60268
-
arcosharcos #1829 Meg azt is mondták,hogy a föld lapos.
Holonet Biographies-ben olvashatjuk,hogy Satele Shan minden idők
legfiatalabb Jedi Nagymestere.
A Hope cinematic trailerben látható jedi consular hölgyön pedig látszik,hogy nagyon fiatal.Ki lehet még ilyen fiatalon ilyen magas képzettségű aki szembe tud szállni az egyik legerősebb Sith,Darth
Malgus-al?A trooper Harron Tavus-al még le is vannak fotózva együtt,
de akkor a cinema-ban egy másik consular-trooper párost láthatunk akik szintén nagy tudásúak?
Elhiszek én mindent.Ezek szerint van egy szintén fiatal csaj aki pont
consular és szintén nagy erő képességekkel rendelkezik és neki is
van trooper ismerőse és időben is Malgus korában él...
Satele-Harron
Tényleg kit is láthattunk akkor cinemaban ha nem őket? -
EnxTheOne #1828 Pedig hasonlitott bastilára. Na mindegy.
-
#1827 Na megerősítették, hogy NEM Satele Shan van az új trailerben. -
#1826 JAh bocs -
EnxTheOne #1825 sith warrior-ra gondoltam. :D -
#1824 A bounty hunter a sötét oldalon lesz. A warrior alatt a troopert érted? -
EnxTheOne #1823 Egy kicsit el bizonytalanodtam hogy melyik kasztal kéne majd kezdeni, eddig ugy volt hogy vagy sniper-es, vagy pisztolyt használó bounty hunter lesz az első. De egyre jobban vonz a sötét oldal. ^^
A warrior jobban tetszik mint a másik. (darabolni jobb :D).
A warriornak már tudjuk a két alkasztját. Szóval az egyik egy páncélos emberke sok életel, mig a másik kevesebb életel, de jobb sebzésel? :S
K*csög bioware. Miért jelentik be a játékot 5 ével a megjelenés elött? :( -
#1822 Szerintem ez a companion dolog, hasonlóan lesz megoldva mint Guild Warsban a Herok -
arcosharcos #1821 Nagyon jó az a könyv.Már vagy 15 évvel ezelőtt olvastam Thrawn
Főadmirálist,asszem A Birodalom Örökösei a könyv címe.
Időben Dark Sidious bukása után történik.Birodalomnak 10 vagy 12
Főadmirálisa volt,közülük csak Thrawn van még aki vezeti a megmaradt
birodalmi flottát ami még jelentős.Luke Skywalker vadászik rá.
Thrawn -aki valóban Chiss race-ezért is örültem a bejelentésnek,hogy játszható faj-talál olyan apró termetű férgeket ami kioltja az erő
képességeket és az erő használó nem tudja használni ezen képességeit
a férgek közelében.
Választ kapunk arra is,hogyha a Császár és Vader megérezték Skywalker
erő képességeit akkor miért nem találtak rá Yodára.Olvassátok el könyvet
nagyon jó.
Apropó az Imperial Agent kaszt nem erő használó de szintén úgynevezett erő érzékeny kaszt.Megérzi az erő használók jelenlétét.Ezért alkalmas Jedik felkutatására,likvidálására.
A játszható fajokkal kapcsolatban,nem hiszem,hogy minden faj mindkét
faction-nál inditható lesz.Nehezen tudok elképzeli köztársasági oldalon Chagrian vagy Chiss fajt.Ahogy birodalmi oldalon is furi lenne Mon
Calamari-val rohangálni. -
arcosharcos #1820 Jah,olvastam sajnos és nem emelte az élményküszöbömet
A kompaniont tudjuk gearelni,szinteket lép,lesz jelleme(dark/light)ezt
befolyásolni is tudjuk,a skill fejlődését nem befolyásolhatjuk,több is lehet de egyszerre csak egy lehet aktív.Vagyis két egyforma kompanion
-ahogy játékos sem- nem lesz.
Ez jó lehet mindenhol kivéve PvP-ben.Ugyanis egy tápos játékosnak
valószínűleg a kompanionja is tápos lesz.Még nagyobb előnyt szerez
casual játékossal szemben.Így lehet,hogy némelyik kompanion erősebb lesz mint némelyik játékos karija.
