60268
  • Witcher
    LoL nem irigyellek, én azt esténként ébren szoktam!
  • BoneDragon
    Álmomba én inkább egy nőt tolok, de te tudod...:)
  • Witcher
    Ne is mondd! Álmomban már toltam is!
  • Torzonborz
    2011.11.11. :P
  • BoneDragon
    Túl közel van a szeptember. Lehetetlen szerintem...
  • j0nNyKa
    te is ezt álmodtad? tök jó :)
  • Witcher
    Én egy kicsit optimistább vagyok, és reménykedek egy fergeteges E3 cinematic trailerben, melynek a végén szép lassan ez a felirat fogy feltünni: 2011 SEPTEMBER!
  • TDC Geronimo
    Megjelenési dátum bejelentés tuti nem lesz, de azért egy EU beta kezdési időt remélem kipréselnek magukból az EA konfon 6án...
  • j0nNyKa
    igen ez sajnos elég jogos tipp
  • TDC Geronimo
    Új cinematic trailer, ami jól néz ki ugyan, de valagunkat törölhetjük vele. Ez lesz...
  • V43 1105
    Szülinapom alkalmából lesz egy kis hir rólam
  • j0nNyKa
    spekuláció jön, amit utálok, de most muszáj

legutóbbi swtoros hírlevél alján van egy ilyen, hogy júni 6.-án nézegessük erőteljesen az swtor.com -ot

namost ez vagy e3-hoz kötődő infó, vagy.. vagy.. ? :)
  • j0nNyKa
    hja, jó meglátás :)
  • N1ggA
    Szerintem az, hogy a kis szintű Light Side/Dark side cuccok majdhogynem ugyanúgy néznek ki, az teljesen normális. Ha valaki kis szintű, akkor a light side/dark side "csúszkája" még eléggé középen van. Szóval ez a Requires Light 1, Requires Dark 1 követelmény valószínűleg elég alacsony. És ha valaki pl. alapból Light Side, csak az eddigi (kezdő) questeknél valamiért Dark Side válaszokat adott, azt ne "büntessék" azzal, hogy full Dark, ránézésre "gonosz" Robeokat kap, hanem az elején legyen egyféle egyensúly. Ha pontosan ugyanúgy néznének ki a cuccok, csak a piros szövegben különböznének, akkor semmi értelme sem lenne különválasztani őket (az is lehet, hogy még nem tervezték meg teljesen a geareket, és a béta miatt néz ki ugyanúgy).
    Szóval szerintem minél magasabb a követelmény, annál jobban fognak különbözni a gearek, különben nagy felháborodás lenne, ilyen hibát azért csak nem követ el senki már.
  • Tababo
    anarchy online szerintem jó...mai napig nyomatom.
    a TLJ szintén nagyon jó lett. a bloodline is jó kis pvp aréna játék.
    az aoc bukta lett ,de még mindig über a pvp...gondolok itt arra hogy nem csak arról szól hogy 1,3,2,5,3,2,1...és ennyi.

tsw meg még kicsit gagyi de a tor is iszonyat béna volt még hasonló fázisban.
  • TDC Geronimo
    AoC után funcomtól MMOt soha. Max 1 évvel indulás után. Amúgy néztem volt nemrég belőle gameplay hát...nekem iszonyat bénának tűnt.
  • j0nNyKa
    mmo lesz ez is, hasonló koncepció, mint a tor, csakhát nem sw világban, hanem egy (kifejezetten jól) kitalált világban

pl. (elvileg a bioware-től függetlenül) ők is gondoltak olyan dolgokra, minthogy szinkronizáljunk le minden npct, stb.
  • EnxTheOne
    emegmijengém?
  • j0nNyKa
    ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom... :D

más:
    9 nap, és E3, kíváncsi vagyok, hogy a pénteki update-be mit raknak be (consularról pl. még semmi infó nincs)
  • Boncmester
    Azért valami turpisság csak van itt :)
  • j0nNyKa
    * 5-ben, 4 már megvolt :)

