60268
-
EnxTheOne #1388 ha már itt tartunk, a saber az szabja nem? A kard az sword. :D -
#1387 Pedig nagyon nem mindegy lightsaber <> lasersaber -
EnxTheOne #1386 én a 3. oldalon képzeltem el a fejvadászokat, és csempészeket :(:(:(:(:(:( T.T T.T -
Monoton #1385 Egy 3. oldal lehet később egy kiegészítő. -
sasvader #1384 Off:akk fénykard bazd+ haggyá már ilyen sza*ságokal...
On:Kár nincs olyan karakter ami egyik oldalon se állna...pl:mandalorianokal is nyomulnék szivesen! -
#1383 lézer -
#1382 Így van, legalább bőven lesz "lázadó kutya" akit halomba lehet majd aprítani. -
#1381 off: Elöbb lesz belőled trafó öcsém
on: Ez igaz e azért szép számmal van fejvadászok is. -
sasvader #1380 Off:Csak nehogy a kék lézerkardom a fejedbe landoljon!
On:Látom fél világ erőhasználoval nyomul...én azért is Trooper-al vagy Agent-el leszek. -
#1379 Ez számomra jó hír lesz kit ölni -
sasvader #1378 Mellesleg szavazásnál eddig több a Köztársaság párti mint a Sith birodalom pártiak!XD d:
-
#1377 Nem kicsit;) -
#1376 Nekem is bejön. -
sasvader #1375 Látom a magyar oldalon el vannak ájulva Sith Inquisition-tol....
Warrior sztem jobb -
#1374 A régi render trailer még mindig odabassz. -
Szabi1991 #1373 -
Szabi1991 #1372 érdekes lenne ha nem.. :) -
#1371 Remélem lehet sith oldalon is.... -
#1370 Imádom a 2 pengéjű kardokat! -
sasvader #1369 bocs dupla remélem-értXD -
sasvader #1368 hátt remélem akkor remélem hogy nem csak a Consular használhat dupla pengéjű kardot...mert eléggé brutál hogy jól tudja használni az erőt+még kaszabolja az ellent dupla kardal.Akkor lehessen Jedi-nek meg a Sith Warriornak is dupla. -
#1367 elég sokan "felháborodtak" duplapengéjú kard miatt, de nem értem, valószínűleg tökmindegy lesz, hogy melyiket használod, akár a kotorban (a videókban volt aki duplapengéjűt, valaki simát használt) -
sasvader #1366 Consular holoneten!
Hátt..ez a dupla pengéjü kard egy kicsit...
na mind1 maradok sima jedinél meg a sith warriornál. -
sasvader #1365 Hiába irod ezt nekem...ugyanis egyik oldalon se vagyok.Nekem tök 8 hogy most jedi vagy sith mindegyiket utálom.XD Ezért nyomulok Trooperal vagy Agent-el.;)
Ui:Sitheket jobban utálom az értelmetlen gyilkolászások miatt.Még a saját mesterüket is kinyirják....értelmes egy hit.Azt csodálkoznak ha hamar elbuknak.XD -
EnxTheOne #1364 nekem a fejvadász tetszett eddig, de most ök töltik be a "sima katonák" szerepét, igy majd szerintem hanyagolni fogom. Maradt még a sith agent és warrior. Mindkettővel jól lehet ölni a jediket és a sz*mét lázadokat.... vagyis köztársaságiakat. ^^ -
sasvader #1363 Mondjuk most elbizonytalanodtam:S
Ez a Consular és Jedi között gondolkozom.
Inquisotor az nem jön be nekem...warrior jobb!:D -
#1362 a beígért infok: inquisitor, consular stb. -
sasvader #1361 Majd ha lesz kieg akkor jöhet ninja ewok-od!:d
Már csak egy fajlista kéne azt nekem elég lenne ennyi info játékrol!
Majd ki adják valamikor jővő nyáron (bár ilyenkor majdnem mindenki nyaralni megy...) inkább jővő karácsonyra tippelek. -
Burca #1360 Ewok ninja pl! :) -
#1359 aminek kb. nulla köze van a star-wars környezethez -
#1358 a játék valószínűleg a trinity systemet fogja alkalmazni (vagy annak valamilyen továbbfejlesztett (vagy visszafejlesztett) változatát), és ehhez a rendszerhez elég lesz a 8 kaszt. -
#1357 Még ha nem is hagyományos mmorpg lesz az old republic, alapvetően szerintem kevés a 8 class, ha lehet specializálódni akkor még talán elfogadható. De pl elfért volna egy közelharcos (brawler, teras kasi artist), medic/combat medic, engineer, stb. -
EnxTheOne #1356 Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de engem nagyon zavar hogy nincs sith trooper. :( És ha mindenigaz a bounty hunter veszi át a helyét :( -
sasvader #1355 ugy értettem de tökmind1... -
#1354 Olvasni tudsz vagy annyira figyelmetlen és lusta vagy, hogy még a banner alatti magyar oldal-ra sem kattintasz rá? Ilyen jellegű dolgokat szerintem már az általánosban is tanítanak..... -
#1353 A játék során minden kaszt számára lesz egy pont, ahol el kell döntenie milyen irányba akar specializálódni. Ennek a döntésnek nem lesz túl nagy hatása a történet alakulására, a játékstílusra viszont annál inkább. Kétféle út közül lehet választani, nyilván ez mindegyikük számára más lesz. Arra azonban figyelnek a fejlesztők, hogy különböző szerepeket tudj betölteni, akármelyik osztállyal is játszol.
bővebben a Magyar oldalon találtok infót (link a bannerban) -
#1352 Nem akarnak mindent felfedni dec 3-ig. Mindössze dec 3-án mutatják be az utolsó két kasztot. Illetve ígéretük szerint, most már minden héten "rendes" hírek lesznek, nem rajzok, meg történetek. -
sasvader #1351 Ha már mindent fel akarnak fedni dec 3-ig akkor remélem hogy mondanak
egy fajlistát is.
Eddig mindig az embereket mutogatták...az 100% hogy nem embert fogok
inditani ha ki adják a játékot.:D -
#1350 fake -