60268
-
#1589 Ahhoz képest, hogy arról volt szó, hogy talán tavaly szeptemberben indul a zárt béta ahhoz képest eléggé xarul állhatnak ha semmi hír erről. -
#1588 Ebből a topicból eddig csak az ő hsz-eit kellett törölni... -
#1587 Mozzila + ABP, jobb klikk, kép blokkolása, egyedi, OK. Kész :) -
Burca #1586 Plz! Ha már ignore nincs, valaki mentsen meg minket :) -
#1585 Kevesebbért is kaptak már ezen a fórumon kitiltást, szeretnél egyet?
Kicsit vegyél vissza az arcodból. -
#1584 kicsit azért tényleg zavaró ez a villogó logó. nem lehetne hogy csak fele ennyire villogjon ? :) -
sasvader #1582 feltalálták ám az ékezetet is ovodás... -
sasvader #1581 Jó akkor legyen igazad...ennél nagyobb örömöd ne legyen.
meow!
sztem te vagy az ovodás mást nem tudsz csak kárörvendeni...
-
#1580 Ember, ha az enyém még zavaró is akkor sincs 56-szor ott egy oldalon. -
#1579 Tamadnak az ovodasok, nagyszeru. -
sasvader #1578 és te a tiéden nem akarsz változtatni,tiéd se valami kellemes látvány! -
sasvader #1577 azért is ugy hagyom! -
#1576 Nem tudnál változtatni a logódon? Ha már minden második hozzászólás a tiéd akkor legalább ne villogjon már... -
sasvader #1575 Akkor jó sok fog elmenni fizetésedböl!
Ok no problem! megbocsátottam ahogy egy jedihez illik... -
Tababo #1574 Bocsi nem akartalak megbántani. Lehet tényleg bunkón sikerült az írás de nem az volt a célom hogy leosszalak.
Csak kiakartalak javítani.
Holnap megyek orvoshoz felíratni a gyógyszereket. -
sasvader #1573 és nemtom mit kell bunkózni valamivel megbántottalak vagy esetleg idegyogyós vagy és másikon kell levezetni? -
sasvader #1572 Mellesleg 100% ugy érttem hogy remélem,nem ugy hogy 100% hogy decemberre jön ki... -
sasvader #1571 Már nem azér de ha jól tudom 2006 óta csinálják ezt az MMO-t...5év nem volt elég hozzá akkor grat...azt végén kiderül hogy egy kaki lesz!XD -
Tababo #1570 Ezt eddig is tudtuk hogy tavaszra van kiírva. Csúszni meg biztos hogy fog. Minden mmo csúszik. Hogy mennyit az majd kiderül.
100% meg nem létezik. Főleg nem kezdésből.
-
sasvader #1569 Télleg 2011 tavasza megjelenési idő! katt ide
bár sztem lesz belöle kb december környékére már 100% kész lesznek vagyis remélem. -
#1568 upsz való igaz, my bad
emlékezetből próbáltam, nem néztem utána :) -
sasvader #1567 Összekeverted!
A bányásztelep Peraguson volt!
Telos Külön bolygó ahol asszem ilyen állatokat meg növényeket akartak újra elszaporitani mert kihalltak háború miatt.. -
#1566 Telos egyébként a Kotor II ben volt, igazából csak egy hold volt aszteroidamezővel ami felrobbant. Bányásztelep volt ott, és a nagy lövöldözésben berobbant a kőzet amit bányásztak, ami rendkívül robbanékony volt.
Taris a Kotor I-ben volt, amit Malak a Sith flottával lebombáztatott. -
sasvader #1565 Aham értem...asszem Aldeeran-ra gondolsz vagy lehet tévedek! -
EnxTheOne #1564 tarist nem robbantoták fel mint a filmbe az egyik bolygót. "Csak" lebombázták, éés elég sokan meghaltak. Ugye a filmbe a halálcsillag pusztitotta el a bolyógt. És az új fegyver, technologia volt. És addig van még pár év. -
sasvader #1563 Akkor nemlehet hogy elirták a játékésziték a bolygó nevét? Taris helyett nem Telost akartak mondani...?
-
#1562 300 évvel a KOTOR után, 4000 évvel a filmek előtt. -
Monoton #1561 Utána játszódik. -
sasvader #1560 Nem értem! ez most Revan és Malak elött játszodik ez a játék?
Tarist lerombolták Sithek pontosabban Malak...
Egyébként betehetnének már egy kimondottan havas bolygot is. -
Szabi1991 #1559 én sithként játszottam ki utoljára.. szóval igen érdekes lenne ha bárki is túlélte volna :p -
Deathstorm676 #1558 Érdekes lenne ha meglehetne találni azt a helyet ahova a Kotor 1-ben az alsó szinten élők vándoroltak el. -
#1557 kénytelenek leszünk:) -
Knabb #1556 Kicsit elburjándzott nem? :D -
Monoton #1555 -
Szabi1991 #1554 taris :o
-
#1553 Kivarjuk :) csak ne legyen belole Duke Nukem Forever vagy ne legyen osszecsapva mert jon egy uj wow kieg es tarsai miatt -
#1552 :S:( -
sasvader #1551 Király...remélem lesz belőle 2013-is... -
Kalinka #1550 SG-n egy EA hírben volt:"A Star Wars: The Old Republic viszont tovább csúszik, a frissen kitűzött 2011. áprilisi dátumot sem tudják tartani. Jelenlegi besorolása: majd valamikor. "
nekem új hír volt... -
Tababo #1549 Péntek, tehát frissítés.
1db webcomic.
16-00-kor lesz elérhető, már ha valakit érdekel.
Bejelentették hogy az elkövetkező hetekben hasonló nagyszabású infókra számíthatunk.