Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s még mielött valaki belémkötne, nem játszom swtor-t, meg úgy néz ki, ezek után már nem is fogok (pedig bíztam a dologban).
bár mondjuk nekem már a beta-ban is szaladt felfele a szemöldököm rendesen, mikor azt láttam, hogy percekig kaszabolnak valakit lézerkarddal és nem hajlandó még akkor sem megdögleni...azzal a lézerkarddal, amivel az sw1 filmben 2 méteres acélajtóba olvaszottak másodpercek alatt embermagasságú lyukat.

na szal' nálam itt kezdõdtek a problémák...a lentebb taglalt ability delay már csak az x. hab volt a tortán :S

élmény ezt a topic-ot olvasni, tiszta retro feeling-em lett, aion-nál is pont ugyanezt láttam 😄
kár ezért a game-ért, de nagyon úgy fest, hogy ezt is elba**arintották.
pedig bíztem benne, de ha ilyen bug-ok vannak benne, mint skill lag, akkor kuka.

ahogy elöttem is leirták már, egy ma kijött játékot nem a 6 évvel ezelöttihez kell hasonlítani, mert ha bemennék a telefon boltba én se 6 évvel ezelötti tudású telót akarok venni, hanem olyat, ami zsír új, s tud mindent, amit egy telefonnak 2012-ben tudnia kell.

na ennyi.
kár érte...

Djuree
pve szerón egyáltalán nincs pvp? késõbb át lehet menni pvp-re ha akarok, mint más mmo-kban? ott úgy van hogy pve-rõl pvp-re át lehet menni, fordírva nem.

más: ati kariknál hol tudom állítani a driverben az élsimítást? úgykéne hogy gamespecifikusan, hogy más játékban lehetõleg ne bojgassa (vagy bolygassa?😄)a beállításokat.

Waaaaaagh!

Egy olyan perverz kérdésem lenne, hogy van-e valaki, aki diplomacy, investigation és treasure hunting 110-300as küldetésekre lenne szüksége, és cserélné 1-1-be scavenging, slice, underworld trading-re.

Gondolom aki szintén slicer, annak is ilyesmi kéne, de sosem tudni!

Sir Quno Jedi
BESZAROK!!! Én erre magamtól nem jöttem rá vaze és ezzel szopoklész!!! Ááááááá... Hiába no, nem calgonnal öblítem a pofámat...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Eljutottam az elsõ bázisig Watcher2-val.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Indeed. Valóban nem kötelezõ elolvasni, amit írnak, sõt a fórumot sem kötelezõ követni... de én szeretném, mert érdekel mindenféle információ, jöjjön az a játék szempontjából pozitív, semleges, vagy negatív véleménybõl. Az enyém is csak egy vélemény, ha elgondolkodnak rajta egyesek és fél napig nyugi van, már megérte. 😊
Talán legközelebb az egyik fél nem veszi fel a kesztyût, hamarabb hagyja a másikra és akkor a nem lesz kivel "szardobálózni".

@31140
Egyetértek, kezdenek napról-napra eldurvulni a dolgok. Ugyanakkor nem szeretnék száraz Q&A topicot se látni. Számomra az is info pl. ha valaki nem képes napokig leadni a WZ dailyt, mert ezek szerint jól elpi.. szóval meglehetõsen underdog az egyik oldal WZ-ban az adott szerveren. 😊

Fórum közösségépítésre /community/ IS szolgál. Legyen egy mature magyar community, kezeljük a helyén a dolgokat, egymást. Bõven elég bunkózással találkozni minden nap IRL.

A játékot élvezni kell, kikapcsolódni benne. Különben valamit nagyon rosszul csinálunk. Jó játékot mindenkinek! 😊

Fpocok
Azaz.

TDC Geronimo
menjen be wzre :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fenrir
Biochem mindenkinek jó, csak tudnám, hogy mire jó pl az armormech ha minden lootolt lila schematic BOP-os?

A halál csupán a kezdet...

