60268
  • kemelol
    "Because every single person has his own companion character, they do get pretty hectic. If you have an entire party against another entire party, it is almost double the number of characters because of all the companion characters running around. The way it feels it feels like a pretty massive battle because you have so many effects going off."

lol companionok pvp ben is ott lesznek
  • Dead
    Nélküle nyilván nehézségekbe ütközne a bolygó váltás, így mindenféleképpen létszükséglet. Persze lehet, hogy lesznek rendszeresített járatok, de kinek van kedve arra várni?
  • XenHai
    Kérdés lesz e valami tényleges értelme! Jelenleg csak 1-2 apróságot árultak el a készítők..
  • EnxTheOne
    Lehet saját űrhajó? Jól hangzik. :D Elég nagy a kisértés a "Bepop" névre. :D
  • Szabi1991
    :o
  • Dead
    Ha az univerzumba akarjuk belemagyarázni, akkor lehet elérte a csúcsot. Komolyabb előrelépést már nem lehet elérni a hajtóművek terén. Harcászat terén azért a bolygó romboló Halál Csillag még új a filmekben.

Ha pedig mint frencsájz akarjuk magyarázni, akkor a nagyon eltérő technológia lehet megölné a Star Wars hangulatot és teljesen mást kapnánk, mint amit megszoktunk, ami valószínűleg negatívan hatna az egészre.
  • N1ggA
    Fejlődik az a technológia, csak nem olyan ütemben, mert már nem nagyon van hova. Gondold el, hogy a földön pár ezer év alatt mennyit fejlődött a technológia sok-sok évezreddel ezelőtt. Nem sokat. Most azért ilyen gyors a fejlődés itt, mert technológiai/ipari forradalom van.

De csak egy példát mondok: Malak hajókkal bombázta le Taris felszínét, Még Vaderék egy hold méretű hajóval (Halálcsillag) egy egész bolygót egy pillanat alatt felrobbantottak.
  • EnxTheOne
    H*lye kérdés, de miért nem fejlödik a technologia? Ugyan az a technologia van benne mint a filmbe, pedig ez kb 3700 évvel korábban van. Ugyan ez van a csillagkapuba is. A lidércek is ugyan azt a technologiát használják mint 10.000 éve.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk tőlük egy olyan állapotú betat várok minimum, mint a mostanában megjelenő MMOk kiadás után fél évvel :D
  • s0n1c
    Na igen, ha tényleg tartani akarják a 2011 tavaszi kiadást akkor kurva gyorsan el kellene kezdeni bétázni. Ha most nyáron nem indul el, akkor ez a release date felejtős, mert bioware félkész fost nem fog kiadni az biztos.
  • TDC Geronimo
    Megnéztem itt még 1* HDba. Valóban jobb volt így. Az élő stream rosszabb minőség is volt meg úgy néz ki a stream akadt akkor nem maga a gameplay. Van azért még mit csiszolni rajta de tényleg nem rossz. Viszont még így is kevés ez a gameplay amit eddig mutattak. Bemutathatták volna a war zoneokat, kis pvpt stb. Meg egy beta dátum is esedékes lenne már.
  • s0n1c
    http://swtor.hu/e3-a-teljes-g4tv-adas

