60318
-
#4649 Szerintem itt se lesz gond ahogy más mmo-kban sem az ellen neve úgy is pirossal lesz kiírva a saját oldaladé meg kék v. zöld... ez a fekete fehér ruci meg alapból mindegy ki milyet hor láttam én már anakinon fekete köntöst XD -
#4648 most jut eszembe lesz armor színezés...akkor azért úgy már necces lesz...az,hogy a jók fehérben meg a rosszak feketében járnak/járjanak az egy bullshit szerintem:P:) -
Boncmester #4647 Igen, az lenne jó, hogy ha találkozol vkivel, akkor lehessen sejteni, hogy light vagy dark-e az illető :) -
#4646 why? Luke is milyen DARK cuccban nyomatta a Jediben.....nekem is tetszene valami metálfekete fullpáncél:P:) -
#4645 Remélem nem csak abban eltérő, hogy light vagy dark cucc, hanem a kinézetében is. -
#4644 néhány nap és lesznek
lenti linkhez: nem tudom, a magas szintű itemekkel mizu, de a kis szintűeknél úgy tűnik, hogy nem igazán van különbség dark / light cuccok között :| -
#4643 Abból a hírhedt új buildből nincsenek még leakek? -
#4642 aha szóval onnan nem lehet képet linkelni
tehát: light / dark cucc -
#4641 light / dark cucc
-
Boncmester #4640 Hogy kinyírta az SI-t a végén :) Nem rossz ez a trooper sem :) -
#4639 ottvagyok ,ottvagyok!:D -
#4638 Pofás trófeák lesznek azokból a sisakokból. -
Kazagor #4637 Trooper Progression -
#4636 Ezt te kaptad??? -
#4635 -
#4634 szép beszólás meg minden, de nem neked ment :) -
Chris #4633 Gondolom ez nekem jött. A logikai íve megvolt annak, amit írtam? Nem szégyen kérdezni ha az ember nem ért vmit.
-
Boncmester #4632 Áááááááá, akarom akarom akarom! :) -
#4631 Még nem, de jó lenne már...
Azt ne mondd, hogy a tied. :) -
#4630 na, ilyet látott már valaki?
-
#4629 betegség:
-
#4628 na miért mit produkáltam ? :D -
Bhalage #4627 ahhoz kepest hogy riftben mit produkaltal/tatok (nagy pvp istenek) nektek is ott a helyetek :d de inkabb ne ;d -
Bhalage #4626 igy van, es kurva jo lesz -
#4625 meg jo hogy van nekunk egy csomo szakertonk, akik mar mindent tudnak a jatekrol :)
kivancsi vagyok, hogy aki mar most mindent tud (a.k.a. okoskodik), az mit fog muvelni, ha jatszott is a jatekkal ?! :) -
Boncmester #4624 Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd... :D -
#4623 Ennyi idő alatt rájöhettetek volna már, hogy milyen játék is lesz :p -
#4622 Lesz pve ratyifos része, meg pvpüberkirályság része is, hogy mindenkinek megfeleljen ;) -
Tababo #4621 "hiszen ennek az egész SW történetnek az ellentétes frakciók háborúja adja az alapját, ezért nem lehet elég az, hogy a játék fő kínálata az AI raidekben történő unalomig gyilkolása"
teljesen igazad van...én is remélem nem pveratyifos lesz. -
#4620 pveratyifos ? csak nem , ekkora ziccert BW sem hagyhat ki.
ps : pveratyifos-t senki ne vegye magára , ne sértődjön meg miatta. -
#4619 pve játék lesz. Multiplayer mass effect. End of story -
Bhalage #4618 meg kéne mar egy jatek ahol tie bomberrel tudom bombazni a szaladgalo jediket, azok mar izekre szakadnak :d -
Bhalage #4617 lenne benne 3 oldal, republic, empire, outerrim szabadrablok
mind3 oldal 1-1 fo (elfoglalhatatlan) bolygorol indulna a galaxis 3 különböző pontjáról es lenne picsasok kolonizalasra (es utana haborukra varo) bolygo, amikre nyersanyagot kell vinni, epitgetni akar -lehet egy elore megtervezett apalu) eroditmenyeket v varosokat
urcsatakat mar bele sem merem venni, bar azt mondjak a brainstorminban cska mondani kell, nem szabad olyanra gondolni, hogy ez mar sok v ezt nem lehet mgegcsinlani, na szal lennenek urcsatak is, nem kell nagoyn bonyinak lennie.... :D stb -
Bhalage #4616 igy van : )
el birnek kepzelni egy ilyen sandbox jellegu pvp SW jatekot, ahol el lehet foglalni egy-egy bolygot, azt fejleszteni, falak, turbolezerek, varosok, ticsung ticsung, armany es cselszoves -
Boncmester #4615 Remélem azért a későbbi részeken lesz ilyen. Most még semmiféle endgame-nek kinéző dolog nincs benne, ha jól olvastam...
Amúgy meg ha megvannak a közös területek, akkor PvP objective-eket belepakolni már nem olyan nagy dolog szerintem. -
Chris #4614 Na éppen ezt nem tartom szerencsésnek, hogy még nincs benne ilyen tartalom, mintha ez egy sokadrangú extra volna, amit egy későbbi fázisban vagy kiegészítőben bőven elég kezelni. Tisztában vagyok vele, hogy a többséget a cooperative pve jobban vonzza, de úgy gondolom hogy vagy van egy jól felépített pvp koncepció az elejétől, ami szerves részét alkotja a játéknak, vagy csak utólagos tüneti kezelés ami nem sok jóra vezet.
Látom, hogy amúgy érted miről beszélek, hiszen ennek az egész SW történetnek az ellentétes frakciók háborúja adja az alapját, ezért nem lehet elég az, hogy a játék fő kínálata az AI raidekben történő unalomig gyilkolása és amúgy a felek csak instanceolt 10v10 pvp-ben találkoznak egymással ha kedvük tartja.
-
#4613 TITS OR GTFO!:D -
#4612 jol tudsz mindent - valoban azt mondtak, hogy mindenki egyenlo eselyekkel indul, ehhez kepest voltak olyan pletykak, miszerint a UK mar az elozo fazisban is benne volt...
bar csak pletyka szinten, de akkoris, a semmi miatt nem indult volna pletyka
igen, a beta #1 megy, de hogy most pontosan ez hogy erinti az EU-t, nem tudom, pedig nagyon igyekszem kideriteni :) -
#4611 Máris elindult? 1-2 hete mondták hogy most pár hétig szünetelni fog, amíg feltöltenek csomó updatet (pl. új UI) meg beindítják az EU szervereket.
Amúgy én úgy tudom (azt mondták), hogy nincs nagyobb esélye egy angolnak bekerülni, mint pl. egy magyarnak. Mindeni aki jelentkezett, egyenlő eséllyel indul. -
#4610 a beta #1 fazis valoban elindult, es allitolag par angol bekerult
hogy kis hazankba valoban eljutott-e... nos, ketlem, de legyen igazad
ha a srac valoban bekerult, az nekubk csak jo hir, de tudod... we need proof :)