Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
2) lol 😛 na ezt pl. nem vágtam, ciki
3) hja igen, azóta már jött ki performance növelõ szar, de az nem ez a 12.1
(PTRen egyébként warzone-ban nekem fixen 110 fpsem van, normál szerveren azért nem, úgyhogy lehet reménykedni)
2) IA-nál most igazából az operative vs scoundrel megy, ahol ugyanazt az operative 60 sec cd-vel kapja, amit a scoundrel 90-nel, meg talent egyiknél 10/20/30, másiknál ugyanez 5/10/15. Groin kick animációba, ha belemozdul a smuggler, akkor megszakítja...
3) 11.12 november 18-ról váltottam a 12.1a-ra, és jelentõs a különbség. Fleet, Taris és Balmorrán néztem, hogy végre visszaállt 30-ról 50-60-ra. Warzone-ban egyelõre még nem próbáltam.
ez nagyon szép, és jó, tényleg berakja, és fps gondok nincsenek is (eddig nekem ini hackkel, meg force AA-val is leesett csúnyán az fps, most nem)
DE! bloom bekapcsolásával iszonyat bugos lesz a grafika (mármint AA-val együtt), de kikapcsolva is marad még jópár para: villogó kép, textúra nélküli mobok, stb.
persze, tudom, még csak teszt állapotban van a patch, és jelentettem is ezeket a bionak, hagy dolgozzanak csak rajta
viszont megsúgom, hogy az AA + bloom azóta ilyen szarul mûködnek együtt, mióta ini-bõl rá lehet varázsolni, úgyhogy.. meglátjuk
mindenesetre perpill ez "játékban High" ezt írja be a megfelelõ ini file-ba:
AntiAliasingLevel = 1
aki nagyon ráér kísérletezni, próbálja meg beírni a rendes kliensnél is, hogy mit mûvel (C:\Users\"username"\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\client_settings.ini)
ja és akkor azt nem is mondom hogy a cover is bugos.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Néha nem elég gyakni, agyasan kell gyakni. (tm Warhammer 40K Ûrgárdista)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1) death from above nem sebez instant, hanem ugyanúgy az animáció fele körül megy be az elsõ "tick"
többi lehet, hogy úgy van
2) IA vs smuggler: sniperek nagyon sokat panaszkodnak, hogy egy csomó animációt végig kell nézni, mire sebezni tudnak - vagy gunslingereknél ez mégrosszabb?
3) ati driverre: az egy Rage driver (a sokadik...), swtorhoz nem nyúl, biztos, hogy amiatt lett jobb a performance?
Érdekes ez a light/dark kérdés szerepjáték szempontból, Néha ugye dönteni kell a személyes düh/türelmetlenség/tombolás (ezt használja ugye saját maga erõsítésére a sith) és a birodalom érdeke (azért ez meg minden sith érdeke is) között. Igazad van, inkább ki kell(ene) játszani a dolgot. Néha persze elragadnak az érzelmek 😊
Legjobb nem rámenni egérrel, hanem csak karakter alapján választani.
(azért van egy-két elég paraszt küldetés, ahol szerintem másképp kéne adnia a pontot, pl coruscanton a szenátor levelezése, vagy drommund kaason a sith apprentice tagelés)
Sith Warriorral nem tudtam full dark lenni, van egy-két küldi, ahol a dark annyira agyatlan gyilkológép, hogy több értelme van a light side választásnak.
Lásd project/schock, groin kick/debilitate, mortar volley/death from above.
Olyan picit fura, nem összeesküvés elmélet, de azért fura.
féltem hogy nem tudok elég jól angolul, ezért nem tudok majd tiszta jó karit csinálni, de így nem vészes, mindig elsõ válasz😄
Waaaaaagh!
@Warden: Köszi. Kicsit már bánom, hogy ezt választottam 😞 Mindegy ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Waaaaaagh!
A magam részérõl 2 guildtársal mentünk az illumra letudni a napi questeket.A heroic quest során egy Belisarius nevû jófej idióta azzal szórakoztatta magát hogy pvp onal beállt valamelyik elit mobba hogy aztán aki questel szintén pvp s legyen és jól összehuzza nekik az egész kiba.. heroic zónát, vagy belökje õket másik mob csoportba.
vannak iylen és olyan játékosok is a tanulság az hogy valamiylen szinten mindenki megtalálja azt a fajta szórakozást ami neki való.
Az a baj ezekkel a hangulatkeltésekkel, hogy aki nem néz kicsit utána, az csak annyit lát, hogy elfogadhatatlan ability lagok vannak, bugos az egész, szar, játszhatatlan foooos, stb ...
Valójában ez pár dologra vonatkozik, gyakorlatilag egy qrva jó játék, sokkal komolyabb hibákkal is láttam már játékokat.
Eddigi játszadozásaim alatt 2 "komolyabb" buggal találkoztam, de egyik sem olyan, hogy elmenjek miatta felgyújtani a TV székházat ...
- Khem Val beszélni akar velem a hajón ikonom van ... de a hajón meg bedurcizik, és nem beszél
- Liftezés után mostanában igen gyakran dezintegrálódnak a companionok ... ez még megszokható lenne, de ha valaki nem figyel, akkor mondjuk egy 2 fõs Heroic-nál tud meglepit okozni, hogy nincsennek companionok ...
