60330
-
Tibbbor #48920 Megnéztem a run-otokat, nagyon profin nyomjátok! De azért egy 50 alattinak még mindig kéziszótár kell a szövegedhez... -
Tibbbor #48919 Másfél hónapig bírtam F2P-ként, utána menthetetlenül subscriber lettem. Három éve hagytam abba a WoW-ot, ennyi szünet után megérdemlem az all inclusiv játékmenetet...:) -
eXequtoR #48918 A Section X ugyan olyan napizós hely mint a Black Hole. Viszont itt kapod a legtöbb daily commot egy küldiért és brutál world pvpk mennek. :)
Néztétek, hogy 10 stack dreadtooth killnél esik az az item amivel a +bosst lehet idézni TFBbe? Elég vicces, hogy 24 emberhez kötik egy olyan játékba ahol jó esetbe 8 értelmeset össze tudsz szedni.. pedig az a Dread Slayer title nagyon ott van a toppon. :(
Amúgy, ha f2p vagy nem kapod meg se a tionese, se a recruit geart ingyen miután dingeled 50et. Nem tudom, hogy ez vonatkozik-e a preferre. -
Tibbbor #48917 És a "Access Authorization: Section X" sem olyan nagy szám, hogy költsön rá az ember? Merthogy nekem is lesz lassacskán 2000 coin-om, de még nem döntöttem el, mire költsem? -
Tibbbor #48916 Nagyon tetszett a beszámolód, főleg, hogy már hiányoltam egy ilyet.Mármint arról, mi történik akkor, ha valaki eléri az 50-et? Amint látom, sok minden. Én még 11 szintnyire vagyok ettől, de csak felcsigázott, amit az akkor kapott ill. szerezhető gear-ekről írsz. Olvastam ugyan az endgame tartalomról ezt-azt, de ilyesmiről ott nem írnak. Sőt, még a különböző PVP rangokhoz kötött set-ekről is egészen más szerepel, egyfajta WZ commendation átváltás másféle Commendation-re. Ez szerintem időközben megváltozhatott, mert se azt a cikkben szereplő komát nem találom a flottán, aki a cikkben szerepel, se azt a fajta Commendation-t nem látom egyetlen árusnál sem fizetőeszközként, amiről írnak.
Lényeg, hogy feldobódtam az általad írottaktól! :)))
Más: még csak tegnap landoltam a Balmorra-n, de valami feltűnt. A bolygó bogárlényeit tervező grafikusok bizonyára nagy Half life rajongók lehetnek, mert a lények egy "picinykét" hasonlítanak a Hl2 Antlion-jaira... -
HyperMonkey #48915 Érdemes a hajó felszereléseket kivenni ha nem akarsz rá ingame költeni. A rocket boos-t ot elfelejtettem megvenni és nem maradt rá coin. Majd a köv havi coinból. -
DoctorStryker #48914 nagyon semmit
esetleg a rocket boost-t talán ez éri meg a legjobban sztem.
-
#48913 Udv Mindenkinek!
Kerdesem az lenne, hogy ű
1, a cartel marketrol mit erdemes mevasarolnia egy subscribernek, ha egyaltalan erdemes barmit is.
2, Legacy perkekbol mit lehet erdemes unlocoklni?
csicsa nem erdekel,csak hasznos dolgok...
Thx elore is! -
HyperMonkey #48912 Írok egy kis össze-szösszenetet az új SWTOR élményemről. Ezeket főleg azoknak írom, akik gondolkodnak a visszatérésen.
