60268
-
#2551 Ez a video elgondolkodtatott más mmokban a sötét oldalt azért tápolták mert mindenki a jó oldalon akart lenni de itt lehet másként lesz végül is ezt Lucasék is csinálják így lehet a jedik lesznek az erősebbek. -
#2550 Régen se volt vele semmi baj, de valóban. Így lesz ez egészen megjelenésig. Az legtöbb kozmetikai updatet a legutolsó beta fázisban pakolják bele a játékba. -
#2549 Csak nekem tűnt fel, hogy videóról videóra egyre szebb a grafika? -
#2548 Lehet, hogy majd jön szembe pár azonos nevű :D -
Tababo #2547 hehehe...jó ötlet. A petedet meg Ein-nek fogják hívni.:) -
EnxTheOne #2546 Szerintem az űrhajómat majd Bepopnak nevezem majd el. :D -
Tababo #2545 Mennyire igazad van. Spike Spiegelt örökre a szívembe zártam. -
#2544 Új videó pénteki updattel -
EnxTheOne #2543 Ha revolverhösök akkor Spike Spiegel, és Jet Black. :D persze ök a bounty hunter kategoriába tartoznak. :D -
#2542 Ha már űr revolverhős akkor Malcom Reynolds és a Serenity :) -
arcosharcos #2541 Én maradok a James Bond körítésű Agent-nél de az biztos,hogy talán legjobban a Smuggler adja vissza a játékban a filmes hangulatot.
Amolyan űr revolverhős,mindenkinél gyorsabban lő(ahogy a filmben is), megnyerő modor,elbűvölő mosoly,minden helyzetből kivágja magát ezt láttuk a filmben és ez a gameplay trailer is ezt tükrözi.
Csempésznél elsődleges a pénz meg a szerencsejáték ezért nem épp a becsület lovagja.A filmben Han a hajóját kártyán nyerte,a játékban meg lesz szerencsével kapcsolatos skillje(smugglers luck).Játékban a legjobb filmes kaszt adaptáció.
Én agent healerként,smugglertől fogok legjobban tartani,mert szerintem egy CC bajnok lesz,plusz a lopakodása számomra nem túl biztató:(
de remélem,hogy mint a többi mmo-ban majd itt is a DPS karik a tankokat támadják meg a nem healer kasztokat:))
Agent update is jöhetne már
------------------------------------------------------------------------
Off de azért SW és még Smuggler is:
Han Fan 1
Han Fan 2
Bármilyen meglepő ez is Smuggler csak nosztalgia Smuggler Ez a tuti -
IXEMGabeo #2540 de fasza lesz -
#2539 -
#2538 annyit mondtak, hogy nem akarnak nagyon eltérni a trendektől, de hivatalosan még nem erősítették meg. mármint havidíj lesz az szinte biztos, de lehet, hogy azon felül még mikrotranzakciók is, vagy időarányos fizetés, vagy bármi -
Bhalage #2537 nem.
100%
természetesen havidíjas lesz -
#2536 Akkor 90%, hogy havidíjas lesz. -
#2535 Pricing for Star Wars: The Old Republic will be determined and announced at a later date. -
#2534 Ez már biztos? -
#2533 Nem tudni még. -
#2532 Havidíjas lesz. -
#2531 Sziasztok lenne 1 hülye kérdésem. Havidíjas lesz a játék? Vagy esetleg olyan mint a Guild Wars? ( hogy egyszer megveszi az ember és kész) Vagy olyan mint a Titan quest hogy singlebe lehet vinni,(ha feltört akkor is)de multihoz feltétlen eredeti kell és havidíj?
Köszönöm előre is! -
#2530 :) -
#2529 Ha véletlenül mindketten játszanánk a játékkal és még egy szerverre és oldalra is kerülnénk szívesen lennék csendestársad a Nimphas-ban :)
De ki az a Corporation, főnök? -
#2528 Lesz? Még van. :D
Fogalmam sincs mi lesz a crafttal. :( Egyelőre jöjjön a béta, aztán majd meglátjuk. Megvenni biztos megveszem.
