60268
-
#4559 nem, az a tény, hogy agyatlan vagy
nekem speciel feldobja a kedvem, amikor egy adag infót megtudok, és tudom jól, hogy sokan vannak így
ha ez neked nem változtatás, akkor *e** a *i****a :) -
#4558 tőlem polírozhatjátok egymás bohócát naphosszat,de a tényen miszerint ez 10 éves nulla agyú barmoknak szolgált hasznos információval nem változtattok.... -
#4557 há' me' nemtuggya :D
az esetből lehet tanulni , köv. q&a-ba nem kell ilyet betenni , mármint amire ez a válasz. ;)
-
#4556 Igen nem értem,hogy a válaszok fele miért egy bazinagy NEMTUDOM....
-
#4555 de elveszi, mert nem magam miatt csinálom, én ezeket az infókat ugyanúgy látom, ha terjesztem, ha nem, erre.. áh.. igazad van, nem kell foglalkozni vele
sajnos egyébként deebo már többször megfogadta, hogy befejezi ezt, pontosan ilyen okból.. egyszer biztosan tényleg rá fog unni, és leshetünk.. :) -
Chris #4554 Nem érti, ne várd el tőle, ne hagyd, hogy elvegye a kedved.
-
#4553 úgy érted, hogy komolyan mondom-e, hogy a 14-18 éves buta amcsi gyerekek tesztelik a játékot?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sajnos de. -
#4552 Azért mert egy valakinek nem tetszik, még ne hagyd abba! Szerintem sokan vannak akik szívesen olvassák (köztük én is). Sőt személy szerint ebből több infot tudtam meg eddig, mint a hivatalos Q&A-kból.
Egyébként inkább örülni kéne, hogy végre van valaki aki infokkal lát el minket ha már a Bioware nem teszi. -
Chris #4551 Miért, mit gondoltál? Ők a célcsoport. Már nem 10 évvel ezelőtt vagyunk, amikor még úri muri volt daocozni mert azt csak az akkor a megfelelő kártyákkal rendelkező érett réteg tehette.
-
#4550 Ők legalább csak netes drogon nevelkedtek, míg te igazin. -
Bhalage #4549 szomorúvá teszel : ( -
Boncmester #4548 Én azért örülnék, ha linkelnéd majd azt is, én pl elolvasnám, akinek meg nem tetszik, az ne olvassa, azt kész.
Ebben pl azt írja, hogy 4670-es radeon 256 MB rammal is jó a játékhoz, szal szerintem olyan nagy gépfrissítés nem kell hozzá, mint amit itt sokan terveztek :) -
#4547 miért lenne trollkodás,hogy van egy negatív véleményem? -
#4546 "képzeld el a 14-18 éves wowon NEVELT amerikai korosztályt.. megvan? "
ööö azért remélem hogy ez egy erős "költői" túlzás akart lenni. -
#4545 szerintem hagyjuk, egyszerűbb lesz.
Q&A #4 ha érdekel valakit, majd megkeresi, legalább itt nem lesz belőle trollkodás -
#4544 azért többről van itt szó, mint "megtalálásról", elég sok közöm van ahhoz, hogy ezek a Q&A dolgok elindultak / futnak
ezért sem tetszik, amikor a trollok nekiállnak hisztizni, hogy márpedig nekik valami csak nem tetszik
most nem rád gondolok, mert ez még határeset, külföldi fórumokon sokkal rosszabb a helyzet, ott minden 2. szóba belekötnek
de mondom, fogalmazz meg kérdéseket, és írd le, biztos vagyok benne, hogy ha "profi" a kérdés, akkor a válasz is kielégítő lesz
mellesleg volt szerencsém bekukkantani a hivatalos béta fórumra.. hidd el nekem, hogy deebo (a válaszoló) az egyik legértelmesebb tag - képzeld el a 14-18 éves wowon NEVELT amerikai korosztályt.. megvan? na, ők képzik a béta fórum "magját", ami.. siralmas eredményhez vezet
képesek arról többszáz poston át hisztizni, hogy az alpha 2 fázisban ők még nem tesztelhetnek raid contentet.. és ez nem vicc, ők ezt tök komolyan gondolják :| -
#4543 én értem csak te nem értetted meg a 4537-et pl....
kb én is linkelhetnék egy Q/A-t...
Sziasztok Róbert vagyok volt alkalmam kipróbálni a játékot 1 hétig jöhetnek a kérdések:
Q:mi a véleményed az itemgyártásról? milyen nehézségű beszerezni a különböző komponenseket illetve sokáig tart ezeket legyártani?
A: nemtudom nem próbáltam
Q:A játék fő mozgatórugója a párbeszédeken,küldetéseken alapszik,neked mi a véleményed a korábbi MMO tapasztalataid alapján ezek hogyan befolyásolják a karaktered építését?
A: azt nemtudom arra nem figyeltem
Q:mennyire pörgős egy harc? igényel kézügyességet is vagy elég csak 1-2 skillt spemmelni?
