60268
-
#4279 Apropó! Open World PvP-ről lehet már tudni hogy lesz e PvE szerón, vagy csak a warzone-ok lesznek PvP-re? -
Nephin #4278 Biztos, hogy minden warzone elérhető lesz minden szinten lvl 10 uán. :)
Gabe Amatangelo egy kérdésre válaszolva:
"How do the Warzones fit in the overall leveling design?
Players at Level 10 will have access TO ALL THE WARZONES. The matchmaking system does a bunch of different magic. It tries to make fair and fun matches. It will try to put pre-mades against pre-mades, even number of healers by even number of healers, and it will keep people in level ranges against each other as well. You queue up for Warzones, you go in, and the matchmaking is going to try to make the best match possible. And then over time, it becomes more flexible with those parameters and then launches the match."
Egy tegnapi devpostjában pedig itt van, amit az előző hsz-ben írtam:
"General Discussion -> Darth Hater is saying that Warzones will have all levels together?!
Warzones will have a dynamic matchmaking system. It will do many things, like attempt to balance the number of queued groups, healers, levels, etc. on each side. If a match is not made after X minutes then it will begin to alleviate some of these preferences, including potentially widening the level range.
If a match with a wide level range happens to launch, then the lower level players' stats and ability ranks are bolstered. We aim for this to bring all players to at least 80% of the highest level players' combat effectiveness, player skill withstanding.
Promoting a lively PvP community is one of the PvP team's core goals. We believe enabling players on a server to play together often will promote camaraderie as well as rivalry, which lends itself toward achieving that goal.
That being said, as with many things, the matchmaking protocol is subject to change with testing, feedback and metrics.
Hope that helps clear it up." -
Boncmester #4277 Ez tett helyre, meg az, hogy várom a mai frissítést :) -
t0xikus #4276 jéger neked tegnap megártott az ivás, hogy nem hülyeségeket beszélsz?:) -
Boncmester #4275 Egészen biztos, hogy nem így lesz, max nem írták bele, hogy szétszedik. Matchmakinget meg lehet valósítani ilyen 10 szintes range-eken belül is, szerintem arra gondoltak.
Gondolj bele, mennyivel jobb felszerelése és több skillje van a magasabb szintűnek a kicsihez képest, ha túl nagy a különbség. Pl tele van AOE-val, CC-vel, mindenféle buffokkal, ami a másiknak nincs. Hiába húzza föl a statjait, attól még ugyanúgy meghal a kisebb játékos a nagyobbtól. -
Nephin #4274 A szintek annyiban lesznek elkülönítve, hogy kb. egy szinten lévő játékosokat próbál összerakni a matchmaking, ha nincs ilyen, akkor jönnek be nagyobbak, épp azért, hogy ne legyen fél órás sorbanállás. A warzone-ok nem lesznek szétszedve, mint a WAR-ban.
A bolster kb. 80%-ban fogja kiegyenlíteni az erőviszonyokat, tehát egy skilles low lvl simán megölhet majd egy jóval nagyobb szintű karaktert is akár. -
Boncmester #4273 Erről azért annyit, hogy ilyen van a WAR-ban is.
Bolster buffnak hívják, és tényleg fölhúz scenarioban, de azért a magasabb szintű playerek így is halál lazán leverik a kicsiket, mert csak pár stat növekszik meg. Amúgy gondolom itt is el lesznek különítve a szintek, kötve hiszem, hogy a lvl 10-esek az 50-esek ellen lesznek, valszeg inkább egybe lesznek 10-től 20-ig, 20-tól 30-ig, stb...
Matchmaking system szintén van a WAR-ban elméletileg már fél éve. Pontosabban volt, bevezették, azt érték el vele, hogy míg előtte prime time-ban bejelentkeztél egy SC-be, és két percen belül max már csatázhattál is, matchmaking bevezetés utána napi 1-2 sc hívott csak be. Szóval ezek után szépen ki is kapcsolták.
Azt a Mythic csinálta, felteszem itt is ők fogják csinálni, de remélem, ez jobban fog sikerülni. Papíron amúgy nagyon jól hangzik a dolog. -
#4272 Azért az nagyon tetszik a jelenlegi pvp elképzelésekben, hogy alacsony szintű karakterrel is be lehet menni warzone-okba játszani, és nem lesz akkora hátrányod bárkivel is kerülsz szembe, mint a legtöbb mmo-ban (már amelyikben be mehetsz egyáltalán alacsony szinten), hiszen feltúrbózza a statjaidat, illetve a képességeid szintjét is.
