60926
  • hugopareiros
    itt tudsz 'gyakorolni'
  • Panzeradler #49519
    Őszintén szólva nem igazán értem mit szeretnél, de itt egy skill tree 2.0ás, itt tudsz kalkulálni jobbra balra.
  • hugopareiros
    minden sor 5 talent berakása után aktiválódik

tehát az 1. sor alapból aktív (0 talent berakva)
    a 2. sor az 5. talent berakása után
    3. sor a 10. talentpont berakása után
    4. sor a 15. talentpont berakása után
    etc...

de ahhoz hogy a 4. sor megnyíljon, nem szükséges a 3. sorba 5 talentpontnak lennie
    az a lényeg hogy a 4. sor alatt meglegyen a 15 talentpont

(remélem érthető)
  • Although
    Nem volt még full leveles karim, nem tudom a felső két sor egyből aktiválódik vagy a legfelső terror elemhez az alatta levő sorban el kell költenem pár pontot. Csak látni akarom meddig jutok a madness fa mellett a heal agon. Előre kalkulálnám magamnak.
  • Although
    Úgy látom ahhoz hogy a következő szint a feat táblán elérhető legyen bizonyos számú pontot az adott buildban el kell költeni.
  • BlackSpider
    Hogy hogy 3? a Creeping Terror a Madness skill fa legtetejen van.
    Sorcerer dps-kent miert nem hasznalod a Lightning fat?Nekem pl. madness fa Death Fieldig van felhuzva a tobbi poni ment Lightningra es nagyon jol mukodik.
  • pxxl
    3?
  • Although
    Egy kérdés. Sorcerer Madness dps specnél kell legalább 3 pont a Creeping terrorhoz eléréséhez? Csak számolgatok mire mennyi kell.
  • BlackSpider
    Amit most fogok kerdezni lehet butasag ,de azert megkerdezem.Tehat van egy Jedi guardian karakterem az volt a main karakter de miota meglett a sith sorcerer azota szegeny kicsit hanyagolva van.Jedi baratunk 2.0 elott DPS volt es ennek megfeleloen van gearezve 1 slot kivetelevel rakata cucc van rajta.Most gondolkodom,hogy milyen lenne ha a letett Tionese Vindicator gearbol kiszednem a modositasokat(armoring,mod enhancement)es tankos cuccokat raknek bele.Lehetne igy eletkepes tankot faragni a Guardianbol,ugyanis ki szeretnem probalni a tank specet is lassuk milyen boxzsaknak lenni.
  • calis
    Üdv!
    Azt szeretném kérdezni, hogy lvl 50-en egy Mercenary BH-nak melyik crafting skill volt a legjobb? Használható cuccokat tudott gyártani magának az Armortech vagy az Armstech?
    Nagyon alkalmi játékos lennék, aki majd ha eléri a lvl55öt, főként alkalmi pvp-vel múlatná az időt.
  • picket
    Mert alapvetően félreérted a működését te is.
    Maga a cucc (a custom armor vagy fegyver darab) csak egy hély, amibe pakolsz amit akarsz. A "fő" tulajdonságokat az armoring / hilt / barrel hordozza. Ezek határozzák meg az armort, a sebzést, és ezeken van a szetbónusz is. Ha tehát kiveszed a Szuszogós Villámlás Sötét Sisakjából az armoringot, és átrakod a Gyikfingás Alap Craftingskillnövelő Fejpántjába, akkor neked bizony egy olyan cuccot sikerült összehoznod, ami gyíkul néz ki ugyan, de a Szuszogós Villámlás szet statjaival és bónuszával rendelkezik, főleg ha a többi modificationt is hozod. És sajnos mod a neve az egyiknek, ami szerintem nettó hülyeség, ezért a modificationt ne rövidítsük, mert ebből félreértések fakadhatnak, lásd korábbi hsz-ek.
    Fontos tudni még tudni, hogy ez csak az 1.2 utáni cuccokra vonatkozik, ha azóta nem javították, de szerintem leszarják. Ez a rakata meg a war-hero, és bármi ami újabb. Itt sok infó angolul.
