Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menjinnenpls.

filmekkel ne gyere, ez a filmek elott jatszodik 2-3ezer evvel.

jatekszempontbol meg aztan marha jo lenne 1hitelnenek pvpben/pveben mindent nem? wowban is ez volt az egyik siras, hogy tul nagy a burst es 1gcd alatt meghal a nep😛 itt vegre hosszu/hosszabb harcok vannak.

Djuree
nemcsak ez, általánosságban írtam, mivel fanyalognak a HC guildek minden oldalon...

Waaaaaagh!

xD

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

"Igazad van a wowban sokkal hitelesebb hogy ugyanígy percekig üötöttek egy embert 80 kilós acélkarddal, meg belelõttek 30 nyílvesszõt mire kifeküdt..."

Nem hitelesebb semmivel sem, s nem is mondtam ilyet, hogy az.
Viszont én a Star Wars filmeken nõttem fel, nálam azok mai napig az etalon sci-fi filmek és én a filmekhez viszonyítok.
A Jedi visszatér mind a mai napig nálam benne van a top3 legjobb filmben.
S bizony ezekben a filmekben az volt, hogy akit megsuhintottak a fénykarddal, az esett szét darabokra.
WoW-nál ilyen viszonyítási alap nem volt.
Mondjuk nekem az is furcsa, hogy swtor-ban minden bokorban 3 jedi lapul...de lehet bennem van a hiba 😊

most olvasd el megint, mire is reagaltal.

Djuree
leszarom a HC guildeket, ha nem tetszik nekik menjenek wow-ozni, semmit nem vesztünk ha elmennek...

Waaaaaagh!

Sir Quno Jedi
Jah, ezek elõrehozták 2 órával?! Nemsemmi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Marfy
Az embereket nem lehet ösztönöni hogy oldalt váltsanak.

Hello everyone, we wanted to let you know that we will be performing scheduled maintenance for six hours on January 10th, 2012 from 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 8AM CST (6AM PST/9AM EST/2PM GMT/3PM CET).

Tehát délután 3ig. Ha jól csinálják a dolgukat már déltõl lesz szerver, ha nem akkor lehet hogy csak este 7kor.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Sir Quno Jedi
Általában délután 5-ig hivatalosan, legalábbis eddig így volt. DE volt hogy sokkal tovább tartott, volt hogy pikkpakk befejzték, úgyhogy érdemes nézegetni idõnként a server-status oldalt (fent van banerben a link).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Amúgy ezeket a bonus series kveszteket nem tom hogy gondolták. Pl. az alderaani-ra tuti nem jöttem volna rá, hogy kell elindítani, ha nem olvasok utána. Nem elmennek a pics@ba?!!? Az még hagyján ha a reptéren kapod az indítót, node ha nem?!?! Most mehettem vissza lev 44-rõl alderaanra killikeket gyakni vaze...

Sziasztok!
Egy ilyen Szerverkarbantartás meddig tart? (még sosem voltam idehaza keddenként, amikor karbantartás volt)

MSI z170m I i7 6700 I DDR 4 Corsair 16Gb 3200 I Gigabyte Gtx1070 8Gb I SPCC SSD 256Gb I Chieftec 700W I 1Tb WesternDigital HDD

Rákerestem az Irae AoD-ra, és mondjuk Pylont 12.21.-én nightmare módban megcsinálták... aztán január 5.-én reroll empire oldalon, mert nem tudtak elég embert toborozni empire oldalon a raidekhez.
Ilummal nagy problémák lesznek itt, hacsak nem kap valami ösztönzõt az a pár HC guild, ohgy átmenjen republic-ra.
Miért ne engednénk? Rasszista-e vagy?
Neki amúgy ez az igazi neve, de mi nem rekesztünk ki senkit a kissebbségi hovatartozása miatt.

SW:TOR - Greatsogron - Bounty Hunter Powertech Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Fenrir
So true.

Mi a Battle of Ilum-ot végigvertük hardmode-ban, de Revan-t mi is beszoptuk, ezzel igazán kezdhetnének valamit :\

Meg konkrétan az olyan bugokkal is amikor én vagy a célpont egy rámpán áll és hirtelen úgy érzékeli a játék, hogy nincs los, holott 5 méterre sincs tõlem, sajnos volt már wipe emiatt :\

Amúgy kár, hogy a Colicoid War Game nincs hm-ben, kifejezetten felüdítõ volt a változatosság az ágyúzással és utána a puzzle-lel az ajtókkal.

A halál csupán a kezdet...

Sir Quno Jedi
Amúgy jól számoltak, kb. hónap közepére lesz meg nekem is az 50 kényelmesen, még ha kicsit teszek veszek, esetleg altozok, máris ott a február. ÉS én a szerveremen jóval elõrébb vagyok a nagy többségénél, mondhatni majdnem az élbolyban.

