60268
-
#4319 tök jó, hogy hétről hétre ugyanarról szólnak a magyar / külföldi fórumok
- nem tudni, lesz-e pureblood si
- egyre szebb a grafika, leesik az állunk
- jöjjön már béta / megjelenés
- ...
ha így nézzük a dolgokat, nem sokat haladt a játék az elmúlt hónapokban :D
mondjuk 3 hét múlva E3, "na majd talán ott..." -
#4318 Csak lenne már legalább európai teszt.. -
#4317 Nézzétek meg ezt képet.
Sajnos most nem találok, de tök jó lenne összehasonlítani még a 2 évvel ezelőtti, ha jól emlékszem E3-as ingame képekkel (black talon flashpoint azt hiszem, az első gameplay videó). Hihetetlen sokat fejlődött a grafika! Csak meg kell nézni a fejeket. Ennek az alderaani nemesnek itt már nagyon szép feje van, már meg vagyok elégedve a grafikával. -
#4316 csak 3 volt
3 "csúnya szó" / 4 sor az teljesen jó arány
De hogy legyen egy kis on is: Ha valaki esetleg azt hinné, hogy a SI class videóban egy Pureblood Inquisitort látunk, azoknak mondom, hogy ez egy Zabrak volt!
Sajnos még mindig nem lehet tudni, hogy lesz-e Pureblood Inq., de a tippem, hogy nem :( -
#4315 Ezt nem lehetett volna kevesebb káromkodással? :) -
#4314 Regisztráció időpontja: 2011. 04. 12.
balhézós újreg -
#4313 higgadj már, úgy anyázol a topicban, mintha létezne már a játék :D
ne legyen már divat ebben a topicban a butaság, eddig sem volt -
#4312 Igen, ha vagyunk fent sokan baromi jó kis PvP tud kialakulni az biztos! De a véleményemet továbbra is fenntartom, rühellem az ilyen kis faszkalap majmokat, akik csak akkor mernek embereskedni amikor többen vannak te meg egyedül, ha viszont mész és odabaszol a haverokkal, akkor meg rohannak 4-en 5 fele meg kiloggolnak ( na ettől aztán a falra tudok mászni ) a picsába ha odaérsz, vagy éppen emo-sat játszanak és fejest ugranak a hegyről nehogy véletlenül harcolni kelljen, stb. -
Tababo #4311 "egyesével gankeli az éppen arra járókat!"
ekkor kell hívni a haverokat és kb 20an fossá tépitek őket, majd ők is hívják a cimbiket és tök jó kis klán adok-kapok születik belőle.
mindig csíptem az ilyet...
-
#4310 mindenesetre mostmár csak a consular van hátra
classokon kívül meg talán a crafting.. ésmég.. ö.. miről nem kaptunk még heti updatet? -
Boncmester #4309 Egész jó kis videó, hmmm, gondolkodóba estem :D -
#4308 ha valakit közben a tények is érdekelnének:
SI records -
Boncmester #4307 Valahogy akkor is meg kéne akadályozni, hogy a nagyok megölhessék a kicsiket, ez egy egyszerű mód lenne szvsz. -
#4306 Nah látom pezseg az élet, sikerült feldobnom egy kicsit a topicot mert már döglődött! :D
Én amúgy PvP szeróra megyek, pont azért amit Boncmester lejjebb kifejtett, szeretem a spontán PvP-t, a gankelést viszont én is rühellem amikor 3-4 vérpistike beáll egy területre, és egyesével gankeli az éppen arra járókat! -
#4305 @..: "Szerintem úgy kell megcsinálni a területeket, hogy a magas szintű ellenfelek ne mehessenek vissza a kicsikhez, azt hali, akkor nincs ebből probléma."
Az nagyon-nagyon rossz dolog lenne, hogy nem lehet visszamenni.
Viszont valamiféle védettségi rendszer lehetne, hogy x szinttel alacsonyabb szintű játékost nem lehet megtámadni, csak ha ő támad először, de mondjuk 10 szinttel alacsonyabbat már igen, hogy legyen ideje elmenekülni.
Vagy nemtom.
Igazából én is PVP szerver párti lennék, mert izgalmas tud lenni exploring közben egy kis spontán pvp, de a gankeléstől a faszom kivan. -
#4304 nálad a pont, én sajnos pvp beállítottságú vagyok, de majd elmeséled, hogy milyen normális emberek között játszani, ok ? :)) -
Boncmester #4303 /agree -
Tababo #4302 írd le mit tartanál annak. persze ésszerűen amit meglehet valósítani is...
