60268
-
Chris #4719 És mennyire "tág" egy-egy bolygó? Mondjuk az előbbi hasonlat alapján esetleg több kicsi folyosó van vagy nagy, szabadon, bármilyen irányban bejárható területek vannak?
-
Kazagor #4718 Amikor a quest adó NPC-vel beszélgetünk, és ő ismerteti a questet, akkor közben a szöveg megállitható (mondjuk a space megnyomásával, újboli megnyomásra megy tovább a szöveg), vagy elhadarja a szöveget, aztán vagy megértem, vagy sem amit mondott vagy kiirt a felirat? -
#4717 Milyen a látvány? Gondolom sokkal szebb és élvezetesebb mint ami a videókról jön át. Játék közbeni zenék vannak már? Régi megszokott sw-s zenék vagy kreáltak újakat is? :D -
#4716 Tökéletes. -
#4715 elso 3-4 szinten linearis, mert a fokuldetst csinalod mindenkepp, max 1-2 mellek kuldi utba esik
kb 4tol 10ig a kezdobolygodon maszkalsz, van sok mellek kuldi, de alapvetoen a fokuldetes iranyaba haladsz
10 utan kb olyan, mint a tobbi mmo, megjon az elso companion, aztan a hajod, atmesz a "fovarosba", es tied a vilag
fokuldetes iranyat persze ezek utan is erdemes kovetni (pl. a tobbi companion miatt, craftereknek kulonosen, illetve akik nagyon beleelik magukat a storyba, es alig varjak a folytatast), de a te dontesed, hogy mikor merre mit csinalsz, a jatek ettol a ponttol semmiben nem korlatoz -
Chris #4714 Ne félj, ez sem inkvizíció, minden mmo előtt ez megy, de végtére is nincs az az erőforrás, amivel ki tudnának szűrni pl. egy ilyen internet hátsó sarkában lévő fórumot ilyen ritka nyelven.
Mennyire érzed amúgy lineárisnak? Olyan, mintha egy folyosón kellene végighaladni, vagy level 1-től a szélrózsa bármely irányába indulhatsz és barangolhatsz?
-
#4713 jajaja valóban
el kell kezdeni IA-ról minnél több infót találni, szegény sokkot kap, amikor visszajön... :) -
Boncmester #4712 Azt mondta, hosszú időre, több hétre lelép. Ez olyan 3 hete volt szerintem. -
#4711 arcos vajon hol lehet mar? nem is tudom hany hete mondta, hogy nem olyan sok idore eltunik... hianyoznak a hosszu iromanyai
(+ kivancsi vagyok, mit fog szolni a Q&A-khoz) -
#4710 Értem köszi. Akkor nálam se lesz semmi gond bár reméltem is :D -
#4709 na akkor legyen ugy, hogy itt valaszolgatok kerdesekre, aztan lesz ami lesz, csak nem kop be senki... :)
azt tudom, hogy ugye elsosorban a geped konfigja alapjan valogatnak be a betaba, es a havernak egy 3870es atija van 4giga rammal, meg sima core2duo procival, olyan 2400 mhz talan?
medium beallitasokkal semmi baja nincs
nekem tokig huzott i5 2500k (4gigan futnak a magok), 8 giga ram, 6970re buheralt 6950, minden maxon [1920x1080] csillog villog, fpst nem ir, de vsync miatt 60on all szerintem minden szituacioban, soha meg sem doccent
beta forumon meg van elegedve mindenki a latvannyal / optimalizaltsaggal -
#4708 Nekem van! :D
Hogy áll az optimalizálás jelenleg? Tudom korai ez még meg rakat grafikai ficsőr nincs még benne, de érdekelne. -
#4707 isten latja lelkem, agyalok a tuti megoldason :)
egyebkent gondolkoztam, hogy milyen infot osztanek meg, es rajottem, hogy vegulis mar csomo mindent tudunk az eddigi penteki updatekbol + a Q&A-kbol - amit ezekbol ossze lehetett kanalazni infot, annal sokkal tobbet en sem tudnek mondani
peldaul: te tudsz most olyan kerdest kitalalni, amire ezzel a kb. 3 ora jatekommal (2 ora sith assassin, level 14 kornyeke, es egy ora sith warrior, level 6 kornyeke) tudnek valaszolni? -
#4706 Úgy csinálnak, mintha valami titkos, még be nem jelentett játékról lenne szó...
