Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pfff birodalmi kutya...
😊

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Miféle lázadók, tessékmondani?
Ez olyan mintha egy Gyûrûk Ura rpg-ben Flash Gordonnak hinnéd magad.

QFE

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

N1ggA
Akkor Soa-nál még nem jártál 😄

Spread De Love!

PiszkosFred
Hat... amennyit sir a kozosseg a forumokon, faszbukon es egyeb mediumokban, oszinten, mar annak is elmegy a kedve a jatektol, akinek alapjaban tetszik az egesz...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na igen. Ez a játék leginkább asztali RPG-re hajaz. Akinek az volt a lényeg, hogy lvl50 és hent, a lvl50et pedig elérte egy hét alatt, azt meg tudom érteni, hogy nem akar belépni.
Nekem spec az RPG feelinget nem pótolja semmilyen PvP tartalom. És ha PvPzek is, azt nem a rewardért teszem, hanem azért, mert halál a lázadó kutyákra 😊

hm, emlékszem, amikor phh-t öltük eq2ben. akkor észleltük, hogy 50% az xp debt.

Rettentõ együgyû, egyszerû és unalmas bossok vannak. A nehézségi fokozatok csak annyiban különböznek, hogy néhány százalékkal több a hp-ja és a sebzése a bossoknak. A spell delay pedig gondoskodik arról, hogy ne lehessen mindent zöld gearben végigtolni nightmare fokozatban, és legyen mi miatt idegeskedni.

ez igaz

darth devil
Hutballon nem kihívás nyerni ha egy rendes 4fõs parti megy be. A másik kettõn 4 ember nem nyerheti meg a játékot.

War, war never changes.

vannak nálunk összeszokott emberek, meg mivel sokan vagyunk ezért ugyebár elég sok olyan, aki azt se tudja mi a pvp (meg pl fosballon saját térfelünkre indul el labdával, nem tud passzolni, stb.. ), de ez kb minden nagyobb guildre érvényes.

a pug nem számit.....amig az emberek nem tanulják meg,hogy nem egymásra kell aggrózni hanem az Objective-t kell nyomatni addig könnyü a másik oldal dolga....
minket is vertek már meg úgy 4-5 perc alatt 6-0ra és mi is tettük ugyanezt ha az ellenfélnél sok a srác aki csak néz pvp-ben,de nem lát😛

kivéve ha nem pug party megy be

N1ggA
Ja, ez nekem is feltûnt <#idiota>. Am túl sokan vannak és nem annyira szervezettek, gondolom. Az én guildemben eddig 6 50-es van, és kb. mindig ugyanazzal a 3 emberrel megyek warzoneba, és már lehet érezni az összeszokást.

Spread De Love!

Ha SL van warzoneban akkor kb már nyertünk is....nem túl PVP gondolkodásuak a srácok....

picket
Milyen rebelek tessékmondani? Holvanazmég? (swtor: 3643-3641 BBY, A köztársaság bukása 19 BBY) Köztársaság van, meg szittya birodalom.

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Nem innen, a jatekbol. A mai gazdasagi helyzetben - latva a sok "nincs penzem bruhuhu"-t - csak a felkegyelmuek es a mazochistak fizetnek valamiert onkent havi 3000-4000 forintot valamiert, amit szidnak es utalnak. Ha a pve "unalmas sokat beszelo fos" es a pvp pedig "egy rakas szar", akkor azt hiszem huszadikaval bucsuzik par jatekos. Vegleg vagy ideiglenesen, kiderul.

En csak azt kerem a BWtol, hogy legyen idom vegigvinni a class questeket mind a nyolc karakterrel, aztan mehet az egesz a levesbe 😊

TDC Geronimo
Következõ hónapban meg mennek azok, akiknek elege lett a "nemmondomkimibõl" meg a fos fpsbõl és akkor már le is lépett a fele az induló embereknek, de lehet még több. Nem szeretném, ha ezt is 2 év múlva skeleton crew "fejlesztené" mint szerencsétlen wart 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Torzonborz
mondjuk még kész szerencse hogy nincs testütközés ( bár kétségkívül érdekesebb lenen úgy a harc ) mert akkor fleeten nem is lehetne mozogni 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sir Quno Jedi
Valamék nap Voss-on is összefutottam egy imppel, de csak megszaglásztuk egymást. Ez már a második impem a játékban amit láttam PvE-ben. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ezt fejtsd már ki bõvebben légyszi.

