Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Vagy kiderül, hogy a tiszteket regresszió hipnózisnak vetették alá a kiképzés alatt és azután ha Vader csúnyán nézett rájuk, elkezdtek fulladni maguktól (néhányan, a teátrálisabbak még lábujjhegyre is álltak, míg magukat fojtogatták, mintha megemelnék õket a nyakuknál fogva).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Múltkor két healer sorcival volt szerencsém partizni, a heroic4 negyedik tagja Vette volt, hát valahogy nem voltam beijedve, hogy meghalok 😊
Folyamatos adsorb buborék, meg heal hegyek.

De volt, ha jól emlékszem Lukács mikor lement a kis szûk barlangba baromira lagolt, bár még így is lecsapta a képzeletbeli Vader fejét...

Sir Quno Jedi
Jók is a healerek. Ha profi healerrel kerülök egy csapatba, mindjárt totál halhatatlannak érzem magamat (meg õ is jobban túléli velem).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Majd kijon Lucas legujabb viziojakent a feujitott v12.2a verzioja a filmnek, harminc dvd-n, amelyben bekerul egy jelenet, miszerint az admiralis epp halat evett a hivas elott es egy szalka akadt a torkan, nem Vader bugzott be 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Biztos nem EA/BW programozókat dolgoztattak 😊
Nem is mertek volna, mert Vader kinyírta volna õket ezért a "minõségért" 😄

es meg holoscreen ability delay/lag sem volt.

Mert bugosra csinálta meg a filmet a Lucasarts, Vadernek végtelen range-e van és los-on kívülrõl is használni tudja a skilljeit. Ráadásul ezt azóta sem patchelték... 😄

PiszkosFred
Ezert is mondtak/tuk, hogy mindenki azzal a kaszttal jatszon es olyan speccel, amit szeret, elvez es tetszik neki. Volt egy laza het, amikor az eary acces/betaban rutint szerzok elrohantak 40-50ig, es hirtelen hiany volt a healer. Akkor volt egy kis siras es par hangado elkezdte a nepet arra osztonozni, hogy ne dpst vagy tankot valassz, hanem healert, mert kulonben megdoglesz az unalomtol. Most meg dugig van minden server healerrel, es pislog az egyszeri hiszekeny jatekos, hogy akkor most mi van.

picket
Level 30 körül kezdenek el lordozni? (vagy mi 30?) Akkor nem vagy elég határozott, van néhány npc amelyik nagy hanggal kezdi a quest adó párbeszédet, annak be lehet szólni, hogy fogja vissza magát (sajnos nem mindig én nyerem a rollt rá, bh-k meg csak plusz pénzért tudnak kuncsorogni), akkor hirtelen spawnol a gombóc a torkukban. Akár lvl 10-en is simán "my lord"-oznak, szerintem csak nem figyeltél :p

ಥ_ಥ

YMMV - azaz van így meg van úgy is.
MMO-ban elõször tegnap fordult elõ velem, hogy embert kerestek (lf1m), jeleztem, hogy operative healer, mire kaptam az elutasítást, hogy dps-t keresnek...

Sorc-ot már próbáltam, ott ha normális cuccot raksz Khem Val-ra, akkor érdemes csak heal ágra menned, és elviselni, hogy nem te sebzel, hanem a companion. Egyébként ha nem akarsz healelni, csak mondjuk 50-en, akkor nyugodtan menj Balance ágra, és Focused Insight és a Force in Balance gyógyít eleget.
Forolto
nagyon off,kövezzetek meg érte,de akkor is lecsapok rá:

Ezt valahogy én ma is megnézném a napi életben,mondjuk a politikában.😊

Nem jó, Needa kaptiányt, személyesen choke-olta Vader Nagyúr, kivetítõn keresztül Ozzel admirálist "büntette meg", Hoth landolás elõtt.
Szóval az idepasszoló idézet:

"Utoljára csalódtam önben, Admirális"
sry <#idiota>

Szerintem ezt a részét jól megírták, amikor jedi/sith-ként beszélsz valakivel, akkor még a lvl 1 karinak is megadják a tiszteletet. Aztán 30 körül elkezdenek lord-ozni.

