60268
  • EnxTheOne
    ha már itt tartunk, a saber az szabja nem? A kard az sword. :D
  • Kandurex
    Pedig nagyon nem mindegy lightsaber <> lasersaber
  • EnxTheOne
    én a 3. oldalon képzeltem el a fejvadászokat, és csempészeket :(:(:(:(:(:( T.T T.T
  • Monoton
    Egy 3. oldal lehet később egy kiegészítő.
  • sasvader
    Off:akk fénykard bazd+ haggyá már ilyen sza*ságokal...
    On:Kár nincs olyan karakter ami egyik oldalon se állna...pl:mandalorianokal is nyomulnék szivesen!
  • edios
    lézer
  • Kandurex
    Így van, legalább bőven lesz "lázadó kutya" akit halomba lehet majd aprítani.
  • XenHai
    off: Elöbb lesz belőled trafó öcsém
    on: Ez igaz e azért szép számmal van fejvadászok is.
  • sasvader
    Off:Csak nehogy a kék lézerkardom a fejedbe landoljon!
    On:Látom fél világ erőhasználoval nyomul...én azért is Trooper-al vagy Agent-el leszek.
  • XenHai
    Ez számomra jó hír lesz kit ölni
  • sasvader
    Mellesleg szavazásnál eddig több a Köztársaság párti mint a Sith birodalom pártiak!XD d:
  • edios
    Nem kicsit;)
  • XenHai
    Nekem is bejön.
  • sasvader
    Látom a magyar oldalon el vannak ájulva Sith Inquisition-tol....
    Warrior sztem jobb
  • Kandurex
    A régi render trailer még mindig odabassz.
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    érdekes lenne ha nem.. :)
  • XenHai
    Remélem lehet sith oldalon is....
  • XenHai
    Imádom a 2 pengéjű kardokat!
  • sasvader
    bocs dupla remélem-értXD
  • sasvader
    hátt remélem akkor remélem hogy nem csak a Consular használhat dupla pengéjű kardot...mert eléggé brutál hogy jól tudja használni az erőt+még kaszabolja az ellent dupla kardal.Akkor lehessen Jedi-nek meg a Sith Warriornak is dupla.
  • N1ggA
    elég sokan "felháborodtak" duplapengéjú kard miatt, de nem értem, valószínűleg tökmindegy lesz, hogy melyiket használod, akár a kotorban (a videókban volt aki duplapengéjűt, valaki simát használt)
  • sasvader
    Consular holoneten!
    Hátt..ez a dupla pengéjü kard egy kicsit...
    na mind1 maradok sima jedinél meg a sith warriornál.
  • sasvader
    Hiába irod ezt nekem...ugyanis egyik oldalon se vagyok.Nekem tök 8 hogy most jedi vagy sith mindegyiket utálom.XD Ezért nyomulok Trooperal vagy Agent-el.;)
    Ui:Sitheket jobban utálom az értelmetlen gyilkolászások miatt.Még a saját mesterüket is kinyirják....értelmes egy hit.Azt csodálkoznak ha hamar elbuknak.XD
  • EnxTheOne
    nekem a fejvadász tetszett eddig, de most ök töltik be a "sima katonák" szerepét, igy majd szerintem hanyagolni fogom. Maradt még a sith agent és warrior. Mindkettővel jól lehet ölni a jediket és a sz*mét lázadokat.... vagyis köztársaságiakat. ^^
  • sasvader
    Mondjuk most elbizonytalanodtam:S
    Ez a Consular és Jedi között gondolkozom.
    Inquisotor az nem jön be nekem...warrior jobb!:D
  • s0n1c
    a beígért infok: inquisitor, consular stb.
  • sasvader
    Majd ha lesz kieg akkor jöhet ninja ewok-od!:d
    Már csak egy fajlista kéne azt nekem elég lenne ennyi info játékrol!
    Majd ki adják valamikor jővő nyáron (bár ilyenkor majdnem mindenki nyaralni megy...) inkább jővő karácsonyra tippelek.
  • Burca
    Ewok ninja pl! :)
  • s0n1c
    aminek kb. nulla köze van a star-wars környezethez
  • N1ggA
    a játék valószínűleg a trinity systemet fogja alkalmazni (vagy annak valamilyen továbbfejlesztett (vagy visszafejlesztett) változatát), és ehhez a rendszerhez elég lesz a 8 kaszt.
  • s0n1c
    Még ha nem is hagyományos mmorpg lesz az old republic, alapvetően szerintem kevés a 8 class, ha lehet specializálódni akkor még talán elfogadható. De pl elfért volna egy közelharcos (brawler, teras kasi artist), medic/combat medic, engineer, stb.
  • EnxTheOne
    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem nagyon zavar hogy nincs sith trooper. :( És ha mindenigaz a bounty hunter veszi át a helyét :(
  • sasvader
    ugy értettem de tökmind1...
  • Pluskast
    Olvasni tudsz vagy annyira figyelmetlen és lusta vagy, hogy még a banner alatti magyar oldal-ra sem kattintasz rá? Ilyen jellegű dolgokat szerintem már az általánosban is tanítanak.....
  • Jeffjohnson
    A játék során minden kaszt számára lesz egy pont, ahol el kell döntenie milyen irányba akar specializálódni. Ennek a döntésnek nem lesz túl nagy hatása a történet alakulására, a játékstílusra viszont annál inkább. Kétféle út közül lehet választani, nyilván ez mindegyikük számára más lesz. Arra azonban figyelnek a fejlesztők, hogy különböző szerepeket tudj betölteni, akármelyik osztállyal is játszol.

bővebben a Magyar oldalon találtok infót (link a bannerban)
  • Agamemnon69
    Nem akarnak mindent felfedni dec 3-ig. Mindössze dec 3-án mutatják be az utolsó két kasztot. Illetve ígéretük szerint, most már minden héten "rendes" hírek lesznek, nem rajzok, meg történetek.
  • sasvader
    Ha már mindent fel akarnak fedni dec 3-ig akkor remélem hogy mondanak
    egy fajlistát is.
    Eddig mindig az embereket mutogatták...az 100% hogy nem embert fogok
    inditani ha ki adják a játékot.:D
  • N1ggA
    fake
  • Me0w