Ramox
6 xp hiányzik neki a szinthez, ha jól tévedek 😊

TDC Geronimo
mivan? 😄

LSC

Liio
Beta közben még élmény volt olvasni a topikot, azért s ragadtam le itt, nem egy másik fórum TOR topikjában, de mióta kijött a játék, egy-két értelmes hozzászólástól eltekintve, csak a flame, meg a rinya megy... Szerintem ez legalább annyira nem része a topiknak, mint a keszegek nemi élete, és igenis zavaró egy idõ után.
Mi értelme lerágott csontokon nyammogni, és minden nap ugyanazon agonizálni? Ha egy magyarországi fórumon lengeti a tehén a kolompot, attól in-game semmi nem fog megváltozni.
Építõ hozzászólásokkal, most már jó, ha kétoldalanként találkozni, de egy amúgy csupa szemét az egész.
Inkább ne pörögjön a topik, de lényegi hozzászólások legyenek benne.
Annak pedig no komment, aki szó szerint lehülyéz másokat, azért, mert más a véleményük. Elég nagy szegénységi bizonyítvány.
Tudom, hogy nem muszáj olvasni, de ugyanígy nem muszáj sírni/szarozni/tombolni sem. Tisztelet a kivételnek...!
Gunslinger mellé jó a biochem? 😛

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Sáska
valoban kisse unalmas, ugyanakkor vicces az is, hogy jon neha egy-egy megmondo ember, aki megprobalja megmagyarazni, hogy felesleges es egyben meddo vita ami itt folyik. aki panaszkodik nyilvan joval tobbet vart ettol a tulhypolt jatektol, ami mogott ilyen nagy nevek vannak, es amibe ennyi eroforrast fektettek.
ok is mondhatnak, hogy ha nem tetszik, akkor ne olvasd el a hozzaszolasukat, pont ugyanugy, ahogy nekik tanacsoljak, hogy "nem kotelezo a jatekkal jatszani".

Fpocok
*nyád. Most mehetek ki a városból meg vissza...

Bigblind
Köszönöm szépen! Megnyugodtam! Az assa áll közel hozzám AoC-ban is azzal tolom! És reméltem hogy csak a hozzánemértõ emberek mondják hogy gyenge! De mivel te már összességében régóta tolod a bétával együtt ezért érdekelt a véleményed!

j0nNyKa
jelen állás szerint több az assa, és jobbnak is tûnik, mint a marauder, igen.

dehát az döntsön, hogy milyen játékstílust szeretsz, mert a 2 teljesen eltérõ

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Fpocok
Ha aszerint választasz, hogy jelenleg melyik op, akkor már régen rossz.

Bigblind
Szóval akkor assa inkább mint mara? Erre lennék kíváncsi!

Bigblind
Pedig a te véleményed kifejezetten érdekelt volna! 😞

j0nNyKa
nem nagyon van 1v1 igazából a játékban, így erre nehéz válaszolni
de hogy az assa gyenge lenne, az elég... furcsa állítás 😄

TDC Geronimo
assa gyenge? Ki mondta ezt jesszusom 😊

Bigblind
PvP-re marauder vagy assassin a jobb (itt most az 1v1-re gondolok, és lvl 50-re)? Assassint indítottam második karinak még nagyon az elején járok, de hallottam egy pár embertõl hogy elég gyengére sikeredett az assa! Valóban? Mert akkor inkább indítok egy marát! Elõre is köszi a véleményeket!

BEAST
<#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Rohadjatok meg mind! <#idiota>

Fpocok
Vagy a ragelõknek kevesebbet 😄

j0nNyKa
neked sûrûbben kéne ide postolnod <#eljen>

Fpocok
"Ha PvP-zel? Rossz lóra tettél. Eleve nem PvP-re kihegyezett játéknak készült... "

Ott a pont. Nem azért öltek bele ennyit a hangokra... hanem hogy a PvE élvezetesebb legyen.

Megoldódott.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ha nem lesz több rinya + egymás sértegetése, ez lesz az utolsó post..

na nemár

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

<#eljen> Ezt a hozzászólást nem lehetne a bannerba rakni!? <#eljen>
Azt mondja, hogy adj le vagy fejezz be nehany missziot! Elerted a 25-ot, nem tudsz ujat felvenni.
Sir Quno Jedi
Amúgy mióta pecseltek valamit hétközben, azóta sem a napi ûrcsatás opertaion-ökre nem enged jelentkezni (nem megy be a terminálba), sem a kompányionjaim nem hajlandóak velem beszélni. Fejük fölött az ikon, de üres és azt mondja, hogy még missziókat kell ehhez teljesítenem. EZ van hosszú napok óta. Mindenhol, a flashpoint courier-eknél is stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na valaki help, nagyon felbasztam magam.