Tegnap Tatooine-on két mandalori úgy kezdte a beszélgetést, hogy látod, igazak voltak a pletykák, tényleg itt van egy sith, jéé. Nekem bejött.
j0nNyKa
btw van szerver, nem tudni, hogy mikor lesz a karbantartás

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

<#eljen>

Jabar
Valószínûnek tartom hogy ez a hiba ugyan úgy jön elõ mint a teljesítmény.
Tudok olyan embert akinek gyengébb a gépe mint az enyém és tökéletesen fut és olyat is akinek lényegesen erõsebb és szinte játszhatatlan (friss op rendszer, driverek, stb).
Van aki beszopja, van aki nem. 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

"Nem haragszom önre, Needa kapitány"
<#eplus2>

PiszkosFred
Jezus... fojtogatja*

PiszkosFred
A klasszikus reszek egyikeben van, hogy Vader, kivetiton keresztul tarsalog az egyik tiszttel, aki - szokas szerint - elcseszett valamit, es igy a tavolbol (bar feltehetoen azonos hajon/allomason) folytogatja es oli meg. Ezt kellene atultetni az mmo-ba, erdekes pvp szituaciokat eredmenyezne 😊

Forrest Tomee
Lvl50-ig healer kaszttal(sage) érdemes a szintezés miatt a dmg ágra talentolni?
Illetve biztos, hogy healer hiány van? Tegnap kikerültem a kezdõ területrõl és a globál csatornát olvasva csak dps-t kerestek mindenhova.

Játszd végig a KOTOR I-II-t kapsz némi információt az old republic éráról.A filmek meg az mmo-k kicsit azért más tészta, luke itt nem egyhiteli a szellõzõnyiláson keresztûl a death start ahogy a sötétlovag nevû idióta sith warrior sem halhatatlan ha egyedül berántja az ilumos napi hc quest összes mobját.
Sir Quno Jedi
Jaja, sokezer lakott rendszer sokcsilliárdnyi halandója közül szedték össze azt a maroknyi erõérzékeny egyedet akiknek egy részébõl késõbb TALÁN jedi lehetett. Persze így is látszólag "sok" jedi-t képeztek (relatíve az egy szem luke égjáróhoz képest), node ez mégiscsak egy elég szûk, zártkörû lovagrend volt. Majdnemhogy személyesen ismerték egymást (a mesterek). Az a pár száz, esetleg fénykorban párezer jedi az ismert lakott univerzumhoz képest elenyészõ volt. Õk afféle látnokok és erkölcsi/morális példák voltak a köztársasági polgárok számára, akikrõl számtalan mese és legenda keringett (kb. mint a valkûrökrõl stb.). Legtöbb halandó sosem láthatott jedi-t, sõt olyat sem, aki már látott jedi-t.

Az SWTOR maga pediglen Coruscant lebombázás és birodalom általi lerohanása után játszódik, mikoris lerombolták a jedi templomot és lemészárolták a jediket. A maradék túlélõk a Tython-on kezdték/folytatták "újra" és itt csatlakozik be a játékos frissen toborzott kezdõ tanítványpalántaként a sztoriba. A köztársaságnak meg valahogy boldogulnia kell a jedik nélkül is (addig is)...

Ugye ha a sztori a jedik tündöklésének csúcsán játszódna, akkor nem tudnánk olyan látványosan kiemelkedõ eredményeket elérni a karinkkal, de így szükség idején, mikor a legnagyobb mesterek is elestek mindjárt lehetõség nyílik a gyorstalpalós hõssé válásra. Ezért jó, hogy egy ilyen relítve sötét történelmi pillanata után csatlakozunk be a történésekbe.

PiszkosFred
(pici kotekedes)Ahhoz kepest siman "lezerkardoztal" az elozo kommentedben (/pici kotekedes) No offense 😊

Ha minden jatekban a sebzes altal okozott serules valosaghuen lenne lemodellezve, akkor az realis lenne, ketsegtelen, de azt a siras ami kovetne, az eletben nem viselne el a jatekipar. Pont eleg a megfelelo jatekstilusu fpsekben az instant kill, mas jatekokban gond lenne.

Anno egyetemista koromban játszottunk a Codex nevû szerepjátékkal, nekem eddig kb ez az egyetlen, ami mmo-ban is meg tudná oldani, hogy ha ütöd, akkor valami fogy, ha meg nagyon eltalálod, akkor meghal, ha páncélja van, akkor többször eltalálják, de lassabban hal, stb.

