60268
  • oO VinyuS Oo
    inkább nézzetek ingame videot:

• Tababo
    Nyugi, én sem.
  • [HUN]Crassus
    nem is baj
  • shaba23 #2347
    2010 van, nem értem az Elites összefüggést.
  • oO VinyuS Oo
    Játékélményileg gondoltam arcade-re vivel nekem az a fontos a sok csilli villi effekt engem valahogy sose hatott meg
  • Monoton
    Pazaak PVP
  • SZilaJMaGGoT
    És nem is lenne hülyeség, sőt az említett swooper rész sem... :)
  • arcosharcos
    Az űrharc vidi amit kaptunk úgy kezdődik,hogy a karakter fölvesz egy questet és meghatározott céllal startol az űrbe.A lövöldözés részén meg látszik,hogy többféle fegyvert és célkeresztet használ,váltogat a célpontok között stb

Questeket adnak gondolom rewardokat is vagyis nem csak egy fölszállok és lövöldözöm egyet céltalanul része lesz a játéknak már most sem.

Továbbra is fönntartom,a lehetőség,hogy fölszállhatunk az űrhajónkkal hozzátartozik az SW hangulathoz és ezzel kár lett volna várni.A space PvE és PvP részét csapatban én is várom adjunk nekik időt hátha egyszer lesz.

Az SWTOR továbbra is egy MMORPG-ként fog megjelenni nem pedig egy űrszimulátorként.Ne keverjük össze,mert két külön kategória.

Az űrhajó méretileg kb akkora mint a karink,ha egyszer csapatjátékra kerülne sor,könnyen átlátható egész csapat.Ez a mostani nézetes megoldás nekem bejönne.Nem vágyom belső szimulátor nézetre.

Engem nem zavar a negatív kritika vagy a fikázás sem mindig.Azért vannak a fórumok meg hivatalos oldalak (esetleg trialok),hogy minél többet tudjunk meg egy játékról megjelenés előtt,hogy ne fölösleges pénz kidobás legyen
  • Torzonborz
    ha már minigame akkor a pazaak-ot is be lehetne tenni.
  • [HUN]Crassus
    jaja nem is hülyeség ,hogy lesz egy esetleges SPACE pack kieg:P
  • Monoton

Amúgy aki nem tudja elfogadni, az gondoljon úgy rá mint a KOTOR-ban a suhanóversenyre. (azt hiszem ez a neve, régen játszottam vele :D)
  • bekasybalazs
    ember te hol élsz?:D ez 90es évek arcadeja? akkor te valami hyper-szuper felturbózott 90es éevekben élehettél öreg. a videó alapján nagyon szépen ki lesz dolgozva, és unalmas sem lesz..mit vársz még?talán csillagrombolót akarsz vezetni és ott dirigálni? örülj neki hogy van(lesz) egyáltalán, és semmi enm zárja ki azt a lehetőséget, hogy a közeljövőben ki lesz adva egy kiegben egy teljesen szabad space-battle pack..gondolok én akár SWBF-re vagy akár az SWG félére, azis egész szépen meglett oldva, ki lett dolgozva.

ui.:ha ez egy mini game lesz a játék megjelenésekor, akkor szinte 100% hogy a sok rajongó miatt később kiadják egy kiegben..és ha ez tényleg egy minigame,akkor semmi kifogásod nem lehet ellene! csak nézdd meg párszor a videót..hol látsz te MMOban ilyen kidolgozottságot?
  • [HUN]Crassus
    olyan ez mint a WOW-ban járművek nem nagy cucc,de benne van és jó kis extra fun persze anno ott is akadt aki Dirt2 szintű irányítást akart hozzá:P:)
  • Monoton
    Így már érthető, ezt nem tudtam. Annak teljesen jó.

Amúgy nem tudom mire jó ez a vita, mint fentebb említettem én nem úgy tudtam, hogy a Space Combat minigame lesz. Tehát jogosan feltételeztem, hogy valami hasonlón dolgoznak mint pl. amilyen az STO űrrendszer. Majd meglátom ezt és eléggé meglepődtem. De persze mint mondtam minigame-nek több mint jó
  • Torzonborz
    szerintem tanulj meg szöveget értelmezni. csak leírtam - pontosabban linkeltem egy videót - mire gondoltam space combat alatt .
    a fikázás kb így néz ki : háteznaggyonfos
    értem ?
    IL2 ,Crysis , EVE meg nem tudom hogy jön ide meg minek hoztad fel.
    SWG JTL sem hardcore szimulátor .
    ez tényleg csak egy szimpla minigame ami lehet hogy élvezetes lesz csak ennél jóval többet vártam és ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

bocsásd meg óóó mester hogy egy fórumon ennek hangot mertem adni.

ahhoz meg sok közöd nincs hogy mennyit játszok majd vele.
  • Jockey
    ezerszer tobb lehetoseg van az urben, es egyet ertek, hogy (lsd swg) meg lehet csinalni normalisabbra is, pedig swg-be aztan van minden...
    persze leszarom ezt a minifaszsagot, ha kesobb megcsinalnak egy normalis ur reszt, de ha nem, akkor ez a tipikus kevesebb neha tobb esete
    en mar teljesen rakattantam mlyen fasza lesz normalis urben hajozgatni a bollygok kozt, nem kell egesz univerzum, csak a tortenetben szereplo bolygok kloszt lehessen repkedni, megtoltve normalis playerekkel enemykkel..
    ha nem dobja be ezt tetrist, akkor nem jut eszembe es nem varok ennel tobbet, igaz hamar lelottek a poent, igy a vidijo alapjan latszik kaka lesz
  • Tomy Lee
    Mint minigame szerintem full jól megvan csinálva.Nekem nagyon tetszik
  • oO VinyuS Oo
    Én csak azt nem értem miért kelett beleerőltetni akkor már egy ilyen arcade jellegű űr részt ha a játéknak nem ez lesz a lényege :S
  • paj01
    Hat vagy azt mondana h fizesd ki amit megzabalta aztan takaroggy mashova finnyaskodni:D:D soha nem lehet tudni:D
  • SZilaJMaGGoT
    Tény, hogy sokan túlzásba viszik a fikázást, de ha tegyük fel étterembe valami pocsék kaja miatt reklamálnál mit szólnál hozzá, ha a szakács azt mondaná, hogy "ha nem tettszik főzz jobbat!"? :D Fogyasztóként igen is szíve joga bárkinek fikázni a játékot.