j0nNykA majd amit tudsz, azt légyszi oszd meg velünk, mi meg türelmesen, vagy kevésbé türelmesen várjuk az infókat :D -
#4705 nem kerultem be, es eleg korlatozottan ferek hozza a dolgokhoz, eddig 3x logoltam be, kb 1-1 orara
sejtheted, hogy ezzel is mekkora szopas van - a srac proxy szervert futtat otthon, amire en racsatlakozok, 15-20 percig teszteljuk, hogy tenyleg mindenfelekeppen ugy latszik-e, hogy en az o ipjen vagyok, majd belogolok egy oracskara, utana lepek is le, hogy ne legyen gond
szoval tenyleg nagyon oda kell figyelni, mer undorito, hogy mennyire vedik az infokat... -
#4704 Akkor ő már diós tészta. :) -
#4703 nem ő mákos hanem a haverja! ő csak a mákos haverja miatt mákos:P:D -
#4702 Szerintem hagyd a csudába nem kell kockáztatni, hogy kibannoljanak annyit nem ér. Inkább élvezd és áld fortúnát, hogy bekerültél te mákos tészta! -
#4701 regelek a melóhelyról SG-re és szét"spammolom" a topikot infókkal MAGYARUL na akkor mivan?:P -
#4700 Az azért lenne rossz megoldás, mert biztos lenne 1-2 kedves egyén aki felrakná netre... -
#4699 Ja, ha nem kliensből, hanem online indul az egész akkor persze, hogy nem kérünk semmit :) Csak azt feltételeztem, hogy mint a wow, van egy letöltő progija ami leszedi a klienst, és akinek van joga játszik, akinek nincs, az meg nem :D -
#4698 Van elég kép a neten, ne buzdítsad... Attól, hogy berak 1-2 képet a játékról, te még nem fogsz megtudni többet róla... -
Nephin #4697 Én nem kockáztatnék. :) -
#4696 nem tudom hogy tudná lenyomozni a bioware ha ide betolnának pár képet a játékból, amin ki lenne takarva a játékos neve :P -
#4695 napi több órát szánok arra, hogy valamilyen úton módon a magyar swtorosok betekintést nyerjenek a játékba, de...
...sajnos a bio/ea páros valami insane módon figyel arra, hogy ilyesmi ne történhessen meg, méghozzá mind a kétféle módon:
- megelőzéssel (észrevétlenül kurvanehéz bármilyen kézzelfogható dolgot kiemelni a játékból)
- megtorlással (aki eddig megpróbálta, AZONNAL banra került; ki tudja, hogy csak a bétából, vagy majd az eredeti játékkal is gondjaik lesznek -e?!)
azt már ugye tudjuk, hogy nem dvdn jön a játék, hanem digitális formában, és ha ezek nekiállnak ip, meg miegymás alapján bannolni embereket (és nagyon úgy állítják be a dolgot, hogy simán megteszik), az vérciki, nem szeretnék ilyesminek a közelébe sem kerülni
3 bíztató dolgot tudok mondani:
- tényleg rajta vagyok, hogy valahogy infó szivárogjon, de nem akarom bannoltatni azt az embert sem, aki lehetőséget ad arra, hogy én lássak ezt-azt, illetve magamat sem
- ahogyan én látom, nem áll rosszul a fejlesztés, sok apróság van még, de alapvetően nagyon egyben van a program - szerintem zárt körű bétafázisból ez lesz az utolsó, azt, hogy meddig fog tartani, nem tudom
- többször említette a bioware, hogy sejtetni fogják az emberekkel, ha valami nekünk tetsző bejelentés jön (open beta / release date), na, mostanság eléggé ilyen dolgokat sejtetnek (legutóbbi hírlevél, 1-2 elejtett forum post, a tény, hogy jön az E3, zárt béta fórumok, stb.) -
Boncmester #4694 Tudom, tudom, szép dolog a barátság, de azért az SW:TOR infók mégiscsak fontosabbak -
#4693 Nem érdekel, szerezzetek új buildből leakeket, MOST! :D -
#4692 nincs kulcsrendszer, egyszerűen hozzárendelik az swtor accountodhoz a jogot, hogy játszál (online indítod, nem kliensből)
elég szigorúak a szabályok, nem hiába nem kerül fel SEMMI kb. netre
pontosan fogalmazva a béta tesztereknek (én nem vagyok hivatalosan béta teszter) annyi joga van, hogy "elmondhatja másoknak, hogy béta teszter", ééés ennyi. pont. sem szöveges infó, sem kép, sem videó, semmi
tételezzük fel (teljesen hypothetically), hogy valamilyen úton módon láttam már futás közben a beta-t
ha megosztanék belőle bármit, nem a saját accountommal játszanék, hanem máséval, remélem így érthető, hogy tőlem miért nem fog semmi ilyesmi kikerülni :) -
#4691 j0nNyKa a béta kliensből kulcs nélkül lehet kiszedni valamit? Zenéket, videót, képeket, bármit?
