Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól függ, hogy a bolygón ahol questeltél mennyi affectiont sikerült összegrindolni, meg hányas szintû vagy. Meg vannak olyan questek mikor csak beszélgettek 1-2 mondatot 5 xp-ért meg 15 affectionért, akkor szokott egyszerre többet beadni.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Djuree
mercanary is független. mivel zsoldos, aki többet fizet annak dolgozik...

Waaaaaagh!

WH40k mmo kb ugyanannyira musthave nekem, mint ez. Iszonyatosan várom, a videók alapján egészen jó, csak kevés az infó.

Djuree
wh40k mmo jövõre jön. nem olyan vészes az, dow-okban is megoldották, meg a sima wh-ban....SW világa sem kisebb...

Waaaaaagh!

aha es olyan lesz, hogy ha mesz es nem figyelsz oda, hogy ne ritmusban haladj (tehat autorun pl alapbol bukoag) akkor jon egy baszott nagy homokfereg egyszercsak es lenyel mint a szart a korulotted allo nubokkal egyetemben..

anti hero

PiszkosFred
Hat a ziccer adott volt itt is, hogy a smuggler+BH onallo fuggetlen csapat legyen, es a player donthesse el, ki fele huz a szive. Nem igy lett, sose fogom megerteni miert nem, de bizok benne, hogy majd megtortenik ez a kesobbiekben, es hozzajuk rakva egy ujabb classt, kulon "frakcio" lesz.

Mas, tegnap a Guardinnal elertem odaig a sztoriban, hogy Kiraval elmentunk a banyasztelepre az aszteroidan. Erdekesen alakultak a dolgok, nem akarok spoilerezni. Ami a lenyeg, hogy utana a hajon beadott kb 3-4 beszelgetesi lehetoseget Kiraval (holoszobaban). Ez a bugfix hozomanya volt? Marmint, ezek a beszelgetesek a sztori korabbi szakaszaiban voltak aktualisak, de a fix miatt most jottek omlesztve? Vagy, ez alapbol ilyen, es ennyit kell a leanyzoval beszelgetni az esemenyek utan (amit mondjuk meg is ertenek)?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

the noble atredeis!
the insidious ordos!
and the evil harkonnen!!!

vegre atombombaval is lehetne csapatni a nubokat
}:o)

anti hero

darth devil
Plusz az Emperror és az alházak. 😄 De egy normális wh40k mmo is jó lenne, tudom lehetetlen megoldani akkora a világ, vagy egy normális fallout mmo, eve online mintájára. 😄

War, war never changes.

Hmm. Érdekes lenne, ha végre valaki belevágna egy olyan mmo-ba, hogy nem csak két frakció van, hanem ott a dune 2-bõl a 3 egymás ellen versengõ ház.

Kolompér Pityóka - Lvl 99 Muzsik http://youtu.be/pF1uVBBxGMY http://youtu.be/IGuZ6Ex9ng0

Djuree
tényleg?o_O

Waaaaaagh!

PiszkosFred
Keszulget.

Djuree
dune-bõl is lehetne mmo. nem is lenne rossz. szeretem a világát...

Waaaaaagh!

Hy all,

Nem tudjátok, hogy van valaki esetleg Tomb of Freedon Nadd on empire oldalon? 😊 (mármint magyar testvéreink közül)

BDO: Jordine

Azért azt mondani a hibás memóriára egy zsírúj gépben hogy júzer error....

Torzonborz
no ha minden más müxik csak ez nem akkor kétlem hogy user error.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Resident Evil: In a galaxy far far away

Igen ezt olvastam én is, sokaknak megoldotta, hogy 1 vagy 2 modult kivett, vagy kicserélt, le teszteltem én is, de nekem nem segített. A másik, nekem furcsa lenne, ha több száz komment azért lenne a fórumon, mert mindenkinek hibás a memória a gépében. Erre mondjuk egy IT szaki írt nekik egy frappáns választ is a hivatalos fórumon. A másik, meg akkor miért megy fel ha taskmenegerrel zárom be a launchert? Vagy miért megy fel ha valakitõl megkapom a friss maind assets filet? Mert akkor már nem tölt le semmit, csak telepít, tehát a letöltés sem sérült, csak úgy látta valami miatt. Mindegy mai válaszuk megint egy nagy 0-volt. Marad a fapados megoldás.
j0nNyKa
nahat, megiscsak juzer error lesz, ha szarul telepulnek a peccsek? mik vannak? 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

cover hasznalatrol, hatha mas se tudta pontosan miket is ad:

The behavior you describe is a legitimate ability for the cover classes, it absolutely works as designed. While in cover state (which does NOT require physical cover to be present), they cannot be charged or leaped at. Gunslingers/Snipers also gain a 20% defense bonus while in cover.

