60268
  • N1ggA
    Hát most azért bejelentettek egy új bolygót.
  • [HUN]Crassus
    nagy a csend amióta a béta jelentkezést bejelentették....
  • Jeffjohnson
    Combo elnyomása után ütésirányokat kell lenyomnod ,hogy végrehajtsa a combot de lehet simán csépelni is benne teljesen más mint ami a többiben van ahol ha lenyomsz egy skillt végrehajt egy ütést.

Szerintem meg nem kell feltalálni a spanyol viaszt újra nem ezen van a lényeg legyenek érdekesek a questek a harcrendszer meg lehet hagyományos.
  • overx
    Azért remélem az ember ügyessége is beleszól egyegy duel vagy bármi végkimenetelébe, és itt nem a skillek ügyesen egymás után nyomogatására gondolok, hanem mozgás, esetleg ugrálás ( remélem lesz benne :S bár eddig nem úgy jött le :(( ) stb
  • Lonni
    de nyomogatni kell az ikonokat, hogy csinálj valamit.
  • bajsz
    nagyon remélm nem lessz wow filingje mert akkor kegyetlenül szar lessz.
    Ráknak se kell ezer ikon a képernyőre:D
  • Jeffjohnson
    Az AoC-ban teljesen más harcredszer van mint a többiben.
  • The Protector
    ez is ilyen ezer ikon van a képernyőn aliglátokvmit szutyok lessz?VAgy inkább kotor online?
  • Lonni
    az rpg csak annyit takar, hogy role playing game aka szerepjáték, és nem utal, hogy milyen jelegű a játékmenet.
    Amit eddig láttunk a játékból, írányítása hasonló lesz mint a war, wow, aoc és társai.
  • EnxTheOne
    MMORPG. Benne van hogy rpg. Szoval a harcredszer a KotOR-hoz hasonló lesz.
  • overx
    Click and Kill game lesz vagy jedi acadmy szerű szabad mozgás?
    Nem csípem ha csak a skilleket kell nyomogatni mint a bajnok és nézni ahogy két álló valaki csépeli egymást, ráadásul oda nem illő kivédéseket csinálnak meg hasonló monoton dologkat.
    Jó lenne ha nem azon múlna ki milyen erős, hogy mekkora kocka.
    Nagy sw és mmorpg fun vagyok, szóval tuti kipróbálom majd, csak már készülne el :)
  • [HUN]Crassus
    valószínüleg még jopár hét....
  • XenHai
    New vidi!
  • kabel15
    Amúgy mikorra várható a szerver nyitás?
    Vagy hogy kiderül ki mehet és ki nem?
  • Jeffjohnson
    már semmit mert ami volt azt töröltem
  • MerlinW
    SOE, jogos. Mondjuk a szóban forgó mondatom az EA-ra szintúgy igaz:)
  • MerlinW
    Végig a játékról (bár még meg sem jelent) beszéltünk, nem tudom mit olvasol:)
  • Jeffjohnson
    Inkább a játékról beszélgessetek és hagyjátok a flame-et másik topicban így nekem is kevesebbet kell majd törölni.
  • Burca
    Sztem SOE-ra gondolsz de nem, mivel Bioware Electronic Arts alá tartozik, szóval tuti az adja ki. Voltak róla jó rég hírek hogy nem havidíjas lesz meg itt sg-n is elő elő veszik emberek bizonyos időközönként de az itemshopos dolgot egyből cáfolták anno. Tuti nem játszanék vele én akkor mondjuk :P
  • Monoton
    GW az megint kulon kategoria.
  • wedge31
    Fene tudja másfél évig toltam a GW és nem igazán tapasztaltam ilyeneket...
  • MerlinW
    Mindig havidíjasra volt tervezve, soha fel sem merült az ingyenesség. Főleg, hogy a SOA áll emögött is. De jobb is így, az ingyenes MMO-k mindig a káoszt, csalókat és parasztokat vonzották.
  • XenHai
    Pontosan és van rendes bevétel forrás a szerver karbantartáshoz .Ne ilyen laggos bugos szar legyen a game.
  • Fenrir
    Én most néha játszom a DDO-val amerikai szerveren ahol a játék ingyenes és nincs havidíj viszont az insták felét meg kell venned Turbine pontokért ami persze kemény dollárokba kerülnek. Nem tetszik ez a micromanagement ahol vehetek extra fajokat, kasztokat, xp boostokat, cuccokat, ergó ha van pénzed és győzöd fizetni akkor eléggé op lehetsz.