Ha igen, akkor megosztod velünk a béta kliens letöltőjét? :D -
#4690 tök jó kis leírás egy usertől, hogy mire számítsunk úgy általában egy open beta-ban, így valószínűleg majd itt is -
Boncmester #4689 Gondolom a tesztek után rájöttek, hogy pár dolog el van rontva, és inkább rewampolják őket.
Amúgy meg a Bioware - Mythic merge is későn jött a fejlesztés szempontjából, és a Mythicre bízták tudtommal akkor a PvP content fejlesztését, szóval szerintem emiatt is vesztettek időt ahhoz képest, mintha már 2005-6 óta együtt dolgoztak volna. -
gavor #4688 Van már Duke Nukem :) -
#4687 Kevesebben biztos nem csak ez kísértetiesen kezd hasonlítani a tavalyi mizériára. Ugye úgy volt, hogy majd ősszel megjelenik (mármint tavaly) aztán arra hivatkoztak, hogy még egy - két dolgot bele kell tenni és ez a csúszás jót tesz majd a játéknak mert élvezhetőbb lesz stb és majd jövő tavaszra meg fog jelenni. Aztán mi van most? Tavaszból nem lett semmi mert azt mondták majd nyár elején és most megint ott tartunk, hogy majd ősz vége tél eleje. Lassan már olyan lesz ez a játék mint a duke nukem forever. -
Boncmester #4686 Bármikor kiadhatnak hozzá később expansiont, amiben benne lesznek... Inkább legyen kevesebb dolog, de jobb minőségben, jobban kidolgozva, mint több félkész. -
Boncmester #4685 Szerintem csak tényleg nem akarnak belebukni. És azt láttuk már nem egyszer és nem kétszer, hogy az első pár hónap milyen erősen meghatározza egy MMO jövőjét (pl a szintén EA kiadású WAR-nál). Szóval ha ennyi pénzt már beletoltak, akkor inkább fejlesztik még egy kicsit jobbra, és jól kitesztelik, még némi plusz pénzért meg késésért, mint hogy elbukják utána a pénzt egy félkész kiadású MMO-val.
Azt meg ne mondja nekem senki, hogy azért, mert 1 évet késik a játék, kevesebben fogják elkezdeni, mintha már tavaly megjelent volna, viszont szerintem tuti, hogy többen fogják a 3-4-6. hónapban is játszani, mintha már ki lenne adva. -
gavor #4684 Számomra érdekesebb, hogy Dantooine, Yavin és még pár olyan bolygó, amit láthattunk korábbi sw játékokban nem lesz. -
#4683 Mondjuk kissé furcsálom, hogy évek óta készítik a játékot és még mindíg ilyen állapotban van. Fura. -
#4682 Ahhoz képest, hogy mennyi pénzt öltek bele a játékba, nem nagyon akar elkészülni... Valami nem kóser a fejlesztők háza táján. -
#4681 :DDD nice!
ja egyébként ez a 2011.11.11 egész reálisan hangzik
a szeptember totál esélytelen, még egy csomó munka van a játékkal, hibák, hiányosságok (olyan egyszerű dolgok még csak most kerültek be a kliensbe, mint a gombok átállítása...), stb.
és akkor még az end game content teljesen kérdőjeles
na persze lehet, hogy amit a béta teszterek látnak, az mérföldekkel le van maradva ahhoz képest, ahol ténylegesen tart a játék - elég arra gondolni, hogy már rég készen volt az új UI, a béta teszterek meg csak 1 hete kapták meg -
#4680 Hát igen, kicsit félre érthető amit írtam... ezt visszakaptam.