Itt azt számolták el, hogy aki betázott, meg early access-ezett azok már a hivatalos indulásnál némelyek 50 körül ficeregtek és hát õk nehezen várnak ki még egy hónapot így. Szvsz. így az szívott rá baromira, aki korábban bejutott (tömött szerverek, végjáték hiánya).

Mi full üres szerón kezdtük, kényelmesen, semmi performancia probléma, semmi sorok, noproblemo, lehet kvesztelgetni mintha offline lenne és mindenki szintben van.

Problem? Vmi mimóza bölcsészlélek vagy-e? Amúgy Kolompár Vajda néven játszok, elõtte Warhammer Onlineban meg Kolompár Dzseniffer néven volt WL-em. Ha annyira zavar a nevem ott a report gomb a játékon belül, bár egy szabályt sem sért meg.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

A flashpointok és a jelenlegi 2 operation bevezetõ jellegû.A kihívás részt egy olyan guildnek aki 6+ éve raidel nem a bossok képességei hanem a bugok okozák.Állítólagosan 16 fõsben azért már morcosabb az összes boss ezt majd meglátjuk.Eternity Vault endbossa meg kimondottan ötletes azzal nem tudom mi a gondod.Valóban kiba.. idegesítõ hogy pl a kockázós szinkirakós pilonoknál ha nincs meg 8 tekkerésbõl akkor bebugzik és lehet resetelni meg újrathreselni, vagy az elötte lévõ lávás szigetesen is ha neadjúristen wipoltok.

A hc flashpointok bugjait meg remélem javítják, nagyon mókás a 38k -t lightingoló revan és ugye az elsõ ticket nem lehet szakítani.A battle of illumos lövöldözõs arcra elméletileg a jövõ héten érkezik fix hogy ne csak casteres setup tudja megölni.Úgygondolom hogy azt tervezték hogy február elejéig el lvl upolnak a playerek és addig lesz idejük ezeket rendbehozni, de nagyon sok guild már simában mindent ölt és szeretne továbbmenni hc és nightmare fokozaton is.
Djuree
ja értem, köszi. így pont jó, wow-ban ezt szoptam be hogy pvp szerón indultam, magas szinten lehetetlen volt questelni, mindig levágtak. abba is hagytam úgy felidegesített.

Waaaaaagh!

Warzone és open world pvp(Ilum, Outlow's Den) ugyanolyan.
Viszont sima questelés közben megválaszthatod, hogy támadható vagy-e a másik frakció számára.
csokicsiga
Juggernautal játszok énis jelenleg 48-as vagyok, skill késés, animáció késés, latency, lagg , még nekem nemvolt, egyedül picit fleeten laggzok, mikor 390-en vannak, egyébként sehol nemvoltak ilyesmi problémáim.

\"Hess innen troll.\"

Djuree
pve szerveren is van pvp? ha igen miben más mint a direkt pvp szerver?

Waaaaaagh!

Djuree
vkinek van esetleg eladó játéka? havernak is kéne a gém, de drága neki a 10k, hátha vkinek van olcsóbban vagy tud olcsóbban.

Waaaaaagh!

Liio
Azt a bolygót, ahol már csak zöld kvesztek vannak, és befejeztem a class line-om érdemes befejezni? Csak mert úgy veszem észre, hogy már nem igen akaródznak XP-t adni, max. a HC q-k, meg ezek a Stage 1-2, Final Stage, Dobd be a dobozba q-k... Át kéne mennem máshova?
( Megjegyzem nem bánnám, mert Taris valami idegölõ a sok RAKGHOUL-lal... 😄 )

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Casseus
Nem tudom miért értelmezi félre mindenki a Bioware által újonnan kifejlesztett spamblocker-t :d

ha te azt tudnád...^^

Jabar
Azt elfelejtettem írni hogy a latency-m 50-70ms között van.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
Juggernautal játszok, 40-75 fps-em van, pve-ben is elõjön de nem csak simán késik, hanem elnyomom a skill-t, gcd végig fut, animáció is, csak épp a dmg nem ill cd-t sem rak a spell-re, néha egymás után 2-3x is. Ez ugye olyankor gáz ha csépelni kéne bele az agrót hogy ne a társamra legyen mérges. 😊)
Bízom benne hogy javítják mert tényleg nagyon zavaró.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

N1ggA
Az számít, hogy ki ér oda hamarabb.

Spread De Love!

Sir Quno Jedi
Nekem soha, minden ugrik flottul. Aki nem szennykonfigokon tolja, gondolom annak is folyik mint nekem.

Sir Quno Jedi
Jaja, mi is össze-vissza kaptunk ki azonos pontszámmal stb. Csak néztem.

