the Empire!

Torzonborz
sehol nem kell beállítani , simán csak bemegy veled aztán kész. persze nem árt egy groupban lenni na meg te menj elõbb be.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

srácok azt hol tudom beállítani ,hogy class questhez be tudjon jönni segíteni a nem azonos class-u barátom?

Ferro_TwL
Köszi.

Viszont a matrix relic-kel beszívtam. Egyszerre csak egy lehet rajtad, amit nem tudtam, de mondjuk ez érthetõ, viszont az milyen gáz, hogy csak 1 darab lehet nálad (és még a hajón sem lehet raktározni). Ha tankról dps-re akarok váltani, nem elég áttalentelni, mehetek szétszedni a relice-t (8k mondjuk ez semmi, csak taatoin-ra el kell menni érte, most vettem is gyorsan 5-öt😛), és összerakni a dps relic-ket😞

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

j0nNyKa
amikor az adott fp quesr adojaval beszelsz, nala lehet valasztani a hard modeot

Sziasztok
Tomb of freedon nadd-n van magyar guild?