  • Tibbbor
    Egyetértek veled!Hasonló cipőben járok, pontosabban csizmában, mert abban cseréltem modokat és máris kivette a szettből, de a bónuszok ettől még nem változtak.Viszont kénytelen vagyok valahogy fejleszteni a gearemet, ezért jobb híján ehhez kell folyamodnom.Komplett szettcseréhez még rengeteg commendation-t kell gyűjtenem.Mi a helyes megoldás: addig ne nyúljak egyáltalán a gear-hez, mert elvész a bónusz, vagy fejlesszem a cuccomat mod cserékkel, mert az többet ér?
  • eXequtoR
    Shadow haszontalan a bonusok nélkül... 3 force / saber strike és 15% crit az alap ütésre ( kb fix crit ) 2.0ba mondjuk édes mind1, mert a dps speceket megölték. Pvpbe jó egyedül az infi börsztje.
  • MerlinW
    Rakata-ban cseréltem legutóbb mod-okat és cserekor írta/kivette az adott gear-t a szettből. Egyébként 51-es Shadow-m van most. Nem azt mondom, hogy teljesen haszontalan a bónusz, de nélküle sem volt eddig különösebb gondom hard fp-on vagy ops-on 58-61-es gear-rel.
  • MerlinW
    Klassz, köszi:)
  • pxxl
    How to Become a Tank in SWTOR ;)
  • roblee
    Egyetértek.
    Healerként fontos a fő skillem cd-jének csökkenése a set bonusnak köszönhetően.
    Érdemes a set bonust figyelni.
  • roblee
    Jogos :)
  • Nephin
    Volt egy infó, hogy az engedélyezés segített. Akkor neked nem.
  • Paxton
    Engedélyeztem a sütiket, de semmi haszna, mert dinamikus IP címem van, ezért minden loginnál kéri a One-Time Password-öt.. :(
  • Nephin
    Engedélyezted a sütiket?
  • Paxton
    Valaki tudna segíteni, hogy milyen telefonszámot kell hívni a UK Customer Supporthoz? A honlapon a (0203) 0141 826 van, de az nem müködik. Természetesen az angol előhívószámmal is próbáltam. Pontosan milyen számot kell tárcsázni? A US szám müködik, de ott 30 perc várakozási időt jósoltak.
    A fő problémám a One-Time Password. Melyik idióta találta ki a BioWare-nél?!? GMail-em van, de még így is lejár a biztonsági időkorlát mire megkapom, és kezdhetem elöről. Természetesen mikor megérkezik az új, újra lejár az időkorlát. Mivel dinamikus IP címem van ezért mindig kéri a One-Time Password-öt. És nem áll szándékomban fizetni +2800 Ft-ot a fix IP címért. Így nem marad más lehetőségem, mint letiltani az előfizetést, mivel felesleges fizetnem ez olyan játékért, amivel (hála a Bioware baomságának) nem tudok játszani.. :(
  • eXequtoR
    A set bonust az armoring adja a modnak semmi köze hozzá. Milyen classal tolod, hogy haszontalannak találod a bonust? Szvsz az összes classnak jó, ha csak a 2es is.
  • Pacho
    A minap vettem egy cartel pack-ot a GTN-n - gondoltam kipróblálom mi van benne - és az egyik item Overlord's command throne volt. Én nem nagyon fogom használni, nekem teljesen jó egy Ubrikki is, szóval szívesen elcserélném valami számomra sokkal hasznosabbra. GTN-re nem akartam betenni, mert F2p preferred accountom van jelenleg, ahol ugyebár 350k lehet nálam, ez a mount viszont ennek a többszöröséért kapható (most kora este néztem, több mint kétmillió volt). Ha van olyasvalaki, akinek kellene ez a mount - Tomb of Freedon Nadd köztársasági oldal - akkor küldjön pm-et itt nyugodtan. Szívesen fogadnék érte olyan unlockot, ami árban hasonló, vagy jól hasznosítható.