Amit nyilatkozott,hogy "bármikor lehet őket használni"
Mondjuk egy 10Vs10 bejelentkezős PvP-ben egyik oldalon előhívnak
10 kompaniont másik oldalon meg csak 6-ot akkor mi van?Ezért nem hiszem,
hogy PvP-ben nem lesz korlátozva használatuk.Totál anti balance lenne. -
Monoton #1819 Gondolom olyan lesz mint Allods-ban, hogy több ember kell a hajóra ha ki szeretnénk használni minden forrását. -
#1818 Áhhh
http://www.youtube.com/watch?v=3R2nCrsDHeA -
#1817 tényleg évek óta nincs egy valamirevaló űrhajó szimulátor......mondjuk egy X-wing-et dx11-el megnéznék! mekkora volt mikor az endoor-i csatát kellett megismételni az űrben a smugler1-el áhhhhh -
nagypite #1816 Én nem igazán tudom elképzelni trooper vagy bh sisakban a twileket, de szinte biztos, hogy jedi is lehet majd. -
#1815 Csak smuggler Twi'lek-et lehet majd inditani? :(:(:( -
#1814 Pedig Thrawn Admirális eléggé emblematikus figurája az SW világnak és ő is chiss fajú.
Bővebben róla itt.
-
#1813 "Right now we are assuming that you are using your companion character. If you don’t use your companion you will be at a big disadvantage because all the DPS that your companion would be doing isn’t going to be there. So there is no point to not bring your companion character, unless you want to challenge yourself by not bringing him around."
"Can companions replace player characters 1-for-1 in a group situation?
- No. If you’re in a four-man group, then each of those players has their own companion."
"Will companions be limited to specific parts of the game such as the open world, instances, Warzones, or can they be used at any time?
- Currently we have them being able to be used at any time."
James Ohlen mashogy gondolja. -
#1812 Nem csak emberrel lehet majd játszani!
-Imperial Agentként valami Chiss -ek lehetünk.(soha nem hallottam róla)
Kép
-Smugglerként pedig Twi'lek -ek is lehetünk.
Kép
Valamint két PvP War Zone kép: kép1 kép2 -
arcosharcos #1811 A kompanion rendszert én eleinte elleneztem de ha belegondolok előny lehet.Kiegészíti karinkat vagyis ha én healert indítok ráadásul mondjuk full healre fejlesztem akkor jól jöhet egy DPS kompanion.
Healernek gondolom story questben nem az a feladata,hogy DPS-t toljon
de azért lesz aki megakarja akadályozni akármivel bizzák meg és jól
jöhet valami DPS kompanion.Vagy DPS karinak heal kompanion stb...
Outdoor területen is jól jönne használatuk,nem csak a healernek de a tank sem a DPS-ről híres.Így a public questeknél vagy farmolásnál ők is tudnának gyorsabban haladni.
Az,hogy War Zone PvP meg a bejelentkezős PvP-ben lehet használni kompaniont én még mindig nem hiszem.Ugyanis kompanion annak ellenére,hogy ajánlott még mindig nem kötelező,csak hozzájuthatunk általa egy segítőhöz meg több questhez,rewardhoz.Már PvE-ben is
korlátozták jelenlétét,mert beleszámít az insta létszámba.
Limit nélküli használata PvP-ben még egy jó kaszt balancét is tönkre vágna.Még ha lehet is használni PvP-ben gondolom megkötésekkel. -
IXEMGabeo #1810 jézus ez nagyon bő game lesz:O -
arcosharcos #1809 A house rendszer meglepett.Nem számítottam arra,hogy a játékosoknak ilyen batár nagy űrhajót adnak.Én egy kis 1 max 2 személyes hajóra gondoltam,ebben meg szoba,tárgyaló,raktér,kompanion...simán elfér
benne egy guild is.Gondolom hajónkat is alakíthatjuk,csinosíthatjuk
vagy rózsaszínűre festhetjük...
Az űrcsata az felejtős de még ha lesz is majd egyszer,mindent az
alapjátéktól ne várjunk el.Bolygók közti területet benépesíteni
űrhajókkal meg űr platformokkal,bázisokkal az legalább akkora meló
lenne mint a bolygókat elkészíteni.Meg mellé egy komplett űrhajó szimulátort is készíteni... -
arcosharcos #1808 #1799 Az összterület nagy lesz.Anno belinkeltem egy fejlesztői videót
(#1653)ahol szó szerint azt mondja egyik fejlesztő,hogy a TOR területileg és tartalmilag nagyobb lesz mint az eddigi összes Bioware játék együtt.
Szerintem a kezdő bolygóknak nem kell területileg nagynak lenni itt még
gyorsabban lépkedjük a szinteket hamar kinőjük a területet.Így a
Tython,Ord Mantell(Republic) és a Korriban,Hutta(Empire)tőlem lehetnek
kisebbek.