Tényleg, Crassust még mindig farmolja a Sárkány Lovagrend, vagy már kikopott?
TDC Geronimo
volt hogy már imp feeten is 2 instancet csinál ami egy iszonyat hülye megoldás. Elején még oké volt ez az instanceolás, de most már egyre gázabb, fõleg hogy sima bolygóknál 80-90 fõ után már újat csinál... Ezért is olyan üres az egész. Fleeten nagyobb ez a szám, de egy központi hubot ne szeleteljenek már szét.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sir Quno Jedi
Amúgy nekem az is elég lenne, ha mind a 6 kompányionomat használhatnám PvP-ben EGYSZERRE! Úgy már elég ütõsek lenné(n)k... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Torzonborz
Én nagyon nem szeretném ha innét bárki is kikopna ( najó 1-2 trollt kivéve 😄 ).

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

\o/

az "cheat" volt már erröl is vitadélután....😛

Aki ebben a játékban heti 4 alkalommal raidel, azzal nagy gond van. Már a kettõ is sok.

Sir Quno Jedi
vagy mi repek kapunk egy jó kis expertise szorzót a túlerõ arányában. Beszarnának az impek, ha 5x-ösre felturbózott ostromtitánokként ugranánk rájuk!!! 😄DD

én talán 4fp-n voltam eddig összesen😊

darth devil
sok noob 😄 Nem egy ostromban, pvpben vettem részt, ahol 3-4xes túlerõt vertünk szét. 😄 Jó leader és csapatmunka kérdése. Egy két assist macrot itt is elbírnék viselni. 😄

War, war never changes.

PiszkosFred
Hat a pvp orientalt emberek ki fognak kopni 10 nap mulva, az elso honap vegen. Nekik ennyi volt a swtor.

Most inkább kivárnám hogy más menjen rebelnek egyszer elég volt más játékban

mmonomad és pvpista

Jajj ugyanmár tox ne próbáld már bemesélni, hogy nálatok nincs heti 4 raid ugyanarra a barlangra hátha kiesik a kettõvel többet sebzõ epic fegyó😉

Tomb of Freedon Nadd

Strahd_
sok lud ....

Ahto Cityn tegnap csúcsidõben republic fleeten volt 100 ember, imperial fleeten 220 ember. Ha ez így marad továbbra is lesz szívás patch után is Ilumon, csak másfajta. 😄

darth devil
Minõség>mennyiség.

War, war never changes.

rerollolni kell rebel oldalon.

darth devil
Majd lesz masszív reroll. Meg szerintem ha belendülnek a republic pvp klánok, akkor az empire bandák nagyrészével feltörlik a padlót. Legalábbis az eddigiek alapján sokkal szervezettebbek.

War, war never changes.

Sir Quno Jedi
Én rebel vagyok és nekünk így mindég jut imp ellenfél ugye! Csak az impnek szívás! 😄DDDD

darth devil
Hagyjuk a GW2õt, az számomra egy rossz vicc kategória.
Itt is lesz pvp, csak nem most sajnos. De ez van, addig is ki lehet bírni, akár több játék párhuzamos elõfizetésével is.

War, war never changes.

Sir Quno Jedi
én egyelõre elégedett vagyok a tartalommal, node még nem vagyok 2*50

Ilumtól félek a javitás után is mert a republic populáció elég gyér 3x v 5x
annyi imp van állitólag de én magam is keveset láttam rebelbõl ritkák mint a world boss kutatni kell õket.

mmonomad és pvpista

Nem, amikor azt olvastam a játékról, hogy pvp gyanánt lesznek benne warzoneok és open world pvp, akkor erre is számítottam és pont ennyit is vártam el tõle. Szándékosan alacsonyra tették a mércét.

Kinek mi jön be. Nekem a raid nem szükséges rossz, hanem a számomra élvezhetõ high end tartalom. A PVP soha a büdös életben nem érdekelt, nem is fog. LVL 40 vagyok, de még nem mentem be egy BG-re sem, mert rohadtul nem érdekel.

Aki meg a PVP miatt választotta ezt a játékot, az lehet rossz lóra tett. Azoknak inkább a GW2 ajánlott.
Ilyesmikre már nem merek megszólalni😛😊

darth devil
Már akinek, szerintem a raid/insta csak egy szükséges rossz ebben a formában. Ha csak worldbossok lennének, amikért meg kell küzdeni a republical, esetleg a saját frakcióddal is, de az lenne a fun. 😄 Miss you C4/interlude L2. 😄

War, war never changes.

torzi, a bw még életében nem adott ki pvp játékot, borítékolni lehetett, hogy lesz pár dolog, ami azért nem mûködik, mert rosszul mérték fel a vásárlói igényeket.
pl. honnan is tudták volna, hogy a játékosok nem azért pvpznek, mert szeretnek pvpzni, hanem mert reward jár érte? =)

Djuree
nem a BW hibája, hanem az EA hibája. õ a kiadó, õ mondja meg mikor kell kiadni a játékot, ha kész van ha nem ki kell adni. köztudott az EA ilyen szûk határidõs cég....

Waaaaaagh!

van kihívás😄