Kicsit spoileres úgy olvassátok.

Lvl 47-es BH class quest, Thus, Always, to Tyrants. A Tyrant nevû hajóra kellett jönni meglátogatni a sith lordot, de ugye betámadták a hajót, így nekem kell felszabadítani. Security centereket kell elfoglalni meg stb. Eljutottam az utolsó sec. centerig, ott meghaltam és nem lehetett éledni simán, csak medcenterenzi. A medcenter viszont a hajó "command deck" szintjén van, a küldetés pedig a security decken. Lifttel fel tudok jönni a security deckre, itt viszont egy folyosó vezet egyetlen ajtóva, amire ha rákattintok akkor azt írja hogy zárva, a másik oldalról kell kinyitni konzollal. A command deck területen semerre nem lehet tovább menni, csak lifttel fel az elõbb említett helyre. A hajómra nem tudok menni, fast travelezni nem lehet, a küldetést se eldobni se resetelni. Mi a fenét csináljak?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Emberek, már nagyon nagyon nagyon unalmas ezt a folyamatos QQ-t, fanboi vs. hater szájtépést olvasni minden swtorral kapcsolatos fórumon, oldalon.

A játék még friss, tele van buggal, pvp-ben gyengélkedik, fps problémák is vannak. Gondolom ezzel mindenki egyetért.

Az finoman szólva naiv volt, aki hibátlan játékot és döccenésmentes indulást várt (el) a játéktól. Egyszerûen nem így indulnak az mmo-k. Ha valaki tényleg veterán mmo-snak tartja magát megtanulhatta volna már: Ha az ember kicsit kivár, néha célravezetõbb.

A hibák.
BW ezekre hivatalos fórumon reagált, jöttek/jönnek a félig-meddig mûködõ hotfixek. A mai nap mindenféle csinnadrattát nélkülözve a semmibõl elõrántottak egy 1.1-es patchet és fel is lõtték PTR-re. Ergo, nem kistangában lubickolnak a dollárbankokkal feltöltött medencéjükben. Dolgoznak rajta,a játékfejlesztés pedig nem két perc.

Elhiszem, hogy sokaknak csalódás volt a játék. Mások élvezik a játékot (nem zavarják õket a hibák).
Minek vitázni ezen?! Ez egy teljesen SZUBJEKTÍV dolog, mi a fenének gyõzködni egymást? Aki nem PvP-zik hol nem tojja le a ability delayt? Minek azzal gyõzködni, hogy ettõl szerinted játszhatatlan szar az egész? Õ annyit érzékel belõle, hogy szép egybefüggõ animációkkal öli a karakter a mobokat.

Ha PvP-zel? Rossz lóra tettél. Eleve nem PvP-re kihegyezett játéknak készült... utána kellett volna nézni, hogy mit vesz az ember és nem 5 éves módjára követelõzni. El kell adni a játékot és várni a következõre, vagy cancel sub-ot nyomni és kivárni még változik valami. Fog változni, mert már a patch is foglalkozik a témával.

A problémák le lettek írva, tud róluk mindenki. Felnõtt módjára nem QQzni hanem alkalmazkodni, tenni kell ellene. Ott a PTR tessék tesztelni inkább. Jó ötleteid vannak? Tönkreteszi valami a játékélményt szerinted? Ott a hivatalos fórum. Igen is, figyelnek a problémákra. Nyilván nem az összesre egyszerre.

Summa-summárum: Aki élvezi játssza, aki nem az lépjen tovább.

Nem erõszak az SW tor! 😉

Sáska
"Van valami (sokaknak itt termék, meg szolgáltatás) amiért vagy adsz 13k-t, vagy nem. Az hogy te mást akartál venni, az nem az eladó hibája. "

...atyaeg<#idiota>

Sir Quno Jedi
Ennél az abilty delay-nél csak az a rosszabb, hogy a PvE ellenfelek jósok, mert látják a jövõt. Mondjuk ráforceleapelsz hirtelen, meglepibõl az egyikre és mire ODAÉR a karaktered egy szemvillanás alatt, addigra ROBBAN is alattad a valamelyik tök távoli elenféltõl megküldött gránát stb. SÕT ahogy megkezdenéd a támadást bárhonnan, már LE IS BÉNÍTOTTÁK a kompányionodat, pedig még meg sem próbált támadni a szerencsétlen (nulla idõ alatt!). Ez soxor nagyon kellemetlen tud lenni. Az ellenfél MINDENT elõbb csinál/tud, mint mi.

TDC Geronimo
wz fps és a delay miatt ha nem is játszhatatlan, de rengeteg embernek élvezhetetlen a játék. Én jelenleg úgy vagyok a játékkal, hogy szeretem, imádom, de gyûlölöm és utálom is. A "betaban nem jöttek ki ezek a hibák" dologra meg annyit tudok reagálni, hogy 1-50ig se igazán zavartak ezek a dolgok, mert lekötött a szintezés, DE amint eléred a lvl 50et ott bukik ki minden, mert nincs ami elvegye a figyelmedet már. Egyre jobban idegesítenek az olyan apró dolgok is, mint hogy a chat font size és a minimap zoom beállítás naponta 50* resetel a semmitõl. 1-50ig ez se zavart, de most már az agyamra megy :p

ennyi jól megmondtad,de ógylátom a topik nagy része tökéletesen alkalmatlan bármiféle érdemi vitára.....a reakcióidõs hasonlatod ütött😄 én is úgy látom csak azt nem zavarja akinek olyan gyors a reakció ideje mint egy beteg lajhárnak.....

Sir Quno Jedi
Nekem a jobb alsó automap növelése kéne, mert 2560*1440-ben elég kicsike, de alig látszik rajta valami, így nyugodtan lehetne akár 3x akkora is felõlem, akkor lenne is értelme. Sajna ilyeneket sem lehet még kusztomizálni, de gondolom idõvel majd lehet.

Sir Quno Jedi
Na én is felPvP-ztem magam, igaz, csak egy full 40-42-es PvP armor+fegyó szet erejéig.

Nem is rossz ez a PvP warzone. Bár a hutball az nagyon gáz, de a többi elmegy. Van értelme itt minden kasztnak, bár szingli jelentkezéseknél full random csapattal elég érdekes tud lenni.

Mondjuk legtöbb kiccsávó akciójáték gyanánt tolja, rohangál és UGRÁL összevissza, meg köröznek, mint a keselyûk és ha melee-ben akarnád megütni õket az így nem fog menni, sõt még kijelölni sem tudod (mondjuk én beállítottam az auto legközelebbi ellenfél kijelölést menüben, de az sem boldogul ezekkel). Mind1, nem DPS vagyok, így ez nem izgat fel annyira. Én Gandalf stratégiáját követem, azaz ITT úgyse jössz ÁT! 😄DD

Már a quake akárhányban is ezt untam, hogy mindenki 360 fokos látószöggel ugrálva, futva és maga elé a földre rakétázva tolta. Így kb. annyi értelme volt, hogy semennyi. Ezt sem kéne agyatlan akcióhentté változtatni, de persze van akinek ez jön le egy mmo"RPG"-bõl.

j0nNyKa
várni kell picit az UI customization-re, "soon"

j0nNyKa
most tényleg megint adminokat kell hívni, hogy elpusztulj innen? 😄

Forrest Tomee
UI méretét, hogy lehet csökkenteni?

<#eljen>
Ha bankártyát regelsz (nézd meg a tiéd vajon elfogadják-e)levonnak kb. 200 forintot, hogy lássák jó adatokat adtál meg.
Vagy gamecardot regisztrálsz. Igen, csak így jár az "ingyen" 30 nap játék.
Utána játszhatsz.

Ha nem tetszik, vagy nincs rá pénz, utána lemondhatod az elõfizetést.

TIPP: miután kitöltötted a biztonsági kérdéseket, írd fel magadnak karakterre pontosan a válaszokat. Sok kényelmetlenségtõl tudod így megkímélni magad. 😉

Megvan, megadtam a bankkártyás cuccokat rendeltem 30 napot de úgy is csak akkor szív le, ha letelt a 29 nap
nem lehet. töltsd ki a játékidõs részt! azért van.
A játékot el lehet kezdeni gamecard vagy online játékidó feltöltése nélkül, ha igen akkor hogy? Leszedet mindent a launcher és azt írja nincs még kesz az accountom, és már csak a játékidõs rész és a security s rész nincs kész de az opcionális.
Valaki segítsen pls elõre is köszönöm