Másik megoldás a Cyberpunk rendszere, meglõtted, meghalt. Téged lõttek meg, te haltál meg. Szóval az mmo-ban annyira nem müxik.
darth devil
HC guildek mindig nyavalyogni fognak, õk azok akiknek semmi sem elég. Ilumra meg azért kell menni, h pvpzen az ember, ha nem jár érte reward akkor nem jár, marad az élmény. A mai játékosok már az egeret se tolják arrébb, ha nem jár valami jutalom érte, ez pedig nem kicsit szánalmas.
Csak az L2õt tudom felhozni példának, nincs kifejezett jutalom a pvpért, mégis évek óta csépelik egymást az ellenséges klánok, a bossokért, a jobb xp spotért. Lehet utálni a koreai farmer mmokat, de ezerszer jobban ösztönöznek a pvpre, mint akármilyen reward rendszerrel rendelkezõ eu/usa mmo. Tudom, ez pve játék, és mehetek mással játszani a pvpzni akarok.

War, war never changes.

Djuree
régi köztársaság. ekkoriban még a csapból is jedi folyt...megint bizonyítottad hogy közöd nincs az SW univerzumhoz...

Waaaaaagh!

menjinnenpls.

filmekkel ne gyere, ez a filmek elott jatszodik 2-3ezer evvel.

jatekszempontbol meg aztan marha jo lenne 1hitelnenek pvpben/pveben mindent nem? wowban is ez volt az egyik siras, hogy tul nagy a burst es 1gcd alatt meghal a nep😛 itt vegre hosszu/hosszabb harcok vannak.

Djuree
nemcsak ez, általánosságban írtam, mivel fanyalognak a HC guildek minden oldalon...

Waaaaaagh!

xD

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

"Igazad van a wowban sokkal hitelesebb hogy ugyanígy percekig üötöttek egy embert 80 kilós acélkarddal, meg belelõttek 30 nyílvesszõt mire kifeküdt..."

Nem hitelesebb semmivel sem, s nem is mondtam ilyet, hogy az.
Viszont én a Star Wars filmeken nõttem fel, nálam azok mai napig az etalon sci-fi filmek és én a filmekhez viszonyítok.
A Jedi visszatér mind a mai napig nálam benne van a top3 legjobb filmben.
S bizony ezekben a filmekben az volt, hogy akit megsuhintottak a fénykarddal, az esett szét darabokra.
WoW-nál ilyen viszonyítási alap nem volt.
Mondjuk nekem az is furcsa, hogy swtor-ban minden bokorban 3 jedi lapul...de lehet bennem van a hiba 😊

most olvasd el megint, mire is reagaltal.

Djuree
leszarom a HC guildeket, ha nem tetszik nekik menjenek wow-ozni, semmit nem vesztünk ha elmennek...

Waaaaaagh!

Sir Quno Jedi
Jah, ezek elõrehozták 2 órával?! Nemsemmi.

Marfy
Az embereket nem lehet ösztönöni hogy oldalt váltsanak.

Hello everyone, we wanted to let you know that we will be performing scheduled maintenance for six hours on January 10th, 2012 from 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 8AM CST (6AM PST/9AM EST/2PM GMT/3PM CET).

Tehát délután 3ig. Ha jól csinálják a dolgukat már déltõl lesz szerver, ha nem akkor lehet hogy csak este 7kor.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Sir Quno Jedi
Általában délután 5-ig hivatalosan, legalábbis eddig így volt. DE volt hogy sokkal tovább tartott, volt hogy pikkpakk befejzték, úgyhogy érdemes nézegetni idõnként a server-status oldalt (fent van banerben a link).

Sir Quno Jedi
Amúgy ezeket a bonus series kveszteket nem tom hogy gondolták. Pl. az alderaani-ra tuti nem jöttem volna rá, hogy kell elindítani, ha nem olvasok utána. Nem elmennek a pics@ba?!!? Az még hagyján ha a reptéren kapod az indítót, node ha nem?!?! Most mehettem vissza lev 44-rõl alderaanra killikeket gyakni vaze...

Sziasztok!
Egy ilyen Szerverkarbantartás meddig tart? (még sosem voltam idehaza keddenként, amikor karbantartás volt)

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Rákerestem az Irae AoD-ra, és mondjuk Pylont 12.21.-én nightmare módban megcsinálták... aztán január 5.-én reroll empire oldalon, mert nem tudtak elég embert toborozni empire oldalon a raidekhez.
Ilummal nagy problémák lesznek itt, hacsak nem kap valami ösztönzõt az a pár HC guild, ohgy átmenjen republic-ra.
Miért ne engednénk? Rasszista-e vagy?
Neki amúgy ez az igazi neve, de mi nem rekesztünk ki senkit a kissebbségi hovatartozása miatt.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Fenrir
So true.

