60268
  • Jeffjohnson
    Társaságot találni nem lesz nehéz rengeteg magyar klán lesz és biztosan sokan segítenek majd.
  • gibson9
    Na akkor úgy tűnik a nettel elvileg nem lesz gond.. ennek örülök :D Szóval már csak az angol tudás hiánya fog lassítani :/ de nem érdekel, ha kell kiszótárazok mindent :D de azért szerencsére minimális szókincsem van..
    Mindenesetre ha valakinek kell majd a seggébe egy Bounty Hunter segítő, akkor szóljon aztán majd TS mellett segíthet a nyelvi akadályokban :D
  • Jeffjohnson
    meg a kezdést Conan, WHO nagyon gyengén kezdett ahogy hallottam Aion sem ment simán.
  • XenHai
    Csak az end tartalmakat ne kúrják el.Sok MMO vérzett már el rajta.
  • Jeffjohnson
    Biztos lesz némi grind benne de sokkal több embert vonz szerintem az érdekes küldetések minthogy a köv. szinthez még 1000 pókot kell megölni. Meg szerintem ha a leggyorsabb út a max szinthez a questelés akkor vérpistikék nekiállnak majd kőkeményen questelni. Még nem tudunk mindent a játékról korai még ítéletet mondani
  • arcosharcos
    A quest rendszere meg hát nem is tudom,befolyásolja a dark és light pontokat de mivan ha valaki vérpistike és nem szeret questelni,az marad
    szürke? Questelés közben lehet segítőket úgynevezett kompanionokat is
    "szerezni",aki nem questel annak hogy lessz már ha kell neki.A WoW egy
    farmerkodásra kihegyezett MMO,a WHO egy PvP-re,remélem ez meg nem lessz
    egy questelés centrikus MMO.Remélem elöbb-utóbb megjelenik egy frankó MMO
    is.
  • arcosharcos
    Várom a gamét meg minden de 4 kaszt "kicsit" kevés és a 2 talent ág
    lehetőség is elég karcsú.Ingame pontokért vehető felszerelések remélem
    tényleg csak külsőségekben fog megnyilvánulni és azon a szinten is marad,
    mert ha pénzért valaki elönyhöz juthat ott is hagyom egészet.
  • Jeffjohnson
    Ja még annyit ,hogy pl WHO-ban 30megás nettel is voltak olyan laggok ,hogy nem láttam az ellent és mégis kinyírtak. Szerintem sok függ attól ,hogy a játék "netes" része mennyire jól van megírva és ,hogy milyen szervereket pakolnak alá. Valószínűleg lesz open béta ott majd meg tudod nézni ,hogy bírja a neted bár ott nem kapja a játék azt a terhelést mint amikor élesben beszabadul az a sok ember aki a véglegessel játszani fog.
  • Jeffjohnson
    Bár én kb. 2éve nem játszottam wow al de ilyen nekem is volt vártam pár másodpercet míg betölti a sok embert aztán minden ment normálisan 2 megás nettel simán kell ,hogy menjen bármilyen mmo.
    Ping az ami számít. Néhány okos haver nekem azt mondta ,hogy a ping nagyságához inkább a szerverkapcsolatnak (távolság a szervertől hány szerveren keresztül kapcsolódsz stb.) és a szolgáltatás minőségének van köze mintsem annak hány megás a neted bár lehet tévednek.
  • EnxTheOne
    europai szervert válasz majd :D
  • gibson9
    a nagyobb városokban laggoltam be általában, főleg ha még tele is volt játékosokkal.. :/
  • edios
    wat

wow 56k-n megy
  • sasvader
    Aha,viccelni se lehet ...mindent komolyan veszel te bajod!-_-

