Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, mert annak hogy hány ember van a serveren sok köze van ahhoz, hogy a kamera mozgása (meg magában csak a menüben is) akad.
Csinálhattam volna a karakter generálásról is képet, de ott csak ~40 fpsrõl ugrott fel 100+ra.

Fenrir
Szép és jó ez a peccs, de nem akarják véletlenül javítani a hard mode-os Revan harcot Foundry-ban, hogy ne oneshot-oljon 40k hp-val amikor éppen a villámlást gyúrja? Vagy pl Boarding Party-ban az utolsó boss-t, hogy ne legyen olyan brutál nehéz mint 5 másik hm boss együttvéve?

A halál csupán a kezdet...

Valóban nem kicsi, csak félek te a jobb felsõ sarkot nézed (ahol az fps van) és megfeledkezel a bal felsõrõl ahol ez áll: Hutta: 60 aztán Hutta:4

Még a legkisebb nyúlfaroknyi hotfix-nél is ha felkerül prt-re mindig van valaki aki eljátssza ezt, hogy fúúú mekkora jó optimalizáció mennyivel jobb lett a kliens, holott az év világon semmi változás, csak tök egyedül vagy kb, naná hogy úgy nem laggzik. Várd meg míg felkerül live-ra, az hogy prt-n jobban fut semmit nem jelent. (félreértés ne essék, lehet hogy tényleg javítottak rajta valamit, de ez csak live-on fog kiderülni, én is lövök 50+ fps-t fleet-en, ilyenkor hajnal fél5 táján amikor már madár se jár itt.)
Sir Quno Jedi
Lesz az jobb is! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nos, emberek. Nem játszottam eddig sokat, még csak 14-es vagyok, de engem eddig megvettek kilóra. Õszintén bevallom, h Bioware fanboy vagyok és már alapból nyáladzó szájjal ültem a játék elé, de néhány óra, vagyis néhány nap (3 napja kezdtem) játék után azt tudom mondani, h eddig eleget tesz a játék az elvárásaimnak. Öhm, csak ennyit akartam mondani 😄
PiszkosFred
Majd fognak. De a WZ opcionalis csak, kevesebb embert erint, amig a levelup teruletek/zonak/FP-k viszont nem. Ertheto, hogy ezen zonak elveznek prioritast, es a pvp csak masodlagos. Foleg, hogy beigertek egy teljes pvp rancfelvarrast, igy gondolom amikor annak nekiesnek, konnyebb lesz a tech. hibakat javitani. De majd kiderul, van meg ido boven, nincs harom hetes a jatek egyelore (hivatalosan).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
Hát itt nekem liveon is ennyi az fps highon. Max annyit oldottak meg hogy belsõ tereknél néhány gépen indokolatlanul szarul ment, mint nálad is, de a wz fps problémákkal nem csináltak semmit.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mi is a probléma?
én is így tolom.<#eplus2>

Fpocok
Hmm... pedig ez fordítva szokott lenni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Elsõ liveon, második ptr:
(minden lowon, shadow off mind2 képen)
Azért nem kicsi a különbség... :p

Fpocok
steam alá nem lehet berakni sehogy, mi? Mert a hülye launcherbõl indít. BF3at lehetett.

TDC Geronimo
Scoundrels/Operatives are fine, l2p!

Ramox
Õszintén szólva várható volt... nem túl erõs a gép, de nagyon akartam, így egy próbát megért. Már csak abban bízok, hogy nem bukom az egész árát. :\

Fpocok
Szomorúan hallom. Remélem hamar elpasszolod.

Ramox
Sziasztok!

Megvettem a játékot, azonban sajnos kevésnek bizonyult a laptopom hozzá, így nem tudok mit tenni, szeretnék túladni rajta. 29 játék nap van még az ingyenes hónapból, teljesen új email címre regisztráltam a játékot, így az email címet is viheti, kikerülve ezzel a további problémákat. Pestieknek még a dobozt is tudom adni, érdeklõdni privátban. Árról megegyezünk.

megleplepo modon : Bug

nekunk is volt parszor,irtam ticketet, nem valaszoltak kb egy hete
TDC Geronimo
na ahogy olvasom nem elég hogy az ability delayt nem javították de még a queuet is elbaszták PTSen 😄 Remélem livera nem így jön majd ki

a Mandalorian Raiders instában a bossoknál lévõ dobozokat hogy lehet kinyitni? Kinyírtuk a bossokat, de a dobozokon továbbra is csak egy piros kör van, semmi loot eddig, pedig már két boss-csoporton túl vagyunk.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TDC Geronimo
hát ha 10-15 fpsed volt ott akkor az nagy gáz. Ettõl még wzbe lehet szar. PTS fórumon se látom azt hogy javult volna bármit is

Player kreálás utáni elsõ npckel teli szobában 10-15 fps, ptren 70+.