Mi a Battle of Ilum-ot végigvertük hardmode-ban, de Revan-t mi is beszoptuk, ezzel igazán kezdhetnének valamit :\

Meg konkrétan az olyan bugokkal is amikor én vagy a célpont egy rámpán áll és hirtelen úgy érzékeli a játék, hogy nincs los, holott 5 méterre sincs tõlem, sajnos volt már wipe emiatt :\

Amúgy kár, hogy a Colicoid War Game nincs hm-ben, kifejezetten felüdítõ volt a változatosság az ágyúzással és utána a puzzle-lel az ajtókkal.

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
Amúgy jól számoltak, kb. hónap közepére lesz meg nekem is az 50 kényelmesen, még ha kicsit teszek veszek, esetleg altozok, máris ott a február. ÉS én a szerveremen jóval elõrébb vagyok a nagy többségénél, mondhatni majdnem az élbolyban.

Itt azt számolták el, hogy aki betázott, meg early access-ezett azok már a hivatalos indulásnál némelyek 50 körül ficeregtek és hát õk nehezen várnak ki még egy hónapot így. Szvsz. így az szívott rá baromira, aki korábban bejutott (tömött szerverek, végjáték hiánya).

Mi full üres szerón kezdtük, kényelmesen, semmi performancia probléma, semmi sorok, noproblemo, lehet kvesztelgetni mintha offline lenne és mindenki szintben van.

Problem? Vmi mimóza bölcsészlélek vagy-e? Amúgy Kolompár Vajda néven játszok, elõtte Warhammer Onlineban meg Kolompár Dzseniffer néven volt WL-em. Ha annyira zavar a nevem ott a report gomb a játékon belül, bár egy szabályt sem sért meg.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

A flashpointok és a jelenlegi 2 operation bevezetõ jellegû.A kihívás részt egy olyan guildnek aki 6+ éve raidel nem a bossok képességei hanem a bugok okozák.Állítólagosan 16 fõsben azért már morcosabb az összes boss ezt majd meglátjuk.Eternity Vault endbossa meg kimondottan ötletes azzal nem tudom mi a gondod.Valóban kiba.. idegesítõ hogy pl a kockázós szinkirakós pilonoknál ha nincs meg 8 tekkerésbõl akkor bebugzik és lehet resetelni meg újrathreselni, vagy az elötte lévõ lávás szigetesen is ha neadjúristen wipoltok.

A hc flashpointok bugjait meg remélem javítják, nagyon mókás a 38k -t lightingoló revan és ugye az elsõ ticket nem lehet szakítani.A battle of illumos lövöldözõs arcra elméletileg a jövõ héten érkezik fix hogy ne csak casteres setup tudja megölni.Úgygondolom hogy azt tervezték hogy február elejéig el lvl upolnak a playerek és addig lesz idejük ezeket rendbehozni, de nagyon sok guild már simában mindent ölt és szeretne továbbmenni hc és nightmare fokozaton is.
Djuree
ja értem, köszi. így pont jó, wow-ban ezt szoptam be hogy pvp szerón indultam, magas szinten lehetetlen volt questelni, mindig levágtak. abba is hagytam úgy felidegesített.

Waaaaaagh!

Warzone és open world pvp(Ilum, Outlow's Den) ugyanolyan.
Viszont sima questelés közben megválaszthatod, hogy támadható vagy-e a másik frakció számára.
csokicsiga
Juggernautal játszok énis jelenleg 48-as vagyok, skill késés, animáció késés, latency, lagg , még nekem nemvolt, egyedül picit fleeten laggzok, mikor 390-en vannak, egyébként sehol nemvoltak ilyesmi problémáim.

\"Hess innen troll.\"

Djuree
pve szerveren is van pvp? ha igen miben más mint a direkt pvp szerver?

Waaaaaagh!

Djuree
vkinek van esetleg eladó játéka? havernak is kéne a gém, de drága neki a 10k, hátha vkinek van olcsóbban vagy tud olcsóbban.

Waaaaaagh!