  • Nephin
    :D Csak azért linkeltem, mert van, aki nem tud annyira angolul :D
  • roblee
    Szerintem vedd le a felbontást és minden rendben lesz. Néha kell tudni kompromisszumot kötni.
  • TomStorm
    13.1 és minden default.Ahoz nem szoktam nyúlni,minden alap.Afterburner-t leszedtem de így is ugyanaz a gond.Húzom akár 1200 mhz-re vga-t akkor se változik.Komolyan ennek a 7870-es kártyának sok egy Swtor grafika vagy mi a franc van ezzel?
  • roblee
    Bocs, Nephin. Igazad van.
    Rendszeres látogatója vagyok a gyöngyszemednek és most mar a lelkifurka, hogy nem rád gondoltam legelőször.
  • V43 1105
    Akkor valószínűleg ez a hiba egyik forrása, driver? catalyst beállítások?
  • TomStorm
    1920×1080 a felbontás
  • V43 1105
    Kevés neki a VGA , bár mekkora felbontás ?
  • TomStorm
    Nem tudja valaki esetleg,hogy miért akad a játék ha bekapcsolom vsync-et?Ugyanígy ha árnyékot bekapcsolom akkor is akad.Akkor fut csak rendesen ha mind2 ki van kapcsolva:(
  • Nephin
    Egyébként azért rossz, mert lejár az időlimit. Freemail, citromail nem nyerő, gmail általában jó.
  • Nephin
    Engedélyezd a sütiket, talán segít. Ha nem, kérj/válts fix IP-s netet/re.
  • chris jericho
    Sziasztok! Valaki elmondaná hogy tudok leiratkozni a biztonsági jelszóról? Beszarás: 5 percet várok h elküldjék ezek után rossz a jelszó amit küldtek...
  • Although
    Na szóval arra céloztam f2p-ként igazi élmény játszani a játékkal :) Nem mintha ezen múlna, amit most változtattak, de nem kell tartanom attól hogy még könnyebb lesz talán :)
  • Although
    Meglepő, rendszerezettnek tűnik. Meglepő mert nem erre számítottam.
    Már anno leszóltatok mikor azt mondtam volt nerf, jelentős. De f2p vagyok zöld cuccban, és jobban haladok mint tavaly nyáron és bénább vagyok a kihagyás miatt. És +3-est szintest is le tudok vadászni. Ez anno fizetősként se ment +1 volt, de elfogadom. Így tényleg meglep amit a commendationok kapcsán megjelent. Persze van előnye is ha megmarad a fizetős tartalom :) Legalábbis erre vezetem vissza, jó lesz ez.
  • Nephin
    Vagy itt magyarul: commendation 2.0
  • roblee
    Íme:
    A note on Level 50-55 Gear Tiers
    Campaign/Black Hole – Rating 146 with L61 mods. Black Hole pieces do not have set bonus. (Level 50 starter gear purchased with Classic Commendations)

Dread Guard/Hazmat - Rating 150 with L63 mods. Hazmat pieces do not have set bonus (Level 50 BiS purchased with tokens)

Basic purple gear – Rating 156 with L66 mods (Level 55 starter gear, no set bonus, purchased with Basic Commendations )

Arkanian – Rating 162 with L69 mods (Level 55 starter operation gear purchased with Elite Commendations or tokens)

Underworld/Verpine – Rating 168 with L72 mods. Verpine pieces do not have set bonus (Level 55 BiS gear purchased with Ultimate Commendations or tokens)

Tanulmányozd ezt az oldalt:
    http://dulfy.net/2013/02/22/swtor-commendations-system-in-patch-2-0/

UI:
    @ El Protector: Köszi a segítséget.
  • MerlinW
    Passz. Annyira gyengék ebben a játékban a szettbónuszok, hogy sosem foglalkoztam velük. A bónuszt mindig armor+mod páros hordozza, tehát, ha változtatsz rajtuk valamit akkor bukod. Az augment nem szól bele, azt rá lehet pakolni.