60268
  • Me0w
    Nade, lattad mar az STO-t a videokon? Fogtak a jol ismert tank, healer, dd 'szabvanyt', oszt' rahuztak a megfelelo meretu hajokra. Mikro ezt meglattam, azert picit gorbult a szam szele, leven ST fan lennek. En inkabb arra szavazok, hogy csinaljak a jatekot ameddig szeretnek - ala Blizzard - es csak akkro adjak ki, amikor azt erdemesnek talaljak ra.
  • Tababo
    Olvasd el ezt a cikket SW bár ez csak egy fejtegetés a magyar hivatalos oldalon de szerintem nagyon is igaz.

Idén nem fog megjelenni.Még rengeteg dolog hiányzik és más játékokkal is foglalkozniuk kell.Év végén meg biztos nem fog kijönni mivel hülyék lennének kidobni a Cataclysm-el 1időben de ne legyen igazam.
  • arcosharcos
    Gondolom az ElectronicArts és a LucasArts közt megy a bírkózás.
    EA szokása szerint minél előbb piacra szeretné dobni progit,Lucas-ék
    meg nem akarják elkapkodni megjelenést amiben igazuk is van.

Infók,újdonságok folyamatosan érkeznek de ha márc-ápril körül nem kezdik
    el a bétát akkor lehet,hogy idén meg sem jelenik.
    Hivatalos oldalon érdemes megnézni a "The Holonet"-"Timeline" opciót,
    nagyon az elején tart a story.Amikor végigmegy időben ott
    kapcsolódhatunk majd be gaméban vagyis egyet jelent game megjelenésével.
  • Fenrir
    STO-val ellentétben ez nem februárban fog megjelenni, még ráérnek.
  • Agamemnon
    Basszus, STO OB kedden indul, ezek meg még mindig csak bolygókat mutogatnak be... én ennél kicsit több hírt várnék hétről-hétre.
  • Tababo
    Új bolygó.Dromund Kaas a Sith-ek központja.
    Dromund Kaas
  • Tababo
    Remélem végjátékban nem csak elfogadható pvp lesz.
  • Jeffjohnson
    Warhammerben a Warrior Priest is közelharci healer volt tökéletesen működött igaz utána sztem kicsit elbaszták de az alap koncepció hasonló mint itt.

Ha jól tudom azt is írták ,hogy minden karakternek lesz valamilyen healing képessége (gondolom főleg csatán kívül).

A kevés kaszt meg szerintem azért van mert olyan minőségi sztori fog mindegyikhez járni mint egyetlen mmoban sem + mindegyiknek egyedi szinkronhangja és ha igaz az amit ígértek akkor a sztory alatt többfelé is elindulhatunk attól függően mit választunk. Na ez az amit más mmok (gyűjts össze 20 vaddisznófejet egy qesthez) nem tudnak.

Ha a végjátékban lesznek még nagy akár 20fős jól kitalált insták is és elfogadható pvp akkor nagyot fog ütni a játék.
  • [HUN]Crassus
    sniper-trooper:P
  • arcosharcos
    Pontosan így van,én is így tudom:) smuggler heal ágban tud majd még profin (profibban) rejtőzködni is amolyan félig rugó félig healer,hááát érdekes lesz de legalább az újdonság erejével fog hatni ez a kaszt mix.
    Tényleg kíváncsi vagyok mit hoznak ebből ki.Elsőre így elég hülyén hangzik.
    A JC meg mint main healer kardal csapkod:),mert azok a "pontok" amiket healre vagy távolsági erőskillekre használhat csak közelharcban töltődnek vissza,vagyis nem csak hátul áll és healel,rá van kényszerítve,hogy közelharcoljon is.Azoknak ajánlják akiknek tetszett
    Yoda vagy Darth Sidious harca,kicsit közelről kicsit távolról bunyó.

Lesz egy kardal csapkodó main healer meg egy rejtőzködő offhealer:)
    Csak a troopert ne tolják el többi nem érdekel.Ebben még bízom,
    még mindig nem tom mi lesz a másik talentága.

• N1ggA
    én úgy tudom a consularnak lesz a fő healer, a smugglernek csak lesznek healelős képességei
  • arcosharcos
    Elképzelem amint mondjuk a JK közelharci tankol és ugyancsak a JK csak
    dps talentes tolja a közeli dps-t.Ez így most nagy kaland.Simán elfért
    volna még 1 közelharcos meg healer is ahelyett hogy a smuggler lett az
    utóbbi.Minden kaszt más kompaniont kérhet.
    Több is lesz kasztonként pl sith inquisitornak tank kísérő,vagy tanknak
    healer kísérő stb értelemszerűen.

• arcosharcos
    Igen jelenleg engem is inkább maga az SW világa jobban érdekel mint
    akármelyik kaszt.Először azt gondoltam,hogy a fejlesztőknek nincs fantáziája de aztán rájöttem,hogy erről szó nincs.Ugyanis a kísérő
    (kompanionok)kasztok nekem jobban bejönnek mint a játszható kasztok.
    Ott van pl a sith inquisitor egyik kísérője egy screenshoton láttam
    mandaloriainak néztem 2H kardal nyomul(nem fénykardal) és tankolni tud majd.Vukit is láttam gondolom az is valamelyik kaszt kompanionja lesz
    vagy a JK Droid kísérője stb
    Egyáltalán mér kell erőltetni ezt a kompanion rendszert de ha már így
    készítették el mindegy,legalább nem lesz kötelező.Segíthet a questelésben ha előhívjuk vagy ha instás partyból valaki kiesik
    akkor valamelyik játékos előhivhatja és nem kell várni másik playere
    órákat,lehet haladni tovább.Vagy 4fös instába (most mondtam egy számot)
    bemegyünk 2en+a 2kísérő és megvagyunk 4en.
    Ezeket a kísérő kasztokat inkább a játszható kasztok között szerettem volna tudni.
    Több kaszt kicsit változatosabbá tehette volna mert van a fénykardos a lézerpuskás meg a lézerpisztolyos és itt a story vége.Egy közelharcos
    vuki kőbunkóval vagy mandalor közelharcos vagy akár ewok lándzsával
    mindegy csak valami még.
    Most még abban reménykedem,hogy a trooper másik talentágából nem csinálnak healert mint ahogy a smuggler-el tették.
  • N1ggA
    baloldalt a smuggler, jobboldalt az agent
  • Szabi1991
    jedi
  • sasvader
    Melyik az a kaszt nektek ami a legkevésbé jön be nektek?
    Csak kiváncsi vok hogy melyik a legnépszerütlenebb kaszt.
  • Omlás
    "Őszintén megmondva mi lesz az amitől annyira különleges lesz a játék? "

SW univerzum. Nekem ez bőven elég :) Mivel nekem is és még sok mindenkinek közel áll a szívéhez. És azért valjuk be igencsak sovány a minőségi SW PC Game. A másik, hogy cirka 4 év WOW után kell már valami ami hasonló de mégis más. Sajnos az offline 3-4 óra alatt végigtolható játékok már nem kötnek le. Az a pár offline rpg ami meg minőségi az egyedül egy idő után unalmas ha már hozzászokott az ember az mmorpg hangulathoz.

Véleményem szerint a nagy többség akik úgymond szárolják a játékot azok pont ezért vannak bezsongva mert végre valami ami közeláll hozzájuk és ezért örülnek :). Majd meglátjuk mi sül ki belőle. Az tuti, hogy részemről tuti pre order.
  • arcosharcos
    Javítom *4kaszt és a szemben álló frakciónál 4ellentétes kaszt lehetőség
  • Jeffjohnson
    Nem hinném ,hogy tükörkasztok lesznek még a pontos skill listát sem ismerjük de ha tévednék linkeld be nyugodtan azt ahol az egyik készítő azt mondja ,hogy tükörkasztok lesznek.
  • arcosharcos
    Ha rendelkezünk HD VGA kártyával és HD monitorral akkor ezt a játékot
    már HD-ben is élvezhetjük majd.Kézzel festett hátterek...stb,ez a része
    tuti lesz.Az viszont biztos,hogy a fejlesztők nem szívbajosak,mert
    4kasztal(/tükörkaszt)betörni az MMO piacra az bátor dolog.

Az úgynevezett house rendszer amit állítólag talán bevezetnek mit jelent?
    Lesz egy lakása vagy hajója a karinknak amit berendezhet vagy itt tárolja
    kompanionokat?
  • N1ggA
    Nem hivatalos felmérések szerint (szavazás a hivatalos fórumon) a játékosok bő fele fog Erőhasználóval játszani, és ezért van az, hogy a választható kasztok fele Erőhasználó. Így sokkal nagyobb a balansz, valamint az Erőhasználó kasztok nagyban eltérnek egymástól, teljesen más lesz a sztorijuk.
    Kicsit unom már, hogy mindenki a sok Jedi kaszt miatt sír...
  • EnxTheOne
    a két oldal és a 8 kaszt engem is zavar. Minek 4 erőhasználó kaszt? Pl. fantasy rpg, van a mágus, aki tudja használni a tüzet, jeget, villámot, szóval 3 ágon fejlödhet. Ha meg külön vennénk, az 1 kasztból lehetne 3.
    Gondolom a sith warrior, jedi knight föleg fénykardot használ, mig a másik 2 meg az erőt. De ugye, 8 kaszt az jobban hangzik mint 6. Illetve, a fejvadász, csempész mehetne egy 3. frakcióba, mivel öket csak a pénz érdekli. Pilota kaszt is jó lenne. 10-böl 8 szerintem erő használó lesz. Tudom hogy a régi köztársaság idején sok jedi volt, de közel se anyi mint a legkisebb bolygó hadserege.
    Hogymiért ilyen különleges? Star wars "nextgen". És sok embert vonz a szem*t lázadok. khm khm köztársaságiakat ölni.
  • Fenrir
    Ha az a 2 oldal 8 kaszt jól ki van balanszolva és mind értelmes és használható akkor bőven elég a játék elején. Majd jön ehhez is 2-3 kiegészítő amivel be lehet vezetni új fajokat és kasztokat.

Amiért én igazán várom az a Star Wars környezet, sajnos az SWG-t nagyon elbaltázták és már nagyon várok egy jó SW stílusú játékot.

Másik fele, hogy jelenleg semmilyen MMO-val nem játszom mert mindenre ráuntam, ez az egyetlen ami igazán érdekel (sajnos az STO annyira nem jön be).
  • FickDeineStory
    Őszintén megmondva mi lesz az amitől annyira különleges lesz a játék? Milyen játék elemet fog tartogatni amit még eddig másik játék nem nyújtott?
    Mert szerintem a 2 oldal a 8 kaszt nagyon kevés. Igazából a Baldur's Gate 2 illetve Icewind Dale 2 óta minde újabb BioWare játékban csökken a kasztok száma a fajok száma például a Dragon Age-ben is már csak 3 faj és 12 kaszt (persze single player játékban ez még bőven megfelel), de az MMO-k nagy részében mostanában ennyi a választási lehetőség ami szerintem igen kevés. Én ugyan nem hagynám ott ezért a játékért az én MMORPG-met.

Nem kötözködésből írtam le ezeket, de úgy érzem túlsztárolják a játékot és sokkal többet várnak tőle mint amit nyújtani fog.
  • [HUN]Crassus
    Idén jön a game:P:)
  • Pluskast
    Nekem is :)
  • sasvader
    Újévre meg ajándékozhatna minket a Bioware egy fajlistával nem!?
  • XenHai
    Nekem az Sith Inquizitor jön be .
  • sasvader
    Melyik jobb szerintetek Jedi Knight vagy a Consular?
    A Sith Warrior vagy Sith Inquizitor a jobb?

Nálam a Jedi Knight,Sith Warrior jön be jobban..
  • V43 1105
    ...mint cigány gyerek a BMWt...
  • EnxTheOne
    amikor a kotor-al játszottam (természetesen sith ^^), mindig cserélgettem a kristályokat, mert egy idő útán meguntam. :D
  • N1ggA
    consular, egykezes, zöld
  • sasvader
    Mivel kicsit kihalt a forum irok ide...
    Tudom hogy itt sok a sith mániás de ha erő használoval nyomulnátok pl:jedi,consular akk milyen szinű fénykardot választanátok?
    Nekem a kék,esetleg ha lesz citromsárga akkor ez a 2 jön be.
    Ja és dupla pengéjű vagy sima fénykardal (ISMÉTLEM FÉNY-FÉNY KARDAL!) nyomulnátok?

FÉNYKARDOT IRTAM!
  • V43 1105
    Még egy jelentkező, ha befogadtok ..
  • gibson9
    na fasza, köszi
  • Muki100
    Mi hardcore BK fanok majd segítjük egymást.
    Ha tényleg jó lesz a játék akkor szerintem ez legyen a legkisebb akadály.
  • gibson9
    köszönöm a jó tanácsot.. majd esetleg ha lesz rá időm és pénzem, akkor megfontolom a dolgot.
  • Deathstorm676
    Sztem még van időd nyelvet tanulni úgy is elfog tartani egy darabig mire kijön a játék
  • Jeffjohnson
    Sajna még semmivel.
    Ha kijön v. mákom lesz és bekerülök a betába akkor haverok miatt Sith leszek bár a Trooper is nagyon tetszik de ez még lehet változik hátha átállnak a jó oldalra. BH,Agent a valószínű de az Inquisitor is tetszik igazából mindegyik bejön:) . Nem tudom majd a játékélmény alapján fogok úgyis dönteni.
  • sasvader
    Jeff!
    Birodalmi vagy Köztársasági párti vagy?
    Azon belül melyik kasztal nyomulsz?