60268
-
Szabi1991 #1227 hmm.. ffel hiba, operával bugos az oldal, de betudtam regizni o.0 -
#1226 ez érdekes. elvileg be vagyok lépve az oldalon, rákattintok jobb felső sarokba a my account-ra erre kéri a jelszavam meg az e-mailemXD -
#1225 szintén nekem is szoval most én sem tudom mi van:S -
Szabi1991 #1224 mert nálam ezt írja..
"Sorry, you do not meet the criteria" -
Monoton #1223 Egyébként itt nekem is lehal az egész, szal most nem tudom regisztráltam-e. E-mail-ben annyit ír updatelve lettek az adataim. -
Szabi1991 #1222 ti nyelvnek magyart, országnak szintén magyart adtatok meg ? -
#1221 pontosan:) -
Monoton #1220 Biztos a sok 10 éves low, divatjátékosra gondol :D -
#1219 akkor kit? magadat? miért lenne bárki is "buzzdancs" aki szeretne regisztrálni? te nemvoltál buzzdancs mikor te regisztráltál?
gondolkozz már el édes fiam! -
Monoton #1218 Én is kaptam 24 üzenetet :DDD -
#1217 Ez még nem az open beta csak zárt teszt kevés emberrel nagyjából olyan dolgokat kell majd csinálni ,hogy tesztelni a login motort meg hasonló unalmas dolgokat tehát aki nem jut be ne legyen ideges lesz majd ez még open beta is ahová lehet könnyebb lesz bejutni. -
#1216 ha a sok kis buzzancs miatt nem tudok regisztrálni a bétára én kicsinálom magam(a sok kis buzzancs alatt nem titeket értelek) -
#1215 sajnos a sok ember kinyírta az oldalt szinte lehetetlen regisztrálni nála egy véget nem érő folyamat az egész... -
#1214 akkor most lehet ben vagyok a bétások között?XDXDDDD -
#1213 Én nem kaptam... -
#1212 már töröltem a többi 99-et:D
küldeni kellett valami szarásgot vagy én nem tom mit kelet de kitöltöttem viszadobott a főoldalra rákattintottam hogy jelentkezés kitöltöttem mindent de így sem jó. wtf?! -
#1211 ha csomót kaptál, párat passzolj át nekünk :DD. -
#1210 na ez fasza. kaptam vagy 100 ilyen levelet hogy:
Your account on the Star Wars™: The Old Republic™ website has been successfully updated! If you did not authorize this change or if you need assistance with your account, please contact a member of the Community Team.
May the Force be with you,
The Star Wars: The Old Republic Team
Akk. most sikerült? -
#1209 hát én ezen besza-behu! nem sikerül ez a lowság-.- -
#1208 te milyen adatokat adtál meg? fake vagy eredeti? -
#1207 Congratulations, you have completed the sign up process to test Star Wars: The Old Republic. Click below if you wish to update your information.
Nagy nehezen összejött. -
#1206 Nekem is:((( -
#1205 IE-n is ugyan az. beírok mindent és akk se jó kiírja ezt:
pedig az elején elfogattam amit kelett és viszadob:S -
Burca #1204 Ahogy nézem leginkább csak IE-t szereti -
#1203 engem még regizni sem enged! kitöltök minden kis mezőt, elfogadok mindent amit lehet kitöltöm aztán a nevem címem telefonszámom stb. rákattintok a folytatásra erre visszadob a kezdő oldalra hogy töltsem ki a felhasználó nevem jelszómat stb.
mi a franc van? -
#1202 Vegigszenvedem magam a proceduran erre a vegere bedobja hogy nem vagyok bejelentkezve, hat johogy kidob :DD -
#1201 Mar nem is megy, annyira tulterhelt, h allandoan lelovik -
#1200 Megy az oldal de ahogy kivettem, ugy kell jelentkezni, hogy elotte megviszgaljak a geped :D -
#1199 Nekem is van sok email címem bevetésre készen :) -
#1198 Csapataink harcban allnak mar epitem a bothadsereget betaregre :DD ma'szthev kategoria :D -
#1197 Ja én már három bétárol maradtam ki...
De az ember mindig megprobálja. -
#1196 úgysem jutok be:S:( -
#1195 Nem pletyka.
"Thank you for visiting www.StarWarsTheOldRepublic.com. We are making adjustments to the site due to the overwhelming response to the testing announcement. Please be patient and check back later. We estimate that the site will be back up in the next few hours." -
#1194 JYHAD! -
#1193 Komoly... :] -
#1192 " Szemfüles The Old Republic rajongók szerint hamarosan elindulhat a BioWare MMO-jának béta tesztje.
Egyelőre semmiféle hivatalos bejelentés nem történt, szóval tessék pletykaként kezelni az alábbi hírt. Néhány The Old Republic rajongó, akik óránként többször is ellátogattak a játék hivatalos honlapjára, érdekes hírt vettek észre.
A főoldalon csak néhány percig volt látható a felhívás, ami felszólította a rajongókat, hogy jelentkezzenek a zárt bétára. Mire jobban szemügyre vehettük volna a híradást, az már lekerült a honalpról, így sajnos csak a találgatások maradnak. A rajongók meg vannak győződve arról, hogy a hír valós, csak egy kicsit túl hamar került ki. A hivatalos zárt bétára majd péntektől lehet jelentkezni, a pletyka szerint. Hogy mi az igazság, kiderül pénteken, vagy akkor, ha a BioWare jónak látja kommentelni az esetet. " - GSO
Vazze ha ez igaz... -
#1191 New video! -
#1190 Tömegkezelés.
Kábé annyit tesz, hogy olyan területre ható képességeket/varázslatokat használ ami több ellenfelet is immobilizál, bénít, összezavar, szétkerget stb. -
#1189 ezeken az sem segítene... -
#1188 :D nagy játék. csak gépre kéne:)