Amúgy, ha még emlékszer Ryderre, na vele beszélgettem ma, és nekem az is az újdonság erejével hat, hogy nem teljesen olyan lesz az "otthonteremtés", mint gondoltam. Sajnos. -
#2527 Lesz megint Nimphas Corporation? :) -
arcosharcos #2526 Négy kezdőbolygó van.Jedi Knight,Jedi Consular kezd a Tython bolygón.Trooper,Smuggler az Ord Mantell-en.
Sith Warrior,Sith Inquisitor Korriban.Bounty Hunter meg Agent megy a Hutta-ra.
De ezek már régi infók szal ne mond,hogy az újdonság erejével hat:) -
#2525 "kezdőbolygók" ? -
arcosharcos #2524 Újabb bolygóval bővült a kínálat: Corellia.Fejlett termelőipar,ipari vállalatok,üzleti negyedek.Politikailag megingathatatlanul Köztársaság
(The Galactic Republic):)párti.Termelőipara miatt Corellia stratégiailag fontos a Köztársaságnak.
Erre a bolygóra a Sith Birodalom politikai cselszövéssel próbálja kiterjeszteni hatalmát,megosztani a corelliai szenátorokat,a korrupció már föl is ütötte a fejét.Ezen kívül egyéni szabotázs akciókat terveznek a termelő gyárak ellen.Megbénítva a termelést.
Ennyit a háttér story(!)-ról:)
A Corellia bolygó valamivel kisebb mint a kezdőbolygók(pl Ord Mantell vagy Hutta),vagyis nem a nagyobb bolygók közzé tartozik majd.
Az új{legújabb:)}bolygóval azonban tovább nőtt az összterület ami szerintem már így is túl nagy.
Túl nagy területen a játékos populáció nagyon szétoszlik.Akkora területen ha néha látni akarunk más játékosokat is akkor nagy server létszám és TOR játékosokra lesz szükség -
#2523 Miben legyen más? Szerintem ami jó a wowban az jöhet de jöhetnek jó ötletek más játékokból is Aionban is vannak okos dolgok de sok más mmoban is. Insták legyenek dögivel jó kis epic csatákkal olyasmire gondolok mint amit a filmekbe lehet látni ,hogy a maroknyi csapatra egy hadsereg támad :) . Persze a pvp is legalább ilyen fontos pl: valami okos területfoglalós dolog jól jönne mondjuk bolygófoglalás amihez szépen hozzálehet majd kapcsolni az a leendő űrpvp-t. Vagy akár pvpve csak okosan összerakva. Kicsit lehetnének informatívabbak mert a tavasz annyira nincs messze és azt azért nehéz elképzelni ,hogy 6 év alatt csak tizenegynéhány bolygót heggesztettek csak. -
#2522 Én is WoW oztam ne legyen casual game nagyon ! De a pve rész lehet hasonló! -
Tababo #2521 Szerintem meg sokan abban bíznak hogy ne legyen olyan mint a wow.
-
#2520 Nincs azzal semmi gond ,nem is lenne miről beszélni ha mind mindenben egyetértenénk. -
#2519 Ja még csak annyit fűznék hozzá mielőtt még megköveznének azért mert wow fanboy vagyok ,hogy nem azért nem veri meg a wowot a TOR mert nem nyújt majd többet mint a wow megjelenésekor hanem azért mert az emberek most azt várják ,hogy olyan legyen a játék mint a wow sok év után. Ennek ellenére lehet tévedek :) -
#2518 Értem mit mondasz, csak nem értek egyet :) Sandboxnak pont az a lényege, hogy adott egy környezet, ahol maguk a játékosok alakítja az egész tartalmat, a fejlesztők csak a "játékszereket" adják, szó szerint ugye a homokozót és a lapátot.