anim és grafik is teljesen korrekt, szerintem
  • Fenrir
    Ezek csak placeholder-ek szerintem, én végigmentem a WAR bétáján és a végén volt az igazi ráncfelvarrás, addig a mozgások és kinézetek is alapok voltak.
  • Dead
    E3-mas videó
  • Dead
    Ezek szerint nem az Imperial Agent sajátja ez a pajzsképzés. És láthatjuk, hogy light sideon is, hogy lehet gonoszkodni
  • Szabi1991
    elég jól néz ki, csak az arcokkal kezdjenek vmit, mert nagyon gagyi rajtuk az árnyék :-/
  • Monoton
    Tegnap 23.00-kor volt.
  • Dead
    Nem a megjelenést kérdeztem xD, hanem E3mon mikor adják. De amúgy meg 2011 az nem? :D
  • TDC Geronimo
  • Me0w
    Azert van ez, mert pl. a WoW-ot is szarra egyszerusitettek, hogy a sok szerencsetlen is lassa Sunwellt, Hyjalt meg anno. Evvel az a baj, hogy aki normalis tempoban jatszott, kapott elbaszott hosszu attunement questeket, mire mindenki megcsinalta a guildbol meg az elettol is elment a kedve. Erre casual Pista latja am, hogy vaze Xy-nak van ilyen meg olyan epixe, na, hajra sirjunk kicsit. 1 honap siras, uj patch, nincs attunement - de azert aki vegigszivta az kap egy gomboc fagyit -, a bossok 20%-al gyengebbek, stb. Rendben van, hogy o is 14.99-et fizet havonta meg en is, de ez akkor is kibaszas azokkal, akik megprobaljak kicsit komolyabban venni a jatekot.
  • ratgab
    Ember! Ezt már mióta le akartam én is írni! Nagyon nagy súlyt vettél le a vállamról. Ezt a Noob-ozást, Casual-ozást mindenki teljesen negatív értelemben használja.

Pedig nem mindenkinek van annyi ideje, hogy közepes vagy esetleg profi szintre fejlődjön.

Meg egyébként se kellene azt az embert lenézni, aki nem veti bele magát annyira a játék világába, mint mások, vagy esetleg éppen kezdő valamiben. Itt is mindenki volt newbie egyszer. A jelszó a tolerancia!
  • N1ggA
    tervezett megjelenés: 2011 Q2
  • Dead
    Mikor lesz SWTOR?
    A kommentben is várnak rá ezek szerint várható nemsokára?
  • MerlinW
    Gamespot

Ők nem csak sztrímelnek, hanem ott is vannak:)
  • Panzeradler #1765
    Szerintem 10/10es játék idáig, teljesen visszaadja a régi kotor-ok hangulatát. Várom már az email-t a béta kulcsommal
  • Monoton
    Hát ez egy nagy semmi volt :S
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom, de ezek az animok meg úgy az egész combat hihetetlenül fapados és messze nem bioware minőség. Igaz van még több mint fél évük, de akkor is... Az a bizonyos combat fluidity, ami rengeteg embernek számít itt nincs meg. Meglátjuk mi lesz ebből :/
  • Monoton
    stream
  • EnxTheOne
    Remélem lehet majd benne fegyvereket/páncélokat tervezni. Ugy tudom hogy a galaxiba volt ilyen, de jó lenne ha szabadon lehetne "tervezni" az itemeket (föleg külsöleg :D).

Turn on your saber, and prepare for your die. :D:D:D
  • V43 1105
    Fantasztikus videó .. a játék pedig must buy kategória :)))
  • [HUN]Crassus
    MÉG AKAROM NÉZNI MÉGMÉGMÉG!!! AKAROK JÁTSZANI MOOOOOOOOOOST!:P:)
  • s0n1c
    pl. majd itt: http://swtor.hu/e3-livestream
  • s0n1c
    Nagyon nagyon hosszú idő van még a release-ig, a fejlesztés során pedig nagyjából ezek a dolgok kerülnek be a legutoljára.
  • TDC Geronimo
    Hol adják azt?
  • maniac001
    Na hát nem ilyen reakcióra számítottam. Ezúton elnézést az előbbiért.

Sonic onnan veszem a statikusságot hogy a fák meredten állnak, meg se mozdulnak, a tereptárgyak mellett robbanás és minden marad a helyén.
  • XenHai
    Egyébként az átlag igen az tapasztalat wow-ból!
  • XenHai
    Anyám nem gamel mert nincs elég ideje rá!Vegyél róla példát és ha még páran követek akkor élvezhető gamek fognak születni minden téren!!
  • Szabi1991
    aha.. 10éve tényleg szebb grafika volt.. -.-

Star Wars: Demolition (2000)
  • s0n1c
    23.00-tól ma félórás gameplay lesz E3-on, azt nézegesd majd :)
  • TDC Geronimo
    lol :D