The additional bonus of having physical cover (e.g. kneeling behind an object breaking line of sight to the attacker) is that normal ranged attacks will not hit you unless you expose yourself to the attacker (e.g. by shooting them).

tehat ha csak a puszta kozepen leterdelsz, az arr ajo hog nem tudnak radchargolni, stb. + kapsz 20% defenset is.

de ha valos fedezek moge bujsz be, akkor a normal tavolsagi sebzesek nem talalnak el, csak ha kibujsz a fedezek mogul, pl akkor amikor te magad is losz (pl egy snipe channelezes kozben)

2 hete vettem meg a játékot és próbáltam telepíteni a teljesen újonan összerakott gépemre. Ugyanezt a main assets hibát produkálta mint nálad. Utánaolvastam és sok embernek van ez a hiba,nem tudni miért. Visszavittem a gépet az ismerõsömnek aki összerakta,és kiderült,hogy memoria hibás,pedig zsir uj volt 8 gból 4 hibás,közben a régi gépemre minden probláma nélkül felment a játék. Mot visszakaptam az új gépem a kicserélt memoriával,és simán feltelepült a játék.

Triathlon for life

az is egy munka, vkinek meg kell csinalni :d

anti hero

dehogy, Stilgar segit midnen reggel 😄 amugy meg nincs szuksegem ra, hisz homokfereg vagyok 😄 szarom egesznap a melanzst :d

Ha azt mondod, hogy a stilsuitot is egyedül vetted fel, akkor elkezdek aggódni. 😊
persze, rigo utcaban vizsgaztam.

picket
Tudsz fremenül? :p

ಥ_ಥ

mert az Fremen 😛 es hat megis csak egy "istenseg" neve 😄

amugy imadom ahogy a Lynch filmben amikor lerakjak a dongetot es hivjak, hogy "mmmmmmm...Shai-Hulud" rohadt jo az a hang :d

Nem ütöm le a magas labdát, nem ütöm le a magas labdát...

Mert a shai hulud egy kukac.
Szerintem: nézd meg ctrl+shift+F-el az fps-ed. Ha 30 alatt van, attól megfájdulhat a fejed.
Állj meg valahol, ahol látszik a karaktered árnyéka, és nézd meg, hogy nem az vibrál-e (hol látszik, hol nem), ha igen, akkor shadows off.
Ez javítja az fps-t is.
(ts-en más is panaszkodott a vibráló árnyékokra, újabb olyan dolog, amit rendesen eltoltak)
picket
Aki nem framen az miért nyomja Arrakis-i névvel? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

off: aki nem tud angolul miert tolja angol nick-kel?😄

PiszkosFred
Konkretan megoli. Ez most tenyleg az a jatek, amelyhez az angol tudas szinte elengedhetetlen. Nem nehez a nyelvezete, alap angol eleg, de sajnos nelkule unalomba fullad az egesz. Mas nyelv esetleg, azt hiszem van nemet es egyeb feliratozas is az adott nyelvu kliensben - legalabbis volt ilyesmi komment regebben.

Mondjuk azt figyeltem, hogy ha azonnal poppol a wz, akkor 99%-ban kivág karakterválasztóra, de ha csak 8-10 múlva, akkor nem😉

Tomb of Freedon Nadd

A másik hogy nem tudom mit inditsak. Más mind a 4 tipust kipróbáltam 8-12 ig de egyik se kötött le igazából. Gondolom az angol nyelv hiánya nagyban csökkenti a játékélményt.
picket
Olvasd el a dvd-kkel mellékelt papírfecnit!

&#3237;_&#3237;

A legnagyobb gondom a játékkal hogy 1 óra után megfájdul töle a fejem. Vibrál elöttem az egész és becsukom a szemem hogy ne szédüljek.
Nem tudom mi lehet a gond. A többi játékkal nem volt még ilyen.
DummyBoy
Tegnap kipróbáltam a PVP-t az új beállításokkal, na most 20 és 30 között ugrált az FPS ... Az irány jó ...

Ma letesztelem AA nélkül, valamint kicsit lehet megpörgetem a procit és meglátjuk ...