"Szerintem szimplán jobb lett volna ha bele se rakják ez az "extra feature"-t"

Most mondjam azt, hogy szimplán jobb lenne ha meg sem születtél volna? Ugye, hogy nem? Ha nem tettszik majd nem fogsz űr csatázni. Mivel alapvetően nem erről szól a játék nem leszel rákényszerítve...
  • oO VinyuS Oo
    Szerintem szimplán jobb lett volna ha bele se rakják ez az "extra feature"-t tény hogy nem kell egy totál realisztikus szimulátort bele rakni de nem is kell visszabutulni a 90-es évek arcade szinjére. Bőven elég lett volna pár év múlva kiadni hozzá egy űr kieget :S
    Na de majd meglátjuk milyen lesz!
  • BoneDragon
    Egyeseknek semmi se jó. Ha annyira okos itt mindenki, aki csak fikázni tud, csináljon egy jobbat. Szerintem elég jó mini játékhoz képest. Ja és nincs kedvem fikázást olvasni, az menjen más fórumra.
  • [HUN]Crassus
    1 hónapja még azt se tudták az emberek lesz egyáltalán space combat mostmeg "US Air Force-os pilótaoktató szimulátor" is kevés lenne...na befejezem jóéjszakát és gondolkozzatok mielőtt mindent fikáztok!
  • [HUN]Crassus
    hopp egy EVE az aláírásodban......naaa ott ha kiszállsz az űrhajódból BFBC2-es szintű vagy Tom Clancy splinter cell conviction szintű a gameplay?
    mindíg csak a rinya
  • Evoluti0N
    Érdekes. Mondjuk nem látok semmi célzót, de elválik, h a játékban hogy is fog működni :)
  • [HUN]Crassus
    gyurika az a baj te tényleg hülye vagy.....ez elsősorban egy olyan mmo amiben a személyes karaktered játéka az elsődleges.A járműves űrharc csak egy EXTRA FEATURE így az annyira nincs kidolgozva és gondolom enyhén szólva nehéz is lehetne kidolgozni a kibanagy végtelen űrt,hogy neked is megfeleljen,hogy 16 óra repülés után elsuhanjon melletted egy teszemazt fejvadász hajó.....

engedd meg megint az IL2-t hozzam példának: teszem azt ott lelőnek majd a hozzád hasonló maximalisták/de abszolute nem realista/emberkék egy Crysis szintű FPS akciót várnak....na elég vicces is lenne nemde?
    Adj időt a fejlesztőknek és ha majd 1-2 éve megy az MMO rendesen lehet elkezdik fejleszteni a mélyűrt is a kedvedért!
    na csókolom!

ui: remélem ha megveszed 1 óra után majd jössz fikázni,de remélem a 2. hónapban már nem látlak előfizetőként....
  • Torzonborz
    köszönjük emese ,igen hülyék vagyunk.

de tudod ha már space combatot írnak akkor én ilyesmire gondolok :
    SWG JTL

elite-el meg játszottam.
  • kissssss
    hagyd ezeknek semmi még az isten pénze sem lenne jó vagy elég.
  • Monoton
    Nem de abban igazuk van, hogy kiegészítőben jöhetett volna egy STO féle űr rendszer. Bár még jöhet.
  • [HUN]Crassus
    ti hülyék vagytok bazze! ez egy extra feature teljesen jól megvan csinálva és gondolom még fejlesztik is.....! mi az Istent akartok? il2 szintü szimulátort? játszottatok volna anno az ELITE-el c64-en nem nyavajognátok mint a fürdős kárvák:P
  • Tababo
    Olyan mintha a környezet mozogna a hajó meg állna egy helybe de nem vészes, tetszik, kellemes meglepetés volt mert azt hittem ez is olyan gagyi lesz mint a többi gameplay.

"ez csak egy minigame" Ezzel takaróznak nem kell szépíteni.
    Ahhoz képest hogy az SW világ meghatározó része az űrcsata, kapott egy minigame szekciót. Ráértek volna kiegben kiadni, normálisan...senki nem haragudott volna meg.
  • XenHai
    Ha egérrel lehetne irányítani amerre te akarsz menni tök jó lenne
  • Nephin
    Mert ez csak egy minigame a játékban, semmi köze az MMO-részhez...
  • Monoton
    Nekem tetszik, csak ennek így semmi köze egy mmo-hoz.
  • Khabbas
    Nekem se bejövős, remélem lesz majd vmi értelmesebb egy kiegben pl.
  • Torzonborz
    nemgyó
  • TDC Geronimo
    space combat videó
  • MrStokes
    Hmmm, tenyleg vmi harci droid mint jatszhato faj poenos volna. :))
  • Jockey
    off:
    np, én is azzal bohóckodom most:p
  • TDC Geronimo
    war is jó Legalábbis nekem :p