DummyBoy
Engem nem a hivatalos oldali dolgok érdekelnek, hanem hogy az itt fórumozó és játszó emberkéknek, akiknek folyamatosan próbáltad a buta fejecskébe verni, hogy milyen low is (és ahogy sejtem a következõ reinkarnációk is erre gyúrnak majd ...) hogy EZ nem tûnik fel neki ... Nekik van-e ilyen gondjuk?

Mellesleg a lenti videó Dromund Kaas-on készült, Lord Grathan's Estate-ben ...

Pont onnan jövök ... de én nagyon low vagyok, az én agyam nem vette észre, hogy másfél 2 másodpercet késne valamelyik skill ... Pedig még a helyszínt is megkerestem ... (Mondjuk nagyjából 6-8x ekkora FPS-em volt, bár az tuti nem számít ...)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

j0nNyKa
tippre de, mindenesetre jó lenne biztosra tudni, hogy mi a szitu, mert már jópár meccs alakult így

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

darth devil
Nem lehet, hogy az idõt nézi? H melyik csapat milyen gyorsan jutott el az adott pontig?

War, war never changes.

j0nNyKa
telefon supportnak, mást nem tudsz csinálni, csak a saját idõdet húzod, ha nem léped meg

j0nNyKa
mit szeretnél, tankoljak? :d

nos.
sikerült új jelszóval ismételten elérni,hogy ne locked legyen hanem ismételten a kérdést tegye fel. de egyáltalán nem emlékszem a válaszra (az eddigi 213455 try alkalmával nem ugrott be) és ezért nem lehet valahogy megcsinálni,hogy másik kérdést tegyen fel???

jazzy
Ja ez nem is az <#idiota>
jazzy
Vagy az alapján, hogy kinél van a labda, vagy hogy ki capelte az utolsót ?
BoneDragon
Am meg kinek szarja le a dmg-t? Alig kapsz érte valamit ha csak dmg-t tolsz.. 77 commendation az lópikula. 😊

BoneDragon
Assassin tömegbe megy? az már rég rossz...

j0nNyKa
valakinek valami fogalma arról, hogy ha voidstaron csontra ugyanaddig jut a két csapat, akkor mi alapján nyer vagy veszít az egyik?
mindamellett, hogy ez egy ilyen meccs volt, verem már én is a nyálam a teljesítményemre, mert úgy hallottam valahol, hogy az mostanság divat (?!)

j0nNyKa
pont úgy viselkedik akkor, mint az assassinok
ja, semmi!! <#idiota>

BoneDragon
Am nagyon táp a crassus gyerek. Ma találkoztam vele bg-n. Ha egyedül volt futott mint a nyuszi, ha 5-en voltak mellette máris elöl jött mindig.

Ha nem tévedek nagyot, akkor az Irae Aod már a második héten kitakarított mindent nightmare-en.

j0nNyKa
most ezt miér nekem, ne bántsál már 😄
/me elbújik egy szekrényben a friss hús elõl

😄DDDDDDDDDDDD

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Liio
Neee... Éppen tök unalmas kveszteket csinálgatok Tarisban, elveszett felvételek után kuatok egy barlangrendszerben, ami egykor egy város volt blablabla, nem ez a lényeg. Már majdnem leesett a fejem, erre megszólal a holocronos figura. ' My name is Kuki, I am the ... '
Megnézem a nevet, azt hittem rosszul hallottam, de nem:
Promised One Ku Ki beszélt épp a túlélõk történetérõl. Azt hiszem ez a tragikomédia... 😄

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

PiszkosFred
Nem problema, inkabb koss belem draga gyermek, mint kiprovokald ujra es ujra a szokasos sirast. Elobbit - muveltsegem hianyossaganak koszonhetoen - leszarom, utobbit viszont unom. Koszi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jazzy
18-25 között oltja a 35-40 közöttet, hogy nem tanult még eleget. SG én így szeretlek.

Inkább arról meséljetek HCban végigírtották már a "raideket" a top csapatok?
Ja mindjárt sírok... Ne haragudj fredy mester, hogy nem érek rá egész nap itt ülni és a poszt megszületése utána reagálni 10 másodperccel, mint te. Jó neked, hogy ezt megteheted "irigyellek" érte neked biztos jobb, mint nekem. Nem gyalázkodom egyszerûen kegyetlenül unom ezeket az arcokat, és a trollkodásukat egészen eddig szótlanul olvastam ezt a topicot, de most már elég. Hiába próbálsz meg intelligensen leoltani nem fog sikerülni, mert ehhez még keveset tanultál azért érsz rá egész nap. Sajnálom, hogy megborítottam az esti mûszakod, de remélem majd csak túléled...