Tegnap végre lehetõségem adódott World Boss ellen menni ... adódott volna ... egyetlen drága kedves szolgáltatóm úgy döntött, hogy elég volt aznapra a játék ... Majdnem felrobbantam ...
Viszont lenne kérdésem: lvl 25-ön mivel lehet leggyorsabban pénzt keresni? Synthweaver-em van, az is elég alacsony szintû, de egy két rossz döntés miatt (Meg Khem Val új ruhája miatt 😞 ) nincs pénzem jogsirsa 😞 Valami ötlet?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mondjuk lehet vele trükközni, mint a Jedi Consularnak a Projecttel, hogy burst legyen a nyitásnál, (már bent van az elsõ ütés, mire a project betalál) de elég fura, hogy az összes ilyen jellegû hiba a republic oldalt sújtja. 😊
(smuggler vs IA threadet ne olvassotak, iszonyat a flame)
en pvezek, nekem ott nicns ilyen delay mint a lentebb linkelt lassitott trooper videoban, pvpben valoban van, de amennyit pvpzek ott nem zavar. az meg hogy 50en majd mi lesz, hat nagy cucc ugyis megakarom nezni mind a 8 alap class storyjat, majd huzok uj karit, kozben csak javul a helyzet.
a jatek maga nagyon elvezetes a szintezes kozben haverokkal jatszva, egyelore ez szamit nekem.
aki meg a cryfestek miatt nem jatszik vele, ugy hogy ki se probalja az meg nocomment, bar mondom wildorfelekert nem kar.
Javaslom az új 12.1a preview drivert, állítólag swtor optimalizáció is benne van, gyakorlatban 15-25 fps-el többet tud... az új driverrel most kb úgy fut a játék, mint a nagy béta hétvége idején 😞
Élsimítást én egyelõre hagynám, ATIn ccc-bõl beállítva nagy fps esés. Várd meg az 1.1-es patchet, onnantól lesz a játékból is állítható.
bár mondjuk nekem már a beta-ban is szaladt felfele a szemöldököm rendesen, mikor azt láttam, hogy percekig kaszabolnak valakit lézerkarddal és nem hajlandó még akkor sem megdögleni...azzal a lézerkarddal, amivel az sw1 filmben 2 méteres acélajtóba olvaszottak másodpercek alatt embermagasságú lyukat.
na szal' nálam itt kezdõdtek a problémák...a lentebb taglalt ability delay már csak az x. hab volt a tortán :S
kár ezért a game-ért, de nagyon úgy fest, hogy ezt is elba**arintották.
pedig bíztem benne, de ha ilyen bug-ok vannak benne, mint skill lag, akkor kuka.
ahogy elöttem is leirták már, egy ma kijött játékot nem a 6 évvel ezelöttihez kell hasonlítani, mert ha bemennék a telefon boltba én se 6 évvel ezelötti tudású telót akarok venni, hanem olyat, ami zsír új, s tud mindent, amit egy telefonnak 2012-ben tudnia kell.
na ennyi.
kár érte...
más: ati kariknál hol tudom állítani a driverben az élsimítást? úgykéne hogy gamespecifikusan, hogy más játékban lehetõleg ne bojgassa (vagy bolygassa?😄)a beállításokat.
Waaaaaagh!
Gondolom aki szintén slicer, annak is ilyesmi kéne, de sosem tudni!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Talán legközelebb az egyik fél nem veszi fel a kesztyût, hamarabb hagyja a másikra és akkor a nem lesz kivel "szardobálózni".
@31140
Egyetértek, kezdenek napról-napra eldurvulni a dolgok. Ugyanakkor nem szeretnék száraz Q&A topicot se látni. Számomra az is info pl. ha valaki nem képes napokig leadni a WZ dailyt, mert ezek szerint jól elpi.. szóval meglehetõsen underdog az egyik oldal WZ-ban az adott szerveren. 😊
Fórum közösségépítésre /community/ IS szolgál. Legyen egy mature magyar community, kezeljük a helyén a dolgokat, egymást. Bõven elég bunkózással találkozni minden nap IRL.
A játékot élvezni kell, kikapcsolódni benne. Különben valamit nagyon rosszul csinálunk. Jó játékot mindenkinek! 😊
A halál csupán a kezdet...
Mi értelme lerágott csontokon nyammogni, és minden nap ugyanazon agonizálni? Ha egy magyarországi fórumon lengeti a tehén a kolompot, attól in-game semmi nem fog megváltozni.
Építõ hozzászólásokkal, most már jó, ha kétoldalanként találkozni, de egy amúgy csupa szemét az egész.
Inkább ne pörögjön a topik, de lényegi hozzászólások legyenek benne.
Annak pedig no komment, aki szó szerint lehülyéz másokat, azért, mert más a véleményük. Elég nagy szegénységi bizonyítvány.
Tudom, hogy nem muszáj olvasni, de ugyanígy nem muszáj sírni/szarozni/tombolni sem. Tisztelet a kivételnek...!
Gunslinger mellé jó a biochem? 😛
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
ok is mondhatnak, hogy ha nem tetszik, akkor ne olvasd el a hozzaszolasukat, pont ugyanugy, ahogy nekik tanacsoljak, hogy "nem kotelezo a jatekkal jatszani".
dehát az döntsön, hogy milyen játékstílust szeretsz, mert a 2 teljesen eltérõ
Parasite Eve 2, best game EVER!