közben megfogalmaztam a megfelelő választ a kérdésedre: a jonnyka nevű swtor account nem szerepel a bétateszterek között... :)
  • Boncmester
    :)
  • j0nNyKa
    nem volt Q&A-ban (bár benne lesz a 4-ben, de ez még titok) :)

kicsi off, Secret World is egész jó irányba halad:
  • Boncmester
    Most te már tesztelsz a bétában, vagy ez is volt valami QA-ban?
  • j0nNyKa
    kis szintű tárgyakról tudok nyilatkozni, azoknál nincs eltérés kinézetben sajnos (tehát egy dark sith assassin kb. ugyanúgy néz ki, mint egy light sith assassin)

ne kérdezzétek, hogy ki az a beteg f*sz, aki light sith assassint csinál :)
  • j0nNyKa
    hát ez így életed első swtor postjának pont ütős lett :DDD
  • Boncmester
    Te sem érted miről beszélünk. Nyilvánvalóan nem a Jedi meg a Sith közti különbségről beszélünk, hanem a light és dark felé húzó karakterekről az egyes kasztokon belül.
    Gy.k. a játékban lesz egy rendszer, ami alapján világos vagy sötét oldal felé fordulhat a karakterünk az egyes döntéseink folyományaként, és a különböző ruhákhoz lesznek light vagy dark pont követelmények.
  • Kazagor
    Szóval szerintem bárhogy szinezhetjük a páncélokat, akkor is egyértelmű lesz ki melyik oldalhoz tartozik.
  • Kazagor
    "Szerintem meg lehetne valahogy csinálni, ruhaformával is."

Ez már megvan csinálva. Csak nézd meg a JK és SW character progression videókat. Durván eltérnek a páncél kinézetek. Sith Juggernaut brutálisan úgy néz ki mint egy terminátor:) Mint egy páncélos monstrum. Ehhez képest a Jedi Guardian nagyon alulöltözött, és eltérő páncélzatú. Ugyanigy a Sith Maraudar/Jedi Sentinel párosnál is.
    Gondolom ugyanez lesz a SI/JC párosnál is.
  • Boncmester
    Szerintem gondold át még1x, miről is beszélünk :D

Crassus, én nem azt mondtam, hogy a light-oké fehér ruha, a darkoké meg fekete, mert azért a ruhát a színén kívül sok más dolog is meghatároz :) Szerintem meg lehetne valahogy csinálni, ruhaformával is.
  • Kreeder44
    Szerintem itt se lesz gond ahogy más mmo-kban sem az ellen neve úgy is pirossal lesz kiírva a saját oldaladé meg kék v. zöld... ez a fekete fehér ruci meg alapból mindegy ki milyet hor láttam én már anakinon fekete köntöst XD
  • [HUN]Crassus
    most jut eszembe lesz armor színezés...akkor azért úgy már necces lesz...az,hogy a jók fehérben meg a rosszak feketében járnak/járjanak az egy bullshit szerintem:P:)
  • Boncmester
    Igen, az lenne jó, hogy ha találkozol vkivel, akkor lehessen sejteni, hogy light vagy dark-e az illető :)
  • [HUN]Crassus
    why? Luke is milyen DARK cuccban nyomatta a Jediben.....nekem is tetszene valami metálfekete fullpáncél:P:)
  • BoneDragon
    Remélem nem csak abban eltérő, hogy light vagy dark cucc, hanem a kinézetében is.
  • j0nNyKa
    néhány nap és lesznek

lenti linkhez: nem tudom, a magas szintű itemekkel mizu, de a kis szintűeknél úgy tűnik, hogy nem igazán van különbség dark / light cuccok között :|
  • TDC Geronimo
    Abból a hírhedt új buildből nincsenek még leakek?
  • j0nNyKa
    aha szóval onnan nem lehet képet linkelni
    tehát: light / dark cucc
  • j0nNyKa
    light / dark cucc
  • Boncmester
    Hogy kinyírta az SI-t a végén :) Nem rossz ez a trooper sem :)