Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen, megnézték, írták, legalább 3 helyen.

http://holokronikak.hu

Fpocok
Valaki, aki 20ftért upgradelte, az megnézte, hogy annyit is vont le?

TDC Geronimo

During the development of Star Wars: The Old Republic, we’ve been paying a lot of attention to the game’s responsiveness. As pointed out by some people on the Forum, a very responsive experience is one of the factors that separate the best MMOs from the others. This is something we are fully aware of and take extremely seriously.

Several of the issues brought forth by the community have already been dealt with and you should see the fixes integrated in coming patches, including those coming this month. Every lead mentioned on the forum is being investigated and I cannot stress enough how useful your feedback is – especially when coupled with the level of details found in some of the posts.

So I’d really like to thank the community for this very constructive feedback.

Thanks again and best regards,

Elmondok egy imát, ha ezt tényleg javítják és már jobb lesz ebben a hónapban.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Na meg is van minden, töröltem is az elõfizetésemet... amúgy fene se érti, ez minek kellett. Megvettem a játékot... majd elõfizetek, ha akarok. Wowban is ilyen.
Remélem tényleg nem lesz gond az upgraddel, mert nem az én kártyámról vettem meg 20ftért.

Fpocok
Lehet még occón ápgrédelni?

Kell egy kártya, nem fog levonni csak egy teszt 1 EUR-t, ha paypallel fizetsz akkor csak 20 ft-ot, és nyilván nem kell most fizetni.

bug

1 eurot. visszadja majd

bug

Fpocok
És most akkor le is vonja majd, vagy mi fasz? Most vettem...

kezdhetsz valamit szétbaszni<#idiota>

Fpocok
MI A FASZOM BAZMEG?

Fpocok

Ugye nem azt mondjátok most, hogy addig nem tudok játszani, míg be nem regeltem egy olyan kártyát, amin van pénz... mert akkor szétbaszok valamit.

Pár kérdésedre a válasz:
1. Állítólag jelentõsen nagyobb, de még nem jártam be teljesen
2. Tudomásom szerint fejlesztés alatt áll, van akinek tetszik a mennyiség, van aki hamar megunja, igazából próbáld ki, meglátod.
3. Aki végignyomkodva csinálta meg annak kicsivel több volt, mint egy nap. De ha a mellékszálakat végigjátszod, és napi mondjuk "csak" 4-6 órát játszol, szerintem simán kitart egy hónapig is.
4. Vannak, Heroic küldetéseknek hívják felirat jelzi a quest trackerben, általában több személyes küldetések, és szinthez képest általában jó cuccokat adnak.
5. Csipcsup kozmetika véleményem szerint biztos lesz, mint névváltoztatás, paid transfer, gender/kinézet váltás
6. Igen, tervezik, sõt, azt csicsergik talán majd modokat is engednek.
7. Nem, csak pletykát hallottam eddig cross server warzone-ra
8. Maximum annyi, hogy ctrl-lel megnézheted, hogy áll a cucc rajtad, bár pontosan nem tudom itt mire gondoltál.
9. Van, minden szinten van nyilván, elég jó a kraftrendszer, és menet közben sem túl fájdalmas felhúzni.
10. Szerintem ami az swtor.com-on van rövid történelmi krónika bõven elég a játék élvezéséhez, az sem feltétlen szükséges, bár igazából minél többet tudsz a történetrõl, annál jobb.

Szívesen, remélem tudtam bármit is segíteni😊

TDC Geronimo
Mai programom. Elsõ 5 percben kliens crash, wz végén kliens crash, elsõ wz behívásnál karakterképernyõ, most wz behívásnál karakterképernyõ. BW...MI A PICSÁT CSINÁLSZ.

Hello!

Pár kérdésem lenne, elõre is köszönöm a válaszokat!