Az meg, hogy most miért nem nyerő ez a fajta annak az az oka, hogy a tömeg, aki a lóvét hozza leginkább, más igényű :) -
#2517 Volt konkrét szám legalábbis az oldal ahonnan én a 300.000 számot vettem ezt állítja és hiszek is neki mert pl a többi mmoról is pontos adatokat közöl.
Wow rengeteg új dolgot hozott és rengeteg olyat ami már máshol megvolt de jobban megcsinálták. Wow-ot szerintem a TOR sem fogja legyőzni mindazonáltal kiépíthet egy stabil több milliós játékostábort de ehhez az kell ,hogy a tartalom rendben legyen (bugmentes,élvezetes) nomeg az indulás zökkenőmentes legyen. -
#2516 Sose volt konkrét szám, csak találgattak, de valahol 500-700K körüli volt a dolog a legszebb napjaiban.
Részemről nem értékelem túl. Sőt, még most is megvan a jedim. :)
A röhej, hogy azon kívül, hogy jól el lett adva és szépen megírt darab, szerethető világgal, nos, semmi extrát nem hozott a WOW a korábbiakhoz képest. De nem offolnék ezzel.
Az SWGben azért volt PvE. Különösen a JTLS után. Az, hogy voltak vele gondok, nos, azt írjuk annak a számlájára, hogy baromarcok közben párhuzamosan heggesztették az NGEt, a CUt és az alapjátékot.
Ez ma már nincs így. Sőt, elég jó lett az egész, ha leszámítom a karaktered visszafejlődését ovis szintre. -
#2515 Ha a Sandbox mmo azt "jelenti" ,hogy a pve tartalom nulla akkor ne is csodálkozzon senki ,hogy komoly sikereket nem érnek el. Jó példa erre az Eve bár hosszú ideje stabilan fut és egy nagyon egyedi a játékosok által irányított gazdaság meg még sok elismerő szót lehet mondani rá mégsem képes megjelenése óta (2003) átlépni a 450.000 előfizetőt. Egyik oka lehet ennek ,hogy a pve tartalma egy nagy grind ugyanolyan ismétlődő "questek" (agent küldik).
Mielőtt megkövezne bárki tudom mit jelent a sandbox mmo csak éppenséggel jelenleg azért nem hódítanak mert képtelenek tartalommal feltölteni a kettő nem zárja ki egymást.
Visszatérve topichoz itt lesz bőven pve tartalom a Mythices srácok meg remélhetőleg tanulva a Warhammer hibáiból egy ütős kis pvp rendszert hoznak tető alá. -
#2514 SWG a sandbox mivolta miatt etalon többek között, és mert volt néhány dolog benne (pl. a craftrendszer, kantin, professionok), aminek a szintjét eddig egyetlen mmo sem tudta megközelíteni, számomra legalábbis.
Wow-ban is vannak jó dolgok, de nem sandbox, és sokkal egyszerűbb, mivel tömegeket vonz, egyszerűnek kell lennie, nincs ezzel gond, a maga nemében jó játék (volt). Plusz sandbox mmokat nem lehet jelenleg eladni, mert nincs rá igény, a community is hígult, ma már nem lehet azt megcsinálni, hogy mindenféle iránymutatás nélkül (quest indicatorok pl) rábízzák a játékosra a tartalmat, mert állna egy helyben és nézne ki a fejéből, hogy mi a szar ez.
-
#2513 Kicsit túlértékelitek az SWGt gondolom idővel szépülnek az emlékek. 2003-2004 es időszakban 300.000 előfizetője volt és ez volt a maximum legutóbbi info: 2009 második felében 50.000 volt.
Wow indulása elég sok mmonak ártott de ne feledjük ,hogy nem véletlenül. Mindenki úgy emlegeti a wowot mint valami fekete bárányt holott gondolom az itt közül nem 1 ember éveket függött rajta. -
#2512 Kb.
Összevontak jópár szervert, de az NGE utáni játékstílus maradt. Sajnos. Persze modolható, meg minden, de sokkal jobb attól sem lesz.