Rájöttem hogy én CC játékos vagyok. Azaz Casual Cube. Ez meg mi nem? Hát ez olyan, hogy sokat játszom, de nem szeretek hónapokig farmolni egy alap gearért. Az SWTOR-t a közel 8 hónapos kihagyásom alatt pontosan olyanná tették ami a CC playereknek is jó. Ez most derült ki, hogy 50-es lett a sage-em. Alapesetben ugye az van, hogy eléred a max szintet és mehetsz geart szerezni. A wowot azért untam meg most, mert egy kurva LFR-be nem jutottam le, mert HC instákból semmi nem esett, napi 50 „napirepu” küldit meg nem volt kedvem csinálgatni. Na az SWTOR ezt remekül megoldotta. Elértem az 50-et, jött egy levél, advanced gear access címmel, benne egy item. Nem tudtam mi ez, használtam az itemet, azonnal adott 99db Tier 1 (Tionese) gear tokent és mondta hogy menjek már el a Tier 1 gear vendorhoz. Kiderült, hogy a T1 full set 100 ilyen token, tehát egy kivételével mindent kivettem. Ez a kezdő lila gear + fegyó ugye. Na kivettem mindent az offhand-en kívül, majd kaptam egy küldit hogy egy HC instát menjek már az instakeresővel. Mint kiderült, itt esett a századik T1 token, így kivettem a full set-et. És már mehetek is raidre. Persze nem progress rédre, de a klán szervez gearelődő raideket. Na oda már tök jó vagyok. Na mondom akkor pvp-zzünk kicsit 50-en is (eddig is sokat pvp-ztem). Odamegyek a pvp terminálhoz ahol a napi pvp küldit adja. Felveszem a küldit, és ad még1 küldit. Megnézem, feljön a loot ablak, benne két kezdő pvp set. Egy dmg és egy heal, válasszak. És megkaptam a recruit pvp geart. Na hát ez nagyszerű.
Az alap raideken lehet viszonylag jól teljesíteni az alap lila cuccokban, persze senki nem lesz így top dps, de nem is ez a cél. Legalább lehet menni raidekre.
Tudom hogy van sok F2P korlátozás, de ezeket egyesével is fel lehet oldani. Pl az XP korlátozást és a gear korlátozást is. Ott a GW2, ahol nulla endgame van, van egy fractal insta amit kb 3-4 run után megunsz meg van a wvw pvp ami meg kösz de kösz nem. A kihagyás után olyan faszává tették az SWTOR-t hogy csak kamillázok. Bug van azért nálam (kidobott WZ-ból), de az 1 hónap alatt 2 buggal találkoztam, ami nem permanens csak nagy ritkán előfordul. Tegnap dobott ki először, és az 1 hónap alatt naponta 4-5 WZ-t mentem. Már nincs olyan hogy mindig az imp-ek nyernek, többször nyertünk mint vesztettünk. Szóval én egy ilyen SWTOR-t akartam. Ha így adják ki, eszembe nem jut eljönni onnan. Az cartel coin marketből meg olyanokat vehetsz ami könnyít de nem juttat nagy előnyhöz. Persze vannak jó imba cuccok a hajóhoz, de az ugye mást nem befolyásol plusz ingame is megvehető. Az EA mindig is egy szar szemét lesz, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Nekem most lett az SWTOR olyan mint amilyet az első infók után vártam. Plusz sokan vannak nem kicsit. Szóval én ezeket a droidokat kerestem :)
-
DoctorStryker #48911 PvP-ben hát...
reflex shield ha csak absorb mennyit 2,5k-4k?! pff
grav round igy is nagy volt a szórása de így...
demo round kb 250-400 sebzés csökkenés..
Reserve Round: de jó akkro marad a 6 ammos plasma gránát..
Decoy : leglaább egy dobantást túlélek..
Amikor elvették a stock stirke lökés képességét.. akkor tették igazán használhatatlanná.. huttballon legalább mindenkit le tudtam lökdösni :)
Ha a decoy-t megkapja a AS :) akrko elég veszélyes lesz.
-
DoctorStryker #48910 Ezek is data mining alapján lettek kiszedve még nem 100%
-
#48909 Na mert a commando annyira eros volt... Nerfeljuk meg egy kicsit, foleg az insta cast ability-t -
DoctorStryker #48908 Jedi Knight
General:
Force Exhaustion: Previously the effect happened over 5 seconds, this change takes it down to 3 seconds. The DoT ticks faster, but only ticks 4 times now, instead of 5. The speed debuff previously progressed from 60 down to 10 by increments of 10; now the debuff is 50, 30, then 10.
Force Guard: Passive ability, absorbs damage at two ranks: 3% and 6% respectively.
Force Health: Also passive, restores action points and modifies an unspecified stat(2.5% on stat "103", possibly health regeneration); Restores 1 action point on Rank 1; 2 on Rank 2.
Heightened Power: Lasts 6 seconds, increases all damage dealt by 3%.
Incisor: 50% slowed movement speed for 6 seconds.
Inner Focus: Charges removed; as in, Zen no longer gives you stacks, only 4 action points (same with Combat Focus)
Singularity: Charges decreased from 4 to 3, also grant focus.
Sweep: Focus cost reduced by 12% per rank, damage is increased by 11.11% per rank
Sentinel:
"Hand of Justice": Next dispatch can be used on any target.
