60268
  • Magyar Betyár
    Anno sok sok évvel ezelőtt a Dark age of Camelot-ban már voltak tömeges relic raidek. Több 100 ember támadt egyszerre egy várra és mégis bírták a szerverek, pedig az kb 7-8 éve volt vagy több. Persze volt, hogy meghalt a server de ez álltalában akkor volt amikor a támadók a szervezésnek köszönhetően egyszerre léptek be célpont területre.
    A legdurvább ha jól emlékszem az volt mikor 7-800 fős raid lett szervezve.
    Na akkor tényleg server crush lett a vége. Viszont eszméletlen jó látvány mikor majdnem 1000 ember küzd egy területen.
  • TDC Geronimo
    soooooooooooooon. Ez lehet több hónap is még, semmi új nincs benne :/
  • bekasybalazs
    There will be an announcement about European tests soon if the servers and support are ready for it

Hamarosan lesz egy bejelentés az EU teszttel kapcsolatban, amint a szerverek és a support kész.

Fuckyeah! =)
  • Nephin
    Béta nem lesz, max teszt. :) Az európairól még semmi hír nincs.
  • Monoton
    Én biztos hogy Jedi Konzulens leszek és a healer ágat fogom fejleszteni. (Wizard )
  • bekasybalazs
    mikorra várható az európai BETA? rég kaptunk híreket már nem bírok a véremmel...már a battlefront 2-t is és a clone wars-republic heroest is agyon játszottam :D
    még mindíg nem tudtam dönteni jedi és trooper közt..jeditől csak azért félek, mert mindenki az akar majd lenni :Shabár..ha jobb leszek mint a többi, akkor lehet h megéri majd :D
    For the republic :D:P
  • EnxTheOne
    Ezzel a játékal mennyit játszotam haveral osztott képernyön még ps1-en. Most hogy megnéztem, sziveesn játszanék battlefront 3-al. :(
  • Fenrir
    Egy jó félévet el kell benne tölteni, hogy kicsit megértsd, hogy mi miért van benne és még akkor sem láttál szinte semmit a játékból :)
  • XenHai
    Az eve az kifejezetten ! 1 hét alatt nem szoktam meg!Meg kusza a küldi rendszere nem is beszélve a térképekről!
  • [HUN]Crassus
    minden játék átláthatatlan az elején....
  • XenHai
    Gondolkoztam ,hogy el kezdek ívezni de eléggé átláthatatlan az egész!
  • Wanax
    Előre bocsátom, hogy már kb másfél éve abbahagytam az EVE-t, de amíg játszottam, volt szerencsém párszor nagy csatákban részt venni. Való igaz, hogy lehet a játékban szép nagy csatákat nyomni, és tényleg epikus lenne, nagy capital shipekkel meg anyahajókkal, viszont szerverek nem bírják, azt hogy azokban a rendszerekben, ahol 10-15 ember lézeng, hirtelen megjelennek 100-200an, márpedig így mennek a dolgok, hogy ha jön a flotta, akkor sokan jönnek :)
    Sajnos a dologban az a gáz, hogy ha támadsz valakit, ők is sokan vannak, így ha van 100 ember és még beugrik mellé másik 100 akkor ott vége a dolognak, és az egész egy nagy LAGparty lesz. Kb. 10 percig nézel egy fekete képernyőt és az csak az hogy bejuss a rendszerbe ahol az ellen van, ezt általában túléli a nép, mert lőni nem tudnak rájuk, mert a másik félnek is belassul az egész. Ha a szerver nem crashel bele a hirtelen növekedésbe, akkor szuper, mert ott van a 200-300 ember a rendszerben, mehet a harc.
    Viszont, ekkor jön a phase 2, miszerint az ellenfél befogása 3 perc, fegyverek aktiválása újabb 2-3 perc, és ennyi idő alatt már kiment a fegyverek hatósugarából. A rosszabb verzió, ha ezidő alatt téged fogott be valaki, és mivel az is 3 perc hogy elindulj, ezért egyhelybe ültél így téged tuti eltalálnak, és azt veszed észre, hogy meghaltál :)
    Sajnos a lag eléggé rontja az ilyen masszív csatákat, de ettől eltekintve, epic csatákat lehet vívni :)
  • SZilaJMaGGoT
    Jáááá ne is mondd, az de jó lenne... :/
  • [HUN]Crassus
    majd ha végre az EVE-sek nekilátnák a world of darkness-nek végre valahára:)
  • TDC Geronimo
    A játék már rég képes kezelni a nagy tömeget. 300-350en voltunk pár napja is egyik zónába és minden gond nélkül lehetett játszani.