Legyen csak havidíjas az SW:TOR, így legalább mindenki ugyanonnan indul.
  • Burca
    Én voltam jópár closed bétában már de még sosem kaptam póstai levelet :(
  • Gideon Wieth
    én úgy hallottam nem havidíjasra tervezték, de lehet hogy rosszul hallottam. De talán esetleg még fizetnék is érte. Mondjuk ha ilyen kártyás megoldással lesz akkor havonta 2-3000 Forintot még elviselnék, ha tényleg jó játék lesz :)
  • Monoton
    Inkább havidíj mint Item Shop.
  • Agamemnon69
    Ha nem lenne havidíjas, akkor biztosan letaszítaná a trónról a wow-ot, de kétlem, hogy eltekintenének egy ilyen hatalamas bevételi forrástól - sajnos.

Bár legalább alternatívaként lenne örökös tagság - mondjuk 1 éves előfizetési díj ellenében :)
  • Gideon Wieth
    Nah hát ez a játék nagyon jó lesz. Ha nem havidíjas, akkor az első leszek aki megveszi. WoW készülhet :D Igen erős vetélytársa akadt :)
  • MerlinW
    Ezt már rád bízom. Blizzardnál így működött, gondolom a többieknél is.
    Természetesen zártról beszélünk, nyíltnál azt csinálsz amit akarsz.
  • Torzonborz
    closed béta esetén elképzelhető . open bétánál nem igazán :D
  • Burca
    Nehéz eldönteni hogy viccelsz vagy komolyan gondolod ezt :)
  • Agamemnon69
    Ez OK, én mindössze képeket, esetleg videókat említettem, azokat meg nem hinném, hogy ki tudják nyomozni, hogy melyik felhasználó is töltötte fel akármelyik képfeltöltő oldalra...

Mindegy, ha nem kapunk semmilyen illegális infót, akkor sem dől össze a világ, sőt, ha lefújják a játékot, akkor sem.
  • MerlinW
    Aláírtad, és megadtad a személyes adataidat, telefonszámodat regisztrációkor. Ha meg nem valós adatokat írtál be, úgysem vehetsz részt a bétában. Általában pont ezért postán küldik az béta adatokat, de van hogy szúrópróbaszerűen felhívnak telefonon. Főleg a külföldieket, mert ugye ha nem tudsz angolul, nem tudsz hibát jelenteni, ergo semmi keresnivalód ott.

Lényeg, ha rajtakapnak, hogy kiszivárogtattál valamit, perelhetnek téged.
  • bajsz
    igen ebben is van valami,de ha kiis szivárog serial key nélkül nem nagyon fogsz vele játszani.Szóval hiába szivárogna ki bármi is.

Crysis -t kell csak említeni.Zárt beta telepítője kijött,serial nélkül nem tudtad használni.
  • Agamemnon69
    Azért én nem vennék mérget arra, hogy semmi nem fog kiszárogni. Gondolj csak arra, hogy hány warez játék jelenik meg a neten a hivatalos megjelenés előtt... (és igenis vannak köztük "véglelges", hivatalos megjelenés állapotában lévő játékok is. legutóbbi példa Majesty 2 :)
  • bajsz
    Látom nem vagy tisztába a dolgokkal a zárt bétákkal kapcsolatban.

Szerződést kötsz arról,hogy titoktartást fogadtsz a játék tezstelése alatt.Open beta esetén van az ,hogy akárki jöhet ,így titkolni sem kell semmit.

És igen jól mondod ,nem csinálok videót ,képeket.Nem az a célom a játékban,hogy ezeket gyűjtsem.majd akkor ha tényleg teljesen játszható lessz max akkor.
  • Szabi1991
    "aláírtuk" hogy nem csinálunk..
  • Monoton
    Miért ha te bekerülsz nem csinálsz képeket, videót? Nem is írsz róla?
  • bajsz
    hát mivel zárt beta.Így semmilyen vieót nem fogsz látni ill,semilyen beszámolót nem fogsz olvasni.