értelek én téged nyilván nem ez lesz életem pvp játéka de szerintem azt is jól megcsinálják... -
Boncmester #4301 Ne fogd vissza magad :) -
Boncmester #4300 Az a gyerek egy troll több topicban is, fölösleges vele komolyan foglalkozni. -
Bhalage #4299 szerinted. szerintem meg nem es ebben is maradhatunk, de ha kivancsi vagy szivesen leirom mit tartanek egy fasza pvp sw jateknak. -
Kazagor #4298 Visszaolvasva milyen okosságokat irtál, örülök, hogy én PVE szerverre megyek és te PVP-re.:) Remélem, az összes hozzád hasonló gondolkodású egyén PVP szerverre megy. Hajrá nyúbi PVE-sek!!! -
Boncmester #4297 Hát ha valaki följön a nagyok közé, az megérdemli, de én nem mentem sosem vissza a kicsikhez, és azt is utáltam, mikor Eltharionon 40-es WB-k rohangáltak ellenünk folyamatosan, amikor mi lvl 20-25-ök voltunk. Mondjuk volt benne izgalmas rész is, meg csak fölfejlődtünk, és nem volt annyira gáz, szóval ki is lehet bírni :) -
#4296 Hmmm mar nem is jedi vs sith van hanem pve vs pvp :-) -
Tababo #4295 hogy ne lenne az. kurva jó kis pvp lesz. -
Nephin #4294 Obvious troll is obvious, ahogy a klasszikus mondaná. -
t0xikus #4293 nemtóm:) warban sztem igenis vicces volt amikor t4be feljöttek t1-t2-es játékosok és one shot:D -
#4292 úgy lenne jó ha csak az jutna hozzá a pve contenthez aki pvp-ben megveri a többi guildet, és csak annyi pve lenne hogy egy kis plusz geart ad a pvp-hez. ilyen elfajulás mint wowban hogy raid guildek vannak nagyon nem kéne -
Boncmester #4291 Szerintem a TOR-nak lesz jó kis PvP része lesz, szóval nem mondanám, hogy nem PvP játék. Remélem inkább balance-olt lesz.
De attól még nem kárhoztatok senkit, hogy nem akar PvP szerverre menni, én tuti oda megyek.
@4289: Szerintem úgy kell megcsinálni a területeket, hogy a magas szintű ellenfelek ne mehessenek vissza a kicsikhez, azt hali, akkor nincs ebből probléma.
Én amúgy nem szoktam gankelni, nem látok élvezetet a kis szintű playerek gyilkolásában. Viszont ha megyek a kis Sith Warriorommal, és meglátok egy Jedi Lovagot valamit csinálni, akkor igenis meg fogom próbálni kinyírni, és PvE szerveren ezt nem tehetném meg, PvP-n viszont tudunk egymással majd harcolni. -
Bhalage #4290 most ezt probald meg elmagyarazni annak a par alacsonyintelligenciaju letformanak, akik allandoan az ellenkezojet szajkozzak..
sok sikert :D
sztem pvp server pvp jatekba illik. tor nem lesz az, end of story -
#4289 Miért gyávaság az, ha nem szereted, ha questelés közben 1 (igen, 1) ütésből legyak egy sokkal magasabb szintű ellenség, aki csak ezért van ott?
Azt sem értem, hogy mi köze ennek a noobsághoz. Mondjuk ha ti is gankeltek és kurva viccesnek találjátok, akkor gratulálok.
Amúgy is lesz open world pvp pve-szerveren is, nekem elég az. -
Boncmester #4288 Attól nem noob valaki, hogy PvE szerverre megy, majd nem szereti a PvP-t vagy gyáva. -
Boncmester #4287 Szerintem mindegy, hogy egy vagy 5 ütés lesz-e, az biztos, hogy a kisebbnek semmi esélye nem lesz nyerni. Mindegy, majd meglátjuk, de abból a Warban is voltak problémák, amikor a túl nagy játékosok a túl kicsik ellen voltak... -
Nephin #4286 Sokak sosem mennének PvP-szerverre, még akkor sem, ha szeretik a PvP-t, mert elvette a kedvüket a sok idióta ganker/camper... -
#4285 Azt mi sem gondoljuk, hogy ugyanannyi esélye lesz egy lvl 11 nek egy lvl 50nel szemben, de talán nem egy ütés lesz mint a wowban... -
#4284 végülis jobb hogy a teljesen noobok külön lesznek -
Boncmester #4283 Sokan azt szeretik, sokan meg a PvP-t, jó, hogy lehet majd választani. -
Boncmester #4282 Hát ez érdekes... Szerintem fognak azon még változtatni, ahogy írták...
Igazából ez csak akkor működik, ha sok ember van a szervereken, és sosem tesz be lvl 50-es mellé lvl 10-20-ast. Viszont ha meg annyi ember van, akkor nem is kell ilyen szélesre venni az ollót, hogy kiket hívjanak be egymással harcolni. De ha kicsi lesz a populáció, akkor totál szívás lesz a kicsiknek. -
#4281 fel se kéne hogy merüljön a pve server létezése -
Nephin #4280 link
"lesznek PvP és PvE szerverek, ez utóbbin flagrendszer és PvP-re kijelölt, questektől és sztoritól független területek állnak a játékosok rendelkezésére"