A két frakció központi főváros bolygónak Coruscant(Republic),Dromund
Kaas(Empire) sem kell nagynak lenni,itt max küldi felvételekre számítok,sokan nem lesznek másik frakciokból főváros bolygón.Meglepő lenne Dromund Kaas-on Galactic Republic jelenlét:)
A PvP terület bolygók meg a highend kariknak az end tartalom bolygók már lehetnek nagyobbak de nem feltétlenül,mert már így is sok bolygó van.A túl nagy terület sem jó,mert nagyon szét oszlik a népesség és
gyérnek tűnhet a játékos populáció. -
IXEMGabeo #1807 hát azért a ragkhoulok látom megújítottak lettek, hmm ők csak ott maradtak azon a bolygón:D -
#1806 De, el is pusztult. Ha arra gondolsz, hogy elég zöld már, akkor csak gondolj bele, hogy eltelt 300 év a lebombázása óta. A természetnek volt ideje újraéledni. Ebben a trailerben mutatják be. -
Bhalage #1805 nekem bejottek az ingame videok,
remelem ez a jatek nagyot fog durranni! -
IXEMGabeo #1804 nem úgy volt h Taris felszíne elpusztult?:O -
IXEMGabeo #1803 köszi:) 2011 még messze van...érdekes a videók alapján teljesen más harcmód lesz mint a KOTOR-ban -
#1802 Katt -
IXEMGabeo #1801 szia, tudod is a nevüket? Tython, Nutta, Korriban meg az a 4. félét láttam, mi a többi neve? -
#1800 Erről eddig nem sok info van/volt, egy márciusi interjúban az alábbi hangzott el:
"Bolygók
Állítólag hatalmasak lesznek, hiába ilyen magas a számuk (11-nél járunk jelenleg). Nagy bejárható területet, rengeteg contentet, részletes kidolgozottságot ígérnek."
Persze ez eddig csak ígéret :) Free world-re természetesen nem szabad számítani, de szerintem nem lesz gond a bolygókon bejárható területek nagyságával, eddig 11 bolygót hoztak nyílvánosságra.
-
#1799 nem értek valamit: nem mutatnak hatalmas területeket egyetlen videóban sem! az összes MMO-ban ilyen több perces videók mennek bemutatókor,hogy mekkora területeken lehet mozogni itt még ilyesmit nem láttam......kicsit félek túl kis mepeken lehet majd kalandozni.....van esetleg infó sacc/kb mekkora négyzetkilóméter lesz 1 bolygó bejárható része? -
#1798 Hát ez elég gyengére sikerült...:/ -
#1797 "Companion-ok használata több mint ajánlott. Aki egyedül szeretne kalandozni, nagy hátrányba fog kerülni a többi játékossal szemben."
Már többször volt szó róla, hogy ajánlott lesz használni mint pvp mint pve-ben de nem kötelező. Sőt most E3-on volt róla szó, hogy kifejezetten hasznos lesz pvp-ben is. Companiont nem teljesen úgy kell elképzelni mint egy petet még ha valamilyen szinten az is. Valszin, hogy egy 5 fős instában nem fogja engendi, hogy mindenki + egy Companiont vigyen magával és úgymond 10-en nyomják le.
Egyelőre oda vissza megy a spekuláció még nagyon sok mindenről nincs is érdemi infó, felesleges komolyabb következtetéseket levonn amíg nincs valami béta tapasztalat vagy komolyabb ingame prezentáció. -
#1796 Egy kis fejvadász páncél evolúció. -
#1795 Lehet, hogy nem is lehet majd használni őket pvp-ben vagy éppen a megölésük nem ad semmit sem. -
#1794 Nerf!! -
#1793 PVP-ben kinyírod a companiont, xp és "pvp" pont :) inkább elsődleges célpontok lesznek sztem :) -
#1792 A Companion használata opcionális, managementje pedig a hajóban fog történni, nyílván mint a kotorban. Botok ellen biztos, hogy nem fogsz harcolni, mert pc nélkül ugye a companion sem mászkál egymagában :) Ők egyfajta kiegészítése lesznek a pck-nek, hogy ellensúlyozza azok egyes negatívumait, ezért kap pl. a sith inquisitor egy tank role társat az elején. Persze lehet, hogy neked van igazad és szar lesz, de én egyelőre ebben inkább azt látom, hogy színesebb lesz a mind a pve, mind a pvp. -
#1791 En meg nem lattam olyan mmot ahol csak petes kasztok vannak, rosszabb esetben meg botok ellen kell harcolni. Eddig arrol volt szo, hogy companionok kikuszobolik ha nem talalsz x/y rolet partiba meg segit solozasban. Ehelyett kapunk egy levakarhatatlan/nelkulozhetetlen ai karaktert :0
-
#1790 Mint ahogy sok más mmo-ban a pet-es class-nak ott a pet-je is pvp-ben. Miért is olyan érdekes ez?