• Torzonborz
    akkor a szolgáltatódnál van vmi gubanc. túl nagy sávszél mmohoz nem kell ( max patch leszedéshez :D )inkább a latency az ami számít igazán .
  • gibson9
    én is remélem, hogy így lesz :) mert a gépem egy ilyen fajta játékhoz brutálisan erős, de a netem lehúzhatja.. WoW-nál elég sokszor laggoltam :/
  • N1ggA
    Régen mindenkinek annyi volt, mégis elég volt az MMO-khoz, szóval nem hiszem, hogy van félnivalód.
  • gibson9
    Engem igazából már csak az aggaszt, hogy vajon elég lesz e neki a szar kis 2 megabites netem :/
  • Me0w
  • Jeffjohnson
    A köv. olyan hozzászólás ami hasonló stílusú lesz megy majd a moderátornak aminek a vége szép kis bann lesz tehát ehhez tartsd magad! Te vagy az egyetlen akinek törölni kellett már több hsz-ét próbáld meg kulturáltan elmondani a véleményed. Nem a vélemény különbséggel van gondom hanem azzal ahogyan kifejezed magad. Ha a továbbiakban tartod ehhez magad akkor nem lesz semmi gondunk és szívesen látlak a fórumon.
  • Jeffjohnson
    Az illetlen hozzászólásaidat máshova írogasd mert itt sem annak sem a flamenek nincs helye!
  • sasvader
    Jeff!
    Élvezetből törlöd ki a hsz-eimet!?
    Mi értelme van a forumozásnak ha ki törlöd a neked nem tetsző hozzászolásokat?

• Jeffjohnson
    engem a mikéntje érdekelne főleg :) remélem majd jön valami infó arról is (pvp)
  • MrStokes
    Hat majd beledolsz maseba, elvileg multiplayer a jatek, vagy mi a szosz :D
  • Jeffjohnson
    különben is vagy BH vagy Agent leszek nincs mibe beledőlni
  • Jeffjohnson
    ok de csak kikapcsol állapotban :)
  • Torzonborz
    beledőlsz a fényszablyádba :D
  • Jeffjohnson
    Új bolygó jött a Tatooine.
    Szépek és jók ezek az update infók csak a pvp-röl is eshetne már némi szó. Mit csinálsz miután végigjátszottad a 200 órányi majdhogynem single player tartalmat?
  • sasvader
    Fenn van holoneten Sith Inquizitor,hátt szerintem eléggé brutál...sith oldalon ez a legerőssebb szerintem, távolrol villámcsapásal kinyirod/megbénitod őket + még fénykardot is jól tudja használni...
    De a Warrior még mindig jobban bejön nekem.
  • HiPPoNaX
    A játékélmény szempontjából nyilván jó lesz, inkább akkor úgy fogalmaznék, hogy számomra akkor sem illik az SW univerzumba ez az eszméletlen mennyiségű erőhasználó :] De szerintem az is borítékolható, hogyha a játékkal bármi gond lesz, az nem ennek a felállásnak lesz köszönhető.
  • sasvader
    ÉS IGEN! 1. helyen Jedi Knight!
  • EnxTheOne
    haha, hogy pusztulnak a sz*mét köztársasági katonák :D mondjuk egy sith, és fejvadász ellen ^^
  • Buci
    ezek sztem fel-patchelt képek
  • Jeffjohnson
    sok embernek nem tetszik ez a rajzfilmszerű grafika de szerintem egész pofás inkább a játékélmény legyen jobb mint a grafika
  • Fenrir
    Alár jöhetne már a játék is, minek húzni addig? :)
  • Kandurex
    nah igen, fejlődött :)

• Kandurex
    Biztos sokat fejlődött már azóta a grafika és fejlődni is fog, de én már akkor is elégedett leszek, ha ezt a szintet hozza:

(amit ugye most hoz :)
  • Kandurex
    Egyébként Sith Warrior és / vagy Bounty Hunter / vagy Trooper :)
  • sasvader
    LOL Jedi Knight és a Sith Inquizitor pont döntetlenül áll! Remélem átveszi az 1 helyet.
  • s0n1c
    Windu Yoda után talán a legerősebb jedi volt, hozzá képest Obi-wan is egy csicska. Próbáljatok meg elvonatkoztatni a filmektől, és ne sand-box mmot várjatok. És játszatok a kotor i-ii-vel :)
  • Kandurex
    ...igazából ez az egyetlen dolog amibe belelehet kötni,..a többitől nem tartok, ez viszont pöppet zavaró, majd meglátjuk