60268
  • Agamemnon
    Az nem derült ki, hogy mikor indulna a béta teszt? Bár gondolom a meghírdetés után 1-2 héten belül, nem? Remélem valaki innét is bekerül, és egy csomó képet-videót prezentál nekünk :D - persze a legjobb az lenne, ha mindenki bekerülne :P
  • Monoton
    Ha az adataidnal ki van pipalva hogy testelnel akk jelentkeztel.
  • kabel15
    Oks.
    De akkor elég az amit csináltam? :D
    Vagy van valami külön menüpont ahol kell regelni?
  • Monoton
    Biztos összeválogatják a configokat. Kisebb gép, nagyobb gép ... Általában ezt hívják tesztelésnek :D
  • kabel15
    Jó csek nehogy az legyen hogy csak az kap teszt lehetőséget akinek 8gb ram meg 4 magos proci és egy 9800 kártyája van.
    Amúgy amit leírtam az elég? Vagy kell még valamit csinálni?
  • mrzoltan
    Pont hogy ennek van értelme.így minden rendszertípuson lehet tesztelni a játékon.
  • kabel15
    Hol kell jelentkezni?
    Regisztráltam kaptam levelet be is tudok lépni de a jelentkezést sehól sem látom.
    Amúgy szerintetek 2gb rammal és egy 2x1.86ghz procival be lehet kerülni?
    Amúgy szerintem ez hülyeség hogy ez alapján lövik be.
  • Superhamster
    Ha be akartok kerülni akkor a hangsúly a CPU-n és a RAM-on van. Hallottam azt is, hogy az ország is számít valamit, de ez szerintem butaság.
  • Deathstorm676
    Nekem a személyes adatok megadásakor dobott mindig vissza de megoldotta a gondot hogy csak reggeltem és miután meg volt a regisztráció és sikeresen beléptem csak utánna jelentkeztem a bétára.
  • XenHai
    Nekem engedte magyar al is.
  • suti100
    Ha már beregisztráltad magad és a bétára akarsz regizni akkor a köv. ted:
    -Az account managerből (my account) kezdj el a bétára jelentkezni.
    -Ne hasznáéj ékezetet!
    -Országnak az egyesült királyságot, nyelvnek az angolt add meg.
    -Ha visszadob az odlalra próbáld meg még párszor!
    Nagyjából ennyi nekem így sikerült!
  • bajsz
    felhasználó név stb.Pár dologt kell beállítani utánna mindent áttudsz írni magadnak.
  • bajsz
    figyi privátban írd le a jelszódat amit akarsz meg az email címed.Megpróbálom megcsinálni neked.
  • triplet
    de mikor szűnik már meg ez a leterheltség. mert én nem tudok regisztrálni:S
  • [HUN]Crassus
    "ezer alatt lesz":)
  • Monoton
    Ezt lehetett várni. Simán ráugrott egyszerre a regisztrációra x millió gamer.
  • Epimetheus
    Nemtom ki hogy van vele, de nekem elveszi akedvemet a játéktól, ha már a regelés is úgy meg, hogy : "próbálokzz csak majd összejön..."
    Én is megszívtam vele... minden OK ---> vissza a kezdőlapra
    ???? még a weblap is vagy a reg script is béta?
  • triplet
    volt már nem is egyszer. még én is belinkeltem anno:D
  • Warden
    Ez volt már?

Jöhetne már ez a játék.
  • triplet
    ez nekem még mindig egy bugos szar. IE-vel probálkozok de szarik arra hogy én mire kattintok visszadob a regisztrácios oldalra:S
    nem regisztrálna nekem valaki?:D
  • bajsz
    Berregeltem énis.
    Célszerü egyébként eöbb csak regisztrálni magatokat.Utánna a My account részben belépni teszternek.Jobban működik ,mintha egyből bejelölsz mindent.
  • Monoton
    Na sikerült beregelni. Egyébként én sem hibákat akarok keresni de ha bekerülök legalább tudom milyen lesz :D
  • Fenrir
    Én játszani fogok béta alatt is, szóval annyira nem izgat :D
  • triplet
    egyetértek én is ráhagytam:)
  • Kandurex
    Gondoltam beregisztrálok a beta miatt...de aztán rájöttem, hogy én játszani akarok, nem pedig hibákat hajkurászni. Szóval, majd a FULL -al ...haha :)
  • Jeffjohnson
    Hát ránéznek az adatlapodra és ha ott 18 szerepel akkor tudják ,hogy annyi vagy egyébként meg egy szerződést írsz alá amiben elvileg benne van ,hogy az adataidnak meg kell felelnie a valóságnak. Viszont szerintem attól nem kell félni ,hogy ennek utánajárnak (nem is tudnak max ha beperelnek de nem fognak 1000000 16 évest beperelni mert értelmetlen pénzkidobás mert szinte minden országnak más-más az erre vonatkozó törvénye)
  • triplet
    én ezt feladom. visszadob vagy hibát ír ki:(
    majd írjatok ha nem lesz ilyen leterhelt szar. amúdj honnan tudják a készítők hogy tényleg ki a valódi 18 éves és ki nem?
  • Jeffjohnson
    nekem is ez volt próbálkozz csak
  • triplet
    most egy ilyen jött ki azután hogy rákattoltam a folytatásra:

warning: array_shift() [function.array-shift]: The argument should be an array in /opt/vhost/swtor.com/sites/all/modules/custom/cohort/cohort.signup.inc on line 490.
    warning: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, '' was given in /opt/vhost/swtor.com/includes/form.inc on line 366.
  • Jeffjohnson
    egyébként nem ennyi volt a beta mert írták ,hogy 18 éven felüliek közül fognak kiválogatni hely és gép alapján tesztereket
  • Jeffjohnson
    meglett nekem is csak mivel most raktam fel a Java-t ezért kellet egy restart
  • triplet
    most valamit alakult. kitöltök mindent, beírok valami fake telefonszámot rákattintok hogy menjen tovább, nem csinál semmit de legalább ott marad meg úgy láttam hogy a telefonszámnak amit beírtam az első 3 számjegyét zárojelbe rakta.
  • XenHai
    Milyen scan ?
  • Szabi1991
    fél perc, most már remélem elfog futni egyszer a gépemen, hamár megnézték mien gépem van.. :D

(ám sztem ennyi volt a nagy béta teszt, megnézték kinek mien gépe van..)
  • Jeffjohnson
    akinek sikerült a scan is annak mennyi ideig tartott?
  • Jeffjohnson
    nekem sikerált végre majdnem minden csak a gépem scannelése tart már vagy 5 perce igazából semmi sem történik pedig felraktam a java-t...
  • XenHai
    Már én is regeltem és magyart adtam meg ,nem az a hiba.
  • Legend Killer
    :D
  • Legend Killer
    veheted elő a lugert :D.
  • triplet
    ez akkor is érdekes. kérte a jelszavam e-mailem, erre megint behozza a regisztrációs oldaltXDXDDD!