60926
-
"nem lesznek itt spellek, csak lezercsikok, amik kanyarodnak! (SWG anyone?:o)) )" - Ez igaz.
Nálatok mi a nem izomgép? Ami másnál lehet, hogy igen... -
Bhalage #3896 nem lesznek itt spellek, csak lezercsikok, amik kanyarodnak! (SWG anyone?:o)) )
alapvetoen a mmok tenyleg nem gepzabaloak, 100+jatekosnal meg a connected fogja meg az egeszet, nem a gep. -
Épp az, hogy egy mmo gépzabáló. Mikor 50-100+ játékos van egy képernyőn és mindegyik tolja a spelleket... oda kell ám izomgép. -
Boncmester #3894 Igazából MMO játékok sosem voltak olyan durva gépzabálók, mint mások, pl egyes FPS-ek, szóval én nem félek attól, hogy ne futna tök lazán egy közepes gépen is kb full grafikával. -
mintha valami dev postban azt olvastam volna, hogy gyenge gépeken is elszaladgál, de a durva gépek tulajainak is meglesz a lehetőségük, hogy csodákat lássanak a monitoron :) -
arcosharcos #3892 Aztán háttérbe vonulunk és elkezdjük megépíteni a halálcsillagot...
Gépigényt még mindig nem mondtak én addig el sem kezdek új gépet összerakni. -
Bhalage #3891 ejha -
Végre, a várva-várt infóáradat :) És még update is lesz ma, el sem hiszem... -
jaja az új gép már nálam is megérkezett, nehogymár felkészületlenül várjam a játékot... :)
a képek alapján ki fogjuk tudni használni az erős hardware-t :) -
Boncmester #3888 Ez iszonyat jól néz ki!!! :) -
KELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL lassan meg lesz az új gép is, aztán jöhet a collectors edition
:PPPPP
-
ez brutal szep:
-
-
Tomy Lee #3884 Ez megy is háttérnek:P -
-
Én is :)
Am Legacy Systemhez: Azt teljességgel ellenzem, hogy esetleg konstans megmaradó bónuszokat kapjon a következő karakter. Mi lesz a mainemmel, ha soha se lehet olyan erős max szinten, mint egy alt, a bónuszok miatt. Ennek semmi értelme.
De ha ezt nem tartalmazza, max néhány új frizurát, vagy egyes fajoknál bőrszínt, szarvakat, tetkókat, azzal nincs bajom. -
én így hirtelen azt kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bajunk a játékkal kapcsolatban :D -
Ne haragudj, nem kötekedni akarok, de nem tudok elmenni a mellett, hogy a Tejút(rendszer), az a mi galaxisunk neve, a Star Wars pedig egy másik galaxisban játszódik (nagyon régen, jó messze), aminek nem Tejút a neve.
Szóval a Galactic Market Kiosk legyen inkább Galaktikus Piac Pavilon. -
muwhaha! nemodabuda!:D -
arcosharcos #3878 A legacy-ról jut eszembe,Nephin itt vagy?Te biztos tudod mire gondolok.A Legacy System endgame-ban végül bevezetésre kerül?Mert régebben írták,hogy confirmed,aztán ember tömegek háborodtak föl,hogy nem kéne és azóta csönd van róla.
Endgame-ban egy választás:reroll rendszer a karinknak ami ösztönzi az ismételt újrajátszást vagy tapasztalatunkat mindenféle bonusz formájában átruházhatjuk(örökség) altunkra az indulásánál.
kapcsolódó szavazás hivatalos oldalon -
Tomy Lee #3877
-
ez természetes, viszont a legacy itemek még tovább fogják növelni a félelmet a köztársaságiakban...... :) -
Hát sok köze szerintem nem volt hozzá. -
+1 :)
a színezés nagyon baba lesZ! -
arcosharcos #3873 Minek az? göncök nélkül,csak skillből is leverünk mindenkit:) -
legacy itemek felkeltették az érdeklődésemet -
arcosharcos #3871 - postaládán küldhetünk tételeket,termékeket,szöveges üzenetet,COD(cash on delivery),creditet
- minimap jelzi a trainereket,ha van képesség amit elsajátíthatunk trainertől azt egy plusz szimbólum jelöli,ha ráviszük az egérkurzort akkor részletezi a képességeket
- kompanion ha beszélni akar velünk az ability jelző képnél egy buborék jelenik meg,erre csak bizalmas helyeken van lehetőség,pl spec kantin szoba,hajónk stb
-tárgyak,cuccokbesorolása:cheap(olcsó,értéktelen),standard(szabványos,színvonalas),premium(jutalom),prototype(prototípus),
artifact(műtermék,művészi,kiemelkedő),legendary(legendás,mondabeli),legacy(hagyaték)
- Guildet a Központi Adminisztrációs Hivatal-ban hozhatunk létre
- mindegyik flashpointot naponként egyszer futhatunk végig
- Felszerelésünk szín összeállítását színkiegyenlítővel módosíthatjuk ami a felszerelésre jellemző elsődleges meghatározó szín alapján módosul (ha jól értelmzem itt szín öszemérést használ) de ahogy nézem nem kötelező a használatuk vagyis lehet sokszínű papagáj armor karink.
------------------------------------------------------------------------
Crew képzettségben az Archeology (régész) az Investigation Mission (vizsgálati nyomozó) és az Artificer(műszerész?)izgalmasan hangzik
A Tejúti Piac Pavilon mint Árverés Ház:)Ezen jót röhögtem
A Rattataki race egyre jobban bejön,tényleg sokat változott a kinézete és előnyére -
ajjjajajaj, nem ő volt az egyik fószer, aki elbaszta a wart? de... -
arcosharcos #3869 Az a Quesh bolygó.screen1,s2,s3,s4 -
rossz államban keresik.... :D -
az azért lehet,mert nemtalálják a térképen európát:) -
íok de tökéletes sosem lesz a játék mindíg lesz olyan dolog amit javítani kell. Egyébként meg nekem kicsit fura, hogy csak usa zárt béta van európai meg nem. -
Az ifjú azért túlzás:)) -
ÁÁÁÁÁ MITÖRTÉNT?!?!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:D -
EnxTheOne #3863 emelyikbolygo -
"he sad-eyed evocii live out in the swamps just beyond Nemro's palace, but we barely heard their leader mention their race's rightful claim to the land, and maybe say something about how all they want is peace, before making a beeline with our mouse cursor to the "[ignore the rest of what this guy is saying and shoot him]" dialogue option."
mintha magamat olvasnám :) -
amíg nem tudják a Diablo 3 megjelenési dátumát addig kussolni is fognak,de lehet a Blizzard fordítva ugyan erre vár... -
nekem úgy rémlik, hogy fixen ezt a karit kapták -
Miért csak a Bounty Hunterről meg az Imperial Agentről írnak? Azt írták, hogy bármely classal tolhatták, erre ezt a 2 számomra érdektelen classt játszották. -
"Well, it looks like the Austin team has picked up another MMO vet, this time from WAR. Jeff Hickman is now the new executive producer on TOR taking the place of Gordon Walton. What does this mean for TOR? Hopefully good things though given the track record with WAR I am a little weary. "
Heh. Warosok ismerhetik a tagot :D