"Time Dilation": No description available yet.
Unspecified Proc: Increases melee and ranged defenses by 1% per charge up to 3 charges, lasts 10 seconds. Ability procs from 0x400000045C65BD, so unclear on which ability it refers to.
"Double Saber Throw": Description unspecified, but it's pretty obvious what it probably does.
Guardian - Vigilance:
Engulfing Force: Damage buff; 10% increased damage.
Force Rush: Length of effect changed from 9 seconds to 15, with a huge nerf to the crit chance(60% down to 25%). No longer effects Dispatch, only Blade Storm
Keening: New ability; Next dispatch can be used on any target, 15 second effect. Same as Sent, currently unaware of what procs this.
Overhead Slash: Damage increased by 10%.
Sundering Throw: Buffed; changed from 15 seconds to 45 seconds; armor debuff increased from 4% to 20%
Zen Strike: Restores 3 focus, up from 2.
Trooper
Commando - Gunnery:
Advance the Line: New ability, effect unspecified.
Charge Net: Modifies unspecified stat by 2%
Decoy: New ability; absorbs next incoming direct Force or Tech attack (lasts 6 seconds).
Demolition Round: Damage reduced by 5%
Grav Round: Minimum damage reduced, maximum damage increased.
Reserve Round: Removed.
Overclock: Reduces casting time by 7.5/15% per rank, 2 ranks.
Reflexive Shield: Defensive CD, absorbs damage(6 Second effect).
Trooper - General:
Pulse Engine: Next Pulse Cannon channels and ticks twice as fast.
Shrap Satchel: No specific description, but adds a slow to the target(50% movement speed reduction).
Soldier's Grit: Alacrity increase; amount unspecified.
Superior Defense: Modifies Stat #48(?) by 4% (Probably defense rating)
Group Finder:
One small change to group finder sees new quests for Operation, Flashpoint, Hardmode Flashpoint.
We also have access to a new map, presumably the map for Scum and Villainy, the previously leaked new Operation: -
eXequtoR #48907 Ki datamineolt lvl 55ös abilityk, uj raid stb:
kieg -
eXequtoR #48906 Igen már sokadik run, csak eddig kellett nógatni az embert, hogy végre vegyen fel egy kört. :) Már lenne nim EC is, csak ugye a keknoob ranged miatt becsúszik pár wipa ! -
Although #48905 Nekem mindig mókásabb egy pug mert többet lehet nevetni :D -
Although #48904 Grats. Elég összehangolt mozgásotok van. Legalábbis szerintem. -
Hurkans #48903 Full 63-ba volt az egész csapat? Vagy mitől ilyen gyors? Összeszokott csapat? -
eXequtoR #48902 Full TFB hm guild run. Sentinel POV. Frissen feltöltve így még pár óra még HD-ig.
Inco TFB run -
eXequtoR #48901 Imádom, hogy nem lehet edit-elni ezen a fórumon. -
eXequtoR #48900 Am.. a vang/powertech nerfről hol írnak? Legalább kap vmi cdt, ha már a dmgét csökkentik? Ha már glasscannonról beszélünk, legalább legyen tisztában a dolgokkal. -
eXequtoR #48899 Tibb: generalon lehet, bár ez server függő sztem.
Pont, hogy durva gearbe kell Carnage-n menni, mert 2-3 gcdből szétszaggat bármit a smasher talenten viszont már recruitba is 5k-t aoezik. Viszont itt szintezésről volt szó. A dotolóson durva self healed van ami pörfect heroic questekhez / elite v champ mob ellen. Magas presence mellett viszont a nuker a legjobb, mivel a pettel pillanatok alatt szétkaptok bármit. Mind2 alkalmas a szintezésre.. sőt még a fostenger smasher(rage) is. Más! Raidre nem árt 1 db dotolos , mivel még a nerf után is elég fasza a grp healje + a dmg-e is a nuker közelébe van ( aki oda tud figyelni a dot frissítésre annak erősebb is ). -
Tibbbor #48898 Ranked Warzone-ra - jobb híján - lehet PUG-al is nevezni?Ha igen, ahhoz is a General-on kell társakat keresni?Mert hogy ilyen tartalmú szöveggel még sose találkoztam. -
DoctorStryker #48897 fejlődésre Carnage, dotolost (annhilation), vagy a dobbantóst csak akkor ha jó a felszerelésed (területre 6-9k sebzést WH-ban).