Hiszen ha az ember megunja a küldizést, vagy éppen túl sok ellenséges erő gyűlt össze azon a területen, ahol fejlődni szeretne, akkor csak jelentkezni kell egy warzone-ba, és mehet a fun :) - főleg, hogy mind exp, mind pénz jár érte - ha jól emlékszem....
"Warzones will have a dynamic matchmaking system. It will do many things, like attempt to balance the number of queued groups, healers, levels, etc. on each side. If a match is not made after X minutes then it will begin to alleviate some of these preferences, including potentially widening the level range.
If a match with a wide level range happens to launch, then the lower level players' stats and ability ranks are bolstered. We aim for this to bring all players to at least 80% of the highest level players' combat effectiveness, player skill withstanding.
Promoting a lively PvP community is one of the PvP team's core goals. We believe enabling players on a server to play together often will promote camaraderie as well as rivalry, which lends itself toward achieving that goal.
That being said, as with many things, the matchmaking protocol is subject to change with testing, feedback and metrics.
Hope that helps clear it up." -
#4271 Ejj, hogy mindig a halálunkat kívánjátok! De majd amikor az árnyak közül mögétek lép a JC-Shadow-om, és mellkasotokat lágyan átmetszi a fénykardjával, akkor majd meglátjuk, hogy ki nevet a végén :P -
#4270 az egyik köztársasági trooper halála előtti pillanatkép? lehet... :) -
#4269 Még lesz Fan Friday is, mert megint letelt a 4 hét. -
#4268 Az a baj, hogy újdonságot már nagyon nem mondanak, illetve konkrétumokat sem. Persze gondolom ez azért van, mert még bármi változhat a játékban...
Ha ez lesz a mai frissítés, akkor ez elég soványka :( -
#4267 Na, akkor olvasgassunk :) -
Nephin #4266 Nem volt, akkor ez lesz a mai update. -
Boncmester #4265 GamesSpot Sith Inquisitor Q&A
Volt már? -
#4264 halála előtti utólsó pillanatkép!:D -
#4263 -
#4262 Na, azért csak tudom, hogy kell megölni a topicot, mi? :D
Your Most Anticipated Games of E3 2011
Now that you've seen what games we're looking forward to, it's time to take a look at the ones that you can't wait for! Below is a list of the top ten games we expect to see at E3 as ordered by the number of followers each has.
1. Star Wars: The Old Republic
Genre: Sci-Fi Online Role-Playing
Platforms: PC
ESRB: Rating Pending
Star Wars: The Old Republic is an upcoming MMO from BioWare that lets players team up with friends to battle enemies and overcome challenges in the Star Wars universe. -
#4261 Na, akkor jó felújítást neked, nekünk meg egy béta kulcsot :P -
#4260 Jó feújitást Mester -
#4259 Jó felújítást! :) -
#4258 birodalmi oldalon a nemesis klan eleg szervezettnek tunik, en jelentkeztem is, mert tetszik a hozzaallasu(n)k :)
arcos: remelem, nem leszel tavol sokaig, kellenek az irasaid! :) -
Boncmester #4257 Guilddel kapcsolatban annyi, hogy mi a WARból szerintem majdnem full guild szinten átmászunk SW:TOR-ozni, még a most inaktív arcok is jönnek majd valszeg, szóval egy összeszokott keménymag (10-20 fő, de lehet többen) már tuti lesz a játékban, de várunk majd újakat is szvsz :) -
Boncmester #4256 Ne félj, nem maradnak Sith felügyelet nélkül a gyenge köztársaságiak :D -
arcosharcos #4255 Én technikai okokból(lakás felújítás stb) egy (jó)darabig off leszek(se netem se gépem nem lesz),úgyhogy tiétek a pálya.
De mikor visszatérek sokkal erősebb leszek! ,mert jobb lesz a netem és csúcsszuperebb a gépem.Nem várok tovább a gépigény bejelentésükre ,most megcsinálom a gépcserét is.
Ha most menne a game akkor azt mondanám amit szoktam,hogy kockuljatok és fejlődjetek de így csak azt mondom,hogy figyeljétek az updateket.Én most még azt sem fogom tudni
De Nephin majd biztos tartja a frontot és kiegészít,kijavít,bíztat és példálózik xD a maga köztársaságis modorában.