1. Egy nevesebb MMO-hoz viszonyítva a jelenlegi, bejárható területek összevetve mekkorák?
2. Létezik endgame pve content instance/raid-en kívül (rp, crafting, exploring, etc)?
3. Olvastam, hogy rendkívül gyorsan el lehet sietni az 50-es szintre. Ha minden szöveget elolvasok, körülbelül hány óra játékidõt kapunk? Jutott már el így valaki a végére?
4. Ismétlõdõ küldetések léteznek? Van külön jelölésük a normál küldetésekhez képest (valamilyen más ikon, megkülönböztetésre)?
5. Lehet tudni, a készítõk/kiadó tervezi-e item shop/mikrobolt nyitását csip-csup kozmetikai, vagy nagyobb dolgokra?
6. Van ígéret az UI szabadkezû átformálhatóságának jövõbeni lehetõségére?
7. Van ígéret Cross-server Group Finder feature beépítésére?
8. Van dressing room/outfitting a játékban?
9. Van értelme craftnak max. szinten?
10. A játék elkezdése elõtt ajánlatos utánaolvasni a kor történetének esetleges in medias res miatt (vagy prologue gyanánt), vagy minden háttérinformáció meg lesz osztva a játékossal a játék során?

Mégegyszer köszönöm, ha válaszol valaki, elnézést, ha gyakori kérdéseket tettem fel! Várom az új FAQ-ot, köszönettel😊

Erre van valami megoldás? Állok AH-nál, companion jelzi, hogy beszélni akar, de mire beérek a bankhoz, ahol tudna beszélni, elmúlik... Visszamegyek AH-hoz, és megint jelez.
A kettõ teljes mértékben eltérõ:
Shadow melee dps, bár elég sok 10 méteres támadása van, és a közös fán fel tudja venni a 30 méteres range-û aoe-t. Tanknak tank, csak nagyon, nagyon oda kell figyelni az energiára. Tank fán nagyon hasznos dolgokat kap, legutóbb pl jól hött, hogy a force speed-del le tudtam szedni a boss snare-jét és kifutottam az aoe-bõl.
Hátbaszúrása nekem nem jött be annyira. Az a része, hogy nem csak ütöd az ellent, hanem mindenféle képességekkel az Erõt használod, az nekem tetszett.

Sage keresett, ha healert csinálsz belõle. Dps-nek közepes, de ez csak azt jelenti, hogy a többi ennyire erõs. Sokat fogsz követ dobálni vele, szóval csak akkor válaszd, ha meg tudsz barátkozni azzal az animációval.
Sziasztok!
Amikor a Companion-om (Kira C.) beszélni akar velem a hajómon, mire visszaérek a hajóra valahogy elmúlik nála ez a sürgõs beszélhetnék és nem érhetõ el nála beszélgetési opció.
Ezmiez? 😄
watto
Hali!
Tapasztalt embereket kérdezném hogy milyen ágra érdemes consularrall menni?
Inkább a dmg része érdekel de láttam hogy sageben is van dmg és döntésképtelen vagyok, ha jól tudom meg resetelni nem lehet szóval át szeretném gondolni. Tippeket tapasztalatokat írjatok pls hogy emlyikkel lehet jobb dps-t nyújtani, shadow tank életképes e, és hogy a sage mennyire keresett. Elõre is köszönöm 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Na megvettem én is 20 forintért 😊

Most nézem és még mindig :
STAR WARS: The Old Republic Digital Upgrade Pack HUF 19.99 😊

csokicsiga
Szerintem kb annyit is ér, 20 forintot 😊))

Az accountodnál, upold a simád deluxra, és ha, még mindig 19forintot ir, akkor 20 ft 😊

\"Hess innen troll.\"

Most akkor hogy tudom megvenni 20 FT-ért?

&#22812;&#12399;&#26126;&#12369;&#12427;

csokicsiga
Training droid , ez a kis repülö droidocska mire jó ?

\"Hess innen troll.\"

collectors arusnal amugy mi van vagy mik vannak egyaltalan?:o

anti hero

en azt sajnalom, hogy annal a merchantnal ennyire semmi nincs.
igazan rakhattak volna meg be hozza cuccot (nem sokat, nem varom en el, hogy nagy vizvalaszto legyen, de azert ha mar megvettem ne csak egy speeder legyen.. mindenesetre, 1-2vanity cucc jar a jatekhoz (flare gun, dancer, speeder, training droid) de azt postan kuldik

anti hero

j0nNyKa
nem mertem irni, hogy nincs ertelme, mert lefejeznek az rp playerek 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

N1ggA
szerintem semmi értelme sincs, csak megjegyeztem 😄

Spread De Love!

j0nNyKa
haaaat, ha nagyon azokat akarom hallgatni, berakom az ost-t winampba, es lehuzom a jatekban a zenet - de mondjuk ok, ez valakinek lehet oromet okoz, pici ertelmet latom

N1ggA
Ha jól vettem észre, csak ott van jukebox, szóval a fleeten a zenét csak onnan lehet állítani.