Valamint mókolok a Flytext-el, elvileg az is bezavarhat ... Bár amilyen mákom van, egész este nem lesz netem 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sokan vagyunk így, majd talán egyszer megcsinálják.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem csak nálad. Engem is kivág néha, talán a múltkori patch óta.
Erre a "poppol a warzone, rányomok, hogy igen és erre kivág karakterválasztóra" c. problémára jön majd valami fix, vagy ez csak nálam hiba?

Tomb of Freedon Nadd

Általában azt mondanám, hogy hardware hiba / win7 miatt nem jön össze a patch pár embernek, de az, hogy konzekvens módon több embernek is sikerült így megoldania (patcher elindít - hibaüzenet - repair - 11 giga letöltést megszakít task managerrel - patcher lefut hiba nélkül) sajnos azt jelenti, hogy ez így bele van kódolva a patcherbe. 😞
Így még nem próbáltam, következõ alkalommal megnézem.
Mondjuk volt egy módszer amit tök véletlenül jött össze, és ma olvastam a swtor.com-on, hogy másnak is így sikerült telepítenie:
hibaüzenet után repair, ilyenkor minden esetben tölteni kezdi a 11gb-os main assets filet. Ekkor taskmanagerbõl be kell zárni a launchert, majd újra elindítani, ezután simán felteszi a patchet.. Nagy baromságnak hangzik, de 2patchel ezelõtt sikerült patchelni, nem tudtam miért ment fel, de ugyan ezt csináltam én is, mivel nem akartam letölteni ismét 11gb-os filet, bezárni nem lehetett a launchert, ezért taskmanagerbõl lõttem ki, utána simán telepítette a patchet.
Ramox
Próbáld ki, hogy csökkentett üzemmódban (msconfig > Rendszerindítás > Biztonságos Indítás pipa > Hálózat Pipa, többi üres, alkalmaz, gép újraindít, patcheled) telepítesz. Ez nekem bejött, ahogy sok más embernek is, de nem mindenkinek!

#32328: legvalószínûbb hibalehetõség: Ne használj ékezetes karaktert!
Legtöbb gondot az okozza, mert valamiért nem kezeli.

Másik kérdésem: hol nem fogadja el? A weboldalon, vagy a launcherben?
Weboldalon nem lehet, hogy egy régit mentettél el, és azzal próbálkozol?

Harmadik lehetõség, hogy a minden géprestartból én cookie-ra asszociálok, nem lehet, hogy bent ragad egy régi cookie? (böngészõ, cookie-k törlése)

#32329: ctrl+shift+F megjeleníti bal alul, nagyon pici zöld számmal az fps-t (wtb integrált fps mutató a lag méterbe)
Új win, új HDD, semmi baja a gépnek, mondom, hogy nem csak nálam van ilyen gond, több száz hozzászólás van ez ügyben a fórumokon. Van olyan user aki tizenx napja nem tudja elindítani a játékot ez miatt a hiba miatt.
Megjegyzem a letöltött file nem hibás, csak valamit a launcher kavar be, mert ha valaki elküldi az SWTOR gyökér könyvtárban lévõ main_assets.version filet (kb 14kb), felül írom a sajátomat akkor simán települ a patch. Ez az egy, pár kilobájtos file okozza az egész hibát.
Djuree
nálam teljesen jó --> nem a launcher a rossz, vagy én másik telepítõlemezt kaptam amin pont jó a launcher😊 lökjél fel friss wint, állítgasd be rendesen, told fel a TOR-t --> nem lesz gond a launcherrel. tipikusan akkor van ilyen gond, mikor 2 éves, szarrá moddolt meg szarrá telepített win van fent 78 programmal, azzal persze hogy szar. meg töredezettségmentesítsd a winyót, tipikus probléma szokott lenni.

Waaaaaagh!

Okos gyerek vagy ám. Elõször talán olvass utána, mielõtt okoskodsz..
BW is elismeri a problémát, csak éppen képtelen javítani..
Marfy
Semmi gond nem volt a telepítéssel, az embereket meg nem tudják javítani.

Tegnap patch volt, megint nem tudta installálni a launcher, és hibával kilépett minden telepítésnél. Pár megás patchet nem lehet felrakni valami hiba miatt, amit még mindig nem tudtak javítani. Csak ez miatt sok elõfizetõt fognak veszíteni, nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy valami kurva nagy gáz van a launcherrel, mert nem egyedi problémáról van szó.
Pl itt az egyik topic a sok közül a hivatalos fórumról: main assets error
a.carkey
Lehet, csak +7 szinttel késõbb nyomd, mint a quest szintje. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Volt már egy ehhez hasonló quest. Túl sok Red Dead Redemption DLCt néztek?

A medve nem játék.