"
    Az ORvR zónákban az idő számlálós részt itt nem kéne erőltetni,nem akarok két órát dekkolni amíg belockol egy zóna."

Ezt pont az év végén megjelenő RvR packben fogják megszüntetni, ahol átalakítják teljesen a kampányt. Se dom lock se VP stb... GOAs dologra meg már válaszoltak alattam
  • Tababo
    EVE-ben van a legnagyobb tömeges pvp, 1000vs1000 stb, viszont ott már nagy lag van, de 250vs250-ben semmi lag. Egy 500vs500 elsőre kaotikusnak tűnik, de szerintem szépen átlátható. Meg nyilván nem annyi a pvp hogy elnyomogatod a "skilleket" és csá.

Youtube-on van fent egy rakat videó. Kisregényt nem akarok írni ne legyen annyi off
  • e57
    Állítólag az EVE-ben is van tömeges PvP, de azt nem ismerem, arról mesélhetne olyan aki ismeri.
  • MrStokes
    Mythic nem reg, kb. 1 honapja atvette vegleg a GOA-tol a stafetat az europai szerverek teren, igy most mar mind az usa mind az eu szervereket ok uzemeltetik.
  • e57
    Amiket a WHO-ról írtál annak van igazság alapja, de amennyire tudom a Warhammer az egyetlen játék ami a tömeges PvP-vel próbálkozik. Szerintem a játékosok zöme pont arra vágyik, hogy nagy szabású csaták legyenek.

Engem legalább is nem nagyon hoz lázba egy 6v6 scenáriókkal megszaggatott KOTOR.
    Sem pedig egy bújkállós-leskelődős, várjuk meg a noobokat a sarkon, hogy kapjunk pontot PvP

Szerintem legyenek csaták.
  • Fenrir
    Biztos írták már előttem, de a startkor az SWG-nek sem volt űrszekciója, az első kiegészítő hozta meg a röpködést.
  • arcosharcos
    A Mythic fejlesztésében WHO-ban a bejelentkezős PvP scenariok nagyon jók voltak,azt itt is produkálhatnák.

Az ORvR zónákban az idő számlálós részt itt nem kéne erőltetni,nem akarok két órát dekkolni amíg belockol egy zóna.

A OWPvP zónákba a nagy tömegek miatt lag volt és az ORvR számláló miatt nálam a WHO csak egy Lagonline - Age of Waiting lett.Remélem itt majd tudják kezelni a nagy tömegeket open world PvP zónákban.

Rég toltam,még mindig a GOA van WHO-ban?Valami olyasmit csiripeltek,hogy Mythic megszüntette velük együttműködést.

Itt tuti nem ők lesznek megbízva ami már biztató.Közük nem volt server üzemeltetéshez vagy kínai dzsunkán gyártották servereiket
  • TDC Geronimo
    Miért ne fejlesztenék azt? Év végén jön hozzá új content.
  • MrStokes
    Ez egy nagyon jo kerdes. :)
  • e57
    A Mythic miért nem a Warhammert fejleszti??? Arra is bőven ráférne.
  • MrStokes
    Szeretem a WHO-t, elo is van fizetve, de sztem a pvp meg igy is messze van a jotol.

Ha jol tudom DAoK-ot is Mythic-ek csinaltak korabban, es annak meg mindenki dicserte a pvp rendszeret, nem tudom miert nem vmi hasonlot alkottak WHO-ban is. Remelhetoleg majd itt villantanak.
  • Tababo
    Szerintem a pvp-t jól megcsinálták. Mármint a rendszer jó volt.
    Az már más kérdés hogy a drága mythic az egyik legjobb világot elcseszte.
    Nem is értem hogy kerülhetett a WH-Fantasy ilyen fantasztikus brigád kezébe.
  • MrStokes
    "Az open world pvps részt a mythic csinálja Ebbe reménykedtem."

Ez a WHO utan nem biztos hogy olyan jo hir.
  • a.carkey
    Szerintem nem próbálták az SWG űr részét, ami ugye egy kiegként jelent meg anno, és szerintem nagyon jól sikerült. (Aki nem szeretett repkedni, az max. csak épített. De ugye voltak nagyobb hajók, amelyeket be is lehetett rendezni. És nem volt egy IL-2, de még egy lebútított szimulator sem, de mégis volt feelingje.)
  • a.carkey
    No igen. :) Volt 12 különböző űrszektor. De szép is volt. Amikor először ültem be egy sima, béna, trainee Tie Fighterbe, na akkor kirázott a hideg - cocpit, a hangok, stb. miatt. Aztán ugye az ember megszerezte az összes szépséget (B-Wing, X-Wing, Y-Wing, Opressor, Bomber, Aggressor, Decimator - YE4-em nem volt -, és ugye a Falcon meg a Firespray - a neutral gépek mondjuk annyira nem hoztaklázba, stb. ...), és repkedett ha szomorú volt vagy vidám.
  • a.carkey
    Ez nem túl jó. :(
  • TDC Geronimo
    Kis infó swtor.hu-ról

* Nagy valószínűséggel lehetséges lesz a kommunikáció a két frakció között. (askajedi.com)
    * Lesznek közös ellenségek, akik mind a Birodalomra, mind a Köztársaságra veszélyt jelentenek. (askajedi.com)
    * A játékos fajának hatása lesz a játékélményre. (askajedi.com)
    * Lesz valamiféle rendszer arra, hogy kezdhessünk olyan kaszt/faj kombókkal is, amelyek eredetileg nem elérhetők. (swtor-station.com)
    * Guild hajók megjelenéskor nem lesznek, de később lehetséges, hogy bekerülnek a játékba. (swtor-station.com)
    * Néhány companion végleg elhagyhat, mások maradnak, akármekkora köcsög vagy velük. (swtor-station.com)
    * Fénykard formák az advanced class-okhoz lesznek kötve. (swtor-station.com)
    * Instákat többször végig lehet vinni. A sztori szempontjából az utolsó végigjátszás döntései lesznek a mérvadók. (swtor-station.com)
    * No comment: “Animations and graphics are definitely going to be improved.” (swtor-station.com)
    * Az open world PvP-n a Mytchic-es srácok dolgoznak (Warhammer Online). Ez a feature tehát biztosan lesz a játékban, de lehet nem megjelenéskor. (swtor-station.com)
    * Az egyetlen faj, amely szövetkezik a Birodalommal a Chiss. (SWTOR Wiki)
    * A kaszt kezdőbolygók mérete körülbelül a negyede egy rendes bolygónak. Íme Ord Mantell térképe, ebből mindenki levonhatja a megfelelő következtetéseket. :) (SWTOR Wiki)

Az open world pvps részt a mythic csinálja Ebbe reménykedtem.
  • TDC Geronimo
    Megint egy rahedli gameplay GCről
  • TDC Geronimo
    Imperial agent gameplay, de ez a betaból van és pár érdekes idézet egy beta testertől.
  • TDC Geronimo
    Egyelőre igen.
  • Torzonborz
    rollenspiel :D

egyébként Mortal már felejtős Neked ?
  • TDC Geronimo
    Ezmeg egy trooper gameplay.
  • TDC Geronimo
    Animok is sokkal jobbak. Alakul ez csak jönne már a rendes EU beta :(
  • TDC Geronimo
    Itt a többi
  • Torzonborz