60268
-
Nephin #4239 Persze akkor, ha érdekel. :) -
Nephin #4238 Nem tűnt negatívnak, csak magyarázatot adtam. :) Egyébként nem kell hozzá IRC kliens, ide klikk, beírod a nicked és azt, hogy #swtorhu, máris kész. :P :)
A tartalomszűrés vacak dolog, de nálunk a cégnél például átmegy, esetleg egy próbát megér (persze inkább késő délután/este vagyunk fent). -
#4237 Nephin nem volt negatív a mondatomban, csak valamelyik hsz-et moderáltad, és onnét tudom, hogy nem lehet az swtor.hu -n ilyen infókat közölni :D
IRC, IRC, melóhelyen még az is csoda, hogy a tartalomszűrőn az SG meg a Ti oldalatok átmegy, nemhogy még IRC-zni is lehessen :P -
Nephin #4236 Persze, csak nem lenne gép, ami tízfős "tömegnél" nem szaggatna be (tudom, hogy túlzás)... :) -
Nephin #4235 Nem, mert hivatalos oldalként nem tehetjük meg, hogy leakinfók legyenek nálunk. Van ám egy IRC csatornánk is...;) -
#4234 A UE3-al kegyetlen jó lett volna a TOR! ;) De sajnos semmi köze nem lesz hozzá, mert a hero engine-t használja. :( -
#4233 Az is UE3 -
#4232 Hm a mass effect motorja nem lett volna jó? -
#4231 Azért jó, hogy itt lesz mindennek rendes szép, változatos ikonja, nem mint a DA2-ben, ahol minden junkot elintézték egyetlen ikonnal... -
#4230 Itt még nem voltak postolva, a magyar oldal meg nem tűr meg leak infókat, szóval köszi, hogy megosztottad a nagyközönséggel :) -
#4229 ToRnak semmi köze nem lesz UE3hoz. Jövőben elkészített játékok mennek majd alatta. -
#4228 max annyi hogy UE3-tól khmm "átvesznek" pár fícsőrt :D -
Bhalage #4227 hát ööö mi köze ennek a jelenleg futo hero enginehez, sztem semmi? -
#4226 az a tudás úgy 3-5 év múlva lesz látható megfizethető gépeken :) -
arcosharcos #4225 A LucasArts átvette az Unreal Engine 3-at és állítólag ennek köze lesz a TOR fejlesztésben is
Viszont az Unreal és az Nvidia partnerségben vannak és támogat több Nvidia játékmenet alkalmazást is.forrás
Tud valamit az Unreal Engine ezért örülök,hogy bekerül a TOR-ba. -
arcosharcos #4224 Igen,már a tavalyi évtől az ATi előny érezhető a piacon és indokolt is,mert egész jó konstrukciókat dobtak össze.
Régebben más MMO-k játszása közben ATi tulajdonosoknak jelentkeztek olyan vidi kártyákra visszavezethető problémák ami nVidia kártyásoknál nem volt jellemző.Régen nekem játékra az nVidia-t ajánlották jobban de lehet ez nálam már csak egy jól fejlett mánia vagy berögződés.Most legtöbben az ATi-t ajánlják úgyhogy akkor ATi-val lesz a gépem
-
#4223 én meg szinte semmit sem konyítok a számítógépekhez:P low level user vagyok:D -
#4222 Szerintem itt nem látszik, a melee és a range-d lenyitható. -
#4221 "Trooper karakterlap"
ööö nincs semmi resist vagy csak itt nem látszik ? -
#4220 na, megint triplapost:
Trooper karakterlap
[URL=http://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/modf11.png]targy modifikacio #1[/URL]
[URL=http://leakerz.net/wp/wp-content/uploads/modf21.png]targy modifikacio #2[/URL]
-
#4219 ezek csak nekem jelentenek ujdonsagot?
lehetseges hattertortenetek
Sith Inquisitor deception skillfa
Sith Inquisitor malice skillfa
Sith Inquisitor madness skillfa -
#4218 bar en sem leszek a trooperek gyongye (ellenkezoleg... :), de csatlakozom az elottem szolohoz, ati jo most nagyon :) -
#4217 Egyértelmű hogy a HD 6850-es! -
arcosharcos #4216 Inkább azt mond meg trooperek gyöngye,hogy szerinted ez:ATi Radeon HD 6850 1GB DDR5 vagy ez:nVidia GeForce GTX 550 Ti 1GB DDR5
--------------------------------------------------------------------------
(#4214):Az elég rendes,mondhatni erőmű kategória.