A: őő nemtudom én azt nem néztem
ÉRTDED már? -
#4542 nem a te hibád ha én találtam volna én is belinkeltem volna...pusztán megmondtam mi jár a fejemben... -
#4541 ne haragudj, de most elég.. furcsán gondolkodsz
ha valamire az a válasz, hogy nem, nincs, arról miaf*sznak írjon mondatokat? rajtad kívül szerintem mindenki más megérti egy "nope"-ból, hogy a kérdésre a válasz az, hogy NEM. pont.
ha valamivel nem találkozott a játékban, arra mit írjon? regényt? didn't notice, szia.
ha valamit nem próbált ki, mit válaszoljon? hazudjon valamit?
kérlek, csak annyit mondj, hogy érted, amit írok, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy meg sem próbálod -
#4540 "Nope,I don't know,I am not sure,I didn't played that,Nope,Nope,I didn't notice,I don't think":D:D sorry ,de fetrengek kínomban a röhögéstől:P -
#4539 nah, találj ki profi kérdéseket, és bele fognak kerülni a Q&A #4 -be! -
#4538 ne hisztizzél már, ő megtesz mindent, a szabadidejében válaszol legjobb tudása szerint, emlékeim szerint ezzel már SOKKAL többet tesz mindenkinél
~1 hónap bétateszt alatt minden fűszálat ő sem fedezhetett fel
gondolj bele, hogy lett volna ~1 hónap bétateszted, te pl. mind a 16 kaszttal nyomtad volna (akár többféle talentfát kipróbálva), úgy, hogy minden apró aspektusát a játéknak valahogy felfedezed? aha.
igazából ha meg nem tetszik, ne olvasd, vagy keressél másik forrást az ilyen infókhoz, sok szerencsét hozzá
a többieknek: lesz Q&A #4, úgyhogy ha van még valami, ami szerintetek nem volt megválaszolva, és érdekel, írjátok!
-
#4537 hát nemtudom....a kérdések is elég fogyatékosak:S:( /lehet én vagyok túl szőrösszivü? az a bajom nem látom a profizmust halvány szikráját sem...sem a kérdező részéről és sem a "tesztelő" részéről:(
-
#4536 Nekem spec tetszett a q&a. -
#4535 hát ez sok infó volt:(( idézek:
Nope,I don't know,I am not sure,I didn't played that,Nope,Nope,I didn't notice,I don't think,I did not play as.....satöbbi:)
csak én látom úgy,hogy a teszterek 75%-a egy pöcs?lövete nincs mit kéne kipróbálnia és amit látott azt hogyan ossza meg velünk? -
Nephin #4534 Szinkronhangok
link -
#4533 [URL=http://1.bp.blogspot.com/-t-4mFL7A7po/Tdrlt_L-OhI/AAAAAAAAAZQ/_lDOoivz4h4/s1600/Deebo_Q_A_3.png]Q&A #3[/URL] megérkezett -
#4532 ebben a devpostban ír 1-2 tök izginek tűnő szitut a dev, érdemes átfutni -
#4531 imperial agent / smuggler fanoknak:
-
Bhalage #4530 nem azert irtam, hogy buta, mert nem tudsz angolul, hanem mert nem fogod a jozan paraszti esz tanacsait.
en sem tegnap lottem a cellovoldeben, megvan mar 15eve. de teny, rengeteget szamitott, hogy mindig ott volt a gep mellett a papir, ceruza es a kisszotar, rongyosra hasznaltam - nagyon sokat tanultam jatekokbol. ezert ajanlottam, dupla haszon (szorakozas+tanulas)
de ha ezt bantasnak vagy beszolasnak veszed, akkor felejtsd el es ugorjunk -
#4529 Neeeeeeeeeeem! :DDDD -
-
#4527 Luuuuuke! Én vagyok az apád! :D -
#4526 akkor ha ennyi idős vagy érthetnéd is és nemcsak olvasnád azt amit írni próbáltunk...
én is tanultam oroszul nekem sem volt TV hétfőn úgyhogy ez nem mentség.... -
#4525 "Lebutázol, miközben lehetséges, hogy akár az apád is lehetnék."
A kettő nem zárja ki egymást. -
Boncmester #4524 Szerintem ha meg tudod magad értetni angolul, akkor ez a játék is menni fog, nyelvvizsga ide vagy oda... Nem kell ettől paráznia senkinek. -
Kazagor #4523 Hidd el, én örülök, hogy itt mindenki középfokú nyelvtudással fog játszani. Aki meg nem, az meg mazochista. De szerintem ez ne a ti problémátok legyen:)
Én még abban az időben jártam iskolába, amikor még hétfőn szünnap volt a TV-ben, a top számitógép a HT1080Z volt amin Basic nyelv futott, és az orosz nyelv volt a kötelező tantárgy.
Hát ez van sajnos, 42 éves vagyok, és nincs középfokom. Szégyenlem magamat.:) Lebutázol, miközben lehetséges, hogy akár az apád is lehetnék. Na mindegy. -
#4522 mondjuk 2 fegyver dps-e többé-kevésbé megegyezik minden nyelven -
#4521 nem oltani akartalak csak tanácsot adni...úgyhogy a te meglátásod korántsem volt zseniális....
elméletileg itt majd nemcsak 2 fegyó dps-ét kell összehasonlítani hanem a questek és a válaszok nagyon is befolyásolják majd a karaktert... -
#4520 ha ez megnyugtat, én értem, mit akarsz mondani.. :)
szerintem keresd meg a youtube videók feltöltőjét (gondolom 1 ember készítette az összes feliratot), és kérdezz rá, hogy tervezi-e / megcsinálta-e az adott videóhoz is