Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy imadom ahogy a Lynch filmben amikor lerakjak a dongetot es hivjak, hogy "mmmmmmm...Shai-Hulud" rohadt jo az a hang :d
Állj meg valahol, ahol látszik a karaktered árnyéka, és nézd meg, hogy nem az vibrál-e (hol látszik, hol nem), ha igen, akkor shadows off.
Ez javítja az fps-t is.
(ts-en más is panaszkodott a vibráló árnyékokra, újabb olyan dolog, amit rendesen eltoltak)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Tomb of Freedon Nadd
Nem tudom mi lehet a gond. A többi játékkal nem volt még ilyen.
Ma letesztelem AA nélkül, valamint kicsit lehet megpörgetem a procit és meglátjuk ...
Valamint mókolok a Flytext-el, elvileg az is bezavarhat ... Bár amilyen mákom van, egész este nem lesz netem 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Tomb of Freedon Nadd
Mondjuk volt egy módszer amit tök véletlenül jött össze, és ma olvastam a swtor.com-on, hogy másnak is így sikerült telepítenie:
hibaüzenet után repair, ilyenkor minden esetben tölteni kezdi a 11gb-os main assets filet. Ekkor taskmanagerbõl be kell zárni a launchert, majd újra elindítani, ezután simán felteszi a patchet.. Nagy baromságnak hangzik, de 2patchel ezelõtt sikerült patchelni, nem tudtam miért ment fel, de ugyan ezt csináltam én is, mivel nem akartam letölteni ismét 11gb-os filet, bezárni nem lehetett a launchert, ezért taskmanagerbõl lõttem ki, utána simán telepítette a patchet.
Legtöbb gondot az okozza, mert valamiért nem kezeli.
Másik kérdésem: hol nem fogadja el? A weboldalon, vagy a launcherben?
Weboldalon nem lehet, hogy egy régit mentettél el, és azzal próbálkozol?
Harmadik lehetõség, hogy a minden géprestartból én cookie-ra asszociálok, nem lehet, hogy bent ragad egy régi cookie? (böngészõ, cookie-k törlése)
#32329: ctrl+shift+F megjeleníti bal alul, nagyon pici zöld számmal az fps-t (wtb integrált fps mutató a lag méterbe)
Megjegyzem a letöltött file nem hibás, csak valamit a launcher kavar be, mert ha valaki elküldi az SWTOR gyökér könyvtárban lévõ main_assets.version filet (kb 14kb), felül írom a sajátomat akkor simán települ a patch. Ez az egy, pár kilobájtos file okozza az egész hibát.
Waaaaaagh!
BW is elismeri a problémát, csak éppen képtelen javítani..
Pl itt az egyik topic a sok közül a hivatalos fórumról: main assets error
Nekem egyetlen furcsaság, hogy a Lotro 'ezer' éves grafikája max grafikán még mindig partiban van ezzel, ami egy kicsit gáz. Legjobban egy normális élsimítást várok és hogy az ui-t lehessen csökkenteni mert a bar-októl nem látni semmit. Mondjuk ez gáz, hogy erre nem volt idejük belerakni x év alatt. Wow kivételével minden mmo-ban alap volt az UI konfigurálhatósága.
Waaaaaagh!
pvp-ben van fps zuhanásom, de játszható kategória.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
érdemes elindítani egy HeroEngine-t, meg a játékot 2 monitoron egymás mellett - gáz, de tökugyanúgy néznek ki, nem látszik, hogy olyan húdenagyon kipofozták volna 😊
ha így nézzük, jogos a folyamatos fps hiszti - mondjuk érdekesnek tartom, hogy jön egy random tag, akinek az összes ismerõse normális fpssel, probléma nélkül elvan
ezek után kíváncsi lennék, hogy mondjuk 100 emberbõl mennyinek van fps gondja (megjegyzem pl. nekem sincs)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
pvp (minden maxon, árnyék kikapcsolva) 30-40 fps ÉS csak itt érzem a képesség késést, de teljesen játszható kategóriában van.
Ûrharc tökéletesen fut.
Cimboráim már újabb gépeken nyomják és mindenkinek stabilan megvan PVP-ben a 60-70 fps és semmi képesség késés.
Jövõ hónapban beújítok egy 460-as kártyát és pvp is tökéletes lesz.
Az 1.1 trailer meg kurva ütõs lett szerintem.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak