Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csokicsiga

Off
Amikor kijött az a xar vazze, sokan nyomták/magyarok/ köztük énis, de rájöttem, hogy egy fostalicska, semmi nincs benne,csak röpködés, az egyik oldalon sokan voltak, a másikon, szinte senki, mostmeg, elvétve lehetett találkozni játékossal, hogy ingyenes lesz, ez sem igaz teljesen, mert nem minden országban lesz az, de elis hiszem, hogy free lessz freb.-ban, mivel már az elsö hónap után meguntam, köztük még rengetegen.
De még freen sem érdekel, egy japán tilusú fantasy xar, ennyi.

\"Hess innen troll.\"

Azért én igyekszem olyasmire greedelni, amibõl legalább a modokat használni tudom valamire, pl companionnak.

Amit lövésem sincs miért nem tudtak megcsinálni (jó legtöbb mmo-ban ugyanígy van), hogy miért nem nézi már meg, hogy kik vannak az instában, és nem dob olyasmit, amit senki nem tud használni?
Többször kérdeztem már, legtöbbször olyankor, amikor pl aim-es blaster rifle esik empire oldalon, sniper rifle vagy aim-es pisztoly republicon.
Ilyenkor az általános válasz az, hogy van olyan companion aki használni tudja...

Költõi kérdés: shield ratinget adó strengthes medium armor miatt melyik fejlesztõ anyukája csuklik?
Omlás
Baromság már bocs :]

De ebbõl az FPS témából megint akkora flame tsunami lett/lesz mint a picsa... <#idiota><#eljen>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Djuree
azt gondolom hogy direkt van így. csak sajnáltam potom pénzért eladni a jó cuccokat. persze akkor meg hamar meg lenne mindenkinek a jó gear és nem menne bossokat írtani....

Waaaaaagh!

Marfy
Ez így van rendjén.

Djuree
na tegnap végre összeszedtem magam mellé még 3 magyart 2 flashpointra. jó volt így nyomulni. már csak duma kéne közben TS-en. nem akarom megcsinálni többször a flashpointokat, elég nekem egyszer hogy megnézzem milyen, de ha lenne magyar csapat dumával akkor mennék akárhányszor.

Waaaaaagh!

Djuree
boss dobta igen.

Waaaaaagh!

Djuree
az a baj innentõl el is veszik az aintól a támogatás nagy részét. eddig a legjobb mmo volt (messze a legtöbb magyar játékossal a wow után), most már nem biztos hogy az is marad. én megyek vissza mindenesetre, persze itt is maradok, mind a kettõvel fogom tolni, egyszer ezzel egyszer azzal. az egy teljesen más játék, megfér a kettõ egymás mellett.

Waaaaaagh!

Ez nem hiba. A flashpoint bossokból esõ lootok bop itemek, akárcsak más mmorpg-ben, nem véletlen.

GW 2: Renegade (Blackgate) http://renegade-guild.org

Marfy
Boss dobta vagy trash?

Djuree
na bakker, van még mit javítani a játékon. vmit csinálni kéne azzal hogy ha felveszek egy sárga tárgyat, csak az inventoryba nem magamra, azt egybõl hozzám is bindeli. tegnap athiss-on kaptam 2 sárga fénykardot, de nekem nem kellettek, csak greed-bõl mázlim volt, ki akarom tenni AH-ba nem lehet. ezeket a kardokat bûn volt eladni 600-ért, de mit csináljak velük? el van ez így baszva...másnak ezek sokat értek volna aki használja is, még ha 1000-ért kirakom AH-ba az is jobb lett volna.

Waaaaaagh!

GAthersw
Komolyan ennyi lvl50 hiszti után már félek fejlõdni, pedig gyorsan meglesz az 50. Mondjuk MMO érzésem ma volt igazán elõször, Hoth iszonyatosan bejön, végre rengeteg átfedés van a két oldal quest területei között, így szétrugdostunk pár Imperial segget a warzoneokon kívül is.

Warzone FPS dropot még nem tapasztaltam (100+ játék alatt) pedig a problémát tapasztalóknál jóval gyengébb konfigom van, full részletességen egy HD4890-el még nem vettem észre hogy 30 alá esett volna még Alderaanon középen nagy összecsapásoknál sem, ahol repkednek az AoE-k. Ez tehát tényleg optimalizálatlanság lehet a bivaly géppel küszködõk alapján.

Az egyetlen gondom, hogy belefeledkezem a játékba és ilyenkor jövök rá, hogy hány óra 😄

01110000 01110010 00110000

Liio
Hát, még mindig inkább az az érzésem, hogy komolyan gondoltad, amit írtál, csak mivel besültél vele, ezért inkább ráfogod, hogy trollkodtál,
DE
oké, mondjuk, hogy átjött és félreteszem a rosszindulatú gondolataimat. Sõt, inkább nem is agyalok ilyeneken. Nehéz. :/

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage

Trollkodtam, így átjön? Elsõ próbálkozás volt, de inkább hagyom, mert ezek szerint gyenge vagyok benne.

Kb. leszarom a rewardot, a sztori odavágott. Ennek ellenére fura volt, hogy mint eddig a láncok lezárásánál omg cuccot kaptam mindig, most az eddigi legkatartisztikusabb Q után meg kvázi semmi. A logikáját nem értem, ami nem egyenlõ azzal, hogy eret vágok.

Liio
Nekem csak a játszhatatlanság meg a rewardok közti összefüggés nem jött át... Na mindegy.

Egyébként, most, hogy van Empire karim is és nem úszom a köztársaság kék ködében, el kell ismernem, hogy a Republic oldal kevésbé 'megfogó'. Coruscanton alig vártam, hogy végezzek, nem jött be valahogy a bolygó, de ez igazából csak az utolsó bár q után kezdett körvonalazódni bennem. Most, viszont hogy kivégeztem Dromund Kaas-t, meg kell mondjam, sokkal gyorsabban peregtek a küldik, és élveztem. Az IA hajó mellesleg sokkal jobban néz ki, mint a Sage. 😛
Plusz Operative-val már össze is szedtem a lvl 20 PVP gear fõ részeit (kezes,lábas, fejes, nadrág, kabát) és 13-as valor rankkal elvagyogatok 21-en. A daily WZ és FP questek bõven elegek 1-1 szinthez (most pl. Athiss-ban farmoltunk össze ~20k xp-t champion mobokból + dailyre is kaptam 10k-t - oké, hogy ezek Rep. oldalon is megvannak, de itt valahogy könnyebben megy minden). Gyorsabban találsz csapatot HC questre, ÉS általában normális team jön össze (oké, ez is megvolt Republicon). Viszont a class q-ja az IA-nak nem tetszik, Sage eddig sokkalta jobban bejött, úgyhogy most ingázhatok a két kari között.
A Sage-el viszont annyi a bajom, hogy Nar Shadda-n csak a class q-t csináltam meg, és Tatooine most elég nehézkes, mert majdnem csak a minimum szinten mentem oda, és a companion gearje sem a legjobb, plusz minden második mob legalább strong kategória. Ezt amúgy más is tapasztalta, vagy csak rossz helyen questelek? Mármint, hogy Tatooine-on sok a strong mob... Nekem például ez elég zavaró.
Öh, hirtelen más nem jut eszembe, gondoltam csak megosztom a SZEMÉLYES tapasztalatokat. 😊 Mivel soloban tolom ez a legjobb helye annak, hogy 'hozzáértõ' emberkéknek regéljek. Haverok nem nagy SW fanok, õk az azzalamitnemneveünknevénnel tolják leginkább.

Buzi, segg? Ezt talán humornak szánta?
Csak nem jött be. Nekem amúgy nincs semmi bajom a homoszexuálisokkal. Van egy olyan barátom is, egy...egy olyan transztesztikuláris.

Ilyen késõn azért lehet, h már nem ártana 😄
Kaptál menõ titlet, én annak is örültem.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Pff gyerekek, ezentúl inkább inkább kiírom, hogy vigyázat, viccelek!

A hozzászólása alapján azért jó úton halad. <#idiota>
Szerintem ez tényleg szörnyû. Nem értem, hogy nem mentek még tönkre az idegeid.
Szárnyas harcos jedi puskáspapokat.
Minden lószar questért kaptam fegyvert, armort mittomén. Én itt adtam volna, vmi különlegesebb kinézetû fegyvert, vagy egy glóriát. Hogy amikor ránézek a rosszfiúra, lássam, hogy na ezért toltam. Mert téged jobban feldob 2 endurance mint, hogy vmi külsõ upgraded legyen, ez biztos fölém emel, és parasztkodhatsz.