Persze vannak itt jó arcok akik majd tartják a Sith tendenciát is.
------------------------------------------------------------------------
Erről jut eszembe amit már többen is irtak,hogy a hazai játékosok remélhetőleg egy guildben fognak tömörülni.Szerintem nem valószínű,mert lesz aki PvE szerverre megy,van aki PvP esetleg RP,egyik játékos Galactic Republic oldalon kezd másik Sith Empire...stb.De persze nagy létszámú guildek még így is összejöhetnek.
A guild rendszer,guild hajó...mindenesetre ösztönözni fogja a szocializálódást.Gondolom a guild hajó besorolás a guild népesség és guild szinttől is függ majd.Talán jobban megéri majd nem kilépni vagy feloszlani,mert lehet hatással lesz a guild hajó osztályra.
------------------------------------------------------------------------
Csak egyet kérek.Az updateket ne off időm alatt kezdjék elhalmozni IA kapcsolatos hírekkel!mert megzakkanok -
#4254 Na, karbantartás a hivatalos oldalon, talán feldobnak még valami kis infómorzsát :D -
#4253 Én úgy emlékszem, hogy csak két megszorítás volt az első a pve részére, a második meg a pvp részére, de majd Arcos, vagy Nephin biztosan kijavít ha tévednék :) -
Boncmester #4252 Most csütörtökön már nem lesz ilyen SWTOUR update? -
#4251 Ennyi kis off talán még elfér itt a pénteki update-ig :)
Amúgy Crassus ennyit a Bioware is elmondott a SWTOR-ról, ők is mindent megtesznek, hogy idén megjelenhessen a játék. Ez magában foglalja a bétát is :P
On:
Consular shadow játékmenet videót szeretnék update infónak!!! :D -
#4250 ennyit tudni róla, de ennek van saját topicja :) -
#4249 Jó, de mégsem derült ki semmilyen konkrétum hétfőn, vagy igen? -
#4248 sry OFF,de mi miért nem kapunk egy ilyen konkrétumot? brühühűű
"Awaken, Diablo III fans! As I have repeated diligently over the past few weeks, Blizzard CEO Mike Morhaime is to reveal details of the Diablo III Beta on Monday, May 9th at 1:30 pm Pacific Time (4:30 pm Eastern Time) during the Activision Blizzard First Quarter 2011 Financial Results conference call. On February 9th, during the Q4 2010 Results conference call, Mike Morhaime indicated details of Diablo III beta would surface at the next conference... " -
#4247 jaok, igen, valóban jóféle motor :) -
#4246 Ja igen, persze, én csak úgy szimplán dícsértem az UE3-at, leginkább a #4226-nek címezve, csak rosszra nyomtam. -
#4245 azt ne felejtsd el, hogy a mass effect viszonylag kisebb, zart tereket tolt be, raadasul 1 jatekossal
torban hatalmas, nyilt terepek lesznek
szerintem ezekre a hero engine jobban fel van keszitve -
#4244 Hát ha a Mass Effect 2 motorja Unreal Engine 3, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy a mostani megfizethető gépeken is gyöngyörűen megy. Nagyon jól lett optimalizálva. Nekem egymás mellett futtatva a Mass Effect és a Mass Effect 2 minden beállítás maximuma mellett stabil 60fps-el ment, míg más játékoknál le kell vinni a grafot egy kicsit, pedig sokkal csúnyábbak -
#4243 Én csak azért is megnéztem (igaz még korábban bukkantam rá, csak elfelejtettem ide is betenni) még úgy is, hogy jelenleg biztos hogy nem SI leszek :)
Persze ez még változni fog, meg az adott skill használhatóságát sem tudjuk megbecsülni, de legalább valami információ, amivel el lehet molyolni egy fél órát. Ha meg előkerülne egy consular talentfa, akkor meg biztos, hogy nem csak fél óra lenne a böngészés :P -
#4242 úgyse tudod mi-mennyire erős vagy használható avagy fun.....sokkal jobb kitapasztalni! Én meg se néztem direkt:P -
#4241 nah jolvan, akkor a jovoben is dobalok fel ilyen leak infokat
en pl. tokre orultem az si skill faknak, mert persze valamennyit biztosan valtozik a kiadasig, azert egy korulbeluli kepet ad rola, hogy merre fejlesztheto majd a karakter
bongeszgettem vagy fel oraig a skilleket :) -
Nephin #4240 Tython-rajongóknak kötelező: klikk :)