Vannak HC guildek akik a felvételt gépigényhez is kötik(szerintem hülyeség)de akkor te nem ezen fogod elbukni az elbírálást:) -
#4215 a 6950 is 2 gigás, mondom, szoftveresen teljesen egyenlővé lehet tenni a 6970nel, és 55k volt :)
mellesleg nagyon-nagyon meglepődnék, ha nem lenne maximálisan elég egy ezeknél alacsonyabb kategóriás vga is akár a max grafikához...
nem hiszem, hogy a bio be merné vállalni, hogy nem optimalizálja rendesen a játékot :) -
#4214 Sikerült 79k-ért megvennem, azért is esett erre a választásom mert június eleje felé szeretnék venni egy full HD moncsit, és oda azért csak nem árt a 2 giga ramocska :) -
#4213 "pedig én nagyon ritkán vagyok bármiben is tanácstalan." AZIGEN!:D
-
arcosharcos #4212 Az de jó,hogy olyan screenshot-ot közölnek amiről később közlik,hogy az tényleg egy SP/SI de nem erősítjük meg és senki nem mondta,hogy lesz olyan kaszt/faj kombó
Elmondásuk szerint érvénytelen kaszt/faj kombó van a képen és az elmúlt hónap dev-ben közölt class/race lista is helytelen -
#4211 Időközben cáfolták.
dev answer -
#4210 azért tartom furcsa vételnek a 6970et, mert töredékéért meg tudtál volna venni egy régi hűtős 6950et, amit szoftveresen teljes értékű 6970-es kártyává lehet varázsolni :)
ezesetben lett volna igazán "nemulass" :)
megkérdezhetem, hogy mennyit költöttél a kártyádra? -
#4209 Nekem hamarosan megjön az ATI HD6970 :) aztán lesz ne múlass :D -
arcosharcos #4208 Nem akarok egy off lavinát beindítani a témában.Én is megvárom a hivatalos gépigény bejelentést és csak utána fejlesztek masinát.
Magamtól is kitudom találni,hogy mi az a konfiguráció amin már tuti elindul vagy eldöcög a játék de a video kártya kérdésben tanáncstalan vagyok pedig én nagyon ritkán vagyok bármiben is tanácstalan.
Az összes Ati Vs Nvidia fórumot átolvastam és előfordul,hogy adott játékhoz jobban ajánlják valamelyiket.
Hivatalos SWTOR forumon is van ati vs nvidia téma -
#4207 Én nem tervezek egy darabig cserét, egy éve cseréltem: Intel Core 2 Quad Q9550 2.8 Ghz, 4Gb RAM DDR3 Kingston 1600 Mhz, Saphire Radeon HD5850 1024 Mb.Szerintem ezzel simán el kell zörögnie még legalább 1 évig minden gammának. -
#4206 Sokan szerintem várnak a játék hivatalos gépigényének a bejelentésére, és majd akkor vesznek új gépet. Nekem sajnos 1 éve már nagyon nagyon érett, ezért vennem kellett, de szerintem bőven elég lesz. -
arcosharcos #4205 Csak egy észrevétel volt de mindegy,mert majd előbb-utóbb úgyis mondanak egy minimum konfigot ami szükséges a TOR indításhoz. -
#4204 Sztem tisztában van vele, de van akinek nem telik jobbra. -
arcosharcos #4203 Lent az aláírás részben a konfig leírás az aktuális amivel jelenleg rendelkezel?Mert az harmatgyenge. -
#4202 Ezt az oldalt mindenkinek ajánlom olvasgatásra! És folyamatosan frissül!
Information gathered on The Old Republic so far! -
#4201 Azért nem baj, ha leírjuk ide :)
Betölthető szerepek:
Jedi Knight: Melee DPS vagy Tank
Jedi Consular: Ranged DPS, Healer, Burst Meele DPS vagy Tank
Trooper: Ranged DPS, Ranged Tank vagy Healer
Smuggler: Ranged DPS, Burst Ranged DPS vagy Healer
Sith Warrior = Jedi Knights
Sith Inquisitor = Jedi Consular
Bounty Hunter = Trooper
Imperial Agent = Smuggler -
Nephin #4200 Egyébként itt sok kérdésre választ találsz. Bár a fejlécben is ott van és kihagytad. :)