Jockey
sziasztok, tud valaki valami linket/oldalt, ahol meg lehet nezni az egyes szervereken talalhato repub/imperial aranyt?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

PiszkosFred
Elotte meg kaptal annyi loszart rewardkent, hogy felorankent kukaztad a korabban "csodasnak" hitt cuccaidat. Mit akartal volna kapni? Mako titkos szexvideojat? Vagy meghivot Lucastol a Skywalker Ranchra? De most komolyan, mit szerettel volna kapni?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Holnaptól, és összevonják az Aionnal, úgyhogy szárnyas jedi papokat is lehet mostantól indítani.

Május? Szerintem már márciustól, vagy áprilistól. <#idiota>
Ha nem tudod eldönteni, akkor lehet, hogy te sem vagy annyira okos, mint gondolod.

Meglátjátok F2P lessz belõle májusra...
borzalmas, szerintem most töröld le

Sárkány Lovagrend http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com

Utálom azt a pillanatot, amikor nem tudom eldönteni, hogy valaki szarkazmust ír, vagy szimplán ennyire hülye.

Eternal life; endless torture.

Hát ami engem eddig a játékban felbaszott, a következõ:

Végigcsinálom, és mindenki meglepetésére megnyerem a Great Hunt-ot. Erre választhatok 4darab enchantment és egy class 3 zöld doboz közt.

Ez egy játszhatatlan fos! Mi ez már? Csoda hogy még nem freetoplay!

SZVSZ Bioware nagyon elszámolta azt, hogy mennyi idõ alatt fognak a hardcore-ok lvl 50-re érni.
És úgy gondolták, ok, mindenbõl csináltunk egy kicsit, van egy kis pvp, egy kis open world, egy kis warzone, egy kis raid, jók vagyunk.

Elismerten, (asszem Zöller volt?) nem figyelnek oda a nagyhangú kisebbségre, miközben a többség ugye kussol.

Amit elszámoltak, az az, hogy a kisebbség nem olvas mást se a fórumokon, csak a nagyhangú kisebbséget. Látják a bizonyítékokat, és elbizonytalanodnak.

Pedig a játék ugyanolyan jó, mint a béta alatt.

Bioware-nek most kéne megújítania az mmo ipart azzal, hogy nem egy 1.1-et dob be, hanem egy akkora csontot, ami a torkán akad a hangadóknak.

Won't happen 😞
Akkor nem. Ez csak huttballon mûködik.

Liio
Azt hiszem, ez az utóbbi lehetett... Mindenesetre aki ellen egy Meh nevû illetõ van az erõsen gyanakodjon, õt szidták eléggé a WZ general chaten 😄 Azért nem tudom biztosra mondani, hogy tényleg cheatelt-e, mert Alderaan WZ volt és én centerre figyeltem, ott egyszer sem jelent meg.

Hát van speedhack, azt egy-két oldallal ezelõtt linkelte valaki. Plusz van egy csúnya bug amitöl nem tudnak megölni míg te vígan gyilkolhatsz mindenkit, de ennek a hogyanját inkább nem írom le 😄

Liio
mi ez a cheat, amirõl mindenki beszél? állítólag azon a WZ-n is cheatelt valaki, ami most fejezõdött be, de én nem találkoztam az illetõvel. :o
errõl lehet tudni valami konkrétat?

Én nem negatívkodok, mióta felhúztam a procim azóta egész élvezhetõen fut a játék 😛

PiszkosFred
Lehet, minden 10. negativ komment utan -1 nap 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

semmi sarcasm nem volt. megdicsértelek😄

HEAL

zzz

picket
Nekem mondod? Direkt volt ám! (protip: nézd a hsz számát!)

&#3237;_&#3237;

ügyes vagy<#rolleyes>

picket
mmo = pvp

&#3237;_&#3237;

WTF, 20.-án jelent meg a game, 21-én fizettem elõ, és azt írja, hogy egy nap játékidõm van még. ?????

BoneDragon
De huttballon 16 ember van jobb esetben. <#idiota>

Örülj neki ha neked ilyen jól fut, többezer másik embernek nem. Nyugodtan menj fel a hivatalos fórumra, ott van nem egy ilyen topik számtalan hozzászólással. Mikor lesz amúgy pöccs végül, nem tudni?

Lövök neked azt is, ma nincs már rá idõm, de Huttballon 14 emberrel megvan a 72 FPS.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

DummyBoy
Többek között Voldemortot is ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"