Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Tudsz fremenül? :p

ಥ_ಥ

mert az Fremen 😛 es hat megis csak egy "istenseg" neve 😄

amugy imadom ahogy a Lynch filmben amikor lerakjak a dongetot es hivjak, hogy "mmmmmmm...Shai-Hulud" rohadt jo az a hang :d

Nem ütöm le a magas labdát, nem ütöm le a magas labdát...

Mert a shai hulud egy kukac.
Szerintem: nézd meg ctrl+shift+F-el az fps-ed. Ha 30 alatt van, attól megfájdulhat a fejed.
Állj meg valahol, ahol látszik a karaktered árnyéka, és nézd meg, hogy nem az vibrál-e (hol látszik, hol nem), ha igen, akkor shadows off.
Ez javítja az fps-t is.
(ts-en más is panaszkodott a vibráló árnyékokra, újabb olyan dolog, amit rendesen eltoltak)
picket
Aki nem framen az miért nyomja Arrakis-i névvel? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

off: aki nem tud angolul miert tolja angol nick-kel?😄

PiszkosFred
Konkretan megoli. Ez most tenyleg az a jatek, amelyhez az angol tudas szinte elengedhetetlen. Nem nehez a nyelvezete, alap angol eleg, de sajnos nelkule unalomba fullad az egesz. Mas nyelv esetleg, azt hiszem van nemet es egyeb feliratozas is az adott nyelvu kliensben - legalabbis volt ilyesmi komment regebben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mondjuk azt figyeltem, hogy ha azonnal poppol a wz, akkor 99%-ban kivág karakterválasztóra, de ha csak 8-10 múlva, akkor nem😉

Tomb of Freedon Nadd

A másik hogy nem tudom mit inditsak. Más mind a 4 tipust kipróbáltam 8-12 ig de egyik se kötött le igazából. Gondolom az angol nyelv hiánya nagyban csökkenti a játékélményt.
picket
Olvasd el a dvd-kkel mellékelt papírfecnit!

&#3237;_&#3237;

A legnagyobb gondom a játékkal hogy 1 óra után megfájdul töle a fejem. Vibrál elöttem az egész és becsukom a szemem hogy ne szédüljek.
Nem tudom mi lehet a gond. A többi játékkal nem volt még ilyen.
DummyBoy
Tegnap kipróbáltam a PVP-t az új beállításokkal, na most 20 és 30 között ugrált az FPS ... Az irány jó ...

Ma letesztelem AA nélkül, valamint kicsit lehet megpörgetem a procit és meglátjuk ...

Valamint mókolok a Flytext-el, elvileg az is bezavarhat ... Bár amilyen mákom van, egész este nem lesz netem 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sokan vagyunk így, majd talán egyszer megcsinálják.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem csak nálad. Engem is kivág néha, talán a múltkori patch óta.
Erre a "poppol a warzone, rányomok, hogy igen és erre kivág karakterválasztóra" c. problémára jön majd valami fix, vagy ez csak nálam hiba?

Tomb of Freedon Nadd

Általában azt mondanám, hogy hardware hiba / win7 miatt nem jön össze a patch pár embernek, de az, hogy konzekvens módon több embernek is sikerült így megoldania (patcher elindít - hibaüzenet - repair - 11 giga letöltést megszakít task managerrel - patcher lefut hiba nélkül) sajnos azt jelenti, hogy ez így bele van kódolva a patcherbe. 😞
Így még nem próbáltam, következõ alkalommal megnézem.
Mondjuk volt egy módszer amit tök véletlenül jött össze, és ma olvastam a swtor.com-on, hogy másnak is így sikerült telepítenie:
hibaüzenet után repair, ilyenkor minden esetben tölteni kezdi a 11gb-os main assets filet. Ekkor taskmanagerbõl be kell zárni a launchert, majd újra elindítani, ezután simán felteszi a patchet.. Nagy baromságnak hangzik, de 2patchel ezelõtt sikerült patchelni, nem tudtam miért ment fel, de ugyan ezt csináltam én is, mivel nem akartam letölteni ismét 11gb-os filet, bezárni nem lehetett a launchert, ezért taskmanagerbõl lõttem ki, utána simán telepítette a patchet.
Ramox
Próbáld ki, hogy csökkentett üzemmódban (msconfig > Rendszerindítás > Biztonságos Indítás pipa > Hálózat Pipa, többi üres, alkalmaz, gép újraindít, patcheled) telepítesz. Ez nekem bejött, ahogy sok más embernek is, de nem mindenkinek!

#32328: legvalószínûbb hibalehetõség: Ne használj ékezetes karaktert!
Legtöbb gondot az okozza, mert valamiért nem kezeli.

Másik kérdésem: hol nem fogadja el? A weboldalon, vagy a launcherben?
Weboldalon nem lehet, hogy egy régit mentettél el, és azzal próbálkozol?

Harmadik lehetõség, hogy a minden géprestartból én cookie-ra asszociálok, nem lehet, hogy bent ragad egy régi cookie? (böngészõ, cookie-k törlése)

#32329: ctrl+shift+F megjeleníti bal alul, nagyon pici zöld számmal az fps-t (wtb integrált fps mutató a lag méterbe)
Új win, új HDD, semmi baja a gépnek, mondom, hogy nem csak nálam van ilyen gond, több száz hozzászólás van ez ügyben a fórumokon. Van olyan user aki tizenx napja nem tudja elindítani a játékot ez miatt a hiba miatt.
Megjegyzem a letöltött file nem hibás, csak valamit a launcher kavar be, mert ha valaki elküldi az SWTOR gyökér könyvtárban lévõ main_assets.version filet (kb 14kb), felül írom a sajátomat akkor simán települ a patch. Ez az egy, pár kilobájtos file okozza az egész hibát.
Djuree
nálam teljesen jó --> nem a launcher a rossz, vagy én másik telepítõlemezt kaptam amin pont jó a launcher😊 lökjél fel friss wint, állítgasd be rendesen, told fel a TOR-t --> nem lesz gond a launcherrel. tipikusan akkor van ilyen gond, mikor 2 éves, szarrá moddolt meg szarrá telepített win van fent 78 programmal, azzal persze hogy szar. meg töredezettségmentesítsd a winyót, tipikus probléma szokott lenni.

Waaaaaagh!

Okos gyerek vagy ám. Elõször talán olvass utána, mielõtt okoskodsz..
BW is elismeri a problémát, csak éppen képtelen javítani..
Marfy
Semmi gond nem volt a telepítéssel, az embereket meg nem tudják javítani.

Tegnap patch volt, megint nem tudta installálni a launcher, és hibával kilépett minden telepítésnél. Pár megás patchet nem lehet felrakni valami hiba miatt, amit még mindig nem tudtak javítani. Csak ez miatt sok elõfizetõt fognak veszíteni, nem hiszem el, hogy nem veszik észre, hogy valami kurva nagy gáz van a launcherrel, mert nem egyedi problémáról van szó.
Pl itt az egyik topic a sok közül a hivatalos fórumról: main assets error
a.carkey
Lehet, csak +7 szinttel késõbb nyomd, mint a quest szintje. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Volt már egy ehhez hasonló quest. Túl sok Red Dead Redemption DLCt néztek?

A medve nem játék.

Forrest Tomee
Itt a konfigom alul, semmi problémám nincs. WZ-ban érzek egy kicsi csúszást, de nem nagyon zavaró pedig healerrel tolom. Elhiszem, hogy sok embernek van problémája, remélem hamarosan megoldódik nekik is.

Nekem egyetlen furcsaság, hogy a Lotro 'ezer' éves grafikája max grafikán még mindig partiban van ezzel, ami egy kicsit gáz. Legjobban egy normális élsimítást várok és hogy az ui-t lehessen csökkenteni mert a bar-októl nem látni semmit. Mondjuk ez gáz, hogy erre nem volt idejük belerakni x év alatt. Wow kivételével minden mmo-ban alap volt az UI konfigurálhatósága.