Spread De Love!

j0nNyKa
jaja, koszi, osszeallt a dolog 😊
mindenesetre vicc, esetleg ha volna bent ah, leveleslada, meg bank, akkor latnam ertelmet, hogy ott logjak - kisebb lag, nagyobb fps, mint kint
de igy? minek.

N1ggA
így van 😊

Spread De Love!

N1ggA
tévedsz, fel lehet vele menni, csak a 2 vendor közül csak az egyiket éred el, aki jelenleg 1 darab speedert árul 1,5 milkáért. De fel lehet menni, direkt kipróbáltam 😊

Spread De Love!

j0nNyKa
igen ez a konkret kerdes, es akkor ezek szerint en mondom rosszul - tehat akkor a nem ce, digital deluxe feljuttat a vip reszlegbe, de kevesebb a lehetoseged, mint a ce ownereknek?

ergo: a millas belepoert vehetsz magadnak egy speedert 25os szintre ? mert ez igy leirva nagyon szar vicc 😄

ez pontosan igy van 2 arus van, 1ce akinek nem mutatja mi van nala meg egy masik akinel 1 db ZOMG speeder van. egy nagy lofasz az egesz :o() 1szer voltam ott.
-.-

anti hero

nekem digital deluxe van es nem tudom mit ertesz VIP reszleg alatt de ha az imperial fleeten hogy fel lehessen liftezni kozepen, akkro éppen arra tokeletes es termszetesen fel lehet menni.

ami nem mukodik a h van egy collector editions arus akinek az aruja nem elerheto. (amugy este megnezhetem, ha van konkret kerdes.

anti hero

j0nNyKa
ez az a nap, amikor mindent tul kell magyaraznom 😊

tehat: a digital deluxe onmagaban (szerintem) nem ad belepesi engedelyt a vip reszlegbe, igy nekunk ugyanugy meg kell vennunk 1 millaert a jegyet, mint amikor standard edition-unk volt.
a kollega azt fejtegette, hogy lehet, a kemeny 20 ftos digital deluxe-unk egyben vip belepo is, igy megsporolta az 1 millat
erre irtam, hogy szerintem nem, mert az automatikus, ingyenes vip belepo az a ce tulajok kivaltsaga

igy ok?

Carbonka
A teljes játék 20 Ft, vagy ez csak valami upgrade?

Rubint
Van ott elvileg két vendor, az egyikhez bárki hozzáférhet (karkötõvel), árul 1 db speeder-t, 1.5 milláért, slusszpassz.

j0nNyKa
szerintem az ce only, de javits ki ha tevedek

Igazad volt, reloggoltam játékban és tényleg ott voltak a cuccok a postaládában. 😄
TDC Geronimo
Remélem a havidíjat is forintba vonja le 😄

Me0w
Nem jon email, belepsz a jatekba, keresel egy postaladat es ott lesz.

Together we'll fly someday...

TDC Geronimo
Na elvileg megrendeltem, kiváncsi leszek 😊

Na végül énis megrendeltem a deluxot 20 forintért, bár nálam szerintem már közbeléptek vagy nemtudom, mert még nem vonta le a pénzt és még az accountomban is normál verziót ir és ottvan alatta a deluxe upgrade bár az alól eltünt az order gomb.
Ja és email se jött.
N1ggA
Ja meg ha jól tudom a VIP Loungba is be lehet vele menni, megspóroltam jövõbeli 1millió kreditet 😄

Spread De Love!

Asperot
nagyon köszi 😊

Ahány ház, annyi baj legyen.

N1ggA
ingame levél

Spread De Love!