60268
  • V43 1105
    R E T A R D . . . . . . .
  • Jeffjohnson
    Mielőtt nekikezdenél trollkodni vagy bárkit is flamelni figyelmeztetlek itt csak azok a postok maradnak bent amik normális hangvételűek és nem csak az a céljuk, hogy agressziót váltsanak ki!!!
  • BEAST #3235
    Én utállak. :y
  • TDC Geronimo
    oké, akkor megnyugodtam
  • lolSL
    amíg nem az xbox360 topicba vagy így ráörülve vmi új játékra, hanem a rendes pc-s oldalon, addig nincs félnivalód
  • TDC Geronimo
    Utálsz engem is akkor? :(
  • lolSL
    a konzolokat nem utálom, csak tárgyak
    de azokat akik létrehozták, és azokat akik képesek játszani rajta ...
  • Svenhassel
    Egy folyosótól mit vársz? :D
  • TDC Geronimo
    Minden topikba beír valami flamekeltő postot és notórius konzolutáló úgyhogy hagyjad rá :D
  • lolSL
    így néz ki minden 2. folyósó abba is
  • Torzonborz
    ebben most mégis mi az ami wowos ?
  • Svenhassel
    Öcsém te ennél értelmesebbet nem tudsz beböfögni?

Egyébként elég semmitmondó frissítés... Gyakorlatilag semmi újat nem tudtunk meg belőle :( Remélem a közelgő PAX-on lesz nagy info áradat, netán megjelenési dátum...
  • lolSL
    elég wowos
  • Khabbas
    Mai frissítés: íme
  • j0nNyKa
    érdekes a szavazás - az imperial agent nekem spec iszonyat szimpatikus, csakhát ott vannak a sithek...
  • Jeffjohnson
    Így van de a többség így is még kiadás előtt lehúzta anélkül ,hogy bármi infója lett volna a játékról.
  • MrStokes
    A korrektseg kedveert megemlitendo, hogy pont hogy tobb emberke is megvedte a jatekot a hozzaszolasokban, es a posztolo ellen szolt az FS forumon...
  • Jeffjohnson
    Most már az eredmény is olvasható.
    Egyébként nem vették le a FS-ról az SW:Tor-t ócsároló cikket. Kommenteket olvasgatva az emberek 90%-a csak annyit tud ,hogy beszélni fognak az npck :) asszem ez mindent elmond.
  • j0nNyKa
    yay!

Originally Posted by Mhorham
    I really hope they give us access to on-ship storage. Our personal vault should be there rather than some imaginary bank system for items that we access from everywhere in the universe.

->
    Your ship's cargo hold is, indeed, your bank.
  • j0nNyKa
    köszi

beraknád az eredményre mutató linket is? sajnos a google formban nincs link a szavazásból közvetlenül az eredményekhez
  • [HUN]Crassus
    hmm mégsem....a browserem kattant meg:9
  • Khabbas
    Ott van az.
  • [HUN]Crassus
    hehe öncenzúráztak FS-en......:D le is kapták a fos cikküket:p
  • Jeffjohnson
    Szavazás berakva
  • j0nNyKa
    nah igen, ha ugy nezi az ember, hogy vegulis egy bg klon, ami nem annyira "epikus" (talan ez a jo szo a bgre), akkor persze, nem emlitheto egy lapon a 2

de ha ugy nezi az ember, hogy en pl. ugyanugy eloveszem evek utan is mind2 a 2 reszt kiegeszitokkel egyutt, mint ahogy a bg-ket, akkor viszont igenis kiemelkedo

mondjuk az nvnre is (foleg a 2re) azt mondjak a hardcore rpg playerek hogy tulsagosan harcorientalt, es ezert mar nem is igazi rpg.. nos, meg lehet erteni ezt a velemenyt is, merthat vegulis igaz, de itt is csak azt tudom mondani, hogy az nvn-eket is barmikor elovennem, mert k.. jok :)
  • j0nNyKa
    volt már erről szó, illetve a hivatalos magyar oldalon tudsz erről informálódni (pl. a klános fórumtopicokban)

amit ezekből az infókból én látok, főleg imperial oldalon fognak tömörülni a magyarok (yay), de tuti lesz legalább egy republic guildünk is
  • Khabbas
    Köszi!
  • Svenhassel
    Jajj bocsi nem olvastam el elég figyelmesen :)
    Egyébként gondolom (vagy remélem) itt is hasonló lenne a helyzet már ami a frakciókat illeti. Én amúgy biztos Bounty Hunter-t kezdek elsőként aztán jöhet valami erőhasználó :)
  • j0nNyKa
    többet is meg lehet jelölni

Khabbas: itt
  • Khabbas
    Hogy lehet csak a végeredményt megnézni?
  • Warden
    Ezzel az a gond hogy csak egyet lehet megjelölni az meg majd a társaságon múlik hogy a sith inquisitorom vagy a jedi consularom fog több játékidőt kapni az első hetekben

Egy biztos az összes classt ki fogom próbálni.
  • Bhalage
    az icewind dale inkabb combatorientalt volt keves interaktiv csapatelemmel, es nem bioware csinalta, hanem mas, bar a bioware motort hasznalt es adnd rulesetet. nekem azok is tetszettek, zenek, tajak, hangulat, jol elfert a tobbi mellett, megha mostohateso is
  • j0nNyKa
    igen, azokat linkeltem, ha megnézed :)

Hirtelen összedobtam google docs-szal egy surveyt

Jeff, ha gondolod, ez mehet ki bannerba
  • Svenhassel
    Hivatalos fórumon volt már hasonló szavazás és meglepő módon nagyjából 50-50 a Birodalom és a köztársaság aránya. Kasztoknál már más a helyzet. Ott van pár kiemelkedően népszerű választás.
  • j0nNyKa
    erdekes, hogy az icewind daleket nem nagyon szoktak egy lapon emlegetni a bgvel, meg az nvnnel, pedig iszonyat hangulatosak voltak azok is

epp a napokban gondolkoztam, hogy amig hack and slash, illetve strategia mufajban a blizzardot nem nagyon fogja semmi megutni (diablo, warcraft, starcraft), addig 1 tuti: rpg stilusban a bioware van ugyanigy (altalad felsorolt jatekok)

#3199: hivatalos oldalon van 2 ilyen is ( 1 ), ( 2 )

ha estig valaki nem csinalja meg ezt konkretan nekunk, magyaroknak (illetve sg-seknek), akkor osszedobom en
    gondolom 1 poll eleg, hogy ki melyik kaszt lenne, abbol ugyis kiderul az oldal is
  • j0nNyKa
    most toltam vegig a kotor 1-et, epp a 2-vel haladok szepen

en is olyan 5-6. vegigjatszasnal tartok

win7 64bit itt is -> elindult szepen, csak neha fekete kepernyozott, latszott, hogy nem jon ki a full hd monitorral -> van valami .dll file, amivel bizonyara te is talalkoztal.. na a kotor 1-bol kimasoltam, be a kotor 2 mappajaba, es csodalatosan megy, mindenfele fekete kepernyok nelkul
  • Bhalage
    ahh istenem annyira fajdalmas ezt a sok buta demagog seggfejet olvasni... ez a kibaszott wow nullara redukalja a szerencsetlen drogosok intelligenciajat.. mai napig szivesen eloveszem a DAt vagy a MEt, a szekrenyben ottpihen a BG1+tales, BG2+throne, meg az icewind dalek, NVN, a kotor, ezek mindmind annyi jatekelmeny es es kellemes tortenetet adtak, orom es szorakozas volt a gep elott ulni..
    szal biowaret szidni, naja haladtak a korral (en kepes vagyok ezt feldolgozni), de meg mindig top szinvonal!.

remelem a TOR szakit a wow hagyomanyokkal es inkabb tortenetorientalt, a latott videok alapjan nekem nagoyn neboj ez a beszelgetos, felelet valasztos stilus.

masnak meg mas, pl anyu nezd megoljuk a licskinget!
    nem banom.

de amugy tiszta ovi, hogy most melyik auto a gyorsabb, melyik mmo a jobb, melyik baszdmeg, amelyik TEGED jobban szorakoztat. nem biztos hogy eroszakkal meg kell gyozni masokat az igazadrol.
    megvolt a wow korszak, sokat toltuk, ma mar nekem ez keves, illetve tul soat ker es szamomra szarok a szabalyai (a community uristen mintha mindenki a 4chanrol szabadult volna) - ergo nem jatszom mar nagoyn regen

ez a wowos maradjon a wowba, szannivalo egy ember

úúú ez msot fájt így reggel
  • Jeffjohnson
    Nem tudom, hogy lehet-e pollt beszúrni sg-n bannerbe de ha utánajársz én szívesen berakom.
  • Tomy Lee
    Nincs valahol felmérés arról ki melyik oldalon kezdene szivesebben esetleg nem tudnánk itt tartani erről egyet?:)
  • Tomy Lee
    Sokan meg várják ezt a párbeszéd rendszert ami egyáltalán nem rossz mert itt az úgy meglesz csinálva,hogy élvezhető legyen.Hozzáteszem én se ezért várom a játékot de biztos vagyok benne ki fogom elemezni a párbeszédeket is sőt ez hozzá tartozik star wars világhoz ne legyen ez gond.