De szerencsére a dobbantósokat nerfelik meg a vanguardot is :)
-
eXequtoR #48896 Olvasd el és értelmezd a skilleket. Annhilation = dotolós, Carnage = nuker. -
mgkp #48895 Köszönöm a választ és eXequtoR-nak is !
Viszont őt nem nagyon értettem a skill fáról, hogy mi az a dotolós és a nuke-os:D Te el tudnád mondani, hogy Sith Marauderként melyik ágra érdemes összpontosítani vagy én mi alapján tudom ezt eldönteni?:) -
DoctorStryker #48894 Ezért fordul elő, hogy nem egy 30-40 körüli karakternek WZ-n ~16k+ HP-ja van :) -
#48893 Ez egy erősen gear orientált játék, ha tehát egy kicsit jobban odafigyelt a cuccára, akkor máris ekkora a különbség. Én is így voltam vele tegnapig, hogy szintezésre minden szutyok jó, aztán megkérdezték haverok akikkel együtt toljuk, hogy nekem miért van ezerrel kevesebb hp-m (30-ason). Eltapsoltam a commendation-öket az adott bolygón, és máris megvolt a hiányzó 1k, meg még a fő stat is növekedett rendesen. És még bőven van szar cucc a karakteren. -
DoctorStryker #48892 nincs az maga játék :D -
DoctorStryker #48891 http://www.players.hu/gamecard -
#48890 Van egyaltalan 30 napos timecard? -
sata75 #48889 livekodok.hu -
#48888 Bazzeg..
g2play.neten mondom veszek 30 napos cardot.. erre nem tudom regisztrálni, aktiválni a saját hülyeségem miatt.. 3,5k-t kidobtam az ablakon..
Van itt esetleg F2P, aki előfizetne 1 hóra és szeretné a gamet ? 3k-ért odaadom .. :/ -
#48887 Sziasztok!
Hol juthatok legolcsóbban gamecardhoz? Köszi a válaszokat . -
eXequtoR #48886 Ott a pont... de akkor mi a rákkal kevertem? EWH előtt 2k volt a sima WH fegyó az tuti. Vmi nem okés.. nem rémlik, hogy ennyiért vettem volna ki. Na mind1 szkúzi a kavarás miatt.
mgkp: lvl 10en lehet pl 40 endus color crystalt használni. Szintezésnél meg van aki a dotolósra és van aki a nuke-ra voksol. Próbáld ki és meglátod neked melyik fekszik. -
mgkp #48885 Az normális, hogy egy Sith Maraudernek 2175 hp-ja van 14-es szinten? Szembe jött velem egy 15-ös Sith Assasin és 2500 hp-ja volt. Meg a Advanced level skill tree közül melyikre összpontosítsak ha 2 fénykarddal a kezemben harcolok? Van 3 ág, annihilation, carnage, rage.
Lehet, hogy hülye kérdések, de még akkor játszottam utoljára mikor ki lehetett próbálni, de mára már mindent elfelejtettem.:D -
#48884 mondjuk az ewh fegyver 3475 ranked comm-ba kerul nem 2k-ba
-
eXequtoR #48883 Nos akkor tisztázzuk. Az egész azzal indul, hogy low lvlen pvpzel és maxolod mind a normal WZ mind a RWZ commokat. EZEK után 50en egyértelműen fegyvert és offhandet veszed ki először ( WHt ) ÉS mivel van melle 4k RWZd ÉS a fegyver CSAK 2k RWZ comm kiveheted MH és OHt első körbe anélkül, hogy váltogatnál comokat. Persze, hogy a full wh gear az első DE 4k+ RWZ commal kezdesz és fegyvereket éri meg először kivenni mivel azok mellé nem kell sima wz comm. Arról ne is beszéljünk, hogy egy EWH set item kemény +3 stat up összesen és ha nem rankedezel napokig váltogathatod a szarokat. -
#48882 Lehet, hogy felreertheto voltam...ugy etettem, hogy az egyetlen ewh amit erdemes kivenni, az a fegyver, de csak a wh's feloltozes utan. Illetve most a smuggleremnek mire eleri a lvl50et, lesz annyi ranked comja, hogy kivegye. A trooperemnek pedig amik napi/hetibol osszejon azt felreteszem, de normal commot nem valtok at... Azok jok lesznek molecular stabilizernek. -
DoctorStryker #48881 lemaradt..
persze ha már megvan a modolt WH akkor érdemes rá gyűjteni.