Dobozos,csak meghajtóm nincs hozzá😄 Legalább az optikai meghajtóm úgy gondolja csak a másolt lemezeket olvassa és az eredeti gyári lemezt nem😄 túl sok warez😄
Braikingboss
Add meg a kártya számot és utána már szedheted is a játékot. Persze ha nem dobozosan vetted meg😄

Don Kartács :)

Sziasztok, egy nagyon nagy help kellene nekem. Megvettem a játékot, és elkezdtem aktiválni,de amikor a bankártyát kellett megadni akkor félbemaradt a dolog. Nah most kezdeném elõröl. viszont a termékregisztrációs kód már használatban van az írja, viszont a bankártyát még nem adtam meg és a játékot se töltöttem le. lécci segítsetek😊
TDC Geronimo
placebo vagy kevés player miatt. Warzonet próbáltad? Alderaant fõleg. Ability delay fixel meg nem tudom meddig akarnak várni, de ha 1 hónap lejárta elõtt nem lesz eredményes javítás ilyen ügyben meg fps növekedés akkor búcsút mondhatnak jó pár embernek

Nem írják, de végre kijavították az fps dropot is benne. A liveos játszhatatlan, de gyönyörûen megy a ptren.

btw meg midnig 20 ft a dd upgrade 😄 szal disorder remek. amugy elolvastam terms of sale agreementet, es ott van olyan hogy amennyiben hibas ar van kiirva es ugy veszed akkor majd kaphatsz emailt a korrigaciorol amit ha elfogadsz akkro levonjak a kulonbozetet, ha elutasitod akkor meg elveszik azt amit vettel, es visszaadjak a kifizettett penzt.

BG ben a 13 vs 8 az mostmár álladnó lesz????😞((((

Még csak erre utalót sem írtam.

Fpocok
Én meg azért lettem empire, mert wowban csak horda voltam.

Sir Quno Jedi
Én direkte azé lettem jedi, mer mindenki sírt hogy túl sok a sith, mondom nesztek. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TDC Geronimo
az "itteni sithek" 99%a nem azért lett empire, mert tudták, hogy többen lesz az az oldal elhiheted.

Aki szeretne accountot, tudok eladót jó áron 21éig játékidõvel.
kplay kukac freemail hu
Tessék, ott van a várva várt Ilum pvp Athón.
Lehet élvezni az 50vs1-et. Bár az itteni sitheknek ez a zergelés pont profilba illõ.

Fenrir
Olyankor mi a teendõ ha beírom a launcher-be ami szükséges, de mindig azt mondja, hogy valami rossz, holott a hivatalos oldalra meg gond nélkül belépek vele? Tegnap még semmi baja nem volt.

A halál csupán a kezdet...

a bf2 1.41, és 1.5 . na az peccs 😄

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

j0nNyKa
irj a supportnak

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok

foxpal
Hogy lépjek fel az accountomra/játékba, eltörtem az ájfónom és rajta volt authenticator <#gonosz1>

TDC Geronimo
lol nem is láttam ezt. gg 😄

Hát 10én lesz karbantartás bár nem hinném hogy ilyen hamar már livera menne.

j0nNyKa
bioware sem hivta az eddigieket igazan patchnek, inkabb hotfixeknek, es ez jo is igy

Torzonborz
no ezt már tényleg patchnek lehet hívni , remélem minél hamarabb jön live-ra.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fpocok
Rendicsek.
Köszi.

Nagyon.Kb annyi pluszt ad mint a wowban az alchemy.
Fpocok
Biochem mennyire hasznos? PvE...

csokicsiga
Szerencsére, nem csak a babérjaikon ülnek, hanem megy elörre a szekér .<#worship>
Jó lesz ez . <#eljen><#nevetes1>

\"Hess innen troll.\"

Sir Quno Jedi
Amúgy nem akarok spoiler-ezni, deee voltam Emperor's Fortress-ben és elég érdekessé válik ott a quest-line... 😄DD

Sir Quno Jedi
No akkó toljuk-e!

j0nNyKa
Companion healing abilities no longer apply a permanent green effect on the character.

😄D lajkolom

egyebkent igy vegigolvasva ez egy olyan patch, ami a "kurvara kellett, csak igy tovabb, meg tobb ilyet" kategoria

igy is marad rengeteg para, de kb. 1 honap munkajanak ez elso osztalyu, meg 2-3 ilyen, es total rendben vagyunk

TDC Geronimo
4 új ops boss, Ilum változtatások, hivatalos AA!!4 😄

Ja meg ez "A notification is now displayed when a player gains Valor." végre.

ability delay fixet akarok!

TDC Geronimo
ability delayes cuccról mondjuk egy szó se esik itt :/ lehet kisebb patchbe jön vagy elfelejtették beleírni...