Djuree
ezek az ûrcsaták qrva jók! és ez még semmi! mikor majd lehetek csillagromboló kapitány, flottaadmirális, grand moff stb. az lesz majd király. mikor nem ncp hajók lesznek hanem playerek! ez lehetne a legjobb mmo ha rendesen csinálnák. wow elbújhatna gyorsan...

Waaaaaagh!

Nincsenek fleeten 250en nálam.
pvp-ben van fps zuhanásom, de játszható kategória.

Mivel tudom kiírattatni játék közben az fps-em?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hi! Vki nem tudja miért van az, h minden géprestart után új pw-t kell csinálnom, mert a régi jót nem fogadja el. Swtor meg az Origin is ezt csinálni. ty
j0nNyKa
áh, rajzoltak bele pár high-res textúrát, aztán hello
érdemes elindítani egy HeroEngine-t, meg a játékot 2 monitoron egymás mellett - gáz, de tökugyanúgy néznek ki, nem látszik, hogy olyan húdenagyon kipofozták volna 😊

ha így nézzük, jogos a folyamatos fps hiszti - mondjuk érdekesnek tartom, hogy jön egy random tag, akinek az összes ismerõse normális fpssel, probléma nélkül elvan

ezek után kíváncsi lennék, hogy mondjuk 100 emberbõl mennyinek van fps gondja (megjegyzem pl. nekem sincs)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Gondoltam tákolták😊

TDC Geronimo
9. ezer éves engine.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lehet hogy idíótaság de milyen DX a TOR? csak mert vannak olyan gamék ahol ez a cumi neki DX9 monjuk akinek jó gépe van az meg DX11, gondolom nincsbe benne csak eszembe jutott😊

TDC Geronimo
4 éves gépen fleeten 50 fps? Egyedül vagy egy sarokba vagy mi? Én 1 éve vettem 250k-ért gépemet és imp feeten mikor vannak 250en, akkor a pvp-s részen van kemény 20-25 fpsem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ilyen bug volt nekem is 😄
4 éves a gépem, nem mai darab, de pve (minden maxon) 60-70 fps, fleeten 50.
pvp (minden maxon, árnyék kikapcsolva) 30-40 fps ÉS csak itt érzem a képesség késést, de teljesen játszható kategóriában van.
Ûrharc tökéletesen fut.

Cimboráim már újabb gépeken nyomják és mindenkinek stabilan megvan PVP-ben a 60-70 fps és semmi képesség késés.

Jövõ hónapban beújítok egy 460-as kártyát és pvp is tökéletes lesz.

Az 1.1 trailer meg kurva ütõs lett szerintem.

miert valaszoltal neki? jobb lett volna ha mindenki le se szarja a tirpakjat 😊

aranyos

PiszkosFred
Eladtad az accodat, a "zombik" miatt ne fajjon a fejed.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A kari neve Sha'taar. 😊 Igaz, még csak 28-as, úgyhogy egy pöttyet le vagyok még maradva mögötted.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

pixxxel88
Majd felnézek 😄
/cjoin Hungarian jólmondom?

Liio
Köszi! A második már 235-be került, de még mindig nem olyan húzós, sõt... Ez elég olcsó szerintem. 😊

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Zombi kontent altalaban a legalja a fantaziatlansagnak minden jatekban. ja bics nem zombi,felresikerult virussal fertozodott lenyek 😄 szanalom. 3. honapvegen varom a II.vilaghaborus dlct majd a rancfelvarrott nehezitett black talon a fel eves evfordulora 😄 problem swtorfans?
Sir Quno Jedi
Attól még rátalálhattál vón a Hungarian csetre 😄DD Én csináltam még mikor level egypár voltam. Bár már ketten vagyunk rajta egy pár napja.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mi a baj? Dead Island DLC😊

pixxxel88
Én is Bacca's Blade-en vagyok, csak Empire oldalon 😊

Na volt egy kis sufnituning, 2.6-os procival átlag fps wz-ben 10-20, most 3.0-ra húzva 30-40. Akinek fos az próbálja meg feljebb húzni az órajelet, hátha jobb lesz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

BoneDragon
<#wilting>