Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te Crassus, ha a gyengébb képességû játékosok két nap alatt nem fogták akkor mibõl gondolod, hogy valami is megértik?
Hagyd már ezt a fórumot a pi***ba és menj játszani! Lehetõleg valami mást...
pvp-ben sem annyira szar, csak ez nem szimulátorra hasonlít, hanem taktikai rts-re.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

nah örülök neki,hogy legalább azt megértetted miért fájó ez nekünk..jó a repülös példád! Befogod egy sidewinderrel a másik kurvajó pilótát mondjuk 3 secig kell tartanod rajta a lézert,de mikor ellõnéd a rakétát az cseszik elmenni csak 0.5 sec-el késõbb lö ki.....és ugye nem kell ecsetelnem ,hogy 900km/h-nál 0.5 sec alatt mennyi minden történhet.....

N1ggA
Szerintem PVPben nagyon szar az ability késés. Fõleg casterek ellen, amikor a mind snap képességemmel interruptolhatnám õket, úgy, hogy 6 másodpercig nem használhatják a képességüket, és nagyon idegesítõ, amikor direkt az cast elején nyomom el, és már rég vége, amikor beüti, és semmi haszna nincs, csak cd-re kerül a mind snap.

Spread De Love!

Ez nem is kérdéses. Azt azért kötve hiszem, hogy szándékos esélykiegyenlítés céljából rakták bele ezt a szerver-kliens kommunikációs hibát a játékukba.

DummyBoy
@1Darton1: Mint írtam ez inkább PVP-ben tûnik fel, PVE-ben nem annyira ... Hogy PVE-ben is van? Lehet ... De nem tûnik olyan nagy gondnak, ha 1 hét alatt ekkora világmegváltó hiba mellett is született egy valag 50-es emberke ...

@Kasadya: Remélem a következõ reinkarnációd már legalább szövegértésbõl megüti majd a 2-es szintet ... Szerepjátékoról és PVE-rõl írtam ... PVP-ben elhiszem hogy gond, de mivel ritkán PVP-zek ez engem nem aggaszt ... mire odaérek remélem kijavítják ...

Mellesleg pár évig repülõgépszimulátoroztam, és el tudom képzelni milyen szar az, mikor nem az történik és akkor amit te akarsz. Nem egyszer átéltem ... De itt még ilyen gonddal komolyabban szintezés és kvesztelés alatt NEM találkoztam ... (Lehet hogy van ... de nekem még nem tûnt fel ...)

PVP-ben szar, ezért is hagyom a PVP-t és figyelek a story tartalomra. Remélem mihamarabb javítják. Ráadásul jelenlegi formájában nem csak az ügyesebb játéksoknak hátrány ... hanem mindenkinek. (Apropó ... ha mér a Próknál tartunk ... Milyen Pro az aki nem tud egy adott hibához igazodni? )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

kíváncsi vagyok, mi lesz erre a válasz. =]

mondhatnank erre azt is hogy az ugyesebb jatekosok alkalmazkodnak a dologhoz es ugyis jok 😊

azt ugye vágod,hogy oltári nagy baromságot irtál le.....", így senkinek nem elõny vagy hátrány ... csak egy idegesítõ HIBA." verem a fejem a falba......

esküszöm szivesen megmutatnám milyen az amikor mondjuk én PVP-zem hogy LÁSD MEG,hogy ez nem egy "idegesitõ hiba" hanem oltári nagy SZOPÁS!

2 napja hajtogatom és tényleg nem blamálni akarom a gyengébb képeségü játékosokat,de felsem tudjátok fogni,hogy milyen az a játék ahol ott ,akkor és az történik amit csinálsz a kariddal.....

szerintem minden ilyen ticketet azzal zártak le, hogy "no bug, it works as intended."

Nem csak pvp-ben van, és hátrány az ügyesebb játékosoknak.

DummyBoy
Úgy hogy kvesztelés közben nem zavaró az "ability lag" mert mondjuk tegyük fel apu szerepjáccik, és azt mondja, hogy akkor én most csapatok egy mindenkitmegölõ, mindenkitszétcsapó villámrengeteget, akkor lehet elõtte picit gyûjtöm magamban az erõt ... Tegyük fel erre pont elég 0,6 másodperc ...

IA sniperrel bemegyek cover-be - snipe ... több mint 3 másodperc ... Ha egy normál méretû és súlyú fegyver lenne a kezemben akkor ez még kevés is lenne ...

(Tudom én noob vagyok, és lehet az agyam is gyenge és lassú, de alacsony szinten kvesztelgetés közben ez olyannyira nem probléma, hogy nekem fel sem tûnt amíg be nem indult a hiszti ...)

Ettõl függetlenül természetsen javítsák ki, legyen olyan amilyennek lennie kell, de a hiszti és a sírás felesleges, mert mivel csak PVP-ben van, és ott viszont MINDENKINEK, így senkinek nem elõny vagy hátrány ... csak egy idegesítõ HIBA. Ticket és javítsák.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

mindezt melyik bioware játék alapján gondolod így?

TDC Geronimo
Azt meg ne mondjuk már kifogásnak, hogy hát ez nem pvp játék, aki pvpni akar menjen máshová. Van benne pvp, van benne outdoor és instanceolt is. Attól mert ez "nem pvp játék" még nem jelenti azt, hogy ilyen barom és átgondolatlan módon kell összedobni. Miért van az is, hogy egyik szerencsétlen se tanul a másiktól és MINDIG úgy jönnek ki az mmok, hogy a CC hatalmas gond pvpben a diminishing return és a normális immunity rendszer hiánya miatt és hónapokat kell várni mire óhajtanak rájönni erre és talán javítani? Ez volt wownál, riftnél, warnál és itt is. Nevetséges és épp ésszel felfoghatatlan.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem is kell. elég gyenge véleményem van az átlag swtoros játékos agyi képességeirõl. a jelenlévõk természetesen kivételek (mint mindig).

Abban a játékban, aminek nem mondjuk ki a nevét, elég sokszor beletrafáltak már, és sikerült maradandót alkotni. Mostanában egyre ritkábban persze, de ami itt van, azoknál még én is fantáziadúsabbat találok ki. És mint mondtam a low level fp-k és outdoor questbossok is ötletesebbek.
Szóval valószínûleg nem a tehetségben van hiány, csak simán nem erõltették túl az 50 utáni tartalmat egyelõre. Ezért is altozgat szinte mindenki, aki egyszer már végigélvezte a szintezést.

Na bebugzott, újra:

Érdekelne, hogy az ability lagot meg az akadozó wz-ket hogy szerepjátszod el? "Az erõ-villámtól zárlatos lett a karaktered agyi implantja és nem tökéletes a mozgáskoordinációja"? 😄

Vagy nem hasonul meg a karaktered önmagával, hogy 20-adszorra tölti le a fontos infót voidstaron, de sosem elég, illetve a tegnap megcsinált kveszteket újra meg kell csinálni, vagy bár elfoglalod xy bolygót, de az sosem lesz a valóságban a frakciódé? 😄

Érdekelne, hogy az ability lagot meg az akadozó wz-ket hogy szerepjátszod el? "Az erõ-villámtól zárlatos lett a karaktered agyi implantja és nem tökéletes a mozgáskoordinációja"? 😄

Vagy nem hasonul meg a karaktered önmagával, hogy 20-adszorra tölti le a fontos infót voidstaron, de sosem elég, illetve a tegnap megcsinált kvesztrdekelne, hogy az ability lagot meg az akadozó wz-ket hogy szerepjátszod el? "Az erõ-villámtól zárlatos lett a karaktered agyi implantja és nem tökéletes a mozgáskoordinációja"? 😄

Revan hardmode 70k-t tickelõ force lightning... azért volt kitõl tanulniuk.
picket
Üssön egy ütéssel kétszer akkorát mint a tank hp-je, attól izgalmas lesz, aztán majd nerfelik. A tudjuk melyik mmo-ban ez mûködött :p

ಥ_ಥ

Szerintem annyira nem unalmasak, csak elég nagy a szórás.

Hammer Station végén a boss, vagy a rakétás pálya nekem nagyon tetszik.
Ehhez képest mondjuk az egész Athiss vagy a Mandalorian Raiders felejthetõ.
darth devil
Már nem azért, de mi legyen izgalmas egy boss fightban? Maximum az elsõ pár alkalommal újdonság, utána csak monoton begyakorolt mûvelet.

War, war never changes.

Én is néha elcsodálkozom, hogy amilyen ... játék az SWG volt (elnézést, nekem nem tetszett, lehet hogy más talált benne valamit), annyian emlegetik a rebel-t meg lázadókat.

Az imp tetszik, republic-ra valami találó rövidítés?
Ami talán meg is marad a fejekben, hogy itt nincsenek lázadók, csak háború.
Igazad van. A többihez képest az csak közepesen dögunalmas és rosszul kivitelezett.
Szintezés során sokkal izgalmasabb minibossok voltak, és jobban kidolgozott story is volt körülöttük.

pfff birodalmi kutya...
😊

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Miféle lázadók, tessékmondani?
Ez olyan mintha egy Gyûrûk Ura rpg-ben Flash Gordonnak hinnéd magad.

QFE

N1ggA
Akkor Soa-nál még nem jártál 😄

Spread De Love!

PiszkosFred
Hat... amennyit sir a kozosseg a forumokon, faszbukon es egyeb mediumokban, oszinten, mar annak is elmegy a kedve a jatektol, akinek alapjaban tetszik az egesz...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na igen. Ez a játék leginkább asztali RPG-re hajaz. Akinek az volt a lényeg, hogy lvl50 és hent, a lvl50et pedig elérte egy hét alatt, azt meg tudom érteni, hogy nem akar belépni.
Nekem spec az RPG feelinget nem pótolja semmilyen PvP tartalom. És ha PvPzek is, azt nem a rewardért teszem, hanem azért, mert halál a lázadó kutyákra 😊

hm, emlékszem, amikor phh-t öltük eq2ben. akkor észleltük, hogy 50% az xp debt.

Rettentõ együgyû, egyszerû és unalmas bossok vannak. A nehézségi fokozatok csak annyiban különböznek, hogy néhány százalékkal több a hp-ja és a sebzése a bossoknak. A spell delay pedig gondoskodik arról, hogy ne lehessen mindent zöld gearben végigtolni nightmare fokozatban, és legyen mi miatt idegeskedni.

ez igaz

darth devil
Hutballon nem kihívás nyerni ha egy rendes 4fõs parti megy be. A másik kettõn 4 ember nem nyerheti meg a játékot.

War, war never changes.

vannak nálunk összeszokott emberek, meg mivel sokan vagyunk ezért ugyebár elég sok olyan, aki azt se tudja mi a pvp (meg pl fosballon saját térfelünkre indul el labdával, nem tud passzolni, stb.. ), de ez kb minden nagyobb guildre érvényes.

a pug nem számit.....amig az emberek nem tanulják meg,hogy nem egymásra kell aggrózni hanem az Objective-t kell nyomatni addig könnyü a másik oldal dolga....
minket is vertek már meg úgy 4-5 perc alatt 6-0ra és mi is tettük ugyanezt ha az ellenfélnél sok a srác aki csak néz pvp-ben,de nem lát😛

kivéve ha nem pug party megy be

N1ggA
Ja, ez nekem is feltûnt <#idiota>. Am túl sokan vannak és nem annyira szervezettek, gondolom. Az én guildemben eddig 6 50-es van, és kb. mindig ugyanazzal a 3 emberrel megyek warzoneba, és már lehet érezni az összeszokást.

Spread De Love!

Ha SL van warzoneban akkor kb már nyertünk is....nem túl PVP gondolkodásuak a srácok....

picket
Milyen rebelek tessékmondani? Holvanazmég? (swtor: 3643-3641 BBY, A köztársaság bukása 19 BBY) Köztársaság van, meg szittya birodalom.

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Nem innen, a jatekbol. A mai gazdasagi helyzetben - latva a sok "nincs penzem bruhuhu"-t - csak a felkegyelmuek es a mazochistak fizetnek valamiert onkent havi 3000-4000 forintot valamiert, amit szidnak es utalnak. Ha a pve "unalmas sokat beszelo fos" es a pvp pedig "egy rakas szar", akkor azt hiszem huszadikaval bucsuzik par jatekos. Vegleg vagy ideiglenesen, kiderul.

En csak azt kerem a BWtol, hogy legyen idom vegigvinni a class questeket mind a nyolc karakterrel, aztan mehet az egesz a levesbe 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TDC Geronimo
Következõ hónapban meg mennek azok, akiknek elege lett a "nemmondomkimibõl" meg a fos fpsbõl és akkor már le is lépett a fele az induló embereknek, de lehet még több. Nem szeretném, ha ezt is 2 év múlva skeleton crew "fejlesztené" mint szerencsétlen wart 😞

Torzonborz
mondjuk még kész szerencse hogy nincs testütközés ( bár kétségkívül érdekesebb lenen úgy a harc ) mert akkor fleeten nem is lehetne mozogni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sir Quno Jedi
Valamék nap Voss-on is összefutottam egy imppel, de csak megszaglásztuk egymást. Ez már a második impem a játékban amit láttam PvE-ben. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi.

Tényleg, Crassust még mindig farmolja a Sárkány Lovagrend, vagy már kikopott?
TDC Geronimo
volt hogy már imp feeten is 2 instancet csinál ami egy iszonyat hülye megoldás. Elején még oké volt ez az instanceolás, de most már egyre gázabb, fõleg hogy sima bolygóknál 80-90 fõ után már újat csinál... Ezért is olyan üres az egész. Fleeten nagyobb ez a szám, de egy központi hubot ne szeleteljenek már szét.

Sir Quno Jedi
Amúgy nekem az is elég lenne, ha mind a 6 kompányionomat használhatnám PvP-ben EGYSZERRE! Úgy már elég ütõsek lenné(n)k... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Torzonborz
Én nagyon nem szeretném ha innét bárki is kikopna ( najó